Propagandni članak WikiHow tvrdi da su štetnosti u cjepivima “teorije zavjere” na koje upućuju zlostavljači i nasilni roditelji

cjepivo
16 komentara

Ako ste mlađi od 18 godina i roditelji vas nisu odveli na cijepljenje, oni vas oni sigurno mrze i žele vam smrt. To je ono što WikiHow govori djeci, na novoj stranici s informacijama o “naučiti kako učiniti bilo što”, koja uči mlade kako se potajno cijepiti bez znanja ili pristanka roditelja.

U članku, „Kako se cijepiti bez roditeljskog pristanka“, unos od 9. siječnja 2020. tvrdi da sva protivljenja cijepljenju proizlaze iz „dezinformacija o cjepivima na mreži“ i „zečje rupe teorija zavjere i izmišljenih činjenica„ . “Jedini način da se to postigne, predstavlja rješenje, a to je da necijepljena djeca smisle kako da se izbore za cjepivo bez znanja roditelja.

Čak i ne pokušavajući prikriti svoju pravu namjeru, autori ovog unosa na WikiHow otvoreno sugeriraju da bi djeca trebala u osnovi lagati roditeljima u slučaju da u obitelji postoji protivljenje cijepljenju. Kada moljenje i drugi načini manipuliranja roditelja ne uspiju, toj istoj djeci je rečeno da potraže „drugu odgovornu odraslu osobu“ koja će im bez imalo brige ili pitanja dati cjepivo.

“Podnesite zahtjev za emancipaciju ako su vaši roditelji stvarno loši”, dalje glasi odjeljak “Pogledajte svoje mogućnosti”. “Pričekajte da napunite 18 godina ako mislite da bi vas roditelji strogo kaznili ili zlostavljali ako su saznaju da ih ne poštujete”, nastavlja se, postavljajući u dječje misli ideju da su roditelji koji se protive cijepljenju urođeni zlostavljači djece.

Big Tech želi uništiti odnos dijete-roditelj, dok na prijevaru želi potaknuti djecu da se potajno cijepe

Sveukupna premisa usredotočuje se na ideju da su roditelji koji se protive cjepivima u osnovi zli. Nadalje, gura se lažna ideja da su cjepiva uvijek sigurna i učinkovita, te da kad ih djeca ne dobiju automatski postaju “ranjiva na opasne, pa čak i smrtonosne bolesti.”

To je najjača propaganda koja izaziva strah posebno prilagođen “mladim ušima” kako bi ih potaknuli da rade nešto što inače svojevoljno ne bi ni pomislili. Žele li me moji roditelji povrijediti? Ono je što će se mnogi od njih zasigurno zapitati nakon čitanja ovog unosa, što izaziva ozbiljnu mentalnu tjeskobu i potencijalno nerazborito ili opasno ponašanje.

U međuvremenu, druge Big Tech platforme sustavno cenzuriraju sav sadržaj koji na bilo koji način dovodi u pitanje ispravnost cjepiva, što znači da će djeca koja pregledavaju web bez nadzora moći pristupiti samo informacijama koje ih potiču da se cijepe zbog vlastite “sigurnosti”, a istovremeno ih ne informiraju od uključenih rizika.

Već dugo vremena upozoravamo na takav scenarij, apelirajući na naše čitatelje da se pripreme za dan kada će se istina o cjepivima zabraniti na internetu. Čini se da je taj dan gotovo stigao, a WikiHow vodi put u ne samo promicanje procjepivne propagande na sljedeće generacije, već i postavljanju klina koji uništava odnos između djece i njihovih roditelja – i što bi moglo biti veće zlo od toga?

“Ovaj je članak toliko opasan po javno zdravstvo da WikiHow zaslužuje da ga roditelji tuže i kriminalistički pokrene zbog njegovog objavljivanja”, upozorava Mike Adams, zdravstveni rendžer. “Članak WikiHow pokušava oprati mozak djece potičući ih da razmišljaju kako su cjepiva univerzalno sigurna i učinkovita kad, u stvarnosti, proizvođači cjepiva otvoreno priznaju da njihova cjepiva uopće ne podržavaju stvarna znanost.”

cijepljenjeWikiHow
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
FranjoTahi
4 godine prije

Zdravstveni rendzer? To mogu biti i ja. Niste li mogli naci neki bolji autoritet kolegice? Inace pisanje ovakvih clanaka je super sve dok se u vasoj okolini ne pojavi netko bolestan, sretno i dalje od mene iako sam cijepljen.

Majk Majers
4 godine prije

Ciljanje direkt na djecu tj zaobilaženje roditelja. Gestapo dica, to je ono šta žele, baš kako je Orwell pisa.

Spacevoodoo
4 godine prije

Da na bilo kojoj wiki opciji piše kako je nebo po vedrome nebu plavo, i za povjerovati u tu informaciju trebalo predhodno ipak otići na pregled kod okulista i dobiti potvrdu o zdravom vidu.

Ante
4 godine prije

Kada sam bio dijete u komunizmu nisam došao na prvi sat u školi nego tek na treći a bilo je cijepljenje. Kada sam došao u školu doktorica je došla u razred uzela me za ruku odvela me na cijepljenje. I onda su na silu cijepili djecu. Ono što želim sa time reći, da se vezi takvih stvari ništa nije promijenilo, oni izvršavaju ono što im je naređeno bez obzira tko je na vlasti. To mi samo daje na znanje da je to onda bio lažni komunizam, kao što je danas imamo lažnu demokraciju. Obični ljudi su samo pokusni kunići drže nas na ovom svijetu kao zatvorenike i ne daju da se razvijemo a svemir je ogroman.

Mateja
4 godine prije

No tudi zaradi cepljenja je mogoče umreti. Bi bilo pa zanimivo videti stran, ko bi se recimo oseba, ki v resnici ne sme biti cepljena in je to dokazano, starši to vedo a oni pač ne, šla cepit in končala mrtva kot je končala mrtva Natalie Morton. Natalie Morton je umrla zato, ker je pred cepljenjem niso ustrezno zdravstveno pregledali in ugotovili, da niti slučajno ni zdrava.

Mateja
4 godine prije

Po smrti 19-letne študentke, ki je umrla po cepljenju proti virusu papiloma, se v Avstriji pojavljajo dvomi o varnosti cepiva. Po smrti 19-letne študentke Jasmin Soriat, ki je umrla tri tedne po cepljenju proti humanemu virusu papiloma (HPV), se pojavljajo dvomi o varnosti tega cepiva, ki naj bi preprečevalo raka na materničnem vratu. Internetni portal oe24.at je pretekli teden poročal, da je vodja organizacije Krebshilfe, ki nudi pomoč obolelim za rakom, ginekolog Paul Sevelda svetoval, da se z nadaljnjim cepljenjem počaka, čeprav vzročna povezava med smrtjo in cepivom zaenkrat še ni bila dokazana. Soriatova je že osma ženska, ki je po cepljenju doživela akutne stranske učinke. Soriatova je že osma ženska, ki je po cepljenju doživela akutne stranske učinke.FOTO: POP TV Dunajski inštitut za sodno medicino je obdukcijo namreč opravil šele tri mesece po smrti Soriatove. Obdukcija mora biti opravljena v kratkem roku le, ko je prisoten sum na umor,… Čitaj više »

eks
4 godine prije

Da bi se razumelo kako funkcioniše USA , treba znati sledeće: Razne moćne interesne grupe, koje su organizovane i funkcionišu na mafijaškom principu ( vojno-industrijski kompleks, energetski kompleks, farmaceutski kompleks, …) radi postizanja svojih ciljeva , kreiraju zvaničnu politku države u svoju korist – korumpiranjem kongresmena i senatora , a nekada deluju nezavisno od zvanične politike i odvojeno od države. Te interesne grupe vode svoju politiku i ostvaruju svoj globalni uticaj putem propagande, putem privatnih ratova koje vode plaćene vojske, korumpiranjem političara i vlasti u drugim državama i na mnogo drugih načina. U ovom slučaju farmaceutska mafija čini sve da u samom začetku spreči razotkrivanje istine o učinkovitosti vakcina čiji sadržaj je nepoznat , odnosno za koje su uveli oznaku “poslovna tajna”, kako se ne bi otkrilo šta se sve u tim vakcinama nalazi. To je glavni problem . Možda su one učinkovite, a možda izazivaju i neželjene posledice. Obzirom… Čitaj više »

brb
4 godine prije

neki od komentatora ovdje bi se trebali obavezno cijepiti, malo žive, aluminija i formaldehida bi moglo pozitivno utjecat na njih

istrazuj
4 godine prije

“…Big Tech želi uništiti odnos dijete-roditelj…”
.
Sve kao u Orwelovoj 1984!
Ovaj WikiHow je cionisticko smece i to najgore vrste!
.
Medjutim, pored ovakve zlocinacke cionisticke propagande – NIKAD dosta clanaka iz STVARNOG ZIVOTA!
Evo, kako su “vakcina”-zlocinci izbacili naucnicu – zato sto je JAVNO obznanila da u vakcine stavljaju – otrove:
https://www.naturalnews.com/2018-06-08-the-criminalization-of-science-whistleblowers-a-mind-blowing-interview-with-judy-mikovits-phd.html
.
Mislim da bi uviek i sve clanke trebalo siriti kao POZAR po cijelom internetu, jer zlocinci, uz pomoc ovakvog smeca kao WikiHow ne samo da cenzurisu masovno lazu (jasno je kome pripadaju sve ogromne tzv “drustvene mreze”) – nego su u prilici da NEPREKIDNO lobotomiraju djecu, kroz kojekakve “naucne sajtove”…
E ovdje i samo ovdje, kad se radi o NEVIDJENOM trovanju djece (!!!) – smatram da svaka ona BUDALA (!!!!!) – koja “naucno” brani vakcinacije – jeste MORALNA NAKAZA!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI