NOVI HPV SKANDAL: “Cijepljene osobe više obolijevaju od raka, nego one koje se nisu cijepile”

HPV cjepiva - skandal
67 komentara

Hoće li se hitan poziv počasnog francuskog zastupnika dr. Gérarda Bapta pretvoriti u novi svjetski skandal? Bivši predsjednik istražne komisije u skandalu lijeka Médiator, te bivši član Upravnog odbora ANSM-a (Nacionalna agencija za sigurnost lijekova Francuske), iznova je uzburkao javnost. Upravo je poslao pismo generalnom direktoru Javnog zdravlja, predsjedniku INCa (Nacionalni institut za rak) i glavnom direktoru Javnog zdravlja Francuske kako bi uzeli u obzir poražavajuće podatke iz “registara raka” četiri zapadne zemlje u kojima je vršeno masovno cijepljenje protiv humani papiloma virusa (HPV) u zadnjih deset godina.

Dr. Gérarda Bapta se sjećamo iz vremena najvećeg skandala u Francuskoj vezanog za lijek Médiator laboratorije Servier. Lijek koji se našao na esencijalnoj listi trebao je pomagati ljudima koji su bolovali od dijabetesa. Istražni organi su otkrili, ne samo da lijek ne pomaže kod dijabetesa, nego da su njegove nuspojave usmrtile mnoge pacijente. Lijek je odmah povučen, a vlasnik laboratorije Servier osuđen za prevaru, ubojstvo iz nehata i korupciju.

Gérard Bapt kaže da su ga “nedavno privukle dvije znanstvene publikacije koje upozoravaju da najnoviji podaci, objavljeni u Registrima za praćenje bolesti raka u nekoliko zemalja, govore o povećanju broja oboljelih od raka vrata maternice. Radi se o zemljama koje su provele masovna cijepljenja protiv virusa HPV, a čija procijepljenost iznosi više od 80%”.

Strašno povećanje pojave raka vrata maternice u Australiji

U Australiji,” piše bivši zastupnik, “vrlo široka kampanja cijepljenja uključivala je više od 80% ciljanih dobnih skupina. Ovi podaci Australskog instituta za zdravstvo pokazuju vrlo snažno (+114%) povećanje incidencije invazivnog raka vrata maternice među ženama u dobi od 20 do 24 godine. Porast je 36% za žene u dobi od 25 do 29 godina, a 33% za žene u dobi od 30 do 34 godine.

U Velikoj Britaniji, incidencija invazivnog raka grlića maternice nije smanjena od 2010., a prema njegovim riječima, “povećala se za 100% u skupini od 24-29 godina, navodi Cancer Research UK. “U Norveškoj je učestalost invazivnog raka vrata maternice povećana za 25% u skupini žena u dobi od 20 do 44 godine, prema Nordcanu.”

U Francuskoj je došlo do smanjenja incidencije raka. Zašto?

Napokon, dr. Gerard Bapt napominje sljedeće “U Francuskoj, gdje je stopa cijepljenja vrlo niska – manje od 20% – učestalost invazivnog raka vrata maternice nastavila se smanjivati ​​s 15 slučajeva na 100.000 u 1995. godini na 6 u 2017. godini, a stopa smrtnosti kretala se od 5 na 100.000 u 1980. na 1,7 u 2017. (Agencija za javno zdravlje Francuske i Nacionalni institut za rak / INC).

Gore navedene informacije govore da smo ušli u fazu ludila. Više nije pitanje hoće li nas prevariti i prodati nam nešto što smo mogli kupiti jeftinije i kvalitetnije. U pitanju su životi naše djece i budućih generacija. Dok ministri balkanskih država polemiziraju o vitaminu C, na drugoj strani ignoriraju vijest koja je stara već dva mjeseca. Riješenje neće doći samo. Svaki građanin mora dobro paziti kome će ukazati povjerenje da ga predstavlja i odlučuje o sudbini njegove djece.

Bilo bi interesantno vidjeti statistike za Hrvatsku glede raka vrata maternice? Što one kažu o vezi između procijepljenosti, broju slučajeva raka vrata maternice, te smrtnosti? Možda organizirati jednu “presicu”?

Dok smo privodili kraju ovaj tekst, otkrili smo nove skandalozne informacije iz Danske vezane za nuspojave cjepiva protiv HPV-a. Prenosimo  samo jednu o nuspojavama, a o ostalima ćemo drugi put. Televizija ARTE emitirala je emisiju u kojoj otkriva manipulaciju europskih birokrata protiv kojih je podignuta optužnica. European Medicines Agency iz Londona (EMA / Europska Agencija za lijekove) koristila je izvještaje financirane od farmaceutske industrije. Sve što je išlo u koristi kritičara cjepiva bilo je izbačeno. Direktorica za razvoj pri EMA, Enrica Alteri smatra da nije dobro uključiti kontradiktorna izvješća, jer to nema nikakve koristi pošto je rezultat identičan.  Na temelju takvih izvješća, EMA je zaključila da su cjepiva protiv HPV sigurna. Danska je 2010. godine bila uzor po procijepljenosti (90%), ali i po nagloj pojavi bolesti POTS kod cijepljenih djevojčica.

Nakon što su danski liječnici upozorili na nelogičnost zaključka EMA, iako napadana sa svih strana, predsjednica komisije za zdravlje u parlamentu Danske Liselott Blixt hitno je zatražila neovisna klinička ispitivanja. Obratila se ministarstvu koje joj je odobrilo milijun eura za klinička ispitivanje, bez uključivanja farmaceutske industrije. Od udruge koja se bori protiv raka, dobila je dodatnih pola milijuna eura.

Danas u Danskoj djevojčice više ne žele HPV cjepivo. Procijepljenost u ovoj zapadnoj državi je s 90% u 2010. godini pala na samo 23% u 2016. godini. Bez obzira na sve, određeni političari i dalje podupiru cjepiva protiv HPV-a, jer je Danska u Europi na vrhu zemalja po broju raka vrata maternice kod žena između 15 i 44 godine. Trebat će dosta vremena da se stvar riješi za djevojčice koje su već primile cjepivo protiv HPV-a, a Europa i dalje insistira na maksimalnoj procijepljenosti.

Za kraj što reći? S jedne strane nam stižu loše vijesti i statistike o vezi između cijepljenja i povećanja raka vrata maternice, a s druge strane izvješća o katastrofalnim nuspojavama: Guillain-Barréov sindrom, Sindrom postularne ortostatske tahikardijeSindrom Parsonage–Turner… Sasvim dovoljno za veliku zabrinutost i razmišljanje.


Izvori: | La DépêcheNacionalna agencija za sigurnost lijekova Francuske | Nacionalni institut za rak | Cancer Research UKNordcan | Australian Institute of Health and Welfare


Bonus za naše vjerne čitatelje za kojeg se zahvaljujemo dr. Lidiji Gajski uz dodatak dr. Srećka Sladoljeva:

Teen boy dies immediately after HPV cervical cancer vaccine – http://bit.ly/29A7jY6

Video of teen girl struck down by Gardasil cervical cancer vaccine poison – http://bit.ly/1CpDd7g

Japanese medical experts issue warning against HPV cervical cancer vaccine – http://bit.ly/29CdEmo

Group of parents in Ireland form the support group REGRET after being lied to by the Irish government about the HPV Gardasil cervical cancer vaccine – http://bit.ly/2bV6eQC

The most prestigious medical review board in the world is also questioning the HPV cervical cancer vaccine, which guarantees the science behind this vaccine is fraudulent on all levels – http://bit.ly/1XRFqAf

Lead developer of the HPV vaccine testifies that it’s not safe nor effective. NOT SAFE OR EFFECTIVE. http://bit.ly/1SME57B

American College of Pediatrics warns of ovarian failure linked to the HPV (Gardasil) cervical cancer vaccine. Side effect or working exactly as designed? You already know the answer. http://bit.ly/2kwyX2A

Adolescent Premature Ovarian Insufficiency Following Human Papillomavirus Vaccination: A Case Series Seen in General Practice
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26425627/

Adverse events following HPV vaccination, Alberta 2006-2014
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26921782/

Ampiginous choroiditis following quadrivalent human papilloma virus vaccine
http://bjo.bmj.com/content/94/1/137.long

Association of acute cerebellar ataxia and human papilloma virus vaccination: a case report
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23378179/

Autoimmune hepatitis type 2 following anti-papillomavirus vaccination in a 11-year-old girl
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21596082/

Behavioral abnormalities in female mice following administration of aluminum adjuvants and the human papillomavirus (HPV) vaccine Gardasil
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27421722/

Bivalent HPV vaccine safety depending on subtypes of juvenile idiopathic arthritis
http://ard.bmj.com/content/73/12/e75.long

Brachial plexus neuritis following HPV vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18602437/

A case-control study of quadrivalent human papillomavirus vaccine-associated autoimmune adverse events
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25535199/

Cervical cancers after human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19155953/

CNS demyelination and quadrivalent HPV vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18805844/

Current Safety Concerns with Human Papillomavirus Vaccine: A Cluster Analysis of Reports in VigiBase® (2017)
https://link.springer.com/article/10.1007/s40264-016-0456-3

Demyelinating disease and polyvalent human papilloma virus vaccination
http://jnnp.bmj.com/content/82/11/1296.long

Demyelinating disease and vaccination of the human papillomavirus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21425100/

Development of unilateral cervical and supraclavicular lymphadenopathy after human papilloma virus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18752390/

Erythema multiforme following vaccination for human papillomavirus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19887766/

HPV vaccination syndrome. A questionnaire-based study
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26354426/

Human papilloma virus vaccine and primary ovarian failure: another facet of the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23902317/

Human papillomavirus (HPV) vaccines as an option for preventing cervical malignancies: (how) effective and safe?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23016780/

Human papillomavirus vaccine and systemic lupus erythematosus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23624585/

Human papilloma virus vaccine associated uveitis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24191906/

Human papillomavirus vaccines, complex regional pain syndrome, postural orthostatic tachycardia syndrome, and autonomic dysfunction – a review of the regulatory evidence from the European Medicines Agency
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27867145/

Hypersensitivity reaction to human papillomavirus vaccine due to polysorbate 80
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22605841/

Hypersensitivity reactions to human papillomavirus vaccine in Australian schoolgirls: retrospective cohort study
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19050332/

Hypothesis: Human papillomavirus vaccination syndrome–small fiber neuropathy and dysautonomia could be its underlying pathogenesis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25990003/

Immune thrombocytopenic purpura following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19464550/

Kikuchi-Fujimoto disease following vaccination against human papilloma virus infection and Japanese encephalitis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22476507/

Lichenoid Drug Eruption After Human Papillomavirus Vaccination
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/pde.12516/full

A link between human papilloma virus vaccination and primary ovarian insufficiency: current analysis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26125978/

Neurologic Complications in HPV Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26160812/

Neurologic Complications in HPV Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26160812/

On the relationship between human papilloma virus vaccine and autoimmune diseases
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24468416/

Orthostatic intolerance and postural tachycardia syndrome as suspected adverse effects of vaccination against human papilloma virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25882168/

Pancreatitis after human papillomavirus vaccination: a matter of molecular mimicry
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27421720/

Panuveitis With Exudative Retinal Detachments After Vaccination Against Human Papilloma Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/26469238/

Japanese girls following immunization with the human papillomavirus vaccine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/25274229/

Pharmaceutical Companies’ Role in State Vaccination Policymaking: The Case of Human Papillomavirus Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3483914/

Postural tachycardia syndrome following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/24102827/

Potential cross-reactivity between HPV16 L1 protein and sudden death-associated antigens
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21699023/

Premature ovarian failure 3 years after menarche in a 16-year-old girl following human papillomavirus vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23035167/

Severe manifestations of autoimmune syndrome induced by adjuvants (Shoenfeld’s syndrome).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27412294/

Severe somatoform and dysautonomic syndromes after HPV vaccination: case series and review of literature
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27503625/

A 16-year-old girl with bilateral visual loss and left hemiparesis following an immunization against human papilloma virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/20189933/

Small Fiber Neuropathy Following Vaccination
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27552388/

Syncope and seizures following human papillomavirus vaccination: a retrospective case series
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/21449862/

Telogen effluvium following bivalent human papillomavirus vaccine administration: a report of two cases
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22584489/

Two Cases of Acute Disseminated Encephalomyelitis Following Vaccination Against Human Papilloma Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5140871/

Two unclear cases of death. Can we still recommend HPV vaccination?].
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/18361151/

An unmasking phenomenon in an observational post-licensure safety study of adolescent girls and young women
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/22580356/

Vaccine-related serious adverse events might have been under-recognized in the pivotal HPV vaccine randomized trial
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10067-017-3575-z

There is the MIT and Stanford educated medical doctor who also has a Master’s Degree in Public Health? The one who is a vaccine developer and has worked for Merck, the manufacturers of the Gardasil vaccine? Dr. Harper has repeatedly spoken out against the HPV vaccine and raised serious concerns about whether it is safe. As reported by CBS News in 2009: http://www.cbsnews.com/news/gardasil-researcher-speaks-out/

Dr. Russell Blaylock – (medical doctor and board certified neurosurgeon) explains the complete scientific fraud of the HPV Gardasil cervical cancer vaccine – http://bit.ly/1V9DHa9

Canadian University Professor – condemns the HPV Gardasil cervical cancer vaccine and advises it be pulled from the market immediately because of scientific fraud and the extreme dangers to anyone who may be injected with it – http://bit.ly/1LQ11zc

 

Žrtvovane djevojčice

CjepivaGérard BaptHPVskandal
Pretplatiti se
Obavijesti o
67 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joki
5 godine prije

Koja rostiljada provaxxera Tito dragi. Samo tvrdo. 🙂

čoban Đuro
5 godine prije

Samo nekoliko dana ,DAN MIMOZA i nagovaranje na cijepljenje.Dali su oni koji nagovaraju populaciju plaćeni od farmaceutske indusrije ili jedostavno ne znaju šta rade.Dali je ovo još jedna dezinformacija koja nas zbunjuje kako ne bi mogli razlučiti dobro od zla.Dolaze nam izbori jedni za drugima ,a mozak nam ispran raznim lažima(istinama),

PPP
5 godine prije

Znaju oni odlično što rade jer su zato plaćeni, a na gornje činjenice nije moguće zatvorit oči.

Crodaemon
5 godine prije

Ah koliko linkova, ima bi sta citat cili dan. Eh kad cujem onu da je zdrastvo lose i da ga triba privatizirat.

Šok
5 godine prije

afrika i azija nije cijepljena
samo bijela populacija žena
interesantno!

Miki maus
5 godine prije

Cilj farmaceutske industrije nije nicije zdravlje, a jos manje ozdravljenje. Sta imaju od toga? Njihov cilj je da bolesna osoba zivi sto duze, bolesna naravno, nikako izlijecenje. Zdravlje je losa stvar za tu industriju. Svaki, eventualno, izlijeceni bolesnik za njih je izgubljena musterija. Takav biznis, sta cemo! Kao da je cilj privatnoj vojnoj industriji i privatnim vojskama( pogotovo tipa Academy, Dynacorp….) mir! Pa, to je njima propast, bankrot.

Ivan
5 godine prije

Na delu je jos jedan nacin unistenja belog coveka u nizu drugih.

benty20
5 godine prije

Baš sam nedavno imao diskusiju s jednom kolegicom o cijepljenju… Ona ima kći, 17 godina i strah je toga hpv-a i da će je cijepit, da bude mirna… Zapravo i nisam htio previše ulazit u priču jer ne bih želio da joj za nešto sutra budem kriv, samo sam joj iznio svoje stajalište po tom pitanju. Ja imam kći od 16 godina i ne pada mi na pamet da je cijepim, ne samo protiv hpv-a, nego i ostalih “redovnih” cjepiva! Isto tako pričam s jednom gospođom s područja Imotskog, koja ima kći s dijabetesom. Cura, studentica od 20 i par godina, dobila dijabetes u srednjoj školi. Nebi ništa možda ni posumnjali da i jedan momak iz razreda istovremeno je dobio istu bolest, a sve to nakon primljenog redovnog cjepiva! Prijavili su slučaj i naše ministarstvo je reklo da bolest nema apsolutno nikakve veze s cjepivom! Ljudi se potrude i potraže… Čitaj više »

Il-2
5 godine prije

Glavni uzrok ovog problema, bolest koju uzrokuje virus i cjepivo samo po sebi, jeste u čestim izmjenama spolnih partnera kod mladih osoba.
Rak grlića maternice nije jedina posljedica HPV virusa, simptomi koji se javljaju ranije i njihovo liječenje ostavljaju trag kako na fizičkom tijelu tako i na psihi često vrlo mlade ženske osobe…

shumadinac
5 godine prije

Ako si imao 1000 slučajeva a sledeće godine 2000…

Pietro
5 godine prije

Zato su u Temi dana voditeljica i dva potplacena g. O. V. N. A. R. A agitirali za cjepivo, a ovce ce im povjerovati.

Ivan
5 godine prije

Zaboravio si da saberes te brojeve. To je matematika za osnovnu skolu. Zezas se ili?…

Pietro
5 godine prije

Malo morgen!

Pietro
5 godine prije

Steta sto nema cjepiva protiv korupcije, zlobe, naivnosti, lakovjernosti ili tek gluposti. Ti onda ne bi napisao taj komentar.

Mercury
5 godine prije

@ Trol

Kada ti je plaća 100 kn, a sljedeći mjesec dobiješ plaću od 200 kn, to ti je povećanje od 100%.

mmm
5 godine prije

Sve nekakve statistike koliko se povecao ukupni broj oboljelih,koliki je postotak cijepljenih ali nigdje onog najvaznijeg podatka koliki je broj oboljelih cijepljen.znaci ako se povecao broj oboljelih a medu nijima nema ili ima jako malo cijepljenih to bi znacilo da cijepivo itekako djeluje ( nekazem da je istina samo da je mogucnost)

Il-2
5 godine prije

Jedini relativno pouzdan način zaštite od spolno prenosivih bolesti je apstinencija od seksa.
Mučenice se pijane i drogirane vikendom mrkaju kao amsterdamske prostitutke i onda im je potrebno cjepivo da se zaštite od bolesti. I sada mi raspravljamo o štetnosti cjepiva! Ma hajde…
Pazi s kime ideš u krevet i neće ti trebati nikakvo cjepivo protiv spolno prenosivih bolesti.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Molim postovano urednistvo da pazi sto objavljuje jer vas nebi htio izgubiti u ovom novom dobu kad blokiraju sve sto nije po volji elite! Srdacan pozdrav!

Histrion
5 godine prije

Cijepiti ću jedino voćke.

Nikola
5 godine prije

Svaka vam čast Logično! Svijetla ste točka u moru gluposti i korupcije.

IVE iz pecalbe
5 godine prije

NEW WORLD ORDER project DEPOPULATION.

Kanncer
5 godine prije

Glavu dolje i ruke na leđa – k nozi…

Don:
5 godine prije

Danas je stvarno teško biti odgovoran roditelj, i sve argumente za i protiv cijepljenja moći dublje iščitati. Nešto sa čime se generacije naših roditelja nisu susretale. Najveća istina dosegla bi se dijalogom i propitivanjem obje strane , ali dok je podjela konstruirana samo na za ili protiv, bez nijansi i varijanti, to je čista utopija. I baš je tako svjesno konstruirana, da uzme u obzir većinsku nedosljednost i nedostatak organizirane reakcije (kao sindikat).. Zato se svatko snalazi sam za sebe. pa kako mu grah (zdravlje djece) padne. Šteta…,

alan ford
5 godine prije

Sorosev Index je posebno fanatičan u borbi protiv protivnika cjepljenja. Evo jučer je onaj stari lažovčina framaceutske mafije i duboke države, Jarić-Dauenhauer napisao članak protiv dr. Lidije Gajski, pazite naslov: . Dakle, Jari-Daunehauer bi hapsio svakoga tko se suprostvalja cjepljenju..
Tako je ova banda nedavno digla hajku i na Ivana Pernara, samo zatro što je preporučao vitamin C za liječenje gripe, dakle ne za sprječavanje gripe, jer to ne možeš spriječiti,

Robert
5 godine prije

Molim autore da iznose cjelovite i azurirane podatke u svrhu vjerodostojnosti. Drugacije nije – logicno. Danska je u 2018. opet na 73%. Dalje ne treba komentirati jer nema svrhe. Kad si stav izgradio unaprijed, onda tragas za onim podacima (i njihovim dijelovima izvucenih iz konteksta) koji ce ga potvrditi, a to nije znanost. Zao mi je ako autor to ne moze shvatiti.

Ante
5 godine prije

Tata mogu dobiti auto -NE!? Tata imaš 100 kn – NE!? Odjednom mi medicina daje besplatni pregled za ovo pa ono? Pa tisuće reklama gdje se brinu za moje zdravlje i očigledno im je to prvi, osnovni problem? A mama i tata ni blizu ne misle toliko o meni? ŠTO O TOME KAŽE LOGIKA : logika kaže da me ovi žele opelješiti i uzeti mi lovu!? Ima li netko toliko debilan da kaže da mi ovi tolikim žarom žele dobro?! HVP cjepivo 3000 kn – ha,ha,ha……….stvarno misle da smo konjine!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI