Bolesna indoktrinacija djece – LEGO kockice molotovljevih koktela

LEGO kreirao Zelenskog
28 komentara

LEGO prodavač prodaje lik Zelenskog i mini Molotovljeve koktele kako bi prikupio 12 tisuća funti za Ukrajinu.

Citizen Brick rasprodao je svoje mini figurice koktela predsjednika Zelenskog i Molotova u roku od 24 sata – prikupivši 16.540 dolara za ukrajinske trupe koje se bore protiv ruske invazije.

Citizen Brick, koji nudi prilagođene setove igračaka, 4. ožujka počeo je prodavati ograničeno izdanje figura Volodymyra Zelenskog za 100 dolara (76 funti) i Molotovljevih koktela za 10 dolara (7 funti).

Molotovljevi kokteli su bile male zelene boce s plastičnim plamenovima koji su izlazili iz vrha i zastavom Ukrajine s vanjske strane.

Lik predsjednika Zelenskog bila je figurica frustriranog izgleda odjevena u maskirnu nijansu zelene boje, s malim točkicama na licu kao strništima.

Proizvodi, koji su dali 100 % prihoda za Direct Relief za one koji se bore protiv ruske invazije, rasprodani su u roku od 24 sata.

LEGOukrajinaVolodimir Zelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vox
2 godine prije

PLINSKA BOCA od 10 kg INA kostala je jesenas 120 HRK, prije mjesec dana bila je 150 HRK a sada se na INI prodaje za 170 HRK no kazu tek u aprilu ce znatno poskupiti……tako da toj zapadnjackoj djeci vec slijedece zime NECE BITI DO IGRE JER CE BORAVITI U HLADNIM SOBAMA……a kako stvari stoje i hrana ce biti dosta posna.

cling
2 godine prije

Zapad je degeniracan, nemoralan, pohlepan, kradljiv, lazliv, nepouzdan, i zivi za vjecnu eksploataciju slabijih.

hugo
2 godine prije

Cijena plinu ide gore i hrani i nafti…
Radi cega?
Zapad [pnavlja svaki dan po 1000 puta radi Putina, radi rata u Ukrajini.
Istina je cijene rastu radi americkih sankcija Rusiji i radi Anglo-Saxonske zelje da se izolira Rusija.
Do rata nije ni trebalo doci da su tako htijeli Anglo-Saxi – medjutim oni su zelili zaratovati protiv Rusije preko grbace Ukrajine a glumacu-redatelju Zelenskom se to dopalo.

Vox
2 godine prije

A zlo je ono sta CNN prokaze kao zlo !!!!!

zoxx
2 godine prije

Sve to spada u tzv meku moc, a u cemu je zapad vrhunski majstor vec 75g. Nazalost, Rusija je to otkrila tekm unazad 10g kad je pocela sa rt-om i u to kratko vrijeme premasila citanost cnn-a i svih msm medija. Kako bi medijski rat danas izgledao da je rusija pocela sa svojom mekom moci prije barem 30g.? Pa svi vojni stratezi znaju moc “meke moci”.

Keki
2 godine prije

Dokaz da je sve sa strane Ukrajine i zapada – prevara.

Ja to onako
2 godine prije

Jbt koji bolesni umovi,jel ima mozda lego i gde zeleni svira klavir?

Šetač
2 godine prije

Oće i njima otet pare ko onim kanađaninima slava rusiji

Lara
2 godine prije

Još jedna maskota.
U američkom muzeju lutki, Nacionalne kuće slavnih i muzeja Bobblehead, ovih je dana izložena lutka ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog. Muzej je objavio da će se 5 dolara od svake prodane lutke uplatiti fondu GlobalGiving.
Svaka lutka bit će pojedinačno numerirana i dostupna samo u internetskoj trgovini Nacionalne kuće slavnih i muzeja Bobblehead. Lutke, za koje se očekuje da će stići u srpnju, koštat će 30 američkih dolara.
“Da bismo pokazali svoju podršku kao i nebrojeni drugi širom zemlje i svijeta, s uzbuđenjem predstavljamo ovu lutku ukrajinskog predsjednika Zelenskog kako bismo pomogli u prikupljanju sredstava i podizanju svijesti za Ukrajinu”, rekao je suosnivač i izvršni direktor Nacionalne kuće
slavnih i muzeja Bobblehead Phil Sklar.

Živojin Mirić
2 godine prije

Više para bi skupili da su figuricu obukli u kamiondžiju, a koktel da ima kanadsku zastavu 😝

Neko ime
2 godine prije

Hoće li bit izdanje Lego Kalibr-M, priča li se šta, pitam za frenda.

antikonformist
2 godine prije

Zbog ovakve bolesno fanatične indoktrinacije zauvijek bojkotirati Citizen Brick/LEGO.

Lucija, prva
2 godine prije

Ovaj tekst je tako pun ne dezinformacija, nego golih laži…da ga se ne isplati komentirati.

Jozo
2 godine prije

Bolesni zapad

Petra
2 godine prije

Historija se ponavlja , kada svjetsku ekonomiju vode pohlepni “ljudi” kojima nikada nije dosta bogatstva i uniste ekonomiju oni uvjek resenje za globalni reset vide u ratu ili kao sto vidimo zadnjih godina u planiranoj plandemiji a moze i oboje , sto veci haos lakse za krivce traziti u drugima.

Samuraj
2 godine prije

U bitci za koju zna da ju ne može dobiti svjesno glumi džeka i neku hrabrost dok mu ostaje spaljena zemlja i doslovno milijuni odlaze iz zemlje. Bez empatije, bez skromnosti, bez osjećaja za diplomaciju, za “borbu u miru”. Glumac koji je se previše uživio u ulogu kojoj, a svakim danom se to sve više pokazuje, uopće nije dorastao. Vrijeđa zdrav razum time što je koketirao sa drugom nuklearnim silom a za susjeda ima drugog nuklearnog susjeda, vrijeđa zdrav razum igrom sa 30tak laboratorija za kemijsko oružje koje financira “zapad”. Tko zna što još ne znamo. Licemjerstvo svih onih koji ga podržavaju. Koje ruganje i još dobija salve pljeska i podrške, a za što, za ovo što sam naveo? Sramota. Nije ništa bolji od onoga za kojeg tvrdi da je zločinac i da napada njegovu zemlju – zamislite one “budale” koja ne želi nuklearne bojne glave sebi uz kuću i koja… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Suludo.

Karma
2 godine prije

Jeli on sta miloklizom svira klavir?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI