ZNALI su: Tri mjeseca prije nego što je Covid-19 otkriven, Ministarstvo obrane dodijelilo je Ukrajini poseban ugovor o istraživanju Covida-19

Covid 19 - Ukrajina
7 komentara

Dana 12. studenoga 2019., više od mjesec dana prije nego što se prvi “slučaj” koronavirusa (Covid-19) pojavio u Kini, tvrtka pod nazivom Labyrinth Global Health Inc. dobila je unosan ugovor od strane Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Država (DoD) za provođenje “Istraživanja Covid-19”.

Imajte na umu da u to vrijeme nitko nije znao što je Covid-19, jer to službeno ime neće dobiti još tri mjeseca. Ministarstvo obrane SAD-a je, međutim, znalo za to i trošilo je američke dolare poreznih obveznika, kako bi provelo “istraživanje” o tome. Još jedna sitnica koju vrijedi istaknuti je da je ovo istraživanje Covid-19 bilo naloženo da se provede u Ukrajini, koja je trenutno u središtu globalne medijske histerijske kampanje zbog nedavne invazije Rusije.

Ispostavilo se da je ugovor Ministarstva obrane s Labyrinthom bio dio mnogo većeg ugovora za “program smanjenja biološke prijetnje u Ukrajini”, bacajući novo svjetlo na situaciju. Drugi partner u svemu tome bio je nitko drugi do Eco Health Alliance Petera Daszaka, kao i Metabiota Ernesta Wolfea. Obje ove tvrtke bile su uključene u sve što je podrazumijevao ovaj program biološkog oružja, što se još uvijek svakodnevno otkriva.

Američka vlada puna je parazita duboke države koji troše vaše porezne dolare na svjetske programe biološkog naoružanja

Prema web stranici američke vlade “USA Spending”, koja prati informacije o federalnoj potrošnji, američka duboka država već je potrošila nevjerojatnih 3,63 bilijuna dolara kao dio svog “odgovora na Covid-19”, od 12. travnja 2021.

Od tada je američka vlada zasigurno potrošila i više od toga, jer ova beskrajna novčana jama “borbe protiv virusa” doseže epske troškove, koji su gotovo nedokučivi; pokazalo se da je trilijun puno.

Na web stranici USA Spending također je dostupna funkcija “Traženje nagrada” koja pokazuje još jedan ugovor koji je DoD dodijelio tvrtki pod nazivom Black &Veatch Special Projects Corp., koja sebe naziva “globalnom tvrtkom za inženjering, nabavu, savjetovanje i građevinarstvo specijaliziranu za razvoj infrastrukture.” Taj je ugovor sklopljen godinama ranije, 20. rujna 2012., a na web-mjestu je opisano kao za “profesionalne, znanstvene i tehničke usluge”.

“Očito je to vrlo nejasno i najvjerojatnije malo zanima svakoga tko slučajno naiđe na to”, izvijestio je Daily Exposé (U.K.). “Ali postoji nešto duboko u detaljima što bi trebalo biti od interesa za svakoga i svakoga.”

„’Povijest dodjele’ za ugovor sadrži karticu za ‘Pod-nagrade’ s pojedinostima o primateljima, datumu djelovanja, iznosu i vrlo kratkom opisu za 115 transakcija pod-nagrade. Većina pod-nagrada iznimno je svakodnevna za stvari kao što su ‘laboratorijska oprema za Kijev’ ili ‘uredski namještaj za Kijev’.”

“Ali postoji jedna pod-nagrada koja se ističe među ostalima, a dodijeljena je Labyrinth Global Health INC za ‘Dokumentaciju rukopisa SME i istraživanje COVIDA-19’.”

U ovom se odjeljku u potpunosti otkriva da je duboka država SAD-a znala za Covid mnogo prije nego ostatak svijeta te je slala novac tvrtkama koje su provodile “istraživanje” o Covidu-19 u Ukrajini.

Negdje između 21,7 i 116,6 milijuna dolara potrošeno je da Black &Veatch vodi ovaj “program smanjenja biološke prijetnje u Ukrajini”, iako navedena svrha tvrtke nema nikakve veze s takvim stvarima.

Labyrinth je na sličan način neprikladan za takva pitanja na temelju svoje izjave o misiji, koja tvrdi da je to “mala tvrtka u vlasništvu žena s dubokom stručnošću i dokazanim iskustvom koja podržava inicijative za znanstveni i medicinski napredak”.

Covidistraživanjeukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
2 godine prije

Kung-Flu sve više postaje Coca-Covid.

Anton
2 godine prije

Anton maciček
Čitam tekst i još uvijek mi ovakovi tekstovi nisu jasni, Sars-Cov-2 patentiran je nakon laboratorijske nadogradnje od strane DARP-e kao biološko oružje 2015. godine. I što Vam još danas nije jasno….Molim Vas da ne tražite detalje budući da raspolažem detaljima koji se nažalost ne smiju objaviti jer će istog trenutka na njih legnuti smrad čekeri.

tihobl
2 godine prije

Peter Daska zivi i radi u Ukrajini od 1994.
Rusi imaju gomilu dokumenata sa njegovim potpisom.

Max
2 godine prije

Korona je specijalna operacija.

Poseran3
2 godine prije

Jel istina da je moskva upala u crno more

Boba Lazarević
2 godine prije

Za utjehu, to više nisu dolari poreznih obveznika. To je funny money kojeg niti jedna porezna shema više nikad neće nadoknaditi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI