Sve vam kriju – Booster cjepiva pokreću metastaze…

Stanice raka
254 komentara

Stope raka porasle su od uvođenja cjepiva protiv COVID-a i jedan su od tri glavna uzroka prerane smrti kod mladih odraslih osoba – trend koji zauzvrat smanjuje očekivani životni vijek u Sjedinjenim Državama. Sve vam to kriju.

Kratki pregled problema

  • Stope raka porasle su od uvođenja cjepiva protiv COVID-a i sada su jedan od tri glavna uzroka prerane smrti kod mladih odraslih osoba, što je trend koji zauzvrat smanjuje očekivani životni vijek u Sjedinjenim Državama.
  • Vodeći uzroci smrti u 2021. bili su bolesti srca i rak, a oboje su potencijalne nuspojave cjepiva protiv COVID-a.
  • Dr. Angus Dalgleish, profesor onkologije na Sveučilištu St. George u Londonu, upozorava da bi booster cjepiva (dodatne doze) protiv COVIDa mogli biti uzrok agresivnih metastatskih karcinoma.
  • Istraživanja pokazuju da šiljasti protein SARS-CoV-2 uništava 90% sposobnosti za popravak DNK u limfocitima, vrsti bijelih krvnih stanica koje pomažu tijelu u borbi protiv infekcija i kroničnih bolesti, uključujući rak.
  • Cjepivo protiv COVID-a manje je učinkovito kod pacijenata s limfnim problemima tj. Hodgkinovim limfomom ili limfocitnom leukemijom
  • Stope raka porasle su od uvođenja cjepiva protiv COVID-a i jedan su od tri glavna uzroka prerane smrti kod mladih odraslih osoba – trend koji zauzvrat smanjuje očekivani životni vijek u Sjedinjenim Državama.
  • U 2019. prosječni životni vijek Amerikanaca svih etničkih pripadnosti bio je gotovo 78,8 godina. Do kraja 2021. očekivani životni vijek pao je na 76,42 godine — gubitak od gotovo tri godine, što je zapanjujući pad. Vodeći uzroci smrti u 2021. bili su bolesti srca, rak i COVID-19, od kojih su sva tri bila veća u 2021. nego u 2020., a bolesti srca i rak potencijalne su nuspojave cjepiva protiv COVID-a.

COVID pojačivači (dodatna cjepiva) pokreću metastatski rak

Dana 26. studenog 2022. The Daily Skeptic objavio je pismo uredniku BMJ-a, koje je napisao dr. Angus Dalgleish, profesor onkologije na Sveučilištu St George’s u Londonu, upozoravajući da bi pojačivači COVID-a mogli biti izvor agresivnih metastatskih karcinoma:

“COVID više ne treba program cijepljenja s obzirom na to da je prosječna dob umrlih od COVID-a u Velikoj Britaniji 82 godine, a od svih drugih uzroka 81 godina s težnjom pada”, piše Dalgleish.“Veza s ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima sada je dobro dokumentirana, kao i veza s mijelitisom i neuropatijom…

Međutim, sada postoji još jedan razlog za zaustavljanje svih programa cijepljenja. Kao onkolog koji radi s pacijentima, konstatiram kako ljudima sa stabilnom bolešću, a koji su se cijepili kako bi mogli putovati, stanje se naglo pogoršava. Čak i među svojim osobnim kontaktima vidim bolest B-stanica nakon boostera.

Oni opisuju izraženu slabost nekoliko dana ili tjedana nakon docjepljivanja – jedan je dobio leukemiju, a drugi non-Hodgkinov limfom, a stari prijatelj koji se osjeća kao da je dugo bolovao od COVID-a otkako je dobio booster dozu cjepiva i koji je, nakon što je doživio jake bolove u kostima, dijagnosticirane su mu više metastaza od rijetke bolesti B-stanica.

Dovoljno sam iskusan da znam da ovo nisu slučajne anegdote… Izvještaji o supresiji urođenog imunološkog sustava nakon primjene mRNA tijekom nekoliko tjedana su relevantni, jer svi ti pacijenti imaju melanome ili karcinome temeljene na B-stanicama, koji su visoko osjetljiv na imunološku kontrolu — a to je bilo prije izvješća o supresiji supresorskog gena pomoću mRNA u laboratorijskim eksperimentima. Ovo pitanje treba odmah objaviti i o njemu raspravljati.”

Novo normalno: eksplozija recidiva raka

U časopisu Conservative Woman od 19. prosinca 2022., dr. Dalgleish nastavlja svoju raspravu o fenomenu brzog širenja raka kod pacijenata koji su bili u stabilnoj remisiji godinama prije nego što su primili injekciju protiv COVID-a. Napominje da ga je nekoliko onkologa kontaktiralo nakon što je njegovo pismo BMJ-u objavljeno i rekli da vide istu stvar u svojoj ordinaciji.

“Vidjeti ponovnu pojavu ovih karcinoma nakon toliko vremena prirodno me tjera da se zapitam postoji li zajednički uzrok”. “Već sam primijetio da je pogoršanje stabilnog raka često povezano s teškim dugotrajnim stresom, poput bankrota, razvoda itd.

Međutim, otkrio sam da niti jedan od mojih pacijenata nije iskusio takav dodatni stres tijekom tog razdoblja, ali su svi primili docjepljivanje i, doista, dvoje od njih je primijetilo da su imali vrlo lošu reakciju na docjepljivanje, dok nisu imali reakcija na prve dvije injekcije.

Tada sam primijetio da neki od tih pacijenata nisu pokazali normalan obrazac recidiva, već eksplozivni recidiv, s metastazama koje su se pojavile u isto vrijeme na više mjesta… Znanstveno, čitao sam izvješća da je povlačenje rezultiralo velikim viškom protutijela na račun odgovora T stanica i da bi ta supresija T stanica mogla trajati tri tjedna ili više.

Za mene bi to mogla biti uzročna veza, jer se od imunološkog sustava traži da pretjerano reagira kroz humoralni upalni dio imunološkog odgovora protiv virusa (alfa-delta varijanta) koji više ne postoji u zajednici.

Ovaj napor dovodi do iscrpljivanja imunološkog sustava, zbog čega ti pacijenti prijavljuju do 50% veće povećanje omikrona ili drugih varijacija od necijepljenih.”

Utjecaj na srce i um

Zanimljivo je da je sredinom 2021. Daily Mail objavio članak u kojem je Dalgleish ohrabrio ljude da se cijepe protiv COVID-a, osobito mlađe ljude. Dalgleish objašnjava da je u to vrijeme postojao “ogromni pritisak vlade i medicinske zajednice … u interesu svih”.

Pa se prepustio globalnom narativu, iako je od početka sumnjao. Danas se, međutim, okruženje promijenilo i te eksperimentalne injekcije više zapravo nisu potrebne.

Zabrinutost je porasla kada je sin dobio miokarditis “nakon što je primio cjepivo koje nije želio, ali mu je bilo potrebno zbog posla i putovanja”. Prijatelj njegovog sina, u 30-ima, doživio je moždani udar nakon cijepljenja, a rođak bliskog kolege preminuo je od srčanog udara u 34. godini nakon njegovog cijepljenja.

Postao sam vrlo zabrinut da su cjepiva ta koja uzrokuju ove simptome,” piše Dalgleish, “i da, kao što smo napisali, genetski modificirani virus ima ozbiljne implikacije na dizajn cjepiva” .

Ovaj članak, koji je bio zataškan i stoga nije objavljen mjesecima, ukazivao je na to da je virus bio genetski modificiran, na mjestom cijepanja furina i šest umetanja na mjestima koja su omogućila virusu da bude vrlo zarazan za ljude.

Konkretno, primijetili smo homologiju s trombocitnim faktorom 4 i mijelinom. Prvi je sigurno povezan s onim što je poznato kao VITT (niske razine trombocita i problemi zgrušavanja), a drugi sa svim neurološkim problemima, kao što je transverzalni mijelitis, a oba su sada prepoznata kao nuspojave cjepiva, čak i od strane MHRA [Lijekovi i Regulatorna agencija za zdravstvene proizvode u UK].

Vlasti su namjerno ignorirale sve znakove upozorenja

Dalgleish kaže da su nalazi njegovog tima na kraju poslani članovima kabineta i raznim liječničkim povjerenstvima, ali da su ih svi ignorirali. Kao rezultat toga, mnogi su ljudi bili izloženi nepotrebnom riziku od ozbiljnih ozljeda i/ili smrti.

Kao što Dalgleish ističe, mlada srca prekomjerno izražavaju ACE receptor za koji je virus dizajniran da se veže. Ovo vezanje za ACE2 receptor je ono što “pokreće upalni odgovor, koji dovodi do miokarditisa, perikarditisa, moždanih udara i smrti”, kaže Dalgleish.

To bi moglo objasniti dramatičan porast smrtnih slučajeva uočenih kod mladih sportaša koji su bili cijepljeni: oni jednostavno imaju više ACE2 receptora koji se vežu na proteine ​​šiljaka stvorene cijepljenjem. Dalgleish nastavlja:

“Kada se činjenice promijene, odnosno pojave nove činjenice, trebalo bi se promijeniti i pozicija svih nositelja vlasti i različitih zdravstvenih obveza, ali nažalost ne.

Očajnički sam pokušavao istaknuti da se svi dokazi da su cjepiva mogla biti korisna u suzbijanju pandemije mijenjaju; da je postalo vrlo jasno da program cjepiva ima vrlo značajne nuspojave koje se Pfizer jako trudio prikriti, te da ih je tek sudski postupak u Sjedinjenim Državama učinio dostupnima.

U ovom je trenutku cijeli program cijepljenja trebao biti zaustavljen, ali čini se da se nitko nije želio time pozabaviti, ni vlada, ni medicinska tijela, ni mediji.

Nakon što sam napisao brojne članke za Daily Mail protiv karantene i da se ona nikada više ne koristi, bio sam iznimno zainteresiran za rješavanje svoje promjene mišljenja o cjepivima i upozoriti ljude na njihove opasnosti, posebice za najmlađe, i istaknuti da nije bilo razloga da ih se daje djeci.

Nažalost, svi moji napori i predstavljanja glavnim medijima o tome su odbijeni.

Mislim da će ovo opet progoniti svakoga tko je uveo neku vrstu orvelovskog potiskivanja istine u nastajanju, koje je liječnike koji pokušavaju spasiti svoje pacijente po načelu ‘prvo ne naudi’ označilo kao otpadnike ili zlikovce.”

Znanstveni dokazi da COVID cjepivo uzrokuje rak

U kolovozu 2022. The Exposé istaknuo je znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv COVID-a mogu uzrokovati rak jajnika, gušterače i dojke te da se “vrši ogromno zataškavanje kako bi se prikrile posljedice… na zdravlje žena”.

Istraživanja pokazuju da šiljasti protein SARS-CoV-2 uništava 90% sposobnosti za popravak DNK u limfocitima, vrsti bijelih krvnih stanica koje pomažu tijelu u borbi protiv infekcija i kroničnih bolesti, uključujući rak.

Istraživanje o kojem je riječ je ono koje su proveli Jiang i Mei, koji su objavili recenzirani rad koji pokazuje da šiljasti protein SARS-CoV-2 briše mehanizam popravka DNK u limfocitima, vrsti bijelih krvnih stanica koje igraju važnu ulogu u vašem imunološki sustav.

Profesionalni analitičar Joel Smalley piše:

“Protein virusnog šiljka bio je toliko toksičan za ovaj put da ga je očistio 90 %. Kad bi sav šiljasti protein završio u jezgri (u jajnicima), i ako bi se proizveo u dovoljnoj količini i ostao dovoljno dugo prije nego što ga tijelo uspije eliminirati, uzrokovao bi rak. Srećom, u slučaju prirodne infekcije to se vjerojatno neće dogoditi.

Nažalost, eksperimentalna mRNA inducira proizvodnju šiljastog proteina (kompletnog šiljastog proteina koji točno odgovara – aminokiselinu po aminokiselinu – punoj duljini virusnog šiljastog proteina) u i oko stanične jezgre i proizvodi se najmanje 60 dana a gotovo sigurno dulje.

“Provjerivači činjenica” tvrdili su da šiljasti virusni protein ne ulazi u jezgru, dok su stručni znanstvenici pokazali da apsolutno ulazi. Vlasti za javno zdravstvo i regulatori rekli su da šiljasti protein cjepiva ne ulazi u jezgru, iako su im proizvođači mRNA dostavili fotografije ovog unosa kao dio svog zahtjeva za hitnu upotrebu…

Jiang i Mei su sasvim logično i razumno upozorili da bi mRNA spike protein vjerojatno imao isti učinak kao virusni spike protein na p53 protein i tako uzrokovao rak… [Jiang i Mei rad je povučen zbog lažnih “izražavanja zabrinutosti” (EOC) u vezi s metode proučavanja, unatoč tome što su standardna praksa…]

Unatoč ovom povlačenju, šiljasti protein koji cirkulira u velikim količinama, u neposrednoj blizini stanične jezgre, tijekom duljeg razdoblja, još uvijek ima potencijal izazvati rak u tim stanicama (jajnici, gušterača, dojka, prostata, limfni čvorovi). Ovim vrstama raka trebaju godine da se razviju, pa možda nećemo vidjeti sigurnosni signal za 5 ili 10 godina.”

Kao što je primijetio Smalley, jedan od autora EOC-a koji je doveo do povlačenja članka je Eric Freed, Ph.D., koji upravlja Centrom za istraživanje raka pri Nacionalnom institutu za zdravlje Sjedinjenih Država.

Bio je stalni istraživač u Nacionalnom institutu za alergije i zarazne bolesti (NIAID) i NIH od 2002., istim agencijama koje su financirale Moderninu zbirku mRNA, ali ovaj sukob interesa nije razriješen, objavljeno je u EOC-u.

Ne tako rijedak slučaj raka

Krajem rujna 2022. The Atlantic objavio je priču o belgijskom imunologu Michelu Goldmanu (67), koji je u proljeće 2021. primio prvu i drugu injekciju protiv COVID-a. U jesen iste godine dijagnosticiran mu je limfom, rak imunološkog sustava.

Samo nekoliko tjedana nakon CT skeniranja i dijagnoze primio je prvo docjepljivanje, misleći da mu je potrebno jer će uskoro biti imunokompromitiran kemoterapijom. Ali dodatno cjepivo je dovelo do naglog pogoršanja njegovog zdravlja.

Drugi pregled tijela krajem rujna 2021., samo tri tjedna nakon prvog pregleda, otkrio je “cijeli novi niz kancerogenih lezija – toliko mnogo mrlja da je izgledalo kao da je netko ispalio metak, piše Roxanne Khamsi.

“Više od toga, lezije su sada bile istaknute na obje strane tijela, s novim grozdovima koji su cvjetali u Michelovom desnom pazuhu i duž desne strane njegova vrata.”

Metastaze nakon cijepljenja
Metastaze nakon cijepljenja

Kada je Michelova hematologinja vidjela snimku, rekla mu je da ode ravno do najbliže bolničke ljekarne. Rekla mu je da mora odmah početi uzimati lijekove. Tako brzo napredovanje limfoma u samo tri tjedna bilo je krajnje neuobičajeno i nije mogao riskirati čekati još jedan dan.

Dok je slijedio te upute, Michel je osjetio duboku zabrinutost da su ga njegova docjepljivanja za COVID-19 dodatno razboljela. Njegov brat [Serge, voditelj odjela nuklearne medicine u bolnici Slobodnog sveučilišta u Bruxellesu] dijelio je istu zabrinutost.

Asimetrična nakupina kancerogenih čvorova oko Michelova lijevog pazuha na početnom CT-u već je izgledala “pomalo zabrinjavajuće”, kako je rekao njegov brat, pogotovo jer su Michelove prve dvije doze cjepiva bile primijenjene na ovoj strani. Sada je primio docjepljivanje u drugu ruku i asimetrija raka je poništena.

Braća su znala da bi to mogla biti samo čudna slučajnost. Ali nisu se mogli otresti osjećaja da je Michel iskusio nešto što bi bila vrlo rijetka, ali potencijalno smrtonosna nuspojava cijepljenja protiv COVID-a.”

T stanice su poludjele

Goldman, koji je bio rani zagovornik mRNA COVID cjepiva, “sada je sumnjao da je i on njihova nesretna žrtva “, piše Khamsi. Odlučio je izaći u javnost sa svojim rakom unatoč strahu da će ga “anti-vaxxeri” iskoristiti za argument protiv cjepiva protiv COVID-a. Prevagnula je njegova briga za oboljele od iste vrste raka.

Postoji oko 30 različitih podtipova limfoma. Tip limfoma koji je Goldman imao — angioimunoblastični T-stanični limfom — napada folikularne pomoćne T-stanice, koje igraju ključnu ulogu u imunološkom odgovoru tijela na invaziju patogena.

T-stanice služe kao glasnici između dendritičnih stanica, koje identificiraju patogen, i B-stanica, koje stvaraju odgovarajuća protutijela.

Injekcije COVID mRNA “posebno su učinkovite u stvaranju ove poruke i stimuliranju njenog prolaska u pomoćne T stanice”, piše Khamsi.

Ova aktivacija pomoćnih T-stanica jedan je od razloga učinkovitosti COVID injekcija. Ali Goldman je počeo sumnjati da bi ih aktiviranje tih pomoćnih T-stanica moglo, u nekim slučajevima, izluditi i uzrokovati pojavu tumora ili pogoršanje postojećih.

Ostali prikazi slučajeva

Goldman je imao sreće. Živio je da priča o tome. Mnogi drugi nisu bili te sreće. I premda još uvijek misli da je “ultra rijedak” slučaj, od tada je primio izvješća o drugim pacijentima koji su iznenada razvili angioimunoblastični T-stanični limfom nakon cijepljenja. Kao što Khamsi izvještava:

“U vrijeme njegova praćenja u veljači, Michel je primio poruku od liječnika koji je pročitao njegov samoreferentni izvještaj o slučaju. Liječnikovoj majci dijagnosticiran je isti podtip limfoma kao i Michelovoj nakon docjepljenja protiv COVID-a. Nedavno je primio e-mail od žene čija je sestra cijepljena i dijagnoza joj je postavljena sljedećeg mjeseca.

U kolovozu 2022., Frontiers in Medicine objavio je izvještaj o slučaju koji opisuje “brzu progresiju B-staničnog limfoma marginalne zone” nakon cjepiva protiv COVID-a. 80-godišnja Japanka spomenuta u izvješću dobila je vidljiv tumor dan nakon prve injekcije.

“U početku smo posumnjali na blagu limfadenopatiju glave i vrata kao nuspojavu cijepljenja. Devet tjedana kasnije, povećao se broj natečenih submandibularnih i parotidnih žlijezda, a limfni čvorovi dodatno su se povećali.

U konačnici, desna temporalna masa dijagnosticirana je kao B-stanični limfom rubne zone na temelju imunohistokemijskih rezultata i protočne citometrije uzoraka biopsije.

Naši rezultati sugeriraju da, iako se preporučuje promatranje upale limfnih čvorova 4-6 tjedana nakon drugog cijepljenja, zloćudnost također treba uzeti u obzir u diferencijalnoj dijagnozi limfadenopatije nakon cijepljenja.”

Karcinomi turbo tipa sve su češći

Podaci iz Obrambene medicinske epidemiološke baze podataka (DMED) – povijesno jedne od najbolje održavanih i najkorištenijih medicinskih baza podataka u svijetu – pokazali su da je, u usporedbi s prosjekom za prethodnih pet godina, rak među osobljem Ministarstva obrane (DOD) 2021. eksplodirao.

Sve u svemu, broj oboljelih od raka utrostručio se među vojnicima i članovima njihovih obitelji nakon primjene cjepiva protiv COVID-a. Rak dojke porastao je za 487%. Eksplozija stope raka vidljiva je i drugdje.

Dr. Ryan Cole, patolog koji vodi vlastiti patološki laboratorij, jedan je od prvih koji je upozorio da navodna cjepiva mogu izazvati rak.

Sumnja da injekcije ubrzavaju već postojeće karcinome kroz imunološku disregulaciju. Primijetio je da prethodno dobro kontrolirani karcinomi iznenada izmiču kontroli i brzo dovode do smrti nakon primanja cjepiva protiv COVID-a.

Dr. Ute Kruger, švedska patologinja, istraživačica i viša liječnica na Sveučilištu Lund, također je uočila eksploziju brzo napredujućih karcinoma nakon injekcija COVID-a. Na primjer, primijetila je:

“Oboljeli od raka sve su mlađi – Najveći porast je kod osoba u dobi od 30 do 50 godina. Veličina tumora je znatno veća – Povijesno gledano, tumori od 3 centimetra obično su se nalazili u vrijeme dijagnoze raka. Danas otkriveni tumori redovito mjere 4 do 12 centimetara, što sugerira da rastu puno brže nego inače.”

Višestruki tumori u više organa sve su češći

Recidivi i metastaze su u porastu – gospođa Kruger ističe da su mnogi pacijenti s rakom koje ona vidi već godinama u remisiji, ali su odjednom suočeni s rakom koji raste van kontrole i metastazira ubrzo nakon cijepljenja.

Ovi “turbo-rakovi”, kako ih naziva gospođa Kruger, ne mogu se objasniti karantenama i drugim ograničenjima zbog COVID-a, jer su ti dani prošli. Pacijenti, unatoč tome što su imali pristup medicinskim pregledima kao u prošlosti, imaju izrazito pogoršane tumorske izrasline, a ona vjeruje da je to zato što su karcinomi “turbo-nabijeni” injekcijama mRNA.

Zabrinjavajuće, kao što je opisano u “Kako se skrivaju smrti od raka uzrokovane cjepivima protiv COVID-a”, analiza podataka iz američkog Tjednog izvješća o morbiditetu i smrtnosti (MMWR) sugerira da su američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti filtrirali i ponovno označili smrt od raka kao COVID-a smrti od travnja 2021. kako bi se eliminirao signal za vezu s rakom. Signal je maskiran zamjenom temeljnog uzroka smrti s primarnim uzrokom smrti.


Izvori i reference:

cijepljenjecjepivoMetastazerak
Pretplatiti se
Obavijesti o
254 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tata mata
1 godina prije

zivotni vijek amera za sad je pao samo 2 g ,, ali samo su dvije g prosle od pojave covida i cjepiva , krajnje rezultate cemo znati za jedno 20-30 g

tata mata
1 godina prije

sad ce nam objasniti shumadinac ,koji je inace borac za prava malih ljudi koliko je bitno da se nastavimo cijepiti

Davor
1 godina prije

Nikad neću zaboraviti čovjeka, koji mi je rekao da su se on i sin cjepili isti dan u proljeće, ako se mRNA injekcije uopće mogu nazvati cjepivom, te su isti dan u jesen obojica imali srčane udare i obojica su morali ići zajedno na ugradnju premosnica… Nakon 6 mjeseci ga zovem,a on jedva govori. Pitam ga, Vlado jesi li dobro? Zar još problem s srcem. On mi kaže: Otkad sam primio te injekcije,moje zdravlje je uništeno. Rekao je da mu se nakon srčanog udara razvio karcinom pluća i pustio metastaze… Više ga od muke i tuge nisam imao hrabrosti nazvati, ne znam da li je još živ… Drugi moj poznanik Milan, imao je veliki strah od Covid 19, da iz kuće nije izlazio. Cjepio se tim injekcijama i rekao da sad može gdje hoće… Išao nakon nekog vremena na operaciju kičme pa vadio kontrolne nalaze, hvalio se da je zdrav… Čitaj više »

alexosijek
1 godina prije

To nije nikakvo ‘cjepivo’, postavka je totalno kriva, to je bio-oružje. Točka.
Prvi dan lockdowna je apsolutno jasno bilo sve što čemu svjedočiti u ovoj godini: gladi (o kojoj btw svi šute), nezaposlenosti, totalnim ludilom cijena energije, revolucijama, prosvjedima…i kome to nije bilo jasno prije 3 godine, nikada i neće na vijeke vjekova…lp

Čudan lik
1 godina prije

“Očekuje nas drastičan porast oboljelih od raka” – reče Beroš.
Kako li je samo znao da će doći do drastičnog povećanja oboljelih od raka? Ili ima proročke sposobnosti ili zna da će cjepivo od nepostojećeg, doslovce izmišljenog virusa, izazvati drastičan porast broja oboljelih?
Neznam za vas, ali ja osobno vjerujem u opciju br. 2.

Kiki 2
1 godina prije

Šta je ono rekao Beroš, svaki treći stanovnik Hrvatske će oboliti od neke vrste onkološkog oboljenja? A šta je ono rekao prof. dr. Tomislav Domazet Lošo? Ima cijelo predavanje na portalu dokumentarac, lagali su da cjepiva ne mijenjaju DNK, a namjerno su ih dizajnirali da su povećali vjerojatnost za to. Zato su i rekli da nema potrebe da se testiraju na genotoksičnost i kancerogenost. Sigurno iz nekih dobrih namjera, u to ne treba ni sumnjati.

Throne
1 godina prije

Ma nije to samo kod njih evo krajem prosle godine pisao sam da su umrle su 3 zene starosti od 47 do 51 godine od karcinoma, za manje od mjesec dana umrla je i mama (rodjena 1954)od jedne umrle zene isto od raka. Moram napomenuti da su se sve bocnule.

Analea1
1 godina prije

Izbjegavajte povrce iz trgovina, meso tretirano raznim hormonima,pogotovo konzerviranu hranu. Ne cijepite djecu djecjim otrovima. Bit ce blazeno za koju godinu ko bude zivio na selu. Truju nas na sve moguce strane, ali slijedit ce njih kazna Bozja,nemogu se oni igrat Boga,jer ON je samo jedan jedini!

Tim
1 godina prije

Kao što rekoh, rekoh vam. Ja sam slušao i drugu stranu, recimo prof. Pavelića i Lauca i naravno, nisam se cijepio, ni ja , niti itko od mojih. Sada od vas cijepljenih i prevarenih, zapravo ubijenih sa zadrškom, očekujem, ako ne baš osvetu i linč, ono barem masno suđenje i dugogodišnje robije za odgovorne.

Tupko Glupko
1 godina prije

Za to vrijeme, doktori i HALMED skrivaju broj umrlih od Covid cjepiva u Hrvatskoj.

I dan danas, na službenoj web-stranici HALMED-a piše da je tek jedna smrt u Hrvatskoj od Covid-cjepiva “moguća”, a tek jedna “vjerojatna”.

Od (tek) 58 prijava o mogućoj smrti od Covid cjepiva koje je zaprimio HALMED, za njih 38 još čekaju dodatnu medicinsku dokumentaciju od doktora da bi mogli provjeriti povezanost.

Službena statistika DZS-a o uzrocima smrti umrlih za 2022. godinu pokazivat će ovo što i piše u tekstu kojeg komentiramo.

I sada će nam vlast najvjerojatnije pokušati prodati priču da su ugrušci, miokarditisi, srčani i moždani udari, kao i agresivni tumori posljedica Covida, a ne Covid cjepiva.
Jednim udarcem dvije muhe, ali ogromna većina naroda im više ne vjeruje.
To pokazuje i podatak da se tek nekih 300-400 ljudi dnevno cijepi, a vikendom nitko.
I to u zimi, kada su respiratorne bolesti najizraženije.

So baby talk to me
1 godina prije

Božić je danas pa mi se ne priča o ovome, ali je sve to toliko monstruozno što su uradili ljudima. Iako uopšte ne razumem: čak i da pojma nemaš o medicini, biologiji…kakve veze ima?! zar ti blesavi ljudi nemaju instinkt koji će im reći da ne rade nešto? A tek te gluposti o poslu i putovanjima – pa šta će ti posao kad i gde ćeš ići kad te nema

Velebit
1 godina prije

Hrvatska je do sada naručila 12,2 milijuna doza cjepiva protiv covida-19, a ukupno je utrošeno nešto više od pet milijuna doza, doznaje se u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo u kojemu kažu da je rezervirano još sedam milijuna doza za isporuku do kraja iduće godine.
Koliko će Hrvatsku koštati neiskorišteno cjepivo, skladištenje i uništavanje, u HZJZ-u ne otkrivaju jer je “cijena povjerljiv podatak iz sporazuma koji je Europska komisija u ime država članica potpisala s dobavljačima”.

roberto
1 godina prije

Eh,ne bi li se pelcani zbudili,mada mislim,da i pogledaju ovaj video,opet bi rekli..ma neeeee..ne bi oni to radili..

ugetube-JamesRoss-WEF Desired To Reduce World Population By 50% By 2023(All Luciferians Applaud With Smirks)

Ima i dole u komentarima,popis fbi/cia agenata,koji još rade u twiteru,pa kog zanima…

Mlata
1 godina prije

Pa bez buster pomoći ni šatl se ne može odupreti gravitaciji planete zemlje! Zoran Kalezić, Masimo Savić, Luka Vijali…buster pogon ih pre vremena otpremio s ovog sveta

Schroder
1 godina prije

Onaj tko je slusao govore Bill Gates od prije 5 godina zna se o cemu se radi Ovo je vec bilo isplanirano vise od 20 godina od psihopata kao dr Fauci Schwab Soros.Svi vladari koji su redovno isl u Davos kod velikog Demona Klausa Schwaba znali su sta nam spremaju Prije 5 godina Bill Gatesje govorio da dolazi jedan virus i da se on nada da ce 15 posto stanovnika na zemlji smanjit vakcinomTo znaci sve je to bilo davno pripremljeno Virus i vakcina dolaze iz istoga labora DALI JE NETKO CUO DA JE JEDAN POLITICAR UMRO OD CORONE I VAKCINE? JA NISAM Oni sto su pred kamarom dobivali vakcine to je BIO PLACEBO ,a jadni gradani pravu Nije svatko dobio pravu dozu , oni su davali pola placeba pola pravu, pa tako da jedan kaze meni nista a drugi je primio ima ogromne nus pojave KRIVI SU MEDIJI I… Čitaj više »

Vojni analitičar
1 godina prije

Nije vezano uz učestalu pojavu raka, ali vijest je zanimljiva. Prenosi ju portalzdravlje.hr 19. prosinca 2022., dakle prije desetak dana. U razgovoru sa doktorom Darkom Duplančićem redovnim profesorom Medicinskog fakulteta u Splitu, kardiologom i angiologom, te pročelnikom Zavoda za bolesti krvnih žila Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC Split saznajemo da aneurizmu torakalne aorte odnosno srčani zastoj koji je odgovoran za smrt skoro deset posto umrlih, a mlađih od 28 godina u zadnje vrijeme u Hrvatskoj toliko učestao među mlađim ljudima, poglavito muškarcima, da je Hrvatsko kardiološko društvo odlučilo pokrenuti preventivno ultrazvučno i genetsko testiranje kako bi se sačuvalo što više mladih života. Naravno doktor Duplančić uopće ne spominje događaje u posljednje 2-3 godine i ne dovodi u nikakvu vezu povećanu učestalost srčanog zastoja te “sigurno i efikasno cjepivo”, ali zato je jedan drugi splitski doktor Duplančić, Božidar Duplančić, iz Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC-a… Čitaj više »

Ivan Bgd
1 godina prije

Cestiti ljudi kao Luk Montagnier, su od pocetka ukazivali sta se desava, da su vakcine sredstvo za depopulaciju, i normalno od politicara i medija su satanizovani i izvrgnuti ruglu kao glupi, zaostali “teoreticari zavera”. Jedini problem je sto se do sada jos ni jedna teorija zavera nije pokazala netacnom, a sve sto su nam poturali zvanicni mediji, farmako mafija, i “struka” pokazalo se kao laz, i posto su pucale onda su izmisljali nove i nove da bi sakrili stare. Ali cinjenice ih na kraju raskrinkavaju.
Samo da jos uspavana masa shvati da global/satanisti vode rat protiv covecanstva, i da se odupru, jer za sada se ne brane, zato ovima dosta dobro ide, trenutno su u sred nove kampanje, koju smo i ocekivali posle simulacije Event 2025, sve ide po planu.

zac
1 godina prije

PRIRODNA SELEKCIJA !!! tko ne razmislja svojom glavom i vjeruje tudjoj, tko se ne uci na tudjim greskama, sam je kriv, zivimo u prljavim vremenima gdje ne mozes vise nikome vjerovati, to vam je slicno sprdanju “velikih vjernika” koji uporno vjeruju u nesto sto nitko nije vidio (Boga) a ne vjeruju i ismijavaju ljude koji su vidjeli NLO ili imali kontakt sa vanzemaljcima…

Tupko Glupko
1 godina prije

Pročitao sam jedan odličan komentar na Večernjem, Copy-paste:

“Ocekujem pojavu limunske gripe i sječu svih stabala limuna radi zaštite ljudi, od strane filantropa koji isključivo misle na našu dobrobit. U konačnici ako papaja ostvaruje pozitivan rezultat na PCR testu zašto ne bi i limun. Naravno umjesto opasnih limuna, filantropi će nam ponuditi sigurno cjepivo koje će nadomjestiti sva pozitivna svojstva limuna, ali bez zdravstvenih rizika koje sa sobom nosi limun.”

😁

tihobl
1 godina prije

Макронова супруга је хтела да угради фалус са златним куглама уместо изгорелог торња за Нотр Дам
 „Брижит Макрон је желела да направи торањ у облику фалуса са златним куглицама. Француска председничка администрација била је узнемирена када министар није прихватио пројекат са тако модерним дизајном торња“, наводи се у чланку Тајмса, цитирајући бившу француску министарку културе Розелин Башелот.

Karma
1 godina prije

Smrtne kazne za skolovane zlocince. Dr Mengele ekipa. Ovo nadmasuje i sotonu.

Max
1 godina prije

Sve više korona plaćenika progovara.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nije mi jasno kako to kriju ako pise o tome jedan portal iz BiH?
Ne omalovazavam vasu vrijednost i sretan sam sto ste tu no sagledajmo kako oni to kriju ako ste vi doznali i objavili u clanku koji cita sacica ljudi u globalno nebitnim zemljama?
Mislim da oni nekriju nista i da ih nije uopce briga jer su svjesni da im nemozemo bas nista!

Kobac
1 godina prije

Idite na bitchute .com i tipkajte termin pretrage doslovce bez grešaka“sudden death“ pa „relevance“ ili još bolje“newest“ pa crvena tipka“search“ da biste naučili vizuelno kako nastupa smrt od smrtonosnog grafen oksida(graphene oxide) u skoro svakom cjepivu.

• Kako ide smrt cjepljenih od srčanog i moždanog udara od smrtonosnog i alterovanog podmuklog grafen oksida nakon par mjeseci par godina najkasnije na licu mesta i to ono što je uhvaćeno kamerama CCTV na javnom mjestu.

Ono što nije uhvaćeno je priča za sebe.

• Čisto da primite edukacije o tome ŠTA JE TO ŠTO STE UNELI U SEBI ZARAD“PUTOVANJA,ODLASKA U KINO „ ili“SAČUVANOG POSLA“.

AKo niste cjepljeni prosledite ove upute članovima Vaše obitelji,kolegama,prijateljima,rođacima koji su primili te R.o.t.s.h.i.l.d ove i R.o.c.k.f.f.e.l.l.e.r. ove otrove.

Spašavajte im živote na vreme edukacijom dok se može spasiti to što se može spasiti.

Kobac
1 godina prije

Dalje vizuelno učenje o tome šta radi svako cjepivu tijelu i krvotoku.Idite opet na bitchute .com i tu tipkajte doslovce bez grešaka termin pretrage”graphene blood cells” i pogledajte kako se VIDI GRAFEN OKSID POD MIKROSKOP I IZ BOČICE “CJEPIVA” I IZ KRVI “CJEPLJENIH” kako uništava ZDRAVE ĆELIJE KRVI skoro svakog “CJEPLJENOG”.

Sardelino
1 godina prije

Gdje će se najlakše sakriti stablo. Naravno, u šumi.
Masovna umiranja od posljedica cijepljenja protiv nepostojeće pandemije covid 19 mogu se efikasno sakriti a time odgovorni izbjeći suđenje i kažnjavanje samo još masovnijim umiranjem u strahotama 3 Sv. Rata.
Ključ 3 rata u svojim rukama drže isti psihopati koji su i cjepiva za c-19 koristili kao biološko oružje protiv čovječanstva.
Te psihopate treba pospremiti u odgovarajuće ustanove dok još nije kasno.

Kobac
1 godina prije

I u zaključku o cjepivima prema “La Quinta Columna” španjolskoj agenciji lječnika koji su odbili poslušnost još u startu R.o.c.k.a.f.f.e.l.l.e.r. ovom planu depopulacije putem smrtonosnih “cjepiva”.Zapamtite ovo dobro.NEMA NIKAKVIH mRNK ingredijenata u “cjepivima”.To što pravi kancer i metastaze i auto imune bolesti je SAMO I SAMO I SAMO GRAFEN OKSID(Graphene oxide).Taj grafen oksid pored srca i srčanih komora kao nano žilet cilja naša CD4 i CD8+ krvna zrnca.Glutathion om i NAC dole vraćate CD4 i CD8+ krvna zrnca koliko toliko u normali kao pre cjepiva.I živite.Ne 100% zdravi ako pre cjepiva ali “podnošljivo zdravi” da biste mogli funkcionisati i kao član porodice i kao radnik i kao građanin socijalno biće sa svojim obavezama i osećanjima bez obijanja lječničkih korupmiranih ustanova do koske. Idite na orwell. city i tu imate sekciju”antioxidants” da biste naučili kako da izbacite ili barem smanjite nivo smrtonosnog grafen oksida iz cjepiva prirodnim amino kiselinama,imate ih u… Čitaj više »

Kobac
1 godina prije

Inače ONO ŠTO POGORŠAVA STANJE JESTE TO DA LJUDI IDU OPET KOD LJEČNIKA NAKON NUS POJAVA OD CJEPIVA i znate šta lječnici rade?Daju im lijekove koji su takođe opet puni GRAFEN OKSIDA. Taj grafen oksid u običnim ili prepisanim “lijekovima” dokazujete “lječniku” običnim ELEKTROLIZEROM VODE i 4,5 jačih magneta tako što ubacite “lijek” koji Vam je “lječnik” prepisao nakon simptoma nus pojava od “cjepiva” u vreloj vodi u staklenoj čaši,sačekati 5 minuta da se tableta ili kapsula rastvori u toploj čistoj vodi ne sa česme,staviti eletrode elektrolizera vode nije skup 15,20 eura možda ni toliko sačekati 5 minuta na elektrolizu odnosno odvajanje metala i ingredijanata iz kapsula i lijekova koji “pijete” i stavit 4,5 jača magneta blizu čaše. u 90% slučajeva talog iz čaše na dnu NAKON ELEKTROLIZE VODE OBIČNIM JEFTINIM ELEKTROLIZEROM SA DVEMA ELEKTRODAMA kreće prema prislonjenom paru magneta na čaši. To kad talog KRENE PREMA MAGNET TO VAM… Čitaj više »

SIRIUS
1 godina prije

ljudi koji su se dali inokulirati bioteroristićkim oružjem sada razvijaju rakove, ili ako su ih prethodno več imali sada idu u metastaze. nažalost to je ligično.
rak je svojevrsni parazit i kemoterapija ga ne može ubiti. parazit koji stvara nakupine neprobavljivih proteina koji nastaju uslijed zatrovanosti organizma koji tada nije u stanju imati normalni protok.
al ajde, bar je rak izliječiv ako ništa drugo… kad sam kod toga, izliječivo je sve, samo treba imat muda promijeniti se, nije dovoljno srokat čudotvornu alt.terapiju.
btw. ko nije čuo za dr.Burzinskog, frajer liječi rakove kao da su porezotine.
ima čak i n yt, ime: “Suppressing a cure for more than 40 years! BURZYNSKI: THE CANCER CURE COVER-UP”

SIRIUS
1 godina prije

i nije samo rak. iako je uzrok raka i infarkta isti. jer ti ugrušci koji izazivaju srčani zastoj i začepljenje arterija su u principu tumori u krvotoku.
drPeter McCullough je našao da:
prije CO(n)VID-a, miokarditis se pojavljivao u 4 slučaja na milijun. Nakon cjepiva, miokarditis se sada pojavljuje na 25 000 slučajeva na milijun, i raste.

Vojni analitičar
1 godina prije

Sječate li se dr. sc. Bernarda Kaića, voditelja Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo? Evo što taj “vrhunski stručnjak zbori jučer u Yutarnjem klozet papiru: “Prije tri godine se korona virus iz Kine lako proširio Europom jer je tada cijelo europsko stanovništvo bilo neimuno jer nikad prije nije bilo u kontaktu s tim virusom. Danas je teško naći nekoga tko nikad nije bio u kontaktu s nekom od varijanti korone. Visoka je razina imuniteta, barem onog koji nas štiti od težih oblika bolesti. Sudeći po informacijama koje dolaze iz Kine, sva oboljenja tamo su uzrokovana varijantama virusa koje su već prisutne u Europi. Ako iz Kine i dođu ljudi s tim istim virusom, neće se ništa dogoditi” Kaić smatra da nije potrebno uvesti obavezno PCR testiranje na kovid za sve putnike koji avionima dolaze iz Kine u Europu. Od originalne vuhanske varijante, preko alfe, delte i omikrona,… Čitaj više »

SIRIUS
1 godina prije

offtopic: u Kaliforniji upravo legalizirali pedofiliju!!!! amandman pod brojem, SB-145.
21.godišnjak može imati sexualni odnos sa 11.godišnjakom a da time ne ulazi u registar. Očekujem to u svim nacijama kojima su progresivni liberali/demokrati oteli mozak. Židovska agenda sotoniziranja goyima ide punom parom!
Čifutare nam rade o glavama kako ih nebi iz-pogromali! Hebiga, ako bolest ne iskorijeniš, vrati se i napada jer je to njena priroda.
Pa ti okreći drugi obraz, da te zašamara i po njemu. Kako te to bolesno izabrano pleme psihopata i naučilo!

SIRIUS
1 godina prije

offtopic2: izjave Lucije, nove heroine ovoga portala, koju ne podnosi niko imalo normalan, na članku “Ukrajina vrši pritisak na Izrael da ”zauzme pravu stranu” ““Jučer su se iznad Moskve vidjela 3sunca! Fenomen kad su slojevi leda u atmosferi… “
bog te mazo, kakva je to atmosfera u kojoj se talože slojevi leda? Zvuči kao da ima svojstva TLA!
+
“Izrael je jedno, Židovi su drugo, cionisti treće.”
ovu nemoram niš komentirati, Lucija je sotonjara, kripto-židovka, kojoj jako odgovara da goyimi ostanu nesvjesni.

Tamo Netko
1 godina prije

Čekam dan kada će nagovaratelji, Beroš, Markotićka, i njihova ekipa, razni novinari tipa Šprajc i Mojmira, završiti na robiji.

Himler
1 godina prije

Članak je bez veze.Genetika nam svima različita, svatko od nas ima drugačije životne navike jedenja, poroka, itd.Ne možemo vječno živjeti i selekcija je dobra stvar.
Kad mi dođe vrijeme nema me i to je to.Ako mi je suđeno da crijep padne na moju glavu onda sam ja za prijevremeni odstrijel jer je to sudbina.
Svi moramo umrijeti, netko bolestan u mukama, netko u snu bez prijašnjih problema.Pomirimo se da je smrt prijelaz u drugi život i pustimo blebetanja.

netko iz SZO
1 godina prije

Sve opisano cemo pripisati post covidu, posljedicama covida i naravno klimatskim promjenama. Mediji i doktori su nasim rukama, to je jedina istina. Cjepiva su “sigurna” i taj narativ se nastavlja. Tko ne vheruje u to, svjedocice. Da li znate koliko se uposlenih SZO, FDA, CDC? U promilima je rijec.

Sara
1 godina prije

Možda sam paranoična, ali mi nikako nije jasno što vlasti hoće sa najavljenim obaveznim sistematskim pregledima? Mene je strah njihove brige za naše zdravlje! Možda je bolje ne odazvati se?

mario
1 godina prije

porast karcinoma je zbog nedostupnosti pregleda tokom pandemije

Jastreb
1 godina prije

Cela fora je izbacivanje grafen oksida iz tela i podizanje CD4 i CD8 krvnih zrnaca.Glutathion i NAC amino kiseline to za sada jako dobro rade. Testirati ako ste cjepljeni: D-Dimer Feritin CD4 CD8+ krvna zrnca I obavezno Darkfield mikroskopija krvi. Cim je D-dimer uvecan a CD4 i CD8 krvna zrnca smanjena telo ima jako puno otrova u sebi a prvi i glavni je grafen oksid iz cjepiva. Idite do najblize laboratorije i pogledajte svoju krv pod Darkfield mikroskopiju krvi koja u realnom vremenu detektuje sve metale u krvi i nivo zagadjenja krvi od grafen oksida. Ako vas na D-dimer testu prevare JER SVE LABORATORIJE U SVAKOJ DRZAVI SVIJETA SU DOBILE UPUTE DA VAS PRVO PITAJU DA LI STE CJEPLJENI kako narod ne bi provalio naruseno zdravo DARKFIELD MIKROSKOPIJA KRVI ne moze nikad da Vas prevari. Tu Vam je ceo univerzitet Vaseg zdravlja odnosno sta je to sto je u Vasoj… Čitaj više »

Dositej
1 godina prije

Švajcarska će pacijentima pružiti sigurne transfuzije krvi od nevakcinisanih davalaca Pisalo/La Milena Stojaković 8. Januara 2023. Švajcarska će početi da pruža pacijentima širom sveta „sigurne transfuzije krvi“ od ljudi koji nisu vakcinisani protiv Covid-19. Švajcarska grupa pod nazivom Bezbedno davanje krvi biće prva organizacija koja će pružiti ovu uslugu. Grupu je 2022. godine osnovao švajcarski naturopata Džordž Dela Pjetra koji ima za cilj da ljudima širom sveta pruži način da primaju spasonosne transfuzije krvi iz krvi koja nije uprljana toksičnim mRNA vakcinama. „Bilo to hitan slučaj, zakazana operacija ili zato što su vam potrebne redovne transfuzije iz drugih medicinskih razloga. Ovo je mesto gde Bezbedno davanje krvi dolazi u igru kao posrednik“, navodi se u saopštenju na sajtu organizacije. Naturalnews.com izveštava: Grupa će u suštini delovati kao posrednik u povezivanju ljudi širom sveta sa medicinskim partnerima koji su voljni da prihvate davanje krvi i pruže transfuziju krvi ljudima sa zdravstvenim… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI