Trumpu prekipjelo i napao je američke medije: “Na koljenima ćete tražiti oprost”

Trump viewfinder kamera mediji
17 komentara

Donald Trump je u nizu objava na svom Twitteru oštro kritizirao američke medije. Čelnik Bijele kuće se posebno okomio na The New York Times, kojeg je proglasio “neprijateljem naroda” i rekao da će novine oprost od njega “morati tražiti na koljenima”, piše The Washington Examiner.

Američki predsjednik Donald Trump je u nizu poruka na Twitteru podijelio svoje nezadovoljstvo s američkim medijima, piše The Washington Examiner.

Jedna od meta čelnika Bijele kuće bio je The New York Times. Novine je nazvao “neprijateljem naroda” i naglasio da će “morati kleknuti i zatražiti oprost”. Međutim, Trump je pogrešno izjavio da mu se list, zbog načina kako je pokrivao izbornu utrku 2016. godine, već ispričala.

Pitam se hoće li mi se New York Times drugi put ispričati, kao što su učinili nakon izbora 2016. godine. Ali ova će morati biti daleko veća i bolja isprika. Sada će morati kleknuti na koljena i moliti za oprost. Oni su doista neprijatelj naroda”, napisao je američki predsjednik u jednoj od objava.

Tada je američki predsjednik države napao Paula Krugmana, kolumnista The New York Timesa. Trump je poznatog ekonomista, nobelovca u ovom području i kritičara oštrih mjera štednje, nazvao “idiotom”, optužujući ga da piše “lažne i krajnje netočne” članke, ali nije objasnio što je točno izazvalo njegovo negodovanje.

Osim toga, predsjednik je kritizirao glavne medije zbog ignoriranja navodnih uspjeha američkog gospodarstva pod njegovom vladavinom, napominje The Washington Examiner.

Nakon toga se Trump okomio na voditelje televizijske emisije kanala MSNBC “Morning Joe”, Joea Scarborougha i Miku Brzezinski, koje je nazvao “zlim”, “glupim”, “bolesnima” i “ludima”. Predsjednik je svoju tiradu okončao ruganjem voditelju CNN-a Chrisu Cuomu, kojeg je opisao kao “potpunog gubitnika”, ističe The Washington Examiner.

Ipak je Trump pohvalio neke od američkih medija, kao na primjer Fox News. Ova poznata američka televizija, koja ima i meke kritičare američke uprave, kao što je Tucker Carlson, koji se nedavno protivio američkim vojnim intervencijama u inozemstvu, gotovo svakodnevno emitira izbor predsjedničkih objava na Twitteru, što je bilo dovoljno da se ne nađe na Trumpovoj “crnoj listi”.

Washington Examiner / Twitter / Donald Trump

NATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
4 godine prije

21-vo stoljeće i novine za potpalu?
MEDIJSKA JE TUGA PREGOLEMA !

Trubadur
4 godine prije

Tako to ide na zapadu….. Ako ne pratiš MSM, si neinformiran… Ako jih pratiš, si dezinformiran…

eu kolonija
4 godine prije

netreba ih čitati I pratiti. izvor zla I laži

Ante
4 godine prije

Mediji su se pretvorili u skupljače para, ako treba podržati će svaku kampanju koja im donosi novac. Laganje i izmišljanje vijesti im isto ide jako dobro. Još zanimljivije je kada se čitaju vijesti u takvim medijima. Ponekada nema razlike kada otvaraš njihove novine, bilo da novine izlaze u Americi Francuskoj Balkanu ili Poljskoj. Jer u svim tim novinama možeš pročitati identičnu vijest, skoro pa u svaki zarez i riječ. Kao da ima netko u Americi koji piše vijesti i to onda novine objavljuju čak se ne trude ni prikriti tu činjenicu da objavljuju takve identične vijesti.

spartak
4 godine prije

Usanija je bolesno društvo. Lijek: eutanazija.
Može l’ kraće?

Siniša
4 godine prije

“Situacija na Korejskom poluostrvu se u poslednjih nekoliko meseci stabilizuje zahvaljujući inicijativama lidera Severne Koreje Kim Džong Una, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.”…….a Kramp i Pumpeo, rade li oni šta!!

Tabasco
4 godine prije

Ja ja, ja pa deset mjesta prazno….
Ego na max….

Aga
4 godine prije

Iskreno Trump je najbolji Americki predsjednik niti jedan oruzani sukob nije pokrenuo, radi sve sto.je obecao. Dozvolio je bez izbijanja sukoba razbijanje svijetske americke hegemonije. Tj. Za njegova mandata dogadja se nesto sto nikad prije nije bilo moguce…

Aga
4 godine prije

Jap Obama the peacekeeper winner of Nobel for peace lik koji je poceo 3rata ,lik koji je pokrenuo migracije, lik koji je napravio rusvaj na bliskom istoku libija,egipat,sirija…

Zvrk
4 godine prije

Haha, Trampavi je kraljina da nema veće! Nema koga ne јеье u mozak, od političara, novinara, poslovnjaka i tako unedogled. Da ne nema njega, bilo bi dosadno do bola! Najjači predsjednik ikad.
Štoviše, sve sam uvjereniji da je nemoguće da društvo poput američkog može takvu ludu poput njega imati na vrhu, a da to netko ne vuče iz pozadine. Sve sam uvjereniji da trampavi, pompej i pinez su na daljinski nekog iz pozadine koji baš želi da USA padne sa svjetskog trona. Upravo tom padu nazočimo.

Miki maus
4 godine prije

Varas se, Donald je legenda, najjaci US predsjednik u novijoj povijesti! Razjebo ih je potpuno. Nisu tu cist posla, da nekazem, ruska posla.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI