Pogledajte zastrašujući pomor mladih sportaša – preko 1.000 iznenada umrlo u samo 15 mjeseci

Smrt od COVIDa
32 komentara

O strahovito pomoru mladih sportaša pišem na našem portalu već mjescima. Ima ih toliko da to više praktički i nije vijest i da postaje teško sve pohvatati. Ali netko se potrudio, i sakupio u jedan video sve te silne izvještaje o „iznenada preminulim“ mladim sportašima.

Ovdje se radi o periodu od marta 2021. do 16. juna 2022 – ima ih preko 1.000 što je više od 2 na dan! Ova nevjerojatna kompilacija traje čak jeadn sat i 24 minute! Uzroci smrti su većinom srčana zatajenja, a prosječna dob umrlih sportaša je 23 godine!

Svi znamo da ovo nije i ne može biti normalno, i znamo da nije slučajnost da se ovo dešava u isto vrijeme kad su uvedena eksperimentalna mRNA COVID cjepiva.

Čovječanstvo prolazi kroz zastrašujući genocid, a svatko ko ne vjeruje, pokažite mu ovaj video.

A mi bismo još samo dodali da je ovaj video radio netko sa engleskog govornog područja i tu su uglavnom primjeri iz SAD-a i Britanije. Ako ih sa tu skupilo 1.000 probajte zamisliti gdje su još sportaši iz naših krajeva, njemačkog govornog područja, španjolskog, francuskog, a tek kineskog ili indijskog ili ruskog govornog područja.

cjepivoCovidSportsportistavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

Treba zbrisat sve te silne krave da ne prde vise…
Sve ce da nas pobiju s tim globalnim zatopljenjem!

Krim
1 godina prije

Kada,si je netko dao toliko truda napraviti filmić, novinar je barem mogao izvuci podatke za prijasnjih par godina, da brojevi dobiju smisao, a ne samo senzacinalan naslov

Mrčikola
1 godina prije

Političari, doktori, popovi i “službenici” su, više manje, tu da “beru svoju brigu” i puca im “đimi” za sve one izvan tog “njihova” kruga.
Sad im je još, i dodatno, naređeno da sve ovo što se “događa” s cijepljenima potpuno ignoriraju i sve da im miljuni pred očima umiru oni neće reagirati.
“Mi” smo oni koji bi trebali reagirati ali trenutno smo, mnogi, “zauzeti” ratom u Ukrajini, ide svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, a treba se polagano pripremati za nadolazeću turističku sezonu😁…ludi smo ko’ kurasc.

Omfg-ist
1 godina prije

Žao mi je onih koji su umrli, ali ovi koji su ostali će vjerojatno biti bolji.

Hobart
1 godina prije

Da…dobro receno ….naročito s naseg i ruskog područja…..jer vidimo da smrt vrlo vrlo rado posjecuje Slavene (Slovene) …..puno rade nego npr.germanske narode

Vakcina i carolije
1 godina prije

U mom okruzenju u posljednja 2 mjeseca:
1. Kolega s posla (58 godina) dozivio je srcani. Prezivio je. Kolege kazu da je vise razloga dovelo do toga da dozivi srcani. Ja nisam upoznat sa njegovim problemima tako da ne znam. Vakcinisan je bio.
2. Bivsa sefica(40 godina) dozivjela je mozdani. Nije prezivjela. Ne znam da li je vakcinisana.
3. Poznanik rekao da mu je otac umro od mozdanog. Imao je izmedju 70 i 80 godina.

Vojni analitičar
1 godina prije

Zaista je taj “dugi kovid” zajebana boleština. Mladi, natprosječno zdravi ljudi umiru od njega čak i ako nisu zaraženi, a sve samo zato što nisu primili dovoljno “bustera”.

petar schroder
1 godina prije

Evo citam na jednom portalu da Pfizer financira u Njemackoj veliku stranku CDU To znaci sada znamo da je farma sve zivo kupila Ove stranke koje su na vlasti su isto kupljine od farma , i zbog toga su htjele obavezno cjepljenje .O nus pojavama je zabranjeno da se govori na javnim TV I NOVINAMA Bitno je da farma zaraduje BILIONE DOLARA I DA NAS PLASE NOVIM VIRUSIMA:NAS SU POLITICARI PRODALI FARMA MAFIJI TAJ STRAH KOJI ONI SIJU PREKO MEDIJA JE NESTO NAJGORE STO SE COVJEKU MOZE DESITI:STRAH OD VIRUSA -STRAH OD RATA-STRAH OD NESTASICE INERGETIKA -STRAH OD POSKUPLJENJA -STRAH OD GLADI STRAH O NESTASICE STRUJE- TO JE STO NAM SVAKI DAN SIJU NA MEDIJAMA ;A MI MORAMO TE TV DA PLACAMO DA NAS PLASE: TREBA PRESTATI GLEDATI TV

Tihomir
1 godina prije

A gdje piše da su bili cjepljeni

Max
1 godina prije

Užasno ali najavljeno.

Badžo
1 godina prije

ja cijepim makinetom, žene javite se, najbolje cjepivo nečete dobiti coronu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI