fbpx

Stvara li se “etnički virus” koji će ubijati samo određene narode, potajno se pita Vladimir Putin?

Virus DNK

“Mi smo predmet velikog interesa.”, izjavio je Vladimir Putin na sastanku Vijeća za ljudska prava, te otkrio da „neke snage“ prikupljaju biološki materijal Rusa europske rase diljem Rusije.

Svi se sjećamo skandala kada su američke tajne službe na svaki mogući način pokušavale doći do DNK diplomata koji rade u Ujedinjenim narodima. Jučer je predsjednik Rusije Vladimir Putin otkrio nešto što postaje i više nego ozbiljno.

Tijekom sastanka Vijeća za ljudska prava, jedan od sudionika Igor Borisov je izjavio: „netko je, koristeći sustave video nadzora, prikupljao fotografije Rusa za nepoznate svrhe”. Nakon ove izjave, riječ je uzeo Vladimir Putin te izložio još jedan puno ozbiljniji problem:

“Znate li da prikupljaju biološki materijal iz cijele zemlje i svih etničkih skupina – ljudi koji žive na svim zemljopisnim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? To što čine, čine s određenom namjerom i vrlo profesionalno.”

Mi smo predmet velikog interesa“, rekao je ruski predsjednik koji je pozvao na rješavanje ove situacije bez stvaranja panike.

Vladimir Putin je istaknuo da oni koji su prikupili biološki materijal Rusa mogu činiti s njim što su naumili, ali će i Rusi činiti ono što trebaju činiti.

Nedavno je Američko zapovjedništvo za zrakoplovnu obuku (AETC) objavilo natječaj za kupnju uzoraka ribonukleinske kiseline (RNA) i biološkog tkiva Rusa europske rase. Potencijalni dobavljač je morao poslati uzorke u AETC i priložiti informacije o zdravstvenom stanju donatora.

Što je to biološki materijal i što iz njega možemo saznati?

Naš kolega iz redakcije portala Logično davno je opisao na vrlo jednostavan način što se sve može saznati iz naših gena, haplogrupe i markera:

Svako od nas nosi kombinacije gena koje nasljeđujemo od našeg oca i majke, a koji nam određuju naše osobne karakteristike – boju očiju, boju kose, našu konstituciju, sklonosti ka određenim bolestima, visinu i druge detalje. Postoji jedan izuzetak, a to je informacija u kromosomu Y, koja se prenosi bez izmjena s oca na sina, iz generacije u generaciju. Bez izmjene, osim u slučaju mutacije, što je prirodno i najčešće bezopasno.

Upravo ova mutacija se naziva marker, a koji genetičarima služi kao svjetionik za njihova genetsko-antropološka istraživanja. Ovaj marker, tj. informacija o mutaciji se prenosi od prvog našeg pretka Homo Sapiensa, pa do svih potomaka tisućama godina kasnije tj. danas. Ponekada se unutar jedne loze dogodi više mutacija, tako da se jedna loza širi kao krošnja u više grana, gdje su grane nastale mutacije. Treba naglasiti da svaka osoba u svome kromosomu ima zapisane sve mutacije od nastanka čovjeka, što uveliko olakšava praćenje i migracije naroda.

Dakle glavna grana se zove haplogrupa, a ona se dalje širi u podgrupe koje su definirane markerima, tj. naknadnim mutacijama. Kada genetičari pronađu novu granu, tj. mutaciju, oni nastoje pronaći mjesto gdje je ona nastala, i tada nastaje nova linija ljudske rase”, napisao je Petar Jasak 2009. godine.

Kako se mogu iskoristiti ove informacije koje Rusi nose u svom biološkom materijalu?

Vladimir Putin nije javno obznanio što misli o svemu, ali ćemo pokušati “artikulirati” njegove misli. Pošto se putem haplogrupa i markera može odrediti populacija određene etničke skupine, regije, grada, sela i obitelji, stvar postaje jasna i zastrašujuća.

Dovoljno je napraviti „etnički virus“ koji će se aktivirati samo na određene haplogrupe i markere, a da za ostalu populaciju bude bezopasan. Rusi su svjesni što to znači kao i predsjednik Vladimir Putin. Radi se o najstrašnijem oružju za masovno uništenje ciljane populacije s perfektnom selekcijom, a pri tome nema nikakve fizičke destrukcije materijalnih dobara.

Na žalost tehnološki napredak je postao veća prijetnja za ljudski rod, nego mu čini dobro. U kakvom ćemo svijetu živjeti za nekoliko desetljeća, nitko ne može odgovoriti. Znamo samo da svijetom definitivno vladaju sociopatološki profili koji ne prezaju od ničega kako bi i dalje dominirali malim ljudima. Ništa nisu bolji ni oni koji takve služe. Vjerojatno su i njihovi markeri već poznati, za vrijeme kada ne budu više potrebni gospodaru.


y dnk haplogrupe u evropi

FOTO: Y-DNK haplogrupe  i njihov raspored po evropskim zemljama

0 0 vote
Ocijenite članak
Sviđa li vam se Logično? Ako niste već lajkali, učinite sada: ❤
Pretplati se
Obavijest
guest
38 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Travis (subaru, bbbb, hiber...)
Gost
Travis (subaru, bbbb, hiber...)
3 godine prije

Nacionalnost je politička kategorija, a virusi ne poznaju politiku. Genetske mutacije i kombinacije gena prate granice postojbina starih europskih naroda i njihovog miješanja. Istraživanja su samo pokazala da je nacija ljudska izmišljotina.

Zagreb
Gost
Zagreb
3 godine prije

Travise, nije mi jasno kako Republika Hrvatska prima takve kao ti da rade u Ministarstvu unutarnjih poslova?

Po tome vidimo da ovaj članak govori istinu. Sve je otišlo u krasni k. pa i Odjel za ljudske resurse pri MUP-u.

Rokokoko
Gost
Rokokoko
3 godine prije
Reply to  Zagreb

Nije vrag da ti vjerujes u njegove izmisljotine ?

čitalac
Gost
čitalac
3 godine prije

Točno, nacionalnost je kulturološko-politička kategorija ali to nimalo ne umanjuje opisanu opasnost. Iz jednostavnog razloga što na teritoriju određene države živi takav i takav “profil” DNK. I što ako takvi žive i izvan granica dotične države? Pa, i njih će zahvatiti virusom. Kao da je za one koji to čine važno, milijun žrtava gore-dolje. Pitam se svejedno, koliko je realan ovakav scenarij? Mislim da u bližoj budućnosti baš i nije ali u daljoj je vrlo realan. Nisam stručnjak pa ne znam procjeniti. Ali tu je zanimljiva jedna stvar: nije dosta imati znanje o manipulacijama DNK nego treba imati i podatke o DNK “protivnikove” populacije. Što može učiniti ciljana država? Ništa drugo nego razvijate svoje znanje za odbranu.

PPP
Gost
PPP
3 godine prije
Reply to  čitalac

Čitalac, džaba Travisu objašnjavaš. On čim vidi riječ Putin, gubi kontrolu nad sobom i nad onim što govori. 🙂

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije

Pa ljudska glupost je isto pokusaj unistavanja Nacije,cak cu se usuditi reci posle atomke i baruta najveca ljudska glupost.

rodoljub
Gost
rodoljub
3 godine prije

@Travis, vladari Amerike – psihopate i korumpirani idioti, vec su bezbroj puta pokazali delima da su zlocinci i uzrok tragedija i nesreca mnogih naroda u svetu. Biti na strani tog zla znaci biti los covek. Razmisli o tome, mozda ti proradi savest . (Ako je imas).

Brane
Gost
Brane
3 godine prije

travis je zionistički trol, ne treba se obazirati na pandura . Btw, s obzirom da iza ovoga stoje hazari, a i oni su porijeklom iz Rusije, bilo bi im pametno da dobro sve to istraže prije nego poduzmu nešto.

Rokokoko
Gost
Rokokoko
3 godine prije

Jedino kazarski cionisti,sljedbenici kabale i majmunskog talmuda mogu laprdati ovakve gluposti.Po njima postoji bozanski narod,a ostalo su robovi

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije

Pazi, nacija je povijesna kategorija stvorena od čovjeka, što potvrđuju i ove mape s haplotipovima, što si upravu. No pripadnost naciji postoji, kao o osjećaj ljubavi, mržnje ili svjetlo, vidiš ga , a ne možeš ga dotaknuti. itd itd itd… Po historijskom materijalizmu je odavno objašnjeno kako su nastale nacije i kako su se neke čak stvarale od različitih etnosa. Dakle, nemoguće je ubiti naciju virusom, jer nema ”čiste” nacije u genetskom smislu.

Anarho
Famed Member
Anarho
3 godine prije

Nacija i narod nisu ista stvar.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  Anarho

Moglo bi se reći. U Rusiji pogotovo. Godinama se u Rusiji radi na projektu ”ruski narod”, bez davanja posebnog naglaska na rusku naciju po modelu etnocentrizma. Rusija je domovina (rodina) ruskog naroda, a ne isključivo nacionalna država ruske nacije.

Anarho
Famed Member
Anarho
3 godine prije

Upravo razlika izmedju naroda i nacije omogucava genetsku identifikaciju naroda dok naciju ne mozes genetski identificirati. Narod je stariji od nacije koja je ogranicena drzavom. Narod nije ogranicen drzavnim granicama i cak nije nuzno da ima svoju nacionalnu drzavu kao Cigani npr koji nemaju svoju drzavu i stoga nisu nacija ali jesu narod.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  Anarho

Ne, ne …krivo, ..Digresija ili se ne razumijemo. Ruski narod, ili bilo koji narod, ne mora nužno biti pripadnik iste nacije. Što potvrđuju ta nova otkrića molekularne biologije, haplotipovi itd itd. Nijedna se nacija ne može genetski identificirati. jer naprosto nema ”čiste nacije”. To ne postoji. Cigani, Romi , što li su već, čak i oni su iskrižani svi sa svima. U euroistraživanjima se ispostavilo da na Balkanu Iliri, današnji Albanci, nekako unutar sebe najčišći, ali opet čak i oni u ”čistoći” ako prelaze 50% . Ni toliko, kao što je na mapi gore. Nacija je povijesna kategorija nastala s pojavom nacionalnih država, dok se ranije, za vrijeme feuda, nije ni znalo za pojam nacije u današnjem smislu. Nacionalni romantizam je to malo uljepšao i ofarbao, ali su sto mitovi na kojima su nastale nacije u procesu stvaranja nacionalnih država. I to ne tako davno, možda prije par stoljeća. Do ”Carbonara” i nacionalnog romantizma u Talijana, nitko nije ni znao za pojam Italija ili talijansku naciju. Čak su se krvili do istrebljenja kojekakve državice i države, među kojima Venecija, Pisa, Amalfi, Genova, itd.. Sad su odjednom iz neba postali Talijani i zaista postoje, jer se ne može poreći.

Anarho
Famed Member
Anarho
3 godine prije

Jedna nacija ima i nacionalne manjine tj pripadnike drugih naroda u nacionalnoj drzavi koja po imenu odgovara vecinskom narodu. Tako ja na to gledam. Ja sebe smatram npr Slovencem po nacionalnom opredeljenju jer sam rodjen u Sloveniji i smatram Sloveniju svojom domovinom i borim se za njenu suverenost u medjunarodnom poretku. Po narodnosti sam Srbin jer su mi pretci Srbi, jer pricamo srpskim jezikom jer nosim srpsko ime i prezime i jer slavim slavu npr. Narod je istorijski stariji pojam od nacije i slazem se da su nacije nastale kasnije, stvaranjem drzava. Obzirom da narod opredjeljuje i krvna linija (koja zna biti izmjesana) meni je logicno da dnk analizom mozemo naci zajednicka svojstva jednog naroda ali ne i nacije. Cini mi se da ti na narod i naciju gledas obrnutom logikom?

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije
Reply to  Anarho

Anarho,ti si neki mnogo pametan lik;jesi neotesan k’o bukva ali brate imas zbilja mnogo pametnih.

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije

Jeza me ubvatila od svekolike “prednosti” koju bi bolesnim umovima pruzilo ovo naucno dostignuce;teorije zavjere vise nepostoje,sve je na dohvat ruke,svaka bolesna misao se danas moze ostvariti.

davor
Gost
davor
3 godine prije

“..ali će i Rusi činiti ono što trebaju činiti..”
Ne shvaćaju u državama poput SAD-a i Engleske da nema napretka više za čovječanstvo koji ne uključuje Ruse, odnosno shvaćaju i predobro pa se užasavaju. A za Putina nema nam drugo nego ga uključiti u svoje svakodnevne molitve. Ono što rade neki zapadni laboratoriji u bivšim sovjetskim republikama kao Ukrajina i Gruzija zaista je zastrašujuće.

davor
Gost
davor
3 godine prije

Više od svakog oružja se užasavam domaćih neopreznih i nepromišljenih političara.

koks
Gost
koks
3 godine prije

Jednom prilikom sam naletija na clanak koji mi je nakon ovog teksta itekako posta vjerodostojan, pa evo ko nije procita, neka baci oko, zanimljivo je…
http://www.dnevno.hr/planet-x/misteriji/okultisti-od-19-stoljeca-vode-rat-protiv-slavena-cilj-je-pokoravanje-129513/

Brane
Gost
Brane
3 godine prije

U nemirima na kosovu krajem 80-tih na htv-u je bila reportaža u kojoj se nekolicina šiptara bacakala po krevetima u bolnici u prištini. Bilo je očito (bar meni) da glumataju, no komentator je mrtav-hladan prenio izjavu šiptarskih vođa da su Srbi zatrovali vodovod u prištini nekim genetskim otrovom, koji napada samo šiptare. Znači da ovi ovdje kasne 30-tak godina iza Srbije?!? Kakva sramčina, uz svu tehnologiju i budžet…

Alen
Gost
Alen
3 godine prije

U bosni su pola plavi… Jel se sada moze mozda traziti entitet na osnovu toga ?…
Pola plavim pola ostalim…

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije

Igrati se Boga ili u ovom slučaju Vraga uvijek je opasno. Sve da i netko uspije razviti toliko precizan virus isti bi poharao i dobar dio napadačeve populacije. To posebno vrijedi za miješane nacije kakva je SAD. Osim toga što kad taj virus mutira a hoće?

otpisani
Gost
otpisani
3 godine prije
Reply to  Piretis

Piretis
Nemoj misliti da je psihopatima koji na taj način žele istrijebiti “ciljani narod”, bitno koliko će “svojih” izgubiti !
A Bog i Vrag su samo lice i naličje iste “kovanice” (kada stvara i nagrađuje je Bog a kada uništava i kažnjava je Vrag).

Ganicus Prvi
Gost
Ganicus Prvi
3 godine prije

Dovoljno je da ubace u vakcinu virus i pod obavezom cijepljenja cjelokupne populacije unistis ili razbolis odredjenu grupu ljudi a da ostali budu netaknuti.Zbog toga ovoliki pritisak da vakcinacija bude obavezna.

nonwo
Gost
nonwo
3 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=OA3-nxUeJM4
biologija vjerovanja
https://www.youtube.com/watch?v=ReWUaqsz-qs
valna genetika
https://www.youtube.com/watch?v=U8NNHmV3QPw
skrivena ljudska povijest

Molekularna biologija i genetika na način kako se ne uči u školama..
Indicije.. zašto poznavanje DNA ljudi postaje sve važnije…ne više kao pitanje biologije,medicine…već..pitanje porijekla ljudi…vrste ??..spirit science nema nažalost prijevoda

Brainstorm
Gost
Brainstorm
3 godine prije
Reply to  nonwo

lijepo da trazis istinu ali nedostaje ti kriticnosti. pocni sa ozbiljnom znanoscu. na internetu ima svakakvih baljezganja koje ne bi ni pas sa maslom.

Hari1
Gost
Hari1
3 godine prije

Sve s čime se čovjek bavi može se također zloupotrijebiti. Još jedan argument u prilog njegovanju moralno-etičkog društva.

Strahovi kod pojave genetičkog oružja su slični onima kod pojave nuklearnog oružja. Slično će biti s pojavom nekog budućeg oružja. Povijest se ponavlja.
Za svaki otrov postoji i protuotrov.
Nije poznat pobjednik u duelu oklopa i protuoklopnog oružja.
Za sada Rusija upozorava na opasnosti i pokušava razviti protumjere obrane (i protunapada).

U zadnje vrijeme jačaju pozivi na vraćanje tradicionalnim vrijednostima (Rusija, Kina), no taj impuls je i dalje orijentiran ili usmjeren uglavnom na vlastito stanovništvo i eventualno na saveznike. Ako žele trajno ukloniti prijetnju zapada, onda moraju djelovati na poticanju zapada prema vraćanju tradicionalnim vrijednostima. Zapadne elite su bespomoćne bez svjesne ili nesvjesne podrške zapadnog stanovništva. Što je korupcija stanovništva veća, to je veća moć obmane elite. Isto vrijedi za samoobmanu.

Jedno od tradicionalnih vrijednosti je orijentiranost istini. Rusija se u tom smislu mora dokazati kao moralna vertikala u odnosu na korumpirani zapad, voditi primjerom. Putin dolazi iz KGB-a (tajnovitost, skrivanje istine), ali podržava kršćanstvo/pravoslavlje (Ne reci lažnog svjedočanstva) i to mu je do sada najveći izazov.

Bill Clinton jr.
Gost
Bill Clinton jr.
3 godine prije

kakve budalaštine! i to od tzv. “obrazovanih” ljudi!
ovakva “otkrića” i sl. dno su evolucije čovječanstva, posebno zapadnog… materijalizam nepoznat od prve inkarnacije čaovjeka na zemlji…
darwin, haeckel, marx, lenjin, bill gates… trljaju ruke…
hare-krišnovci, david icke i ostala slična bratija isto trljaju ruke, jer — očekuju reakciju… od nemila do nedraga, od jina do janga, od đavla do satane…
a stari, dobri goethe kaže: šta je najteže od svega? najteže je vidjeti ono što ti leži pred nosom (u ovom slučaju, srednji put ili balans, o čemu tako mudro zbore the moody blues na albumu “question of balance” iz 1971)
jer ove teorije, markeri, haplogrupe… jesu simptom najstrašnijeg odmetništva čovjeka od duhovnog svijeta, bogova koji su stvorili čovjeka ili nebeskih hijerarhija… dolje se ne može nigdje više, dolje je podzemni svijet i reakcije… npr. bolest raka…
a, fino je rečeno “ne bojte se, ja pobijedih svijet, i s vama sam zauvijek…” no, najnoviji samsung-galaxy tdi-ch/blueshoot-silver touch gtx-tc 3plus/sc zbori suprotno… a da ne govorim koliko moćno prijeteći tuli jedan audi 8, pa mase ničice padaju mrmljajući “bože naš, bože naš…”

DeProggy
Gost
DeProggy
3 godine prije

Opcija preventivnog ruskog po amerocionističkoj bagri postaje sve izvjesnija….i neophodnija.
Elohimi pomozite.

DeProggy
Gost
DeProggy
3 godine prije
Reply to  DeProggy

UDARA..naravno!

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije

Ovdje, tko bolje prati situaciju u Rusiji, iako jest upitnik zato to radi vojska, Amerikanci mogu raditi samo na svoju štetu. Putinu i aktualnoj vlasti su odaniji neeuropski Rusi, nego europski. U postotku, iako i u europskom dijelu suvereno vlada. Npr. Šojgu nije etnički Rus, Kadirov i njegovi ”pretorijanci” i Kozaci da ne govorim, potom narodi s istoka . itd itd itd. Da, uvjetno rečeno, na ovaj način pobiju europske Ruse, uništili bi kolijevku i jedino sjeme zapadnog liberalizma , uz ogromnu većinu koja podržava vlast i ne bi im ostao nitko na koga bi mogli računati. A krv i gene europskih Rusa mogu skupljati gdje hoće. Ima ih po EU i Americi na tisuće.

Ivo Lola je ostao sam
Gost
Ivo Lola je ostao sam
3 godine prije

Nema smisla više živjeti, pardon, mučiti se i trpiti ovo ludilo. Kad se sjetim sela moje bake i djeda gdje bih otišao na ferije ko klinac, pa jebote, svi su bili nasmijani, svi su bili dobre volje… To je bilo prije. Prije 50-tak godina. Danas u tom selu živi još samo desetak bolesnih staraca od 300-tinjak stanovnika prije rata, a selo, čisto hrvatsko, danas izgleda kao srpska sela iza Oluje. Nema smisla. Treba se spremiti i otići, ali ne tiho, nego u velikom stilu, uz veliki bang-bang, i sa sobom povesti jedno stotinjak “nevinih” koji bi i danas, kao i jučer, kao što će i sutra, opet glasati za iste prevrtljive monstrume bez savjesti, patriotizma i humanosti.

ivo
Gost
ivo
3 godine prije

nemorate puno komentarisati oko toga zna se cija je to ideja od onih koji neznaju ni sta su ni kosu reptili i imbecili katastrofa jena sta im sve pada napamet a obicnom naroddu ovdje je zivot postao nocna mora a ne dream

Steve
Gost
Steve
3 godine prije

Znam da su spremni na sve i uradiće to. Počeli su ćebadima zaraženim boginjama i koje čime koje su ,,poklanjali,, Indijancima a sada već čačkaju po nacionalnom genomu. Možda dobiju i nekog Nobela za taj
,,naučni rad,,?! Ne bi me čudilo…

Despot
Gost
Despot
2 godine prije

Recimo, kada bi to oružje isprobali na nama Srbima, šta bi bilo sa Hrvatima, Bosancima ili Crnogorcima.

Annabella
Gost
Annabella
2 godine prije
Reply to  Despot

Djelovanje bi bilo manje više isto jer u genomu ovih naroda na većih razlika, kao što su pokazala istraživanja (može se naći dosta ozbiljnih članaka na tu temu)

Tomica
Gost
Tomica
2 godine prije

Vjerovati da ameri rade nešto bez neke namjere je naivno. Zašto baš genetski materijal Rusa? Zašto ne Francuza, Engleza, …? Sumnjam da iko ovdje zna dovoljno o genetici da može ustvrditi da je takav virus ili otrov nemoguće napraviti. Ako postoji mogućnost ameri će to napraviti. Mislim da su potpuno izgubili kompas i uopće više ne mare šta bilo ko u svijetu misli o njima i onome što rade. Za njih ne postoji zlo koje neće postati plemenito i dobro, samo ako ga oni rade.
Rusija bi trebala objaviti otkup genetskog materijala Amerikanaca, iako su oni genetski pičvajz. Još bolje bi bilo da objave otkup genetskog materijala Engleza. Oni bi učas naveli masu razloga i dokaza koliko je to zlo i loše a onda Rusi samo treba da kažu da rade isto što i ameri.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik