fbpx

NOVI HPV SKANDAL: “Cijepljene osobe više obolijevaju od raka, nego one koje se nisu cijepile”

HPV cjepiva - skandal

Hoće li se hitan poziv počasnog francuskog zastupnika dr. Gérarda Bapta pretvoriti u novi svjetski skandal? Bivši predsjednik istražne komisije u skandalu lijeka Médiator, te bivši član Upravnog odbora ANSM-a (Nacionalna agencija za sigurnost lijekova Francuske), iznova je uzburkao javnost. Upravo je poslao pismo generalnom direktoru Javnog zdravlja, predsjedniku INCa (Nacionalni institut za rak) i glavnom direktoru Javnog zdravlja Francuske kako bi uzeli u obzir poražavajuće podatke iz “registara raka” četiri zapadne zemlje u kojima je vršeno masovno cijepljenje protiv humani papiloma virusa (HPV) u zadnjih deset godina.

Dr. Gérarda Bapta se sjećamo iz vremena najvećeg skandala u Francuskoj vezanog za lijek Médiator laboratorije Servier. Lijek koji se našao na esencijalnoj listi trebao je pomagati ljudima koji su bolovali od dijabetesa. Istražni organi su otkrili, ne samo da lijek ne pomaže kod dijabetesa, nego da su njegove nuspojave usmrtile mnoge pacijente. Lijek je odmah povučen, a vlasnik laboratorije Servier osuđen za prevaru, ubojstvo iz nehata i korupciju.

Gérard Bapt kaže da su ga “nedavno privukle dvije znanstvene publikacije koje upozoravaju da najnoviji podaci, objavljeni u Registrima za praćenje bolesti raka u nekoliko zemalja, govore o povećanju broja oboljelih od raka vrata maternice. Radi se o zemljama koje su provele masovna cijepljenja protiv virusa HPV, a čija procijepljenost iznosi više od 80%”.

Strašno povećanje pojave raka vrata maternice u Australiji

U Australiji,” piše bivši zastupnik, “vrlo široka kampanja cijepljenja uključivala je više od 80% ciljanih dobnih skupina. Ovi podaci Australskog instituta za zdravstvo pokazuju vrlo snažno (+114%) povećanje incidencije invazivnog raka vrata maternice među ženama u dobi od 20 do 24 godine. Porast je 36% za žene u dobi od 25 do 29 godina, a 33% za žene u dobi od 30 do 34 godine.

U Velikoj Britaniji, incidencija invazivnog raka grlića maternice nije smanjena od 2010., a prema njegovim riječima, “povećala se za 100% u skupini od 24-29 godina, navodi Cancer Research UK. “U Norveškoj je učestalost invazivnog raka vrata maternice povećana za 25% u skupini žena u dobi od 20 do 44 godine, prema Nordcanu.”

U Francuskoj je došlo do smanjenja incidencije raka. Zašto?

Napokon, dr. Gerard Bapt napominje sljedeće “U Francuskoj, gdje je stopa cijepljenja vrlo niska – manje od 20% – učestalost invazivnog raka vrata maternice nastavila se smanjivati ​​s 15 slučajeva na 100.000 u 1995. godini na 6 u 2017. godini, a stopa smrtnosti kretala se od 5 na 100.000 u 1980. na 1,7 u 2017. (Agencija za javno zdravlje Francuske i Nacionalni institut za rak / INC).

Gore navedene informacije govore da smo ušli u fazu ludila. Više nije pitanje hoće li nas prevariti i prodati nam nešto što smo mogli kupiti jeftinije i kvalitetnije. U pitanju su životi naše djece i budućih generacija. Dok ministri balkanskih država polemiziraju o vitaminu C, na drugoj strani ignoriraju vijest koja je stara već dva mjeseca. Riješenje neće doći samo. Svaki građanin mora dobro paziti kome će ukazati povjerenje da ga predstavlja i odlučuje o sudbini njegove djece.

Bilo bi interesantno vidjeti statistike za Hrvatsku glede raka vrata maternice? Što one kažu o vezi između procijepljenosti, broju slučajeva raka vrata maternice, te smrtnosti? Možda organizirati jednu “presicu”?

Dok smo privodili kraju ovaj tekst, otkrili smo nove skandalozne informacije iz Danske vezane za nuspojave cjepiva protiv HPV-a. Prenosimo  samo jednu o nuspojavama, a o ostalima ćemo drugi put. Televizija ARTE emitirala je emisiju u kojoj otkriva manipulaciju europskih birokrata protiv kojih je podignuta optužnica. European Medicines Agency iz Londona (EMA / Europska Agencija za lijekove) koristila je izvještaje financirane od farmaceutske industrije. Sve što je išlo u koristi kritičara cjepiva bilo je izbačeno. Direktorica za razvoj pri EMA, Enrica Alteri smatra da nije dobro uključiti kontradiktorna izvješća, jer to nema nikakve koristi pošto je rezultat identičan.  Na temelju takvih izvješća, EMA je zaključila da su cjepiva protiv HPV sigurna. Danska je 2010. godine bila uzor po procijepljenosti (90%), ali i po nagloj pojavi bolesti POTS kod cijepljenih djevojčica.

Nakon što su danski liječnici upozorili na nelogičnost zaključka EMA, iako napadana sa svih strana, predsjednica komisije za zdravlje u parlamentu Danske Liselott Blixt hitno je zatražila neovisna klinička ispitivanja. Obratila se ministarstvu koje joj je odobrilo milijun eura za klinička ispitivanje, bez uključivanja farmaceutske industrije. Od udruge koja se bori protiv raka, dobila je dodatnih pola milijuna eura.

Danas u Danskoj djevojčice više ne žele HPV cjepivo. Procijepljenost u ovoj zapadnoj državi je s 90% u 2010. godini pala na samo 23% u 2016. godini. Bez obzira na sve, određeni političari i dalje podupiru cjepiva protiv HPV-a, jer je Danska u Europi na vrhu zemalja po broju raka vrata maternice kod žena između 15 i 44 godine. Trebat će dosta vremena da se stvar riješi za djevojčice koje su već primile cjepivo protiv HPV-a, a Europa i dalje insistira na maksimalnoj procijepljenosti.

Za kraj što reći? S jedne strane nam stižu loše vijesti i statistike o vezi između cijepljenja i povećanja raka vrata maternice, a s druge strane izvješća o katastrofalnim nuspojavama: Guillain-Barréov sindrom, Sindrom postularne ortostatske tahikardijeSindrom Parsonage–Turner… Sasvim dovoljno za veliku zabrinutost i razmišljanje.


Izvori: | La DépêcheNacionalna agencija za sigurnost lijekova Francuske | Nacionalni institut za rak | Cancer Research UKNordcan | Australian Institute of Health and Welfare


Bonus za naše vjerne čitatelje za kojeg se zahvaljujemo dr. Lidiji Gajski uz dodatak dr. Srećka Sladoljeva:

Teen boy dies immediately after HPV cervical cancer vaccine – http://bit.ly/29A7jY6

Video of teen girl struck down by Gardasil cervical cancer vaccine poison – http://bit.ly/1CpDd7g

Japanese medical experts issue warning against HPV cervical cancer vaccine – http://bit.ly/29CdEmo

Group of parents in Ireland form the support group REGRET after being lied to by the Irish government about the HPV Gardasil cervical cancer vaccine – http://bit.ly/2bV6eQC

The most prestigious medical review board in the world is also questioning the HPV cervical cancer vaccine, which guarantees the science behind this vaccine is fraudulent on all levels – http://bit.ly/1XRFqAf

Lead developer of the HPV vaccine testifies that it’s not safe nor effective. NOT SAFE OR EFFECTIVE. http://bit.ly/1SME57B

American College of Pediatrics warns of ovarian failure linked to the HPV (Gardasil) cervical cancer vaccine. Side effect or working exactly as designed? You already know the answer. http://bit.ly/2kwyX2A

Adolescent Premature Ovarian Insufficiency Following Human Papillomavirus Vaccination: A Case Series Seen in General Practice
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26425627/

Adverse events following HPV vaccination, Alberta 2006-2014
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26921782/

Ampiginous choroiditis following quadrivalent human papilloma virus vaccine
http://bjo.bmj.com/content/94/1/137.long

Association of acute cerebellar ataxia and human papilloma virus vaccination: a case report
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23378179/

Autoimmune hepatitis type 2 following anti-papillomavirus vaccination in a 11-year-old girl
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21596082/

Behavioral abnormalities in female mice following administration of aluminum adjuvants and the human papillomavirus (HPV) vaccine Gardasil
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27421722/

Bivalent HPV vaccine safety depending on subtypes of juvenile idiopathic arthritis
http://ard.bmj.com/content/73/12/e75.long

Brachial plexus neuritis following HPV vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18602437/

A case-control study of quadrivalent human papillomavirus vaccine-associated autoimmune adverse events
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25535199/

Cervical cancers after human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19155953/

CNS demyelination and quadrivalent HPV vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18805844/

Current Safety Concerns with Human Papillomavirus Vaccine: A Cluster Analysis of Reports in VigiBase® (2017)
https://link.springer.com/article/10.1007/s40264-016-0456-3

Demyelinating disease and polyvalent human papilloma virus vaccination
http://jnnp.bmj.com/content/82/11/1296.long

Demyelinating disease and vaccination of the human papillomavirus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21425100/

Development of unilateral cervical and supraclavicular lymphadenopathy after human papilloma virus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18752390/

Erythema multiforme following vaccination for human papillomavirus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19887766/

HPV vaccination syndrome. A questionnaire-based study
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26354426/

Human papilloma virus vaccine and primary ovarian failure: another facet of the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23902317/

Human papillomavirus (HPV) vaccines as an option for preventing cervical malignancies: (how) effective and safe?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23016780/

Human papillomavirus vaccine and systemic lupus erythematosus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23624585/

Human papilloma virus vaccine associated uveitis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24191906/

Human papillomavirus vaccines, complex regional pain syndrome, postural orthostatic tachycardia syndrome, and autonomic dysfunction – a review of the regulatory evidence from the European Medicines Agency
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27867145/

Hypersensitivity reaction to human papillomavirus vaccine due to polysorbate 80
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22605841/

Hypersensitivity reactions to human papillomavirus vaccine in Australian schoolgirls: retrospective cohort study
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19050332/

Hypothesis: Human papillomavirus vaccination syndrome–small fiber neuropathy and dysautonomia could be its underlying pathogenesis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25990003/

Immune thrombocytopenic purpura following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19464550/

Kikuchi-Fujimoto disease following vaccination against human papilloma virus infection and Japanese encephalitis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22476507/

Lichenoid Drug Eruption After Human Papillomavirus Vaccination
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/pde.12516/full

A link between human papilloma virus vaccination and primary ovarian insufficiency: current analysis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26125978/

Neurologic Complications in HPV Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26160812/

Neurologic Complications in HPV Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26160812/

On the relationship between human papilloma virus vaccine and autoimmune diseases
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24468416/

Orthostatic intolerance and postural tachycardia syndrome as suspected adverse effects of vaccination against human papilloma virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25882168/

Pancreatitis after human papillomavirus vaccination: a matter of molecular mimicry
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27421720/

Panuveitis With Exudative Retinal Detachments After Vaccination Against Human Papilloma Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26469238/

Japanese girls following immunization with the human papillomavirus vaccine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25274229/

Pharmaceutical Companies’ Role in State Vaccination Policymaking: The Case of Human Papillomavirus Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3483914/

Postural tachycardia syndrome following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24102827/

Potential cross-reactivity between HPV16 L1 protein and sudden death-associated antigens
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21699023/

Premature ovarian failure 3 years after menarche in a 16-year-old girl following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23035167/

Severe manifestations of autoimmune syndrome induced by adjuvants (Shoenfeld’s syndrome).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27412294/

Severe somatoform and dysautonomic syndromes after HPV vaccination: case series and review of literature
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27503625/

A 16-year-old girl with bilateral visual loss and left hemiparesis following an immunization against human papilloma virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/20189933/

Small Fiber Neuropathy Following Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27552388/

Syncope and seizures following human papillomavirus vaccination: a retrospective case series
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21449862/

Telogen effluvium following bivalent human papillomavirus vaccine administration: a report of two cases
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22584489/

Two Cases of Acute Disseminated Encephalomyelitis Following Vaccination Against Human Papilloma Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5140871/

Two unclear cases of death. Can we still recommend HPV vaccination?].
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18361151/

An unmasking phenomenon in an observational post-licensure safety study of adolescent girls and young women
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22580356/

Vaccine-related serious adverse events might have been under-recognized in the pivotal HPV vaccine randomized trial
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10067-017-3575-z

There is the MIT and Stanford educated medical doctor who also has a Master’s Degree in Public Health? The one who is a vaccine developer and has worked for Merck, the manufacturers of the Gardasil vaccine? Dr. Harper has repeatedly spoken out against the HPV vaccine and raised serious concerns about whether it is safe. As reported by CBS News in 2009: http://www.cbsnews.com/news/gardasil-researcher-speaks-out/

Dr. Russell Blaylock – (medical doctor and board certified neurosurgeon) explains the complete scientific fraud of the HPV Gardasil cervical cancer vaccine – http://bit.ly/1V9DHa9

Canadian University Professor – condemns the HPV Gardasil cervical cancer vaccine and advises it be pulled from the market immediately because of scientific fraud and the extreme dangers to anyone who may be injected with it – http://bit.ly/1LQ11zc

 

Žrtvovane djevojčice

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
73 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Joki
Gost
Joki
2 godine prije

Koja rostiljada provaxxera Tito dragi. Samo tvrdo. 🙂

čoban Đuro
Gost
čoban Đuro
2 godine prije

Samo nekoliko dana ,DAN MIMOZA i nagovaranje na cijepljenje.Dali su oni koji nagovaraju populaciju plaćeni od farmaceutske indusrije ili jedostavno ne znaju šta rade.Dali je ovo još jedna dezinformacija koja nas zbunjuje kako ne bi mogli razlučiti dobro od zla.Dolaze nam izbori jedni za drugima ,a mozak nam ispran raznim… Pročitaj više »

PPP
Gost
PPP
2 godine prije

Znaju oni odlično što rade jer su zato plaćeni, a na gornje činjenice nije moguće zatvorit oči.

oddball
Gost
oddball
2 godine prije
Reply to  PPP

u znanstvenome svijetu link nije činjenica, ti se znanošću ne baviš pa ne možeš to razumiti, ali razumiješ manipulaciju, recimo, kada bi tema bila je li Elvis živ, može se naći jednak broj linkova koji sasvim pristojno argumantiraju tu pretpostavku,…

Helena
Gost
Helena
2 godine prije
Reply to  oddball

Ne vidim uopšte svrhu rasprave. Verujem da su i bolest i lek u nama, da nam koristi ono što verujemo da je korisno i da nas ne mogu izlečiti stvari u koje ne verujemo. Sve je placebo. Lično verujem u svoje dobro zdravlje i zaista jeste dobro. To je ono… Pročitaj više »

oddball
Gost
oddball
2 godine prije
Reply to  Helena

što to znači alternativno liječenje za tebe? čisto me zanima, npr ako imaš temperaturu 39,5 je li koristiš antipiretik ili što?

Helena
Gost
Helena
2 godine prije
Reply to  oddball

Gripu sam imala dva puta u životu. Temperaturu skidala mazanjem rakijom i oblozima od krompira. Skinula za dva dana i stala na noge. Prehlade mi nisu praćene povišenom temperaturom, samo kijavicom i šmrcanjem, pa je lečim malo mirovanjem i čajem. Sinuse divljim kestenom, kantarionovim uljem, belim lukom i morskom solju.… Pročitaj više »

Ante
Gost
Ante
2 godine prije
Reply to  Helena

I sutra dođu i daju ti par cjepiva koja ne želiš, ali zakon kaže da moraš?!

Mercury
Gost
Mercury
2 godine prije
Reply to  oddball

@ oddball

Da, u znanstvenom svijetu, lova je činjenica. U potpunosti si u pravu.

Moreno
Gost
Moreno
2 godine prije
Reply to  oddball

Samo budalama su činjenice isključivo linkovi, oni neprogramiranoga uma gledaju svit oko sebe i vide šta se događa i vide sve dokaze. Kad je o cijepljenju rič, ja san u svojoj okolini kod ljudi koji poznajem na svoje oči vidija dva slučaja nuspojava cijepiva protiv ospica, ali nisan vidija nijedan… Pročitaj više »

Crodaemon
Gost
Crodaemon
2 godine prije

Ah koliko linkova, ima bi sta citat cili dan. Eh kad cujem onu da je zdrastvo lose i da ga triba privatizirat.

Šok
Gost
Šok
2 godine prije

afrika i azija nije cijepljena
samo bijela populacija žena
interesantno!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Šok

A tek cijeli narodi koji hoće da se odcijepe(Kurdi)?

Dado
Gost
Dado
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

Ne vrijeđati narode.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Dado

Dado:
Ne brkati i ne bradati šalu i vrijedjanje!

Mercury
Gost
Mercury
2 godine prije
Reply to  Šok

@ Šok Jesu i Azija i Afrika. U Indiji si primjerice imao skandal s istim ovim cjepivom gdje se Bill Gates igrao pa umrlo nekoliko djevojčića pa se brzo pokupili. U Africi imaš more toga. Imaš od država koje su dobrovoljno provodile sterilizaciju pod ideologijom “planiranja obitelji” pa do Kenije… Pročitaj više »

Miki maus
Gost
Miki maus
2 godine prije

Cilj farmaceutske industrije nije nicije zdravlje, a jos manje ozdravljenje. Sta imaju od toga? Njihov cilj je da bolesna osoba zivi sto duze, bolesna naravno, nikako izlijecenje. Zdravlje je losa stvar za tu industriju. Svaki, eventualno, izlijeceni bolesnik za njih je izgubljena musterija. Takav biznis, sta cemo! Kao da je… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije

Na delu je jos jedan nacin unistenja belog coveka u nizu drugih.

benty20
Gost
benty20
2 godine prije

Baš sam nedavno imao diskusiju s jednom kolegicom o cijepljenju… Ona ima kći, 17 godina i strah je toga hpv-a i da će je cijepit, da bude mirna… Zapravo i nisam htio previše ulazit u priču jer ne bih želio da joj za nešto sutra budem kriv, samo sam joj… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
2 godine prije
Reply to  benty20

In other words, the FDA knew in 2003 that HPV infections are not associated with cervical cancer.” Na stranicama FDA je navedeno 2003 godine da HPV virus nije uzrok karcinoma cerviksa iako se cijela kampanja cijepljenja zasniva upravo na posijanom strahu od karcinoma cerviksa koji je (do uvođeja cjepiva bio… Pročitaj više »

benty20
Gost
benty20
2 godine prije
Reply to  nonwo

Da, baš tako! Zapravo, danas je teško u nešto vjerovati ili obrnuto, ne vjerovati! Teško je razlučiti istinu od laži i općenito ljudi su sve nesigurniji dok nam svi uokolo nude upravo sigurnost! Kako preventirati volesti poput raka? Možda da pitamo Angelinu Jolie koja ima 100% učinkovito rješenje – odstrani… Pročitaj više »

Il-2
Gost
Il-2
2 godine prije

Glavni uzrok ovog problema, bolest koju uzrokuje virus i cjepivo samo po sebi, jeste u čestim izmjenama spolnih partnera kod mladih osoba. Rak grlića maternice nije jedina posljedica HPV virusa, simptomi koji se javljaju ranije i njihovo liječenje ostavljaju trag kako na fizičkom tijelu tako i na psihi često vrlo… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
2 godine prije
Reply to  Il-2

Porast bolesti može da bude izazvan raznim razlozima: i ono što si naveo ali i uvođenju novih aditiva u prehrambenoj industriji i šta sve ne – biohemija je čudo (mislim na pojavu raka, ne samo na virus). Ali statistika je neumoljiva, ona ne dokazuje štetnost vakcine ali nema sumnje da… Pročitaj više »

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  shumadinac

biznis ti daje reklamu (navodno pozitivna istrazivanja) biznis ti prodaje tu robu. statistikama farmacije vjerovati jest samoubojstvo. previse prevarenih pacijenata na ovom svijetu. u stivu – prevareni pacijent, pise jedan njem. lijecnik, da od svih op i medikativnih terapija, tek jedva 20% njih ima znanstvenu pozadinu. sve ostalo jest hokus-pokus,… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
2 godine prije
Reply to  Maja

Ne razumem kako me mnogi nisu shvatili: statistika dokazuje da ove vakcine nisu efikasne čim raste procenet obolelih uporedo sa rastom procenta vakcinisanih. Dakle džaba vakcinisanje (tj. nije džaba, vrlo je skupo a i rizikuju se štetne nuspojave).

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Il-2

spanjolske i francuske udruge su jos pred vise g. zhtijevale od vlada i eu da zabrane hpv cojepivo. zbog niza tezih nuspojava i visr stotine smrtnih slucajeva. o raku jos i nije bilo govora.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Maja

najnoviji skandal – neka sredstva protiv visokog tlaka takodjer izazivaju tumore.

shumadinac
Gost
shumadinac
2 godine prije

Ako si imao 1000 slučajeva a sledeće godine 2000…

oddball
Gost
oddball
2 godine prije

Što se tiče RH , ovo cjepivo nije obavezno, postoji kampanja u školama gdje zainteresirani nakon potpisane suglasnosti mogu odvesti svoju djecu i cjepiti, paralelno sa time po školama je išao kružni mail od jednog liječnika koji je vrlo agresivno odvraćao ljude od cijepljenja sa pozicije vjernike jer eto razgovor… Pročitaj više »

PPP
Gost
PPP
2 godine prije
Reply to  oddball

Po tebi cjepivo treba davati onima koji to žele, bez obzira što gornje statistike govore da to i nije baš pametno? 🙂

Usput si uspio ubaciti i crkvu, kako bi opravdao preporuke naših autoriteta.

Dobro li te trpe na ovom portalu, da se mene pita davno bih te blokirao.

PPP
Gost
PPP
2 godine prije
Reply to  PPP

Opet izbjegavaš konkretan odgovor. Da ponovim.

Sada kada smo vidjeli ove službene izvještaje o posljedicama cjepiva protiv HPV-a, treba li ih zaustaviti dok se cjepivo ne ispita ili ćemo ih i dalje preporučivati našoj djeci?

oddball
Gost
oddball
2 godine prije
Reply to  PPP

Konkretno, gore navedene studije popisuju zabilježene i opisane nuspojave, treba uzeti u obzir tj. izvagati benefite i rizike koje postoje (ja još nisam odlučio hoću li ili neću cijepiti svoju djecu, ali mogu reći da sam dao cijepiti sa prevenarom što se već pokazalo kao dobra odluka da ne idem… Pročitaj više »

ivan b.
Gost
ivan b.
2 godine prije
Reply to  oddball

reći ču ti da imam duplo više djece od tebe i hvala Bogu nisam i neću ih cijepiti, i da znaš ne pamtim da kad sam bio kod doktora ili pedijatra. A ovi koji cijepe, te priče i broj odlazaka doktorima s djecom da se smrzneš

Pietro
Gost
Pietro
2 godine prije

Zato su u Temi dana voditeljica i dva potplacena g. O. V. N. A. R. A agitirali za cjepivo, a ovce ce im povjerovati.

Ivan
Gost
Ivan
2 godine prije

Zaboravio si da saberes te brojeve. To je matematika za osnovnu skolu. Zezas se ili?…

Pietro
Gost
Pietro
2 godine prije

Malo morgen!

Pietro
Gost
Pietro
2 godine prije

Steta sto nema cjepiva protiv korupcije, zlobe, naivnosti, lakovjernosti ili tek gluposti. Ti onda ne bi napisao taj komentar.

Mercury
Gost
Mercury
2 godine prije

@ Trol

Kada ti je plaća 100 kn, a sljedeći mjesec dobiješ plaću od 200 kn, to ti je povećanje od 100%.

Trol
Gost
Trol
2 godine prije
Reply to  Mercury

to je 200%

mmm
Gost
mmm
2 godine prije

Sve nekakve statistike koliko se povecao ukupni broj oboljelih,koliki je postotak cijepljenih ali nigdje onog najvaznijeg podatka koliki je broj oboljelih cijepljen.znaci ako se povecao broj oboljelih a medu nijima nema ili ima jako malo cijepljenih to bi znacilo da cijepivo itekako djeluje ( nekazem da je istina samo da… Pročitaj više »

Il-2
Gost
Il-2
2 godine prije
Reply to  mmm

Problem je u tome što jedna i druga strana (provaxeri i antivaxeri) manipuliraju statističkim podacima.
To je odvratno od strane jednih i drugih.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  mmm

u najboljem slucaju, sistem priznaje tek jedva svaku desetu stetu od cijepljenja, tako da ionako velika brojka raznih ostecenja u tabelama i nije pravo stanje stvari. na str. impf-schaden imas tabelarni pregled sa podacima, sirom svijeta. naravno, balkanskih drzavica niti blizu, tu bas sve guraju pod tepih. ali masa odrasla… Pročitaj više »

oddball
Gost
oddball
2 godine prije
Reply to  Maja

jel znaš osobno nekoga da je nedvojbeno imao štetnu posljedicu od bilo kojeg cijepljenja?

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  oddball

da, zna moja austr. susjeda. dijete je nakon cijepiva postalo nesamostalna biljka. i nije kao takva unesena na listu ostecenja.

Il-2
Gost
Il-2
2 godine prije

Jedini relativno pouzdan način zaštite od spolno prenosivih bolesti je apstinencija od seksa. Mučenice se pijane i drogirane vikendom mrkaju kao amsterdamske prostitutke i onda im je potrebno cjepivo da se zaštite od bolesti. I sada mi raspravljamo o štetnosti cjepiva! Ma hajde… Pazi s kime ideš u krevet i… Pročitaj više »

Pixi
Gost
Pixi
2 godine prije
Reply to  Il-2

Znam da ce uspast da te zajebavam….meni je prijateljica dobila HPV od muza i to nakon 7 god.braka i dvoje djece…a na tvoj prijedlog apsinencije, moram te pitati ŠTA SI TI LUD?

Il-2
Gost
Il-2
2 godine prije
Reply to  Pixi

@Pixi sve u redu 😉 Nije da ja predlažem apstinenciju, ja samo tvrdim da je to jedini pouzdan način zaštite. Ono što ja predlažem je da mladi ljudi paze koliko često mijenjaju partnere i sa kim idu u krevet. A to što se dogodilo tvojoj prijateljici je tužno, i ja… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
2 godine prije
Reply to  Pixi

@Pixi: ocigledno da tvoja prijateljica nije pazila sa kim ce leci. Ruzno zvuci, ali sama ga je birala i sad nema svrhe da ga opanjkava okolo.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Il-2

kojeg li mozga, pa aids po africi i drugdje dobivaju zene od svojih muzeva, ko i druge spolno prenosive bolesti.

Il-2
Gost
Il-2
2 godine prije
Reply to  Maja

@Maja
Izgleda da muževi AIDS dobivaju mrkajući se medjusobno…
Da se razumjemo, jednako su krivi muškarci i žene.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Maja

MAJO:
Prezivila si guranje preko Ivice(Ivo je ljut),

viruse se najdiskretnije prenosi u nosu(Pinokio)?

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

zato se nosina lijepo ispire. ja imam dmso, razrijedjen. i bez bronhija se lijepo dise.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Maja

Ja koristim za ispiranje nosine pire krompirinu.A za ušine slušaličetine.Doktorina mi je prepisao neke tabletine,uzima se prije smrtine.

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

joooj, pazi koje tabletine zemes. bar u njemoj macki imas super alternative – i dotura i instituta. stavi svoju dg pa pored nje napisi – alternativ. pa da vidis sto se izvali. zivijaaa

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Maja

Dobio sam uputnicu za patologa(saudijsko cijepanje sjekirom)?

Maja
Gost
Maja
2 godine prije
Reply to  Umpah Pah

hiik, em si me sprepal….ma ni valjda. poslusaj gornji savjet. svemu ima lijeka. kakva sjekira, z njom mazni zmiju po glavi.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije
Reply to  Maja

Napisao mi je uputnicu za vlastitu čekaonicu i nakon 5 sati sam odustao,bilo je dosadno pa smo plesali Rak Around The Clock.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 godine prije

Molim postovano urednistvo da pazi sto objavljuje jer vas nebi htio izgubiti u ovom novom dobu kad blokiraju sve sto nije po volji elite! Srdacan pozdrav!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
2 godine prije

Ameri kao zaštitu od svih opasnosti skupo i uspješno nude i prodaju ciglu?

L. R.
Admin
Famed Member
2 godine prije

Poštovani Emiliano Zapata,

Mi samo prenosimo što pišu zapadni mainstream mediji i vlade. Ako dođe do rasprave o poželjnosti sličnih članaka, uputit ćemo nadležne na adresu medija od kojih smo ovo preuzeli ili na veleposlanstva Australije, Danske, Velike Britanije i Norveške. Neka to rasprave među sobom. 🙂

Ugodno čitanje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 godine prije
Reply to  L. R.

Toooooooo!!!

Zaboravio ime
Gost
Zaboravio ime
2 godine prije
Reply to  L. R.

Netačno. U ovom članku ste iznijeli samo dio onoga što se piše i na taj način autor pokušava da manipuliše baš na onakav način kako optužuje “mainstream” medije. Npr. podatak o cijepljenim djevojčicama u Danskoj je iz 2016 (raport možda iz 2017), dok je najnoviji raport iz 2018 (za 2017)… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
2 godine prije

Cijepiti ću jedino voćke.

Nikola
Gost
Nikola
2 godine prije

Svaka vam čast Logično! Svijetla ste točka u moru gluposti i korupcije.

IVE iz pecalbe
Gost
IVE iz pecalbe
2 godine prije

NEW WORLD ORDER project DEPOPULATION.

Kanncer
Gost
Kanncer
2 godine prije

Glavu dolje i ruke na leđa – k nozi…

Don:
Gost
Don:
2 godine prije

Danas je stvarno teško biti odgovoran roditelj, i sve argumente za i protiv cijepljenja moći dublje iščitati. Nešto sa čime se generacije naših roditelja nisu susretale. Najveća istina dosegla bi se dijalogom i propitivanjem obje strane , ali dok je podjela konstruirana samo na za ili protiv, bez nijansi i… Pročitaj više »

Silence
Gost
Silence
2 godine prije
Reply to  Don:

Podjela nije na “za” i “protiv”, nego “za obvezno cijepljenje” i “pravo na izbor”. Velika je to razlika jer ova druga grupa ništa nikome ne nameće!

alan ford
Gost
alan ford
2 godine prije

Sorosev Index je posebno fanatičan u borbi protiv protivnika cjepljenja. Evo jučer je onaj stari lažovčina framaceutske mafije i duboke države, Jarić-Dauenhauer napisao članak protiv dr. Lidije Gajski, pazite naslov: . Dakle, Jari-Daunehauer bi hapsio svakoga tko se suprostvalja cjepljenju.. Tako je ova banda nedavno digla hajku i na Ivana… Pročitaj više »

Robert
Gost
Robert
2 godine prije

Molim autore da iznose cjelovite i azurirane podatke u svrhu vjerodostojnosti. Drugacije nije – logicno. Danska je u 2018. opet na 73%. Dalje ne treba komentirati jer nema svrhe. Kad si stav izgradio unaprijed, onda tragas za onim podacima (i njihovim dijelovima izvucenih iz konteksta) koji ce ga potvrditi, a… Pročitaj više »

Miki
Gost
Miki
2 godine prije
Reply to  Robert

A ti svoj stav ne tražiš u onome što lijepiš?
Broj umrlih i nuspojava od prije znamo a nakon nove procijepljenosti ćemo tek znati.

Zaboravio ime
Gost
Zaboravio ime
2 godine prije
Reply to  Miki

Imate neke podatke?

Ante
Gost
Ante
2 godine prije

Tata mogu dobiti auto -NE!? Tata imaš 100 kn – NE!? Odjednom mi medicina daje besplatni pregled za ovo pa ono? Pa tisuće reklama gdje se brinu za moje zdravlje i očigledno im je to prvi, osnovni problem? A mama i tata ni blizu ne misle toliko o meni? ŠTO… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik