Trump uskoro planira započeti svoju vlastitu društvenu mrežu

Trump-drustvene mreze
10 komentara

Ovaj je tjedan obilježila bombastična vijest koju je pustio u javnost glasnogovornik bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Jason Miller, koji je rekao da se Trump vraća na društvene mreže, ali da će ovoga puta Trump biti na svojoj vlastitoj mreži.

RT-ovom Boom Bustu pridružuje se i voditelj programa Ben Swann kako bi istražio što se krije iza Trumpovog ambicioznog plana za povratak na društvene mreže i tko bi mu mogao pomoći u ostvarivanju toga.

Novinar je naglasio da Trumpov dugogodišnji savjetnik nije dao gotovo nikakve detalje o tom pitanju, istaknuvši nejasan vremenski okvir od oko tri mjeseca.

“Cijela stvar, bit ćemo iskreni, zvuči vrlo trumpovski. Bit će to najveće, bit će najbolje, svima će se svidjeti, svi će to htjeti, ali vrlo su sažeti o pitanju detalja,” rekao je Swann, dodajući da bivši predsjednik vjerojatno upravo o tome raspravlja s nekim tvrtkama.

Donald TrumpDruštvene mreže
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
2 godine prije

Trump je pomalo naivan ili ne razumije kako zapadni tehnološki svijet danas funkcionira i tko njime upravlja. Potrošiti će novac a projekt će biti sabotiran od strane big techa i medija te neslavno propasti.

burt
2 godine prije

Trumpizam nije ništa, pokazalo se da je Trump neznalica iz politike, povijesti i zemljopisa, istina je da je korona kriza dotukla ekonomiju ali Trumpizam kao pokret je jedno obično ništa a Trump ionako više neće biti predsjednik tako da se ne treba zamarati njegovih političkim stajalištima a priče o njegovom ostanku na funkciji ili da ga podržava vojska su bile priče za malu djecu, kad je upozoren da bi u slučaju neustavnih poteza ometanja ili onemogućavanja primopredaje vlasti mogao dobiti prugasto odijelo brzo je predao vlast, koliko je Trumpovo znanje pokazao se i njegov odnos prema ovim prostorima, nije razlikovao baltičke od balkanskih država a radi Melani je čuo za Sloveniju iako nije znao u kojem dijelu svijeta je Slovenija

Vendetta
2 godine prije

Šta ako je ovo samo ideja kako sve “neprijatelje” privući na jedno mjesto.
Mislim da li netko još vjeruje da je Trump lik koji se bori protiv ovih?
Da li ste zaboravili da je on prvi koji je forsirao vakcinaciju?
Ja osobno smatram da je on dio iste skupine kao i Biden i svi ostali, samo je igrao svoju igru. Sumnjam da je drugačije, neka me netko razuvjeri!
Samo mi nemojte slati one slike gdje je Biden slikan iz 98 razlicitih kutova pod razlicitim svjetlom pa govoriti da to nije isti covjek.
Ok možda i nije, ali dokaz koji vi predlažete je nikakav.

Savic goran
2 godine prije

Пошто је исушио мочвару,ред је да је и мало наводњава😉

Legendarni Grk
2 godine prije

Ivan Pernar i David Icke su prešli na Gab mrežu:

https://gab.com/ipernar/
https://gab.com/davidicke/

Tu nema cenzure i svatko može napisati što hoće.

Max
2 godine prije

Trumblr trumbex trumpbook moji prijedlozi imema.

Mahajtemolimvas
2 godine prije

Za njega je glasalo 70 mil amera, ima nebrojeno puno pristasa diljem svijeta kao simbol otpora prema satanistima, najbolji potez bi mu bio njegova mreza. Definitivno!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI