Izraelske snage onemogućile još jedan pokušaj krijumčarenja droge na granici s Egiptom

Izraelske snage
5 komentara

Izraelske obrambene snage (IDF) onemogućile su još jedan pokušaj krijumčara droge preko granice s Egiptom. Takvi su se pokušaji dogodili dvaput ovoga tjedna, izvijestio je u petak The Jerusalem Post, pozivajući se na glasnogovorničku jedinicu IDF-a.

Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima u petak, kada su službenici ID-a uočili neodređeni broj sumnjivih krijumčara uzduž egipatske granice. Službenici su navodno zaplijenili 50 kilograma narkotika u vrijednosti od milijun izraelskih šekela (300.000 američkih dolara).Također su zaplijenili i vozilo krijumčara.

Sličan incident dogodio se rano u četvrtak, kada je skupina krijumčara pokušala prokrijumčariti drogu iz Egipta u Izrael. Izraelski policajci zaplijenili su 90 kilograma droge u vrijednosti od 2 milijuna šekela, kao i automobil krijumčara, nakon čega je predan policiji, navodi se na Twitterovom računu IDF-a.

IDFIZRAEL
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
3 godine prije

Borbu protiv šverca droga podupirem Ako su to bili dileri a ne nevini Palestinci

nessy
3 godine prije

Sudeci prema cijeni (300.000$/50kg=6.000$/kg), ta strasna droga ciji sverc su sprijecili, bi mogla biti marihuana. Ne znam ni za jednu tesku drogu koja kosta 6.000$ ili 5.000e za kilo.

Weteran
3 godine prije

Puna podrška Izraelu!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI