Otkrijte Aleppo: Dvije godine nakon oslobođenja, Sirija poziva turiste da posjete stari grad (VIDEO)

Obnova Aleppa
37 komentara

Video koji nudi panoramski pogled na Aleppo, objavljen je od strane sirijskog ministarstva turizma. Povijesni biser zemlje je konačno spreman primati posjetitelje, poruka je ove video snimke. Promocija grada Aleppa stiže gotovo dvije godine nakon što je sirijska vojska pobijedila terorističke skupine koje su financirale naftom bogate zemlje i neke zapadne “demokracije”. Borbe su uništile mnoge povijesne građevine Aleppa i veliki dio industrijske infrastrukture. Vladin video pokazuje da se grad obnavlja i da su popravljene mnoge srušene građevine. Neka novija zdanja je trebalo iznova izgraditi. Ekipa RT televizije je posjetila grad Aleppo i popratila obnavljanje infrastrukture. Zadovoljni mještani Aleppa tvrde da konačno mogu živjeti u miru kao u vrijeme “starih dobrih vremena”.

Izvor: RT

obnova
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali
5 godine prije

Sretno dobri ljudi!

Alen
5 godine prije

Neka L.R. organizira turisticko putovanje za Alepo , pronadje povoljan aranzman i krećemo !!!

Bio bi red da se posjeti nakon svog ovog vremena provedenog s njima u njihovoj borbi…

Laki Topalović
5 godine prije

Ima slika, ali ih je teško naći. Vlada obnavlja koliko go d može i druge gradove – Homs – Damask Istok, Deir Ez-Zor itd itd. Ali EU bagra ne ukida sankcije, pa je malo teže. Iako to rade Rusija/Iran/Kina. Ovo je primjer da se radi.

nime
5 godine prije

a kaj bu sad “prijateljica” sirije?

Cvicoka
5 godine prije

Zivjela Sirija ?? neka im je sretno ima Boga

Zaposleni Besposlicar
5 godine prije

Htjeo sam prije rata posjetiti ovu drzavu kao turista,ali kako bi reagovala naša vlast (BiH) kada bih otisao sljedece godine? Da li bi snosio kakve sankcije,jer bi mozda posumnjali da sam otisao ratovati kao mnogi moji drzavljani na strani IS?

DAWOR
5 godine prije

DA BI IMAO VIŠE NOVCA I VREMENA SIGURNO BI IŠAO I U ALEPPO,I DAMASK,PALMIRU I NA NJIHOVU PREKRASNU OBALU…..BOLJE U SIRIJU NEGO U USRANI LONDON,PARIZ,NEW YORK ILI LOS ANGELES…..

alan ford
5 godine prije

Što će sada reći Petar Stošić, Gordan, Duhaček, Miljenko Jergović i ostala plaćena piskarala duboke države… U vrijeme opsade Alepa, prije 2 godine, kada su glavosječe ISIL- bili pred porazom, Jergović je cmizdrio za sudbinom jadnih “boraca za slobodu” u opkoljenom Alepu. Jergović je tada napisao propagandnu bljuvotinu u New York Timesu u kojoj je lio gorke suze za jadnim glavosječama i napadao Putina i Asada. Onda je Jutarnji ponosno prenio tu bljuvotinu i objavio je na portalu Jutarnjega, eto kako “ugledni” New York Times objavljuje članak “našeg cijenjenog kolumnista Jergovića”. “Ugledni ” New York Times je u stvari kriminalna lažovčina u službi ciofašista, i naravno da NYT ne daje svakomu tek tako prostora da piše u njihovoj tiskovini. Jutarnji je naravno umrežen sa NYT-om jer su svi banditiski mediji u službi duboke države međusobno dobro umreženi, a Jergović je zaslužio da mu ponude da objavi svoju bljuvotinu u NYT,… Čitaj više »

towarmagarski
5 godine prije

jeli se organiziraju kakva zanimljva kamenovanja za turiste ?

udav
5 godine prije

au al je razrusen… pa jel moze da se sve to ‘opravi, ‘ozida, pa da alepo bude AAAAAA-lepo, lepo?

Blues
5 godine prije

A mala Bana?

Kile
5 godine prije

Još je prerano za bilo kakve turističke obilaske, ali lijepo da se obnavlja

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI