Otkrijte kako izliječiti astmu – uspješno, brzo i besplatno

U jednom dahu - lijecenje astme prirodnim putem
0
0

Za doktora Butejka kažu da je čovjek koji je spasio najviše ljudskih života na našoj planeti, a sve zahvaljujući njegovoj metodi liječenja astme i mnogih drugih bolesti samo promjenom načina disanja, ne koristeći nikakve lijekove.

Sa znatnom dozom nezanimanja i nevjerice, prije nekoliko godina, slušao sam jednu prijateljicu dok mi je pričala o doktoru Butejku i njegovoj metodi liječenja astme samo promjenom načina disanja. Ali prijateljica je bila toliko uporna da sam na kraju pristao pročitati knjigu doktorice Maše Antonissen-Kotouzove, učenice doktora Butejka, o liječenju astme Butejkovom metodom disanja. Moram priznati da sam ubrzo shvatio da je ova knjiga pravo bogatstvo i odlučio sam, i prije nego što sam je do kraja pročitao, prevesti je s ruskog jezika i dati mogućnost i našim ljudima da se upoznaju sa njenim sadržajem.

U jednom dahu - liječenje astme prirodnim putem
U jednom dahu – liječenje astme prirodnim putem

Ono što je za očekivati kad se nude neke metode i lijekovi za izlječenje je da se na kraju sve svede na novac, na zaradu onoga ko nudi pomoć. Ali ovdje nema ništa takvo u pozadini.  Bez i jednog centa, bez ikakvog lijeka, Butejkovom metodom sami možete isprobati pomoći sebi i drugima, bez bilo kakvih negativnih posljedica. Dakle, čak da ne uspijete, opet ništa niste izgubili osim malo vremena, ali doktor Butejko tvrdi, i za to nudi brojne dokaze, da ova metoda pomaže gotovo kod svih pacijenata. Na nama je da se odlučimo hoćemo li je isprobati ili ne.

Nakon čitanja knjige, neko će poželjeti da dozna još više, da se znanjem iz te oblasti dogradi kako bi još bolje pomogao i sebi i drugima. U tom slučaju se može obratiti autorici, ili do informacija doći drugim putem. Znam da postoje kursevi na kojima je moguće educirati se, a jedna od predavača na njima je i doktorica Maša.

Doktorica Maša Antonissen-Kotouzova mi je velikodušno odobrila da njenu knjigu smijem objaviti na internetu, za što sam joj vrlo zahvalan. Za one koji, eventualno, žele uspostaviti kontakt sa njom:  [email protected] ili www.buteyko-method.eu

Knjigu možete besplatno pročitati i skinuti OVDJE.

astmakonstantin butejkoliječenje prirodnim putemmaša antonissen kotouzova
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI