Velimir Ponoš: Zadaća medija je da čovjeku napumpaju mozak, a ispumpaju dušu

Velimir Ponoš
29 komentara

Pogledajte interesantan intervju našeg kolege Velimira Ponoša koji je iznova gostovao u Podcast Velebitu Marka Juriča.

Podcast VelebitVelimir Ponoš
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ANTIFASHISTA
1 godina prije

G Ponoš, nije dovoljno odmaknuti se od stvarnosti kao da vas se ne tice sve ovo sto se desava u svijetu. Treba se suprostaviti i boriti za sebe i one oko sebe. Jeste da borba nekada ne zavrsi kako bismo zeljeli ali jednostavno nesmijemo postati janjci u klaonici.Ja sam 1991 Tudjmanu rekao u facu da ce povijest jednog dana pisati istinu o njemu kao lopovu, rezultat morao sam pobijeci da spasim glavu i danas zivim bez Domojebnice i proputovnice ali sam odbio ucestvovati u lopovluku i korupciji i to nikada necu prihvatiti, zivjeti cu casno dok me ne odnesu sa nogama naprijed.

DNK
1 godina prije

Ponoš je početkom plandemije odlično krenuo, ali se uskoro pokazao kao da je na ego tripu, nesposoban s ikim, osim Arhimeda, ujediniti snage. Otprilike, ja sam slobodan, suveren, ne trebam se boriti za ono što već imam, ne trebaju više nikakvi prosvjedi, nikakvi aktivisti, referendumi, odbijam sudjelovati. Osim borbe za temeljnu istinu da virus ne postoji (no-virus kult), SVI koji išta drugo pokušavaju, makar i ne znajući, rade za Klaus Schwaba i Pfizer. A ako dođu po mene, mogu me i ubiti, ali mi ne mogu uzeti dušu – ja sam pobjednik.
Kao da mu je duh okupatora šapnuo uputu kako da otpor sam sebe eutanizira…

Emiliano Zapata
1 godina prije

Zasto tek sada pustaju stari podcast ovog dobrog i postenog covjeka ali na zalost istreniranog da se ne buni jer to nije u skladu s krscanstvom…

Lux
1 godina prije

Odgledala 2x. Svake hvale vrijedan. Bistar um i hrabrost izreći istinu krasi ovog čovjeka.

Max
1 godina prije

Točno a poslušat ću poslije. Zlostavljaćica sluša neku kvocu što prodaje krpe.

antinato
1 godina prije

Velimir Ponoš: Zadaća medija je da čovjeku napumpaju mozak, a ispumpaju dušu
Ja bi još samo napomenuo, da mediji ljudima u mozgove napumpavaju gluposti i egoistički karakter.

Mate
1 godina prije

U lipoj nam njihovon je život zaista lip i jednostavan, sve da svesti na: Jami, Drpi, digni, zavrni, lijeva ruka desni džep, ukradi, otmi, prevari, podmiti… Ali pazi da te ne uhvate, čope hapaju, zgrabe…
Zato politikanti najprije u medijima naprave, maglu, dim, paravan, zavjesu, pripreme igru tako da se narod oko toga međusobno za gušu hvata i glođe pa ne vidi stvarnost ispred nosa.

Mate
1 godina prije

I to je sa namjerom da se dobije moralno pokriće cijele priče. Jer cijeli narod ipak nezna da su popovi LOPOVI, a trebali bi biti moralna vertikala.

Гавран
1 godina prije

Pri pregledu videa prekidoh kod rečenice svi su ista kabala. Švab menja intonaciju pod udarom Rusa i Kineza, ali filozofi ne!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI