Bruxelles tuži Poljsku, Češku i Mađarsku zbog migranata, Sorosevog sveučilišta i NVO

Evropska komisija
14 komentara

Zbog odbijanja prihvaćanja kvote migranata, Europska komisija je tužila Poljsku, Mađarsku i Češku, izjavio je prvi zamjenik predsjednika Europske komisije Frans Timmermans.

“Europska komisija je odlučila podnijeti tužbu Europskom sudu pravde protiv Poljske, Mađarske i Češke zbog neispunjavanja obveza o migracijama”, rekao je europski povjerenik.

No, to nije sve, jer će Europska komisija podnijeti zasebnu tužbu protiv Mađarske zbog donošenja zakona o visokom obrazovanju i nevladinim organizacijama, kojima se praktično protjeruje Srednjoeuropsko sveučilište u Budimpešti i nevladine udruge iz galaksije Sorosevog Otvorenog društva i američkih vladinih agencija NED i USAID.

Europska komisijaNEDOtvoreno društvoUSAIDzaklada otvoreno društvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
basso
6 godine prije

Ove tri drzave izgleda nisu jos shvatile da su ulaskom u EU izgubile samostalnost.

Ana
6 godine prije

Koliko god da moraju platit, bit ce im na kraju jeftinije!

tromb
6 godine prije

eurobirokrat tjeraju istocne zemlje iz eu jer je ova tuzba sofisticirani nacin da istocne drzave same odu a briselci bi im naplatili neki imaginarni trosak ocito se ostvaruje evropa u vise brzina odnosno raspad europske unije od 28 drzava

Pero
6 godine prije

Tuze ih i sada sta? Kako tocno se misle naplatiti?

Jole
6 godine prije

Mogu te države tužiti vodstvo EK radi suradnje sa Sorošem,koji se sa njima sastaje iza zatvorenih vrata.Po kojoj to osnovi,
trebali bi odgovoriti ti papani.To je kontra protokola i zakonskih propisa EU.Nadam se da će Orban pokazati muda kao I dosada i prokazati tu bagru.On radi u interesu Mađara,a u čijem interesu rade pijanac Juincker ,gay Timmermans,Mogherini itd.

aaa
6 godine prije

Moze ,li se tuziti eu i soros i sve to zlo. Pa tuzba protiv tuzbe

Crni žutokljunac
6 godine prije

Tijelo koje nije izabrano na nikakvim izborima,Europska komisija,tuži države koje su unutar EU,zato jer se opiru početku mijenjanja svoje trenutne etničke slike.Početak diktature ili raspada EU !

karantanac
6 godine prije

Sad sam shvatio koje su to toliko proklamovane evropske vrednosti. Uđeš u eu i izgubiš suverenitet (nevinost), onda te evropski hohštapleri poput nekog junkersa ili one koze mogerini je.u uzduž i popreko. Baš lepe evropske vrednosti. Navali glupi narode još malo pa nestalo.

karantanac
6 godine prije

Dala baba groš da se u kolo uhvati,a sada bi dala sto da iz njega izađe!

Bela
6 godine prije

Ma odjebi, dosta mi je vise dobricina, svi stalno brane muslimane. Ne smijes nista reci bez da te neko mrko gleda. Uzas

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI