fbpx

Lijepe stvari za vjenčanje koje možete i poslije koristiti

upravo vjenčani- svijećnjak
0

Postoje dva načina štednje novca: jedan je potrošiti manje u samom startu, što je uvijek mudar način kada govorimo o skupim događajima poput vjenčanja, a drugi je da maksimalno iskoristite predmet koji ipak odlučite kupiti. Tako ćete potrošeni novac iskoristiti kako treba.

Koliko god težili štednji, što svesrdno podržavamo, na vjenčanju će vam ipak trebati dekoracija. Stoga možete razmišljati o predmetima koja u članku predlažemo kao o investiciji. Riječ je o stvarima koje možda i trebate samo jednom za taj važan dan, ali možete ih ipak nastaviti koristiti i u godinama zajedničkog života koje će uslijediti.

Svijećnjaci izgledaju predivno na vjenčanjima, ali mogu imati svoju svrhu i nakon njih. Zašto ih ne biste držali na kuhinjskome stolu kao ukras? Ili i na drugim površinama poput komoda i slično? Ovaj će detalj ukrašavati vaš dom i davati mu posebnu estetiku koju će vaši gosti sigurno primijetiti, a u kojoj ćete vi sigurno uživati.

U vazama ćete čuvati rezano cvijeće ili žive biljke kao dekoracije za stolove, a nakon vjenčanja mogu imati istu namjenu, ali ovaj put će stajati na vašem stolu, na terasi ili u dvorištu. Ako ste imali veliku posudu ili zdjelu za držanje poklona, čestitki i slično, i dalje možete upotrebljavati za nešto praktično, poput držanja voća ili posude u kojoj držite ključeve ili ranije spomenute vaze.

Drugi dekorativni predmeti također uljepšavaju prostor u kojem se održava svečana večera nakon vjenčanja, a stoje kao dio dekora na stolovima, naglašavaju posebnost glavnog stola za kojem sjede mladinci, ili primjerice stola na kojemu se poslužuje torta. Te lijepe ukrase i kasnije možete čuvati kao uspomenu na polici s knjigama, na stoliću u dnevnom boravku ili bilo kojoj površini koju bi se moglo lijepo ukrasiti. Ako je riječ o umjetničkim slikama, one će i dalje krasiti vaše zidove, a da pritom uopće neće zauzimati prostor. Ako ste se odlučili za knjigu dojmova, možete je uokviriti i staviti na zid kao unikatno i sasvim personalizirano djelo sa sadržajem savršeno prilagođenim vama.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik