Napad na Novaka Đokovića organiziraju podupiratelji klanja balkanskih naroda

Novak Đoković - Mediji
191 komentar

Dragi naši Logičari, jednu stvar morate znati. Kada vas se pretjerano hvali, znajte da vam se priprema neko zlo. Zlatno je to pravilo kojeg ne smijete nikada zaboraviti. Međutim, kada vas osobno napadaju sa svih strana, budite sigurni da se radi o organiziranoj operaciji, što se u ovom slučaju događa najboljem tenisaču svih vremena Novaku Đokoviću.

Tko je Novak Đoković?

Novak Đoković rođen je 1987. godine u Beogradu, u Republici Srbiji. Najstariji je sin Srđana i Dijane (rođ. Žagar). Obitelj po ocu vuče podrijetlo iz mjesta Jasenovo Polje pokraj Nikšića (Crna Gora), a po majci iz Vinkovaca (Hrvatska).

Đoković je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP turnirima imao je u Umagu, 19. srpnja 2004. godine gdje je u prvom kolu izgubio od Talijana Filippa Volandrija.

Svoj prvi turnir Đoković je osvojio 23. srpnja 2006. godine u nizozemskom Amersfoortu i od tada niže pobjede.

Prvu pobjedu nad Top 10 igračem zabilježio je u studenome 2005. godine na turniru iz Masters serije u Parizu, kada je u meču drugog kola bio uspješniji od Argentinca Mariana Puerte.

Đoković je osvojio 22 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, Australian Open (10), Wimbledon (7), US Open (3) i Roland Garros (2). Šest puta je osvajao završni turnir i 38 puta bio pobjednik turnira iz ATP Masters serije. Bio je članom srpske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2010. godine. Imenovan je za najboljeg svjetskog športaša 2011. i 2015. godine.

Novak Đoković je definitivno najpoznatiji svjetski športaš svih zemalja bivše Jugoslavije.

Zašto im smeta Novak Đoković?

Plandemija je najveća svjetska kriminalna operacija korporativne, farmaceutske, političke i znanstvene mafije. Nešto slično još nije zabilježeno u povijesti. Plandemija je najavila početak realizacije Agende 2030 koja za cilj ima pokoriti ono malo slobodnog duha, spremnog na žrtve i borbu za bolje sutra.

Dio ove zločinačke operacije je cijepljenje još neprovjerenim takozvanim “cjepivom” iza kojeg stoje, za korupciju već osuđene, farmaceutske korporacije.

Mali broj logičnih osoba se suprotstavio Agendi 2030 tražeći samo slobodu izbora, uključujući i Novaka Đokovića.

“Ne želim da me se poistovjećuje s antivakserima, ali spreman sam žrtvovati titule ako će me prisiljavati da se cijepim. Nikad nisam bio protiv cijepljenja, cijepljen sam kao dijete. Ali, oduvijek sam podržavao slobodu izbora oko onoga što stavljate u svoje tijelo.”, izjavio je za BBC Novak Đoković.

Od ovog momenta, na svim razinama, kreće perfidno organizirana kampanja protiv Novaka Đokovića. Spotiču mu se politički stavovi i uvjerenja, na koje on ima puno pravo. Svaka izjava ili video Novaka Đokovića se analiziraju i stigmatiziraju, kako bi se kod publike stvorila mržnja:

  • “Đoković galamio na Gorana Ivaniševića”
  • “Dodik pokvario dolazak Đokovića u Trebinje”
  • “Đoković ide u pritvor”
  • “Skandalozno! Novak hoće da krsti decu na Kosovu i Metohiji”
  • “Skandalozno: Đoković pozirao ispred zastave pod kojom su izvršeni strašni zločini”
  • “Đoković: Vidio sam građanski rat u Jugoslaviji, Kusturica je pravi čovjek”
  • “Nadalov stric kritikovao Đokovića: Da su svi protiv vakcine kao on bilo bi više mrtvih”
  • “Đoković došao na utakmicu Zvezde: Dok se skandiralo ‘Kosovo – Srbija’ mahao s odobravanjem”
  • “Ukrajinski nogometaš napao Shevchenka jer je sjeo pored Đokovića: Kako možeš biti pored tog g***a”…

Nogometaša druge lige prate mainstream mediji. Da im povjerujemo?

Zadnji napad od gotovo nepoznatog ukrajinskog igrača treće lige, vrlo je interesantan.

Ukrajinski nogometaš treće lige Roman Zozulya žestoko se obrušio na najboljeg igrača u historiji ove zemlje Andriyja Shevchenka jer je u VIP loži sjedio pored Novaka Đokovića.

“On kao Ukrajinac ima odgovornost za reputaciju svoje zemlje, gdje god da se nalazi. Ako ste pozvani na utakmicu, a do vas sjedi sportista s iskrenim proruskim stavovima, onda se ne može smijati s njim. Pravi Ukrajinac neće sjesti na hektar zemlje od tog g***a. A zašto onda to radi naš ponos nacije? Je li Shevchenko znao da sjedi pored Đokovića? Zna li on da su Novak i njegov otac, blago rečeno, aktivni rusofili?, napisao je Zozulya na Instagramu.”, pita se igrač druge lige.

Zamislite, novinari balkanskog medija prate izjavu gotovo nepoznatog ukrajinskog športaša i stavljaju je na naslovnicu medija u kojoj se insinuira da je Novak Đoković, zbog svog političkog stava, obično govno.

Jarane pogledaj naslovnu, raspirivanje mržnje, hajcanje, zavađanje, igre bez granice“, stoji u komentaru ispod članak, točno opisujući o čemu se ovdje radi.

Tko je Roman Zozulya kojeg prenose mainstram mediji?

Ovaj 27-godišnjak postao je idol navijačima Dnipra zbog svojih uvjerenja i nikada se nije sramio objaviti svoju podršku ukrajinskoj vojsci.

Tijekom prijateljske utakmice protiv Španjolske 2015., u kojoj je bio ozlijeđen, dao je na aukciju svoj dres nošen na utakmici kako bi prikupio sredstva za 25. zrakoplovnu brigadu.

Također je izrazio svoje divljenje ukrajinskom krajnje desničarskom heroju Stepanu Banderi, što je razljutilo skupinu navijača Rayo Vallecana koji su objavili vlastitu izjavu “fašizam i potvrđeni neonacisti nisu dobrodošli”

Kako vidimo, ni potvrđeni neonacisti više nisu problem za mainstream medije, kada se želi ocrniti Novak Đoković, jer je to dio klasične obavještajne operacije u kojoj plaćeni timovi prikupljaju informacije iz kompromitiranih izvora, te ih obrađene šalju mainstream novinarima, medijima i novinskim agencijama na prijevod.

Hipnotizirana publika guta sve što joj se ponudi, ne shvaćajući da ih se manipulira i frustrira, a što je nagore drugi im stvara mržnju prema najboljima među nama.

Roman
Roman Zozulya
Roman Zozulya - Stepan Bandera
Roman Zozulya – Stepan Bandera
cijepljenjemanipulacijaNovak Đokovićukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
191 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
goran
11 mjeseci prije

mogu oni pljuvat po djoletu koliko god žele ali mi narod balkana ne vjerujemo ništa šta mainstream mediji seru i lažu o njima.
a ovo nacističko smeće od igrača iz ukrajine uopće ne treba dodavati nekoj važnosti jer sva nacistička gamad zaslužuje samo jednu stvar,a to je metak u glavu i završena priča.

BordoDNK
11 mjeseci prije

Nole se drži svojih stavova i principa. Nije popustio, nije se prepao kreatora agende zla. Najveći je teniser ikada, teško će biti nadmašen. Potpuno je nebitno šta nekakav Banderaš lupeta o njemu. Veliki patriJota daleko od rata, kao i onaj debil Zinčenko, suze k’o k….. e glave on bi se borio u Ukrajini, ali ima ženu i dijete, pa ne može. Licemjeri njegovog mentalnog sklopa i napadaju Noleta. Ali, mogu mu se samo sageti.

alexosijek
11 mjeseci prije

Osobno poštivam Đokovićeve sportske uspjehe i odupiranju cijepljenju, no sa njegovim nekim javnim istupima se ne slažem…onda moram još jednu primjedbu – čista matematika – koliko ljudi na svijetu (cijelom) prati tenis, a koliko nogomet? Zato se ne slažem sa tvrdnjom kako je on “definitivno najpoznatiji svjetski športaš svih zemalja bivše Jugoslavije” – mislim kako ipak postoji jedan nogometaš koji je poznatiji…no, naravno, mogu i griješiti…lp

Fatty
11 mjeseci prije

Dobro ste napisali sve.

Tako treba
11 mjeseci prije

Ukratko, veliki sportas, mali covjek

Fatty
11 mjeseci prije

Takvi kao ti su zapoceli rat svuda. Svrha je smanjit konflikt a ti i ova natogovnarska medija naprave od muhe konja.

Гавран
11 mjeseci prije

Zelenski je sa deset idiota sa fronta, sa vojničkim košuljama preko pantalona, došao na audijenciju kod Pape. Ponašao se osiono i prostački i doneo satanistički poklon. Bogorodica sa Isusom u naručju, ali je umesto Isusa tamna mrlja.

Evropu ukri dovode u red kao nvo i kao teroristi rasuti širom nje.
Ponavlja se operacija GLADIO!

Schroder
11 mjeseci prije

Pozdrav Dokovicu Nije se lako boriti sa farma mafijom Ja se nisam cjepio i znam sta sam sve prosao Farma lobisti su u cjelom svijetu na vlasti .Farma mafija nam je ukrala 3 godine zivota.Djeca su najvise nastradala Ta djeca su danas bolesna i u Njemackoj su djecije klinike pune bolesne djece ZAHVALJUJUCI PLACENIM POLITICARIMA KOJI SU PLACENICI FARMA MAFIJE I DAVOSA

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Ništa na Balkanu nije njegova domovina !!!

Lucija, prva
11 mjeseci prije

E, pa.
Točno sam znala i da ćeš biti prvi ; čak i koji će biti komentar .

Već smo ovdje imali o tome raspravu.
Prvo, Dodik nije galamio na Đokovića.

Drugo, u konkretnim slučaju, Dodig jest bio u pravu.

Ivan Bgd
11 mjeseci prije

Nije se vakcinisao i trn je u oku globalistima/satanistima.
Njihovi botovi/placenici ga besomucno napadaju u svim medijima.
Mada on sam pokusava da se izvuce iz te uloge, ne zeli sukob sa mocnicima, sto je i normalno jer je svestan koliko su mocni, i da mogu, i da cine mnogo zla u svetu. Zato zeli da im se skloni, da ne bude na udaru. Ali ipak nije totalno poklekao (kao mnoge javne licnosti), vec je ostao principijelan i ne odustaje od svojih stavova bez obzira sto mu to nanosi stetu u sportskim dostignucima (a i materijalno).

Mamu im *bem americku-satanisticku
11 mjeseci prije

Nek ide ovaj ku*ton Roman Zozulya na ratiste protiv Rusije pa tamo nek se*e …

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Svi se uvjezbavaju za um, tako da je ljudski um vrlo artikuliran, a nitko ne brine za srce. Zapravo, njega svi guraju sa strane jer ono ne koristi na trznici. Ono ne koristi u svijetu ambicija, u svijetu politike, u svijetu poslovanja.

Sara
11 mjeseci prije

Novak Đoković je moralna vertikala br. na Planeti.

Nevjerojatno je to; kad moralno popadaju, SVE glavne figure u koje se Mainstreamci desetljećima (možda bolje reći: stoljećima) zaklinju: od vjerskih poglavara do predsjednika svake fele itd itd; kad se sve istroše i srozaju ogrezli u materijalizmu, narkomaniji, nakaznosti, nemoralu, deformaciji svih mogućih vrsta, pokvarenosti…….pojavi se taj mladić sa jasnim stavom, koji drži do svoje riječi, koji nema kome nije pomogao, ukratko moralna vertikali br. 1.

I to još na našem Balkanu!

Hvala Bogu!

Keki
11 mjeseci prije

On je trn u oku jer je protestirao zajedno sa svojim narodom protiv rudnika litija, radi kojeg su radili izvlaštenja stanovnika, a i to je jedan od razloga zašto su mu zabranili ulazak u Australiju, vlasnici tog budućeg željenog rudnika su iz Australije.

Mogli biamo tu temu prokomentirati.

dpf filter
11 mjeseci prije

Ako vam je ovaj cirkuski gladijator stup odbrane onda se zapitajte na kojem nivou je vasa svjest. Igrati kod Magova na njihovim turnirima,na njihovim terenima i da te oni placaju i vucaju po svojim medijima da budes “slavan” i poznat,i da radis protiv njih,to ne moze nikako. On je obican reklamni pano za Magove i nista vise,a vama nema pomoci ako mislite da ovaj cirkuski gladijator igra bilo kakvu ulogu kada je u pitanju njegova volja u odnosu na drustvena desavanja. Inace sport znamo da sluzi za siroke narodne mase kao lijek za smirenje. Mozda je on dobar covjek i mozda ima najbolje namjere,ali kada si kod Magova zasigurno mora igrati kako Magovi kazu.

borjana
11 mjeseci prije

Pa dobro, imamo ovog nepoznatog nogometnog lika, ukrajinskog patriotu, koji je napao i njegova zemljaka, uz put zasuo Novaka retoričkim sićem g….a zbog njegova proruskog stava. Šta je tu sporno? NIšta! Ama baš ništa. Njegova domovina je u ratu sa Rusijom gdje se žrtve u stotinama tisuća broje i sasvim je normalno da je protiv svih onih koji na bilo koji način podržavaju Rusiju u tom sukobu, pa makar to bio i n.đ. koji se protivio korona ludilu. Za ovoga ukrajinca, s punim pravom potpuno nebitna i nevažna stvar kojeg je nđ bio stava i mišljenja tjekom plandemije. Njegov osobni izbor, jednako kao i moj, jednako kao vaš, i svačiji treći stav po tom pitanju. Apsolutni osobni izbor. Novak putuje dalje i osvaja nove turnirre. Svaka čast. Ali kada smo već kod svjetskih, poznatih korona protagonista i kada je već u tijeku skoro anonimno i bez mnogo buke “čišćenje” poslije… Čitaj više »

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Pogledajte i shvatite da se na sve nacine pokusava uci u tude zivote, (zadiranje u tude zivote), da svatko ude u sebe/u svoje bice bio bi mir i blagostanje.

Rimtutituki
11 mjeseci prije

Sve da je najgori,zasluju naklon kao i svaki covjek koji nibe oridtao na cjepljenje,skidam im kapu,koji su to pritisci bili. Mene su batjerali jednom. Drugi termin nazovem i slazem da imam koronu,kazu ok znaci za 7 dana,jos bolje. . Prosle srijede sam isao na sud u italiju ,zbog price da se moraju svi preko 50cjepiti,poslali 100e kaznu,pa 300e ja pismo da sam jednom i plus prelezso koromu( slagao, nisam). Nema sanse ,dosli su do 1800e iako od 2009 ne hivim u italiji nego u njemackoj, ali imaju podatke posto posjedujem jos uvijek stan. Znaci ne odustaju. Najvecu polupobjedu u zivotu drzim to sto sam izbjegso drugi termin i booster( sve je to bilo vec orgsnizirano) . Prvu sam bio u konfuziji,gubis posao,umirres,respirator, bergamo,sanduci mrtvih itd. Necjepljene sada gledam kao katakterno i moralno jedan visi nivo.

dis
11 mjeseci prije

Tekst je pomalo neuobičajen, ali samo obzirom na osobe o kojima daje izvještaj, uvjetovano rečeno – postavljam pitanje Redakciji – zašto, ako moj glas “+” automatski uključuje i nečiji “-“? Ili smo već dosegnuli podvojenost vlastitog uma? Što je, moja gospodo iz redakcije Logično s vama? Zar se i tu nameće nečija samovolja u ime “uvozne” demokracije?

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Ocito je najteza stvar na svijetu voljeti.
A ljubav je jedino rjesenje.
Ljubav zahtjeva veliku odlucnost, ljubav zahtjeva veliku svijest. Ljubav zahtjeva zrtvovanje ega.

JoeP
11 mjeseci prije

Pisac članka se obraća Logičarima kako bi kritizirao žute medije koji prenose napad nekoga ukrajinskog nogometaša na Đokovića kako bi sve to logički prenijelo Logično.
Žuto znači kad neko prenosi šta je neko o nekome rekao, uz uvjet da je barem jedan neko poznat.
Čitam i nevjerujem očima kako od najžutijeg žutila postoji još žutije.
Cilj je šta se mene tiče postignut. Saznao sam za ukrajinskog nogometaša koji mrzi Đokovića, inače kad bi tek ja to čuo, a možda bi do kraja života ostao uskraćen.

Selena
11 mjeseci prije

Nije direktno povezano sa temom, ali treba znati pošto je vest postala zvanična -Русија: Радиоактивни облак иде ка Европи због уништене муниције са осиромашеним уранијумомSputnjik
Rusija je pre par dana pogodila NATO skladište u Hmeljnickom, nakon čega je usledila evakuacija stanovništva. Poljska je zabeležila porast radijacije 6-7 posto, pogranični delovi. Juče je i u srpskoj laboratoriji za merenje radijacije zabeležen porast. Savet – ne izlaziti na kišu (skoro je ceo dan padala kiša).

kio
11 mjeseci prije

Naslovi i za druge sportaše su skandalozni, to nema veze sa njima osobno nego je to loš trend u dnovinarstvu

C.F.
11 mjeseci prije

Tekst o Novaku dode da malo probudi komentatore pa onda probudeni biraju stranu

Max
11 mjeseci prije

Zato jer je bio i ostao čovjek. Ne nasjedajmo na plaćeničke pamflete ukro banderaša.

Neveb
11 mjeseci prije

Zasto nitko ne napadaj Novaka zato jer je bio u prisustvu ovog ukro naciste

11 mjeseci prije

jeste li vidjeli naslov u indeksu “teoreticar zavjera pobio …”? bilo pred desetak dana, povodom pucnjave u njemackoj.

Rabotnik
11 mjeseci prije

Đuro, ti si konjina.

Antee
11 mjeseci prije

Đoković je tenisački i moralni AS nad asevima!

Kad je bilo najteže odbranio je servis globslističke mafije i potom u svakoj medijskoj utakmici osvojio gem, set i meč!

Sendvičarska psetad šta misle da će minusima utjecati ne shvaćaju de se već otprilike zna kako razmišljaju posjetioci Logično.com jer bismo inače bili na Imbexu i ostaim MSM idiotarijama kvislinških režima exYu.

alexosijek
11 mjeseci prije

Naravno, očekuje se najezda kad zatopli iako je i sada gadna najezda…ali, svi komarci svijeta su male bebe za ovu Luciju prvu, ta izranja uvijek i svugdje, pozvana ili nepozvana, hahaha…lp

ogo
11 mjeseci prije

Kao covjek je uzor svakom

Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Nije to nista, doctori koji su za vrijeme PLANdemije ukazivali na lazi oko Korone danas leze po zatvorina a mnogi su “samo”licence pogubili.
Najpoznatiji je dr. Barundi (ili tako nekako) kojeg ceka 5g.zatvora jer je istinu iznosio!
Na zalost sve su te zrtve uzaludne a zasto navest cu samo jedan primjer a to je da je preko 90% ljudi spremno podrzati klimatski lockdown ako ce to ( kako su im slagali) “spasit planet”! Napominjem da ovo nisu neke namjestene statistike jer vecina vjeruje tv-u i kojekakvim strucnjacima!

jupiter
11 mjeseci prije

dakle neverovatno koliko minusa ima na ovu temu…necu da brojim krvna zrnca ali je evidentno odakle dolaze….jbg ipak hrvatski portal u bosni….

netko
11 mjeseci prije

koliko god pljuvali po tebi novače đokoviću nemoj nikad pristati na cijepljenje, pa taman kako si i sam rekao ostao bez svih titula u sportu.

gargamel
11 mjeseci prije

Pa evo, moja država u kojoj sam se rodio, ratovala sama protiv sebe.

stojak
11 mjeseci prije

stari crnogorac a mater hrvatica a on srbin, prosto ne mogu da verujem!

gargamel
11 mjeseci prije

Naslov mi odmah prouzrokovao žgaravicu. Koji narodi, hajde nekako da svarim ” plemena”.

Meštar
11 mjeseci prije

Međunarodni organizatori klanja na Balkanu zadnjih 100 godina uvijek upru u isto dugme da izazovu požar. Nije mi jasno zašto to dugme uvijek odreagira i zašto taj balkanski narod još uvijek nasjeda na iste fore.

Bruno
11 mjeseci prije

Dok njegovi vršnjaci ginu u blatnjavim rovovima, on ko zna gdje hladi jaja. Uzor AP.

KISIK
11 mjeseci prije

Kako se samo prefidno utiskuje u psihu,ovaj 5-ligaš….a Taktik k’o u priči.

Janko
11 mjeseci prije

Nole i kao sportaš i kao čovjek si nedostižan.Ostani čvrsto kod svojih principa,pa neka ovi svjetski licemeri lude od bjesa.

Lucija, prva
11 mjeseci prije

“Nekadašnji zapovjednik Gorske garde Jugoslovenske vojske u otadžbini, Nikola Kalabić, pravomoćno je rehabilitiran, odluka je Apelacijskog suda u Beogradu”

Nije bitno što će bilo tko ovdje reći o ovome.
Ali, što će reći drugi narodi? Npr…Rusi?

Janko
10 mjeseci prije

Što je više kleveta o laži. Nole nam sve draži

MARK
10 mjeseci prije

Nole je legenda i čovjek koji drži do svoje obitelji i nacije za razliku od ove bagre koja propagira nacizam,pedofiliju i pederizam. Ne mogu mu uzeti njegovu slobodu misli i to ih j…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI