Zelenski tjera Ukrajince da ”pate”

Zelenski
33 komentara

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski natjerao je ljude u svojoj zemlji da “pate”, rekao je bivši japanski premijer Yoshiro Mori. Dodao je da su mediji u Japanu pristrasni u izvještavanju o sukobu Rusije i Ukrajine.

“Ne razumijem baš zašto samo Putina kritikuju, a gospodina Zelenskog uopće ne uzimaju u obzir. Ovo je problematično. Gospodin Zelenski je učinio da mnogi Ukrajinci stradaju”, rekao je Mori u govoru na političkom događaju u Tokiju u petak, a prenosi Kyodo News.

“Japanski mediji su pristrasni prema jednoj strani. Pod uticajem izveštaja sa Zapada. Ne mogu, a da ne osjećam da se oslanjaju samo na evropske i američke izvještaje”, dodao je.

Mori je kritizirao stav aktuelnog japanskog premijera Fumija Kišide o sukobu kao „jednostran“ i sklon SAD.

Mori je također upozorio da bi Rusija mogla “upotrijebiti nuklearno oružje” ako se situacija pogorša. Putin je prošlog mjeseca ponovo potvrdio da će se Moskva pridržavati svoje nuklearne doktrine, u kojoj se navodi da će Rusija koristiti svoj nuklearni arsenal samo kao odgovor na napad oružjem za masovno uništenje ili “ako je u pitanju postojanje same države”.

Nakon što je obavljao različite funkcije u vladi 1980-ih i 90-ih, Mori je bio premijer od 2000-01. Kasnije je vodio organizacioni komitet Ljetnih olimpijskih igara u Tokiju 2020., ali je podnio ostavku mjesecima prije početka događaja zbog skandala oko seksističkih primjedbi koje je iznio na sastanku.

Japan je, zajedno sa mnogim zapadnim zemljama, uveo sankcije Rusiji nakon što je pokrenula svoju vojnu operaciju u Ukrajini krajem februara. Moskva je odgovorila tako što je stavila na crnu listu više od 380 japanskih poslanika i zabranila Kišidi i drugim najvišim članovima vlade ulazak u zemlju.

JapanrusijaukrajinaYoshiro MoriZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

‘bem ti… farmakomafija u banani: potpuno prirodan lek za višestuko poboljšanje kongnitivnih sposobnosti – titula “bivši”!
Dovoljno je postanete bivši i odmah ste 10x pametniji – potvrđeno na nebrojenim primerima.

Zec
1 godina prije

Patnju Ukrajinaca izazivaju Rusi. Poslije ovog rata Ruse će mrziti cijeli svijet s okolicom. Nisam siguran da i Marsovci ne razmišljaju da uvedu sankcije Rusiji. Totalni potop ruske politike i propast ekonomije.

Sir Oliver
1 godina prije

Zelenski će izdržati sve dok dolaze milioni pomoći a onda kad sve bude srušeno pola stanovnika raseljeno neko će sa Ukrajinske strane da pregovara.

Umpah Pah
1 godina prije

Santana Carlos:

Samba pa-ti

pa mogu i ostali ?

Tupko Glupko
1 godina prije

Jedan komentator ovdje je dao neki dan popis svih napada Ukrajine na NATO članice od početka rata. Radim copy-paste: 1. March 2 – Ukrainian S-300 air defense system destroyed a Romanian MiG-21 fighter. The pilot is dead. 2. March 2 – Ukrainian air defense shot down a Romanian military transport helicopter Mi-8, which flew out to look for a MiG-21 fighter shot down by Ukraine. 3. March 3 – Estonian bulk carrier Helt was blown up by a Ukrainian naval mine off the coast of Odessa. Four people are missing. 4. March 10 – Ukrainian UAV Tu-141 “Swift” attacked Zagreb. Luckily, no one died. 5. March 13 – Ukrainian Volkssturm shot down the car of an American journalist from the New York Times, Brent Reno, in the Irpen region, who, according to Iranian intelligence services, worked as a CIA officer in Iraq. 6. September 9 – a Romanian minesweeper was… Čitaj više »

Max
1 godina prije

To je točno ali se bojim da bi zbog ovih riječi Mori mogao proći kao Shinzo Abe,

Ivan
1 godina prije

Dok sami Ukrajinci ne ubiju to smece Zelenskog..

hiber
1 godina prije

Vjerojatno je covjek u istoj klinici na odvikavanju kao i Medvedev. Očito oba pate od istih psihodeličkih fantazija i konstrukcija. Po njima kriv je Zelenski jer se nije odmah predao i svi bi bili zadovoljni. Naravno, radi se o temeljnoj zabludi jer bi shodno Staljinovoj uzrečici, ove stotine tisuća koje je ubila Putinova agresija bile tragedija, a oni milioni koji bi bili deratizirani u “mirnoj predaji” bili bi tek statistika.

gigi pinna
1 godina prije

Ako pod “svoje” Japanac misli na Hazare, vjerojatno se zeznuo.

hiber
1 godina prije

Zapravo da bi razumijeli patologiju ovog članka potrebno je proučiti biogafiju ruskog manijaka Viktora Mokhova. Čovjek je mrtav,hladan otimao žene i maloljetnice, silovao ih u bunker-podrumu, pravio im djecu. Kasnije se na sudu branio da je zapravo zasnivao obitelj, a da je brak ionako nasilje. Da su neki od ovdašnjih komentatora slučajno bili porotnici, vjerojatno bi mu jedina kazna bilo bračno savjetovanje, u ovom slučaju “pregovori”.

Gnostik
1 godina prije

Ma on je psihopata.

Lucija, prva
1 godina prije

Je li vam poznato da su Ukri na početku tražili da ih se podrži tako da Poljaci napadnu Ruse, Rumunji isto, a – Japanci Kurile? 🙂

Netko se jako zaigrao.

duki
1 godina prije

Mislim da će morati biti pregovora ,ali isto tako mislim da ih sa Ukrajinske strane neće voditi ovaj drogirani sado-mazohistički kepec !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI