‘Zašto Trump nije zabranjen?’: Voditeljica MSNBC razgovarat će o ukidanju Trumpovog računa sa direktorom Twittera

Trump - Brzetinski - Scarborough
74 komentara

Američki predsjednik Donald Trump ponovo je izložio teoriju zavjere u vezi sa smrću mlade pripravnice Joe Scarborough-a, koja se dogodila prije 19 godina, insistirajući na tome da se “hladan slučaj” protiv domaćina MSNBC-a ponovo otvori.

Mika Brzezinski, ko-voditeljica MSNBC-ove emisije ‘Jutarnji Joe’, tvitala je da će razgovarati o zabrani američkog predsjednika Donalda Trumpa na Twitteru sa izvršnim direktorom ovog giganta za društvene medije Jackom Dorseyem, apelirajući na Dorseyja da odmah reaguje na to kako se politike kompanije “svaki dan krše od strane predsjednika Trumpa”.

Nakon što se u svojim tvitovima više puta obraćala Dorseyju, tražeći od njega da “ukine Trumpov račun”, kako bi “svijet bio sigurniji”, Brzezinski je objavila da je zakazan poziv s predsjednikom Twittera i njegovim opštim vijećem.

Taj potez je odgovor na Trumpov tvit početkom maja, u kom ponovo priziva teoriju zavjere o ko-voditelju i suprugu Brzezinske, Joeu Scarborough-u i smrti pripravnice iz 2001. godine. Trump je u više navrata pozivao na “otvaranje hladnog slučaja”, označivši Scarborough-a “Bolesnikom” i dovodeći u pitanje rezultate istrage koji su dokazali da je smrt Lori Klausutis, 28-godišnje pripravnice koja je radila za tadašnjeg kongresmena Scarborough-a, slučajna.

Trump se u srijedu ponovo osvrnuo na teoriju zavjere oko slučajne smrti Klausutisove, dodavši “Nizak rejting” nadimku “Bolesnik” i retorički se pitajući zašto je “momcima poput Scarborough-a dozvoljeno da šetaju ulicama. ”

Prema televizijskim komentarima Brzezinske u srijedu, Trump je ponovo izneo teoriju zavjere, jer je predsjednik “bijesan na Joe-a”, jer ga je Scarborough “ponovo dobio”.

“Donalde, ti si bolesna osoba! Bolesna si osoba što ovu porodicu provlačiš kroz to, što provlačiš mog muža, radiš to samo zato što si ljut na Joe-a, jer te je Joe danas ponovo dobio, jer on govori istinu, i on otvoreno govori o tvojoj nezainteresovanosti i empatiji za druge i tvojoj nesposobnosti da se nosiš sa ovom ogromnom ljudskom katastrofom, činjenici da si je pogoršavao i svakodnevno je pogoršavaš,” rekla je Brzezinski.

Scarborough se ranije obratio Trumpu na MSNBC, komentarišući teoriju zavjere i preporučivši da se predsjednik “pobrine za sebe” i “možda prepusti da Mike Pence” preuzme upravljanje trenutnom pandemijom koronavirusa, napomenuvši kako Trumpovi tvitovi uzrokuju bol porodicama “koje su već izgubile voljenu osobu”.

Trump je često kritikovan i izrugivan zbog tvitova, bilo da nehotice otkriva klasifikovane satelitske fotografije, šamara „lažne novinske medije“ ili komentariše nepostojeće nagrade, dobijajući nadimke poput „President Tweety“ – koji je nedavno izumio pretpostavljeni demokratski kandidat za predsjednika SAD, Joe Biden.

Donald TrumpJoe ScarboroughMika Brzezinski
Pretplatiti se
Obavijesti o
74 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
The Who
3 godine prije

Ovo su teorije zavjere koji govore da je nešto Teorija zavjere

Istrazuj
3 godine prije

Trump i ek8pa trebaju jednostavno kupiti to smece zvano Twiter

Vahabitski teroristi
3 godine prije

Ker je skupaj s Faucijem in Erdoganom glavni šefe te lažne operacije z virusi v Wuhanskem laboratoriju. Svoje laborante, ki so vzeli denar od Faucija bi morali Kitajci sami… https://www.theatlantic.com/international/archive/2015/09/united-states-china-war-thucydides-trap/406756/ Dokler imajo še Peking cel.

Armagedon
3 godine prije

Morat cu razgovarat sa Trampom , da stavimo sankcije MSNBC -u, puna mi ga je kapa.. 🙂

puki
3 godine prije

Mika Brzezinski,, kcer smrdljivog krepanog kabaliste Zbignewa Brzinskoga

puki
3 godine prije

osvrt na jučerašnji članak:”Bjelorusija i Švedska su pobjednici, a ne gubitnici” Bjelorusija i Švedska nisu isto. Jer Švedska je država pod kontrolom kabale i to odavno, ustvari nakon, Njemačke i Nizozemske, (ako izuzmemo pobratimsku cio-Britaniju), najvažnija kabalina država u Europi. Švedski premjer je na nedavnoj donatoskoj konferenciji također donirao lovu za cjepivo, zajedno sa Plenkovićem, Anom Brborić, Erdom. Netanjauhom, Bin Salmanom.. i kineskim vođama.. Gatesov plaćenik, Zoran Bahtijarević, liječnik hrvatske repke (onaj koji je nedavno napao Lovrena), ima svoje objašnjenje za Bjelorusiju, on je izjavio da je situacija u Bjelorusiji tako dobra, zato što je u Bjelorusiji navodno obavezno cjepljenje za sve, i to od rođenja… Čak ako je to i točno, tu se radi o cjepljenju protiv ospica, boginja, tifusa, itd.. koje postoji i u mnogim drugim državama. Međutim, plaćeni lažovi, Bahtijarovićeve kolege koji rade za WHO i Gatesa, baš nas uvjeravaju, da dosadašnja cjepljenja protiv ovih navedenih bolesti,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

prije nekoliko dana Index je objavio članak o njemačkom znastveniku dr. Knutu Witkowskom, koji je kritizirao histeriju izmišljene pandemije, kao i pretjerane mjere zabrana i ograničenja. You tube je uklonio video, u kojemu je o tome govorio dr. Witkowski. Očito je dr. Witkowski bio netko, tko je i sam bio dio mainstreama, pa je počeo talasati i govoriti istinu, pa su se svi od kabalinh sluga, plaćenih “stručnjaka” i medija, upregli u to da ga diskredtiraju i demoniziraju, slično kao i ranije dr. Wolfganga Wodarga. A i Index kao kabalin medij, se potrudio da diskreditira dra Witkowskoga, a taj zadatak je preuzeo Petar Stošić, poznatiji kao “Jihadi Perica”, glavni cionistički huškač Indexa, koji se proslavio svojim člancima o ratu u Siriji, u kojima je hvalio glavosječe ISILa- a napadao Asada. U dugom članku, Stošić, je, očito uz pomoć stvari koje je pokupio iz američkih mainstrema medija kabale, pokušao diskreditirati Witkowskog,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

– iz odjeljenja vijesti sa svakodnevno održavanje panike, na Indexu, prije 3 dana ova vijest: “Britanski stručnjaci: imunitet na koronavirus možda neće dugo trajati”. Naravno sve ove lažne vijesti su u cilju, da se stvori utisak, da nema šanse protiv korone, samo cjepivo. Ali tko su ti “britanski stručnjaci”? U članku na Indexu se spomije jedan od njih: “John Edmunds, član Znanstveno-savjetodavne skupine za hitne slučajeve (SAGE)” “Edmunds je upozorio i na potencijalno loše vijesti da ljudski imunitet na novi koronavirus neće dugo trajati.Odgovori antitijela s vremenom opadaju kod preživjelih od SARS-a, tako da su se nakon nekoliko godina njihova antitijela znatno smanjila”, rekao je Edmunds, referirajući se na teški akutni respiratorni sindrom, koji je također uzrokovan vrstom koronavirusa. Također možemo vidjeti i iz drugih vrsta koronavirusa – onih koji izazivaju kašalj i prehladu – kako pojedinci nemaju osobito dugoročan imunitet na mnoge od tih virusa, stoga se i kasnije… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Još jedna zvijer skida masku… Njemački dr. Frank Ulrich Montgomery (radiolog, 68 godina) izjasnio se za uvođenje obaveznog cjepljenja u Njemačkoj. (Iako su i Merkeličina vlada i RKI -Institut Robert Koch, prije tjedan dana rekli da neće biti obaveznog cjepljenja, vjerojatno pod utiskom sve većih protesta i demonstracija, sad za sada se još boje). Montgomery je rekao, ma eto ja sam bio za cjepljenje u slučaju ospica, pa sam zato i sada za to. Tko je dr. Montgomery? Otac mu je bio britanski vojnik u Njemačkoj, odtuda englesko prezime. Poznata lopina i uhljeb u visokim liječničkim lopovskim krugovima. Bio je ranije predsjednik udruženja liječničkih sindikata Njemačke “Marburger Bund”, pa do lani dugogodišnji predsjednik “Liječničke komore NJemačke”. Od 2019. ima novu dužnost; sada je predsjednik organizacije “Svjetsko udruženje liječnika” (World Medical Association, WMA). WMA je krovno udruženje nacionalnih liječničkih komora pojedinih država. Prosto rečeno, WMA je na polju liječnika isto ono… Čitaj više »

Armagedon
3 godine prije

Eto kad “Demokracija” kao sto su NBC koje bi terbali biti nezavisni MEDI i ne podlozni na bilo koju politicku stranu
postanu Diktatori i javno prijete sa necigovim ukidanjem cak presednika drzave ….kolika je njihova moc ?

Zar ovo nije zloupotreba , i to javna bez srama , postavja se vecom od samog presijednika drzave tj citavog naroda , iste .
Komentarima Brzezinske Tramp jos vise ucvrscuje u svojoj poziciji koji Udara u pravcu Centra Kabale.
Tramp sigurno nesto zna i to ce iskoristiti.
Malo po malo dolazi do potpuno otvorenog sukoba , sa Trampom .

Tramp sa pumpom ispumpava Mocvara,
koja je sve manja i plica ,
Ribe su u panici ,
Sunce je sve jace
, ne nazire se kisa.
🙂

puki
3 godine prije

he, he, stvari postaju sve zanimljivije… prije desetak dana, pisao sam o nekim podatcima iz biografije naše “heroine”, dr. Alemke Markotić. Ti podatci su preuzeti sa službenih portala HAZU-a i klinike Fran Mihaljević, gdje piše njena biografija Još jednom, ono što mi je odmah najviše upalo u oči iz tih podataka: “”Dr. Markotić je započela svoju karijeru znanstvenika na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina na međunarodnom projektu istraživanja učinkovitosti ribavirina u liječenju hantavirusnih infekcija u suradnji s US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases (USAMRIID), Frederick, Maryland. Bila je stipendist National Academy of Sciences, National Research Council, SAD, za postdoktorska istraživanja imunopatogeneze hantavirusa u USAMRIID-u. Za rezultate ovih istraživanja je dobila Joel Dalrymple Memorial Award (American Society of Virology) i USAMRIID-ov novčić. ” i ovo: “…Do sada je bila ili jeste glavni istraživač na deset domaćih i tri inozemna projekta, a između ostalog sada je suvoditelj… Čitaj više »

puki
3 godine prije

U svakodnevnim lažima za sijanje i održavanje panike, nekoliko novih: – toplo vrijeme skoro nikako ne škodi virusu korone– rekli neki američki “stručnjaci”. Iako je prije mjesec dana rečeno,- dolaskom toplih dana i ljeta, virus će skoro potpuno utihnuti, ali naravno po taktici, da se svaka pozitivna vijesta mora demantirati i ugušiti, evo ti sada naručenih “stručnjaka”, koji kažu; ne, ne, toplo vrijeme neće virusu naškoditi skoro nikako – Kriminalni zločinac Tedros, šef WHO-a, jučer izjavio: ovo je bio najgori dana dosada, u posljednja 24 sata zabilježeno 106.000 novooboljelih…. naravno, oni broje sve takozvane zaražene u “oboljele”, iako svi nezavisni liječnici, a čak i neki iz mainstreama kažu da to nije isto. Kažem “takozvane zaražene”, jer to su oni koji je otkrio bezvrijedni i lopovski PCR test, koji su izmislili Gatesovi plaćenici iz WHO-a, onaj koji i papaji pronađe virus.. – teorija čestica aerosola, je sada najnoviji modni krik, plaćenih… Čitaj više »

Stock
3 godine prije

O čemu se u stvari tu radi?
Kako je umrla ta Žena?
Trump nije glup. Ne bi dizao nešto što se desilo prije toliko godina, a da nema neko saznanje.
Zna li neko od vas o čemu se radi?

Stock
3 godine prije

Ovo o čemu piše Puki…o drzavama koje su dio kabale.
Sve je danas kabala, bez iznimke. Sve do jedne drzave.
Kabala je ekonomski sistem. Sve ostalo proizilazi iz toga. I to ne traje od neki dan nego nekoliko 000 godina.
Tako da nabrajti drzave koje su dio kabale je gubljenje vremena.

Max
3 godine prije

Svašta se događa pa da vidimo i to.

Patriot
3 godine prije

Ma sto ce ova kokoska i njen FAKE NEWS, pa s njima se ruga pola amerike.

Dejan
3 godine prije

Čitam komentare od juče i nešto mi je zapalo za oko, uvo, nos a i um takodje. Na ovo moram reagovati. Spacevoodoo je napisao: “Ja sad neću vrijeđati nego ću samo napisati moje mišljenje kako smo svi kvarni čim se nalazimo ovdje na komentarima.” Više puta sam pročitao i pokušavam da shvatim šta je pisac hteo da kaže? Svi smo kvarni čim ovde komentarišemo??? Ovo je izjava za verovali ili ne! Kakve veze ima pokvarenost neke osobe sa pisanjem na komentarima? Ja ovde mogu da navedem jednu osobu da je pokvarena i podla i ne želim sa tom osobom nikakvu komunikaciju. A za ostale, pa čak i one arogantne budale koje pišu gluposti i provociraju ne bih baš rekao da su pokvareni. Ti space nekad imaš stvarno britke komentare a nekad odvališ pa jedva ostaneš živ. A ovde ima stvarno kvalitetnih komentatora a i karakternih osoba. Sad ti pišeš ludosti…… Čitaj više »

tedi
3 godine prije

Nije Tramp bez veze dobio izbore,za male pare u uporedbi sa Klintonovom kojoj su za kampanju i nasi kokosari iz balkanskih vukojebina nosili milione $,samo se sijetiti albanskog lobija i kipica klintona u Pristini.Ocito je demokratska stranka na celu sa kriminalcima Busovim i Klintonovih u 30g nekoga jaka mocnog nagazila ili nije slusala,pa sad idu na tapet,jer Tramp sigurno ima sve dosijee na stolu i polako ce do novih izbora da ih sakati i jednog po jednog natezati ko pas masnu torbu. A sve mi se cini da je velika lova u pitanju i to u vezi drzavnih dugova,pa sebi po raznim off sor drzavicama sakrivala.
Sve tzv.teorije zavijere ce ispasti istina i to sa debelim dokazima,koje Tramp dobija bas iz njihovog miljea da spasu sta se spasiti da, a mozda i glavu.

pera lozac
3 godine prije

Iver nepada daleko od klade a stari Zbigy se potrudio da mu cera bude smece kao sto je i on bio.

markoo2
3 godine prije

Nepažnja i saučesništvo u progonu i genocidu milijuna u Kini, u skladu s člancima 1, 2, 3 i 4 Konvencije o genocidu i 18 U.S .: C.A. § 1091 § 1091. Ge} focide, not.tim’it ~ cf, Demokratske Aktivnosti, Falun Dafa Practitio11eis, … Chf: i ~ tia11s, Oyghurs, Til: f ~ ttJ.nsr novinari, suci, odvjetnici i akademici $ tHside.ofChlna. Prijenos i isporuka znanja, podataka, vještina i tehnologije Kini, kineskoj vladi i njezinim kompanijama za korištenje umjetne inteligencije, kvantna računala, mašine, robotiku, 5G, bio-metriku, kibernetiku, bio-inženjering, loTs, računalni vid i tehnologiju praćenja ljudi i tehnologiji koja će Kini pružiti pristup umjetnoj općoj inteligenciji ili umjetnoj super inteligenciji koja prijeti svijetu i cijelom čovječanstvu, uključujući i oružje Al koje se koristi za atentate. Kršeći Zakon o kršenju oružja i razoružanju [22 U.S.C. 2551. i Zakon o stranoj pomoći iz 1961. godine, kako je izmijenjen i dopunjen [22 U.S.C. 2151, 22 U.S. Šifra §… Čitaj više »

markoo2
3 godine prije

Četvrtak 12. ožujka 2020
SAD – Objavljene prve optužbe – zločini protiv čovječnosti

Kao što je najavljeno, VOLLDRAHT donosi prve objavljene troškove. Prve stranice smo preveli preko Deeply-a. Kompletna originalna optužnica može se pogledati putem PDF-a za preuzimanje. To će pokrenuti šok-val ako se realizira nečovječnost zločinaca. Kabala, koja je pozvala na posljednju pljačku na području uprave FRG-a, zapravo ne shvaća
što to znači: s “Slaninom ulovite miševe.”

Bosanac
3 godine prije

Evo malo o desavanjima u U.S sa titlovima
Dobrodošli nazad, generale Flin – Govor koji je uplašio demokrate i lažne medije https://youtu.be/GRDn1DjZUaI
Pokusaji pojedinih dijelova u U.S. od demokratama da rade po sistemu KINE 🙂
Dijelovi SAD primenjuju ‘praćenje kontakata’ radi prisilnog odvođenja ljudi iz njihovih domova https://youtu.be/OfZ6f3_iAM8
Obamagejt – Dokazana izdaja Obamine administracije https://youtu.be/aRoFQqUbw1A
Lažne vesti + vakcina globalista i Tramp o neobaveznoj vakcinaciji https://youtu.be/uCRMkH1Kfaw

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI