Terme Sveti Martin na Muri

0
0

Priroda, zdravo i lokalno proizvedene gastronomske delicije, moderan smještaj,  preko 100 godina tradicije u kupališnom turizmu, nezaboravna wellness ponuda i bogata ponuda za profesionalne i rekreativne sportaše, to je svijet zdravih užitaka koje pružaju toplice Sveti Martin u Međimurju.

Ljekovita termomineralna voda u ovim termama sadrži brojne elemente dobre za zdravlje. Prema analizama ovo je jedna od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi. Tradicija kupališnog turizma počinje već od 1913. godine. Najmoderniji dizajn bazenskog kompleksa, dizajniran od strane arhitekta Renea Vrbanca i talijanskog arhitekta Maurizija Favette. Hram Života je moderan bazenski kompleks s elementima antropozofske filozofije doktora Rudolfa Steinera i predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže našeg tijela, duha i uma.

Tamo se nalazi i poznati moderni Aquapark. Aquapark nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina. Od aktivnosti i ponuda za izdvojiti su: veliki rekreativni bazen s trakama za plivanje, aquabar, 2 whirl-poola na umjetnim otocima,  bazen s toboganima, vodena staza za 3 osobe, body slide, rafting slide, black hole, dječji plitki bazen s pješčanom plažom, odbojka na pijesku, sunčalište s ležaljkama te brojni punktovi koju nude hranu i piće.

Animacijski program u cijelom Resortu, pa tako i na području Aquaparka orijentiran je isključivo prema gostu. To uključuje zabavu i animaciju za one najstarije, kao i za one koji tek što nisu izašli iz pelena. Animatori s bogatim iskustvom znaju što je potrebno za dobru zabavu te ni u jednom trenutku neće posustati u animiranju okupljene ekipe.

aquaparkbazenMaurizio FavettaMeđimurjeresortRudolf Steinertermetermomineralna vodatoplice Sveti Martin
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI