Kalašnjikov koji ”ubija” dronove i mobilne telefone (VIDEO)

army
8 komentara

Ruski konzorcij za oružje je razvio novu generaciju elektronskog oružja koje može spuštati bespilotne letjelice i ometati rad mobitela.

Ruski konzorcij ”Kalašnjikov” predstavio je neubojito oružje, osmišljeno kako bi obaralo ili jednostavno prizemljilo na željeno mjesto zrakoplove bez posade, ometalo mobilne komunikacije i Wi-Fi signal.

Oružje je predstavljeno na Međunarodnom vojnom forumu ”Armija 2017” u blizini Moskve.

Uređaj REX-1 je opremljen je tehnologijom koja može ometati GSM, GPS, Glonass, laserom, kao i audio i video rekorderom.

Radioelektroničko oružje omogućava da se osujeti neovlašteno korištenje dronova i spriječi eksplozija naprava koje su izrađene sa sustavom detonacije uz korištenje mobilnih telefona i Wi-Fi mreže.

Međunarodni vojni forum ”Armija 2017” je mjesto gdje je prvi put predstavljena ova tehnologija, a održava se u Patriotskom vojnom parku Kubinka od 22. do 27. kolovoza.

VIDEO – Kalašnjikov koji ”ubija” dronove i telefone

bespilotnadronkalašnjikovOružjeREX-1
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
dena
6 godine prije

agenda kojom se velica rusko naoruzanje dio je velikog medijskog spina svjetskih medija svojevrsne lazne zastave koja se zove russia dok se u pozadini skriva neki drugi procesi i neka druga oruzja o kojim ase ne govori ili bar se ne govori u dovoljnoj mjeri

beligorod
6 godine prije

Na slici s otvorenja Međunarodnog vojnog foruma nedaleko Moskve vide se predsjednik Putin i predstavnik oružanih snaga gen.Šojgu. Dakle autentični ljudi na autentičnoj lokaciji tako da ne vidim u čemu bi to bile “lažne zastave”.
Jasno je da Rusija konstantno razvija nova oružja i nove procese s time u vezi, isto kao i USA i ostale velike sile. U tome nema ništa misterioznog

Garibaldi
6 godine prije

to je stara informacija… taj uređaj odavno postoji…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI