Ivanečki obrtnički sajam

ivanecki-sajam-gospodarstva-naslovna
0
0

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec organiziraju Ivanečki gospodarski sajam. Sajam se održava u lipnju svake godine u sklopu Dana Ivanca u gradskom centru, a traje dva dana.

Taj sajam okuplja izlagače, omogućuje njihovo predstavljanje, promociju i prodaju njihovih proizvoda ili usluga, sklapanje poslova s potencijalnim poslovnim partnerima. Također je u ponudi kvalitetan edukativno-savjetodavni program. Tu se najčešće okupe poduzetnici i obrtnici iz cijele kontinentalne Hrvatske.

Inače, Ivanec je smješten na sjeverozapadu Hrvatske. To je gradić s uskom povijesnom jezgrom. Osnovali su ga vitezovi Ivanovci po kojima grad i nosi svoje ime. Kroz prošlost se širio na okolna mjesta i tako dosegao današnji izgled i veličinu s unutarnjim centralnim dijelom i poslovnom zonom. U Ivancu postoje: prerada kamena, izrada motora za strojeve, tvornica cipela, tvornica tekstila, te niz trgovina, servisa, ugostiteljskih objekata, elektroničkih servisa, knjigovodstvenih poslova i sl. Prošlost grada obilježili su rudnici ugljena na tom prostoru koji su omogućili zapošljavanje lokalnog stanovništva.

Izlagači na Ivanečkom sajmu su u mogućnosti besplatno koristiti kvalitetne izložbene štandove s otisnutim nazivom tvrtke ili obrta, priključivanje na struju, promidžbu kroz lokalne i regionalne medije, promidžbu na promidžbenim materijalima uoči i za vrijeme trajanja Sajma.

Cilj Sajma je sklapanje poslovnih poznanstava, širenje tržišta i razmjenjivanje ideja i iskustava. Izložbeni asortiman najčešće je prodajnog karaktera.

Sajam gospodarstva u Ivancu omogućuje ivanečkoj poslovnoj zoni razvoj u gradskom prostoru Ivanca. Želi se potaknuti razvoj industrijske proizvodnje i dodati novi zamah stvaranju poduzetničke klime koja će privlačiti nove tvrtke i nova ulaganja u Ivanec.

gospodarstvoinvesticijeIvanecsajam
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI