Rajko Bundalo: “Svi svjetski ratovi počinju sa sukobom Hrvata i Srba – Uvijek za tuđe interese…”

Rajko Bundalo - Podcast Velebit
27 komentara

Marko Jurič, voditelj emisije Podcast Velebit, često poziva interesantne goste koji nemaju pristupa javnim medijima. Ugostio je i našeg kolegu Velimira Ponoša, za što mu se zahvaljujemo. Ponekad ugosti i neke vlasnike portala u stečaju (propalih portala) koji pozivaju Vladu Republike Hrvatske da blokira portal Logično. Mi tom propalom i kontraverznom uredniku i vlasniku sad već propalog portala želimo sve najbolje, jer mislimo da niti jedan medij nije zaslužio stečaj, a kamoli blokadu koju zagovara. Svi imamo pravo na slobodu govora koja ne smije ovisiti o novcu. O njemu i sličnima ćemo pisati kasnije, a možda i nikad, jer su totalno nebitni. Marko Jurič je ugostio interesantnog gosta, Rajka Bundala, koji u sebi nema mržnje i želi mir među narodima.

Tko je Rajko Bundalo?

Rođen je 1949. godine u selu Hašani, u današnjoj BiH. Gimnaziju je završio u Banjoj Luci. Diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Od 1972. godine stalni je član ansambla Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnik je nagrade Udruženja dramskih umjetnika za najbolju mušku glavnu ulogu u Hrvatskoj (Vladoje Sabljak, u Orgijama monaha, Janka Polića Kamova u režiji Božidara Violića). Nastupao je na festivalima: Dubrovačke ljetne igre, Splitsko ljeto, šibenski Festival djeteta, Male i eksperimentalne scene u Sarajevu, Sterijino pozorje u Novom Sadu, na riječkom i vinkovačkom festivalu. Gostovao je s matičnom kućom po Hrvatskoj, u Sloveniji, Italiji, Njemačkoj, Rusiji, Kolumbiji i Venezueli. Igrao je u TV serijama (U registraturi, Jelenko…), televizijskim filmovima i dramama (Prijatelji, Oko, Debeli lad…). Snimao je na radiju poeziju i brojne radio-drame. Igrao je u filmu Je li jasno, prijatelju? i Olujni jahači (francuski film). Osim glumačke karijere, razvio je i bogatu duhovnu aktivnost vodeći više od 400 radio-emisija duhovne tematike na Radio Velika Gorica. Kao autor knjiga vjerske i duhovne tematike tiskao je i sedam vlastitih knjiga.

Rajko Bundalo iznosi vrlo interesantna razmišljanja o aktualnim sukobima, njihovim pozadinama i našoj budućnosti. Obvezno ga poslušajte i razmislite o svemu. Svako novo mišljenje, bitno je za približavanje istini, jer najveći naš neprijatelj smo mi sami sebi sa svojim predrasudama.

Podcast VelebitRajko Bundalo
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
2 godine prije

Prav za prav , Hrvati I Srbi do disolucije Yugoslavie i nijesu imali , velikih , izravnih , sukoba a kada i jesu – tu je Rajko u pravu , najcesce su to cinjeli za tudji racun .Sama disolucija Yugoslavije I nije , nuzno losa ! Lose je bilo vrijeme za to I odnos snaga u svijetu , tada – sto je sve I zavrsilo , kako je vec zavrsilo .Bijedno I nesretno . No . Kako ja barem cio tekst razumijem iz njega valja , izvuc poruke za ubuduce ! Najprije ! Narodi exYU , moraju bit svjesni da nas , sviju zajedno , nema ko Kineza ! Ponajprije kao – jedan – Kineski grad ! Ponavljam – jedan – sviju iz exYu ! Sto je preostalo ? Uistinu . Preljepe zemlje I ljudi , koji se razumiju , medj sobom sto I ovaj portal dokazuje , svakim danom… Čitaj više »

Ray
2 godine prije

Ni jedan svetski rat nije nikad imao veze sa hrvatima,oni su uvek bili oruđe drugih

sakib
2 godine prije

ima jedna stvar koju svi preskacu ne ratujemo mi za tudje interese vec ratuju hrvati i jos poneki protiv srba za tudje interese kako zapadna nedemokracija bude propadala bit ce sve vise nazovi osvijescenih hrvata muslimana a da ne govorim o crnogorcima koji ce se sjetiti da su srbi braca ali zato mora da se kaze da bi ja tebi bio brat moras i ti da budes brat meni smrt fasizmu

Histrion
2 godine prije

Dragi moj kolega! Otkako je prebolio kurtonu (u siječnju, čini mi se), a navodno je gadna bila, spremam se da ga nazovem, a sad mi je ova emisija podcasta Velebit konačni povod da to i učinim. Rajko, spremi se da te malo “za davim” svojom malenkošću!

Svi smo mi ljudi
2 godine prije

Mislim da je poprilicno jasno tko je neprijatelj svih naroda i tko neda drugim narodima da zive u miru

Max
2 godine prije

Pogledao sam . Brliijantan vrlo dobro upućen sugovormik . Istinski vjernik u Boga i ljude.

Petra
2 godine prije

zapad je uvjek bio bogatiji od istoka, zbog koloniziranja drugih drzava, zbog vojnih napada u svrhu exsploatisanja tudjih dobara i pljacke , medijski su uvjek bili vise propagirani od filmova, svjeta zabave i potrosackog stila zivota i zato su uvjek druge drzave tezile zapadu .
Gledajuci u danasnje vreme propadanje zapada kao da i sami njihovi politicari rade u korist sopstvene stete svojih gradjana ali to je globalni plan osiromasiti globalno covjeka i razjediniti ljude na jedinke koje su ovisne o milostinji drzave i pristaju na sve uslove .
Danasnje vrjeme je vrjeme budjenja a globlistima to nikako ne odgovara , e tu je zato plan koji traje dvije godine a kako vidimo i trecu , smanjiti populaciju i transhumanizam , kada isti opljackaju sve sto se moze onda uvjek im treba neki rat ili smanjenje populacije i novi svjetski poredak .

abc
2 godine prije

Ko je Hrvatima i Srbima kriv što su tako naivni i obsjednuti mitologijom, da radije međusobno ratuju za tuđe interese?
Zar stvarno misle, da če jih imperialističke sile zbog toga više cjeniti i uvažavati?
Ne. Za zapadne imperialiste su to dva naivna čobanska plemena, koja još uvjek žive u srednjem vjeku.
To nije moje mišljenje. To je mišljenje zapadnih elita.

abc
2 godine prije

Ko mi nije brat u teškoj situaciji, taj mi ne može biti brat ni u dobru. Bolje imati mrzevoljnog susjeda, nego zimati brata, koji ti se kune u bratstvo, a sa strane jedva čeka da ti gurne nož u leđa. Balkan je na žalost pun takve brače, jer mu je švabska jabuka uvjek bila draža od domače, pa ona bila kislija i neukusnija..

Truljko
2 godine prije

Jel meni jedinom taj tip ide pomalo na zivce? Kao zna sve kako treba bit itd ali nista on konkretno nema za ponudit.

Mimi
1 godina prije

Ja odavno bolji video nisam gledala! Milina ga slusat. Bogu hvala na takvom covjeku!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI