Hoće li napadač Barcelone prekinuti karijeru zbog problema sa srcem

Sergio Aguero
28 komentara

Argentinski napadač Sergio Aguero nedavno je bio u svim vijestima jer je patio od jakih bolova u prsima, kad je odveden s terena tijekom Barceloninog remija protiv Alavesa 30. listopada. Iako se činilo da se oporavlja, u petak se šuškalo da bi mogao biti prisiljen otići u mirovinu zbog trenutnog stanja srca.

Međutim, Aguero je za sada smirio glasine. U međuvremenu, Barca je izdala priopćenje u kojem pojašnjava problem i napominje da on neće biti “dostupan za odabir i da će se tijekom sljedeća tri mjeseca procijeniti učinkovitost liječenja kako bi se utvrdio njegov proces oporavka”.

Dok je radio Catalunya započeo glasine navodeći da se Aguero možda nikada neće vratiti na teren, Argentinac se oglasio na Twitteru napisavši: “S obzirom na glasine, mogu odgovoriti da pratim indikacije klupskih liječnika, radim pretrage i liječenje i vidjeti ćemo moj napredak u roku od 90 dana. Uvijek pozitivan.”

Aguero se pridružio Barci ove sezone, nakon što je u srpnju osvojio naslov s Argentinom u Copa America. Završio je svoju slavnu desetljeće dugu epizodu u Manchester Cityju, gdje je završio kao najbolji klupski strijelac svih vremena i pomogao ekipi da osvoji četiri naslova engleske Premier lige (EPL).

Aguero je za City postigao 260 golova u 390 utakmica u raznim natjecanjima, dok je u Barci zabio samo jedan od pet na turnirima. Primjetno je da je pretrpio COVID neposredno prije nego što se pridružio Kataloncima. Stoga još nije jasno bi li njegovo trenutno stanje moglo biti povezano s komplikacijama nakon COVID-a (ili eventualno sa cjepivom, op. prev.)

IZVOR: https://newsable.asianetnews.com/sports/will-sergio-aguero-retire-due-to-heart-condition-the-barcelona-striker-clears-air-ayh-r2hzsd

BarcelonafudbalFudbaleriSergio Aguero
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sticky fingers
2 godine prije

A sto je sa srpskim kosarkasem Stevanom Jelovcem? Pise se po portalima da se srusio na treningu. Navodno mozdani udar.

Kalle balle
2 godine prije

DA PITA BEROSHA I DRKONA MOZDA MU BOOSTER 3,4 DOZA POMOGNE DA VIDI ALLAHA I BOL NESTANE…

Zoki
2 godine prije

Ispravka krivog navoda u naslovu: “Hoće li napadač Barcelone prekinuti karijeru zbog cijepljenja”.

U ovom slucaju uzrok je cijepljenje a problemi sa srcem su posljedica. Cisto da se zna!

Dokurčilomi
2 godine prije

zanimljivo je da nema podataka da li je cijepljen. Uglavnom kada se takve situacije dogode a nesretni nije bio cijepljen odmah se udara na sva zvona.

Zozo
2 godine prije

Cjepivo je100% sigurno tko smo mi da im ne vjerujemo

Barcafan
2 godine prije

Aguero je vec i prije ima problema sa srcem ima skoro 15godina

Tupko Glupko
2 godine prije

Nije Aguero jedini slučaj.
Ima ih jako puno u sportu.

Tekst na Logičnom prije 11 dana:

Ogroman broj sportaša i mladih ljudi umire od srčanih udara – pogledajte popis – Najnovije Vijesti (logicno.com)

Zahvaljujem autoru Danijelu Klaiću na uloženom trudu.

Max
2 godine prije

sje ga Fajzer

BTK
2 godine prije

Sportaši se bez dopinga imaju jače srce i veću izdržljivost. Mišljenja sam, kao i mnogi ljudi, da veliki broj sportaša uzima razne dopinge i tjera organizam do maksimuma, pa i preko granica urođene sposobnosti. Sve to ostavlja traga. Sad u jednadžbu stavite cjepivo nuspojave, odnosno ono mišljenje da cjepivo uradi štetu tamo gdje je organizam imao ranije slabu točku i eto rješenja jednadžbe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI