”Vrijeme je za kupnju novih tržišta i zlata,” tvrdi legendarni investitor Mark Mobius

Rusija zlato
21 komentar

Iako globalna ekonomija pokušava ostati na površini usprkos događajima vezanim uz Covid-19, ulagači bi trebali gledati na nova tržišta poput Rusije i Indije, kao i na fizičko zlato. To je savjet veterana-ulagača Marka Mobiusa.

Tijekom svog govora na investicijskom forumu ”Russia Calling,” Mobius je rekao kako vidi puno prilika u tržištima koja su u razvoju i koja se nalaze uglavnom u Rusiji i Indiji. Dodao je da Brazil, Južna Afrika, Južna Koreja, Tajvan, pa čak i Turska također pružaju dobre mogućnosti ulaganja.

“Rusija je vrlo zanimljivo tržište, velik broj ulagača ulaže u Rusiju”, rekao je, napominjući pozitivne promjene koje se događaju na tržištu zemlje.

Osnivački partner Mobius Capital Partnersa rekao je da je također vrlo otvoren o pitanju zlata te da poznaje mnoge investitore, koji imaju 10 do 15 posto portfelja u fizičkom zlatu. Zlatne poluge s vremenom neće izgubiti na vrijednosti, kao što se dogodilo s američkim dolarom, rekao je.

Prema Mobiusu, dionice su investicijska imovina broj jedan koja štiti od devalvacije. Pogodnosti su također vrlo povoljne. Mobius je također ukazao na paladij, koji “pokazuje vrlo dobre rezultate.”

COVID-19Zlato
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dist
3 godine prije

Najvća glupost je sada kupovati zlato jer ima najvišu cijenu to je balon, od toga profitiraju samo trgovci zlatom Sada se kupuje dolar jer je na najmanjoj vrijednosti.

Spacevoodoo
3 godine prije

Korona je pokušaj do sad u povijesti nikad viđeni transfer imovine s dna prema vrhu i transfera rizika s vrha prema dnu globalne piramide moći.
Zlato sad može služiti kao dobar osigurač.

bauštelac
3 godine prije

baš mi je ostalo nešto para od ove plastične ambalaže mogao bi kupit koji miligram

Max
3 godine prije

Dragocijeni metali ne gube na vrijednosti . Papirnati i digitalni novac su ništa.

angie
3 godine prije

Otkup zlata i otkup bitcoina sve vise raste, a cene ce takodje rasti, mozda treba sada ulagati u zlato i bitcoin.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI