BBC-ov voditelj Huw Edwards hospitaliziran zbog ozbiljnih mentalnih problema nakon skandala

Huw Edwards BBC
12 komentara

Iskusni voditelj Huw Edwards otkriven je kao BBC-ov voditelj koji je optužen za traženje seksualno eksplicitnih fotografija od maloljetnika. Edwardsa je imenovala njegova supruga Vicky Flind, koja je izjavila da je njezin 61-godišnji suprug hospitaliziran nakon što su optužbe postale javne.

“Ovu izjavu dajem u ime svog supruga Huwa Edwardsa nakon pet izuzetno teških dana za našu obitelj”, rekla je Flind medijima u srijedu. “Ovo radim prvenstveno zbog zabrinutosti za njegovo mentalno zdravlje i radi zaštite naše djece.”

Flind je rekla da njezin suprug pati od “ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem” i da se “liječio od teške depresije posljednjih godina”. Dodala je da se njegovo stanje “znatno pogoršalo” nakon kontroverze.

Edwards trenutno “prima liječenje u bolnici gdje će ostati u bliskoj budućnosti”, rekla je Flind.

Skandal je izbio prošlog tjedna nakon što je tabloid Sun objavio tvrdnje da je neimenovani BBC-ov voditelj potrošio oko 45.000 dolara tražeći seksualno eksplicitne fotografije od maloljetnika koji sada ima 20 godina. Televizijska kuća je izjavila da su svjesni optužbi i da su suspendirali zaposlenika u pitanju u nedjelju.

Međutim, Londonska policija objavila je da su njeni detektivi došli do zaključka da “nema informacija koje upućuju na to da je počinjeno kazneno djelo”.

Opisan od strane BBC-a kao jedan od “najistaknutijih novinara u Britaniji”, Edwards se pridružio mreži 1984. godine i brzo je napredovao. Radio je kao politički reporter za BBC Wales i na kraju je unaprijeđen na Ten O’Clock News, glavni program kanala.

Edwards je vodio ili komentirao mnoge važne događaje, uključujući referendum o Brexitu, dijamantni i platinasti jubilej kraljice Elizabete II. i krunidbu kralja Charlesa III.

BBCHuw EdwardsUK
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
10 mjeseci prije

Hm… iskusni voditelj ozbiljan i pametan čovjek, optužen za pedofilsko ponašanje ali bez elemenata kaznenog djela (?!) (vjerojatno na temelju izjave mulca koji više ni nije maloljetan?)…pa ga žena dokrajči smještanjem u (umo)bolnicu i izjavama o njegovom “ludilu” i “brizi za zaštitu njihove djece” (on preko 60 a djeca ?)… ovdje jako smrdi na laži i namještaljku.

tihobl
10 mjeseci prije

…pati od “ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem” …

Kao i svaki englez na vaznijem polozaju. Sjecate se Liz Trus?

Iskren
10 mjeseci prije

Sve samo da izbjegne zatvor

Valter
10 mjeseci prije

Već vidim spin.

Jadnik se morao oženiti zbog homofobije, primoran poskrivečki vabiti mlade dečke na internetu.

Krah civilizacije
10 mjeseci prije

Prije par dana je optuživao Tatea da je ovaj trgovac ljudima 😆

Max
10 mjeseci prije

Ili čovjeku pakuju ili je gad.

tatamata
10 mjeseci prije

oso coek na bolovanje ,,isto ko mi kad se naljutimo sto nam nisu dali godisnji ,a njemu da prchi djecu

Perun
10 mjeseci prije

Huw Edwards je PEDOFIL…pametnome dosta ….P.S..papak je pacijent za lobotomiju i kastraciju

Đeljana
9 mjeseci prije

Matori pedofil

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI