Željko Kekić, bivši pripadnik hrvatskih i jugoslavenskih obavještajnih sustava: “Možda je sve trgovina židovskih lobija iz vlade SAD i Rusije”

Željko Kekić
77 komentara

U Podcast Velebitu, gostovao je Željko Kekić, te na smiren način objasnio moguće uzroke, tijek i završetak američko-ruskog uskoba na teritoriju Ukrajine. U ovom intervjuu, Kekić je iznio niz interesantnih razmišljanja, a pogotvo moguć dogovori židovskog lobija koji je podjednako zastupljen u američkoj i ruskoj vladi. Obvezno pogledajte ovaj interesantan video.

Podcast VelebitŽeljko Kekić
Pretplatiti se
Obavijesti o
77 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Realno
1 godina prije

Jewbrad, a da ko će.

petar schroder
1 godina prije

Vrlo dobar interviju.

Vojni analitičar
1 godina prije

Evo nam konačno omiljene teze mnogih portalskih komentatora. Svi su isti, sve je samo predstava. I zato, predajte se goyimi, ne suprotstavljajte se jer je otpor ioako uzaludan.

Mlata
1 godina prije

Mlata bi bio dobar savetnik u nekoj obaveštajnoj agenciji

tihobl
1 godina prije

Pustite Dejana Lucica, on ovde ima vise fanova.

Optimista
1 godina prije

Je, isto ko I kod nas!?
Svi nas tjerali da ratujemo a mi vikali– NEĆEMO, NEĆEMO
😀

držnedaj
1 godina prije

Interesantno, tip pozna stanje …

Optimista
1 godina prije

Sve si milim, u ime borbe za pravu žena u Sudanu, neka od ex ju drzava bi trebalo napasti hm, recimo, njemačku

alexosijek
1 godina prije

Da, nakon nekog dužeg vremena jedan izuzetno realan stav…Kekića svakako treba slušati, jer definitivno je tip koji je bio unutra, u sustavu…nije bit u tome da se slažeš sa njim ili ne, bit je malo stati na loptu i razmisliti i provjeriti što kaže, pa onda opali po svemu što nije točno ili šteti

Valter
1 godina prije

Malo je zakasnio sa analizom jedno desetak godina.
Ništa se u svijetu ne može razumijeti bez razumijevanja židovskih štakora, te zašto su bili izbačeni iz 109 nacija i kraljevstva preko tisuću godina.

Ako vam netko počne seruckati o “nacizmu” kao okviru povijesnog shvaćanja, odmah znate da ništa nije skužio.

Samuraj
1 godina prije

Vrhunski podcast i naravno vrhunski gost. Gledao sam, jedan od onih gostiju kojega bih mogao slušati cijeli dan.

Mahatma
1 godina prije

Bilo je i vrijeme da se imenuje naš zajednički neprijatelj. Kanye West je sve rekao u intervjuu Tucker Carlsonu.

1 godina prije

na post imam ovaj prilog…………… Dijete moje, koje si na zemlji I koji si zabrinut, zbunjen, neuredan, sam Tužan i umoran. Dobro poznajem tvoje ime, izgovaram ga i blagoslivljam ga Jer te volim I prihvaćam te takvog Kakav jesi. Zajedno gradimo Moje Kraljevstvo Čiji nasljednik si i ti, I u njemu nećeš biti sam, Jer Ja sam u tebi Kao što si ti u Meni. Želim da uvijek ispuniš Moju volju, jer Moja je volja da kao Čovjek budeš sretan. Imat ćeš kruh svagdanji…ne brini. Ali, sjeti se Da kruh nije samo tvoj. Dijeli ga uvijek sa svojim bližnjima. Upravo zato ti ga dajem Jer znam, da znaš da je za tebe I za svu tvoju braću… Uvijek opraštam tvoje uvrede, Čak i prije nego što ih počiniš Ja ti ih oprostim. Znam da ćeš ih počiniti. A znam također, da je to jedini način Da nešto naučiš, da rasteš… Čitaj više »

Jomla
1 godina prije

2 sata?!
Ne može biti toliko zanimljivo!

Max
1 godina prije

I Zeleni i KGB imaje te gene i šaloma koliko hoćeš.

Promatrac
1 godina prije

Bilo je puno inteligentnijih međimuraca koji su nekaj značajno ostavili za sobom nego obavještajac jugoslužbi. Njegovi su organizirali pretvorbu i preuzeli paraovsuđe u Hrvatskoj da se nikad ne procesuira njihov kriminal. Zapravo sva krivnja sotonskih struktura koje ovaj predstavlja ne može se ni pobrojati. Uvijek me iznova neugodno iznenađuje zašto to sve krijete i promovirate jugoslaveštinu, zar se poistovječujete s kriminalcima?

Iva Bg
1 godina prije

Srbija miljenica?

gigi pinna
1 godina prije

Židovski je lobij u Rusiji potaknuo Rusiju na rat? Kao sami Rusi nisu vidjeli što im sprema Zapad?
Samo neka Putko prestane sanjariti o nekakvom mirovnom sporazumu, za sada, i neka se okrene rješavanju stvari na terenu.
A o šljamu i ološu koji vlada ovim prostorima još od ’41., u smjenama ili zajednički, ne treba trošiti riječi.

Alp Arslan
1 godina prije

Dobar intervju dosta objektivna analiza situacije iako se ne slažem da je rat prikraju i da ce se ukrajinci zaustavit tako lako sa svim suvremenim zapadnim naoružanjem pogotovo ako ruska strana konačno ne pokaže zube.

sofija
1 godina prije

A ko su Pleković, Milanović,Reiner Tuđman,Šeks,Mamić,pokojni Bandić,pa sve Židovi.I zato nemamo državu nego prodajni servis made in Cro.Zna čovjek koga čuva i za koju lovu,sve istina.

Boki
1 godina prije

Konacno neko da pomisli realno da je u pitanju dogovor Putina sa swabom i wwfom da odstrani emocije i ne uzima stranu vec gleda fakte.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI