Biden pozitivan na koronavirus, usprkos tomu što je primio ČETIRI doze Covid-19 cjepiva

Joe Biden
11 komentara

Predsjednik Joe Biden bio je pozitivan na koronavirus (COVID-19), usprkos tomu što se ”potpuno” cijepio i čak dva puta docijepio protiv ove bolesti.

Tiskovna tajnica Bijele kuće Karine Jean-Pierre potvrdila je razvoj događaja u izjavi od 21. srpnja. Rekla je da 79-godišnji predsjednik ima “vrlo blage simptome” i da će se zasad izolirati.

“Biden će nastaviti u potpunosti izvršavati sve svoje dužnosti i raditi u izolaciji dok test ne bude negativan. Kad test bude negativan, vratit će se radu uživo.“

Prema Jean-Pierreu, Biden je 19. srpnja pokazao je negativan rezultat testa na COVID-19, dva dana prije nego što se zarazio patogenom. S obzirom na poodmaklu dob, predsjednik spada u rizičnu skupinu o pitanju razvoja teških bolesti.

Nastavila je da je bivši potpredsjednik za vrijeme Obamine administracije “bio u kontaktu s članovima osoblja Bijele kuće telefonom”, te da će se pridružiti planiranom sastanku “putem telefona i Zooma”. Bijela kuća će također svakodnevno izvještavati o Bidenovom statusu, dodala je Jean-Pierre.

“Prema standardnom protokolu za svaki pozitivan slučaj u Bijeloj kući, Medicinska jedinica Bijele kuće obavijestit će sve predsjednikove bliske kontakte, uključujući sve članove Kongresa i sve članove tiska koji su bili u kontaktu s njim.”

Bidenov pozitivan rezultat na COVID-19 slijedio je rezultat glavnog medicinskog savjetnika Bijele kuće dr. Anthonyja Faucija, koji je dobio virus u lipnju.

Izjava Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) od 15. lipnja potvrdila je Faucijevu bolest, navodeći da je brzi antigenski test koji je napravio dao pozitivan rezultat. Baš kao i Biden, 81-godišnji Fauci imao je “blage simptome” iako je bio “potpuno cijepljen i “dva puta docijepljen”.

U izjavi NIH-a dodaje se da stručnjak za zarazne bolesti nije bio u bliskom kontaktu s Bidenom ili drugim visokim dužnosnicima prije nego što je bio pozitivan.

Dužnosnici vlade SAD-a dokazuju da cjepiva ničemu ne služe

Biden i Fauci samo su dva primjera istaknutih vladinih dužnosnika koji su dokazali da su cjepiva protiv COVIDA-19 neučinkovita u sprječavanju infekcije. Unatoč tome što su primili četiri doze cjepiva, dvojica dužnosnika u poodmakloj dobi i dalje su zaražena COVIDOM-19.

Dva člana zakonodavne vlasti, obojica iz Demokratske stranke, također su se zarazila SARS-CoV-2 nakon cijepljenja.

Još u travnju, predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi dobila je COVID-19 nakon što je prisustvovala događajima na kojima je bila u neposrednoj blizini cijepljenih kolega. Zamjenik njezina šefa stožera Drew Hammill potvrdio je rezultat testa na društvenim mrežama.

“Nakon negativnog testa ovog tjedna, predsjednica Pelosi dobila je pozitivan rezultat testa na COVID-19 i trenutno je bez simptoma. Govornica je potpuno cijepljena i docjepljena i potiče sve da se redovito cijepe, docjepljuju i testiraju“, napisao je Hammill 7. travnja.

Prije toga, zastupnica New Yorka Alexandria Ocasio-Cortez bila je pozitivna na COVID-19 u siječnju. Bila je potpuno cijepljena i docijepljena, nakon što je primila dozu docjepljivanja tijekom jesenske sezone 2021.

Prema izjavi iz njezinog ureda u to vrijeme, Ocasio-Cortez je “osjećala simptome i oporavljala se kod kuće”. Kongresnica je također pozvala Amerikance da “uzmu svoje pojačivače” i slijede javnozdravstvene smjernice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

BidenCjepivaCovid
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tata mata
1 godina prije

dajte mu jos 4 ,, cim prije

Probuđeni
1 godina prije

Biti zaražen I umrijeti od bolesti nije isto

Samuraj
1 godina prije

Tragikomedija, ista drugo. 🤦🏻‍♂️

Hum
1 godina prije

Onaj tko misli da je ovaj senilni pedofil ” cijepljen” protiv nepostojeće bolesti ili bilo koji prodani političar…. zašto ovakav naslov kada znate da monstrum ( na žalost) nije primio otrov. Plenković i banda primila smeće… ?! svojima ga dali??????

Rimtutituki
1 godina prije

Ma primio je on kurac

Bauštelac
1 godina prije

Ako je metuzalemu dobro zašto onda maske na jesen i ostalo u paketu

Padin
1 godina prije

A ko kaže, da je primio 4. dozu? Ne vjerujem ja to. Samo kaže tako, da može pričat, da ima zbog cijepivd blažu obliku korone. Mislim, da je primao placebo. Ne bi oni njega inicirali jer znaju šta je u cijepivu. Ipak nisu toliko glupi.

Nena
1 godina prije

Lipso dabogda !

Ime*
1 godina prije

Možeš dobiti i velike boginje cijepljen samo što ćeš proći puno bolje od onoga koji se nije cijepio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI