fbpx

Američki zdravstveni stručnjaci priznaju da toksični sastojci cjepiva štete djeci širom svijeta

sjednice who - cjepiva

Videozapis Svjetske zdravstvene organizacije “Globalni summit o sigurnosti cjepiva”, snimljen 2. prosinca 2019. godine, pronađen je i procurio u svijet, otkrivajući šokantna priznanja o opasnosti po zdravlje koje predstavljaju cjepiva i njihovi toksični sastojci.

Kompilaciju nekih osuđujućih citata stvorila je organizacija “Highwire” Del Bigtree koja je video objavila na YouTubeu. Znajući da će video biti brzo zabranjen, postavljen je i na Brighteon.com, gdje se očekuje da će “Highwire” uskoro pokreniti kanal za to.

Cijeli transkript ovog video sastavljanja dostupan je u nastavku. Pogledajte video na ovoj poveznici:

 

Neki od najvažnijih trenutaka

Priznanje kako katalizatori cjepiva povećavaju staničnu smrt i čine štetu primatelju cjepiva. Za ovaj odlomak, izraz “reaktogenost” znači reakcije na cjepiva i nuspojave, uključujući one za koje je poznato da su izrazito štetne i uzrokuju dugoročnu štetu ili čak smrt:

Dr. Stephen Evans, profesor farmakoepidemiologije – Čini mi se da katalizatori umnožavaju imunogenost antigena kojima su dodani, a to im je i namjera. Čini mi se da umnožavaju reaktogenost u mnogim slučajevima, i zato mi se čini da nije neočekivano ako umnože pojavu nuspojava koje su povezane s antigenom …

Upozorenja o dugoročnim učincima adjuvansa cjepiva:

Dr. Martin Howell Friede – U pravu ste. Kao što dodajemo katalizatore, posebno neke novije katalizatore, poput ASO1, kod katalizatora koji potiču saponin, vidimo povećanu lokalnu reaktogenost … Glavna zdravstvena briga koju vidimo su optužbe za dugoročne posljedice.

Priznanje kako Svjetska zdravstvena organizacija paničari zbog činjenice da mnogi liječnici i medicinske sestre napokon počinju ispitivati sigurnost i cjepiva te postaju svjesni koordiniranog zataškavanja ozljeda od cjepiva:

Prof. dr. Heidi Larson, direktorica Projekta Povjerenje o cjepivima – Imamo vrlo kolebljiv zdravstveni profesionalni front koji počinje ispitivati cjepiva i sigurnost cjepiva. Kad profesionalci na prvoj liniji počnu ispitivati ili ne misle kao da imaju dovoljno povjerenja u sigurnost da bi je mogli ustupiti osobi koja im postavlja pitanja. Mislim na većinu nastavnih planova za medicinsku školu, čak i nastavne programe za medicinske sestre, u medicinskoj školi imaš sreće ako imaš pola dana cjepiva. Imajući na umu da su u toku sa svim tim.

Također od prof. Dr. Heidi Larson – Ne možete ponovno zamijeniti istu staru znanost da bi zvučala bolje ako nemate znanost koja je relevantna za novi problem. Stoga nam treba mnogo više ulaganja u znanost o sigurnosti.

Priznanje da klinička ispitivanja cjepiva nisu dovoljna i da su cjepiva odobrena bez odgovarajućih sigurnosnih podataka. Također priznaje da cjepiva štete djeci puno više nego što štete starijim odraslim osobama:

Dr. Marion Gruber, ravnateljica, Ureda za istraživanje i ispitivanje cjepiva za ocjenjivanje i istraživanje biologije. FDA – I opet, kao što ste spomenuli, klinička ispitivanja prije odobrenja možda neće biti dovoljna. To je i predmetna populacija kojoj dajete katalizator jer smo vidjeli podatke koji su nam predstavljeni gdje katalizator, određeni pojačivač dodan antigenu cjepiva zapravo nije učinio ništa kad se primjenjuje na određenu populaciju i obično starije osobe, znate, u usporedbi davanjem iste formulacije mlađim slojevima dobi.

Upozorenje o nedostatku sustava praćenja sigurnosti cjepiva širom svijeta:

Dr. Soumya Swaminathan, glavni znanstvenik, WHO, pedijatar – mislim da ne možemo preuveličati činjenicu da u mnogim zemljama zapravo nemamo dovoljno dobrih sustava za nadzor sigurnosti, a tome pridodaje i zabluda jer nismo u stanju ljudima dati jasne odgovore postavljene na pitanja o smrti koja je nastupila uslijed određenog cjepiva …

Evo priznanja da virusni fragmenti ne djeluju kako je obećala teorija imunizacije i da su katalizatori odgovorni za upalni odgovor na cjepiva. Drugim riječima, znanost o cjepivima kako je opisala ustanova za cjepivo je nadriliječništvo:

Dr. Martin Howell Friede, koordinator, Inicijativa za istraživanje cjepiva, WHO. – Bez katalizatora, nećemo imati sljedeću generaciju cjepiva. I mnoga cjepiva koja imamo, u rasponu od tetanusa do HPV-a zahtijevaju pomoćne tvari da bi djelovale. Cjepivima ne dodajemo pomoćne tvari jer to želimo.

Priznanje da sustavi praćenja sigurnosti cjepiva uopće ne postoje i da su napori na izgradnji takvih sustava tek započeli:

Dr. Robert Chen, znanstveni direktor, Brighton Collaboration – ovo je stvarno samo početak ere velikih skupova podataka gdje se nadamo da biste mogli započeti harmonizirati baze podataka za više studija. A zapravo je u tijeku inicijativa … Helen će možda htjeti komentirati to kako bi pokušala povezati više nacionalnih baze podataka o sigurnosti cjepiva kako bismo mogli početi odgovarati na ove vrste pitanja koja ste upravo postavili.

Potpuni transkript onoga što se nalazi na ovom videozapisu – Znanstvenici svjetske zdravstvene organizacije postavljaju pitanje sigurnosti cjepiva

Prof. Dr. Sc. Heidi Larson, antropolog, direktorica Projekta Povjerenje o cjepivima
Potrebno je puno znanosti o sigurnosti, a bez dobre znanosti ne možemo imati dobru komunikaciju. Iako govorim o svim tim drugim kontekstualnim pitanjima i komunikacijskim pitanjima, nauka mi je apsolutno potrebna kao okosnica. Ne možete preurediti istu staru znanost da bi zvučala bolje ako nemate znanost koja je relevantna za novi problem. Stoga nam treba puno više ulaganja u znanost o sigurnosti.

Dr. Soumya Swaminathan, M.D., glavni znanstvenik, W.H.O., pedijatrica
Mislim da ne možemo preuveličati činjenicu da u mnogim zemljama zapravo nemamo baš dobre sustave praćenja sigurnosti, a to dodatno doprinosi pogrešnoj komunikaciji i nesporazumima jer nismo u mogućnosti dati jasne odgovore kada ljudi postavljaju pitanja o smrti koje su se dogodile uslijed određenog cjepiva, a to se uvijek rasplamsala u medijima. Trebali bi biti u stanju dati vrlo faktografski prikaz onoga što se točno dogodilo i što je uzrok smrti, ali u većini slučajeva postoji neka zamračenost na toj razini i, prema tome, sve je manje povjerenja u sustav.

Dr. Martin Howell Friede, koordinator, Inicijativa za istraživanje cjepiva, W.H.O.
Svaki put kad postoji asocijacija, bila ona vremenska ili ne vremenska, prva je optužba na katalizator. Pa ipak, bez dodataka, nećemo imati cjepiva sljedeće generacije. I mnoga cjepiva koja imamo, u rasponu od tetanusa do HPV-a zahtijevaju pomoćne tvari da bi djelovale. Dakle, izazov koji imamo pred sobom je: Kako izgraditi povjerenje u to? A povjerenje prije svega dolazi od regulatornih agencija. Kada dodamo dodatak to je zato što je bitno. Cjepivima ne dodajemo pomoćne tvari jer to želimo. Ali kad ih dodamo, pridonose složenosti. Svake godine održavam tečajeve na temu „Kako razvijati cjepiva?“, „Kako cijepiti?“ I prva lekcija je da, dok radite cjepivo, ako možete izbjeći uporabu dodatka, to učinite. Lekcija druga je ako ćete koristiti pomoćni dodatak, koristite onaj koji ima povijest sigurnosti. A lekcija tri je da, ako to ne želite učiniti, razmislite vrlo pažljivo.

Dr. Stephen Evans, profesor farmakoepidemiologije
Čini mi se da katalizatori umnožavaju imunogenost antigena kojima su dodani i to je njihova namjera. Čini mi se da umnožavaju reaktogenost u mnogim slučajevima i zato mi se čini da nije neočekivano ako umnože učestalost štetnih reakcija koje su povezane s antigenom, ali možda nisu otkrivene zbog nedostatka statističke snage u izvorne studije.

Dr. Martin Howell Friede
U pravu ste. Kao što dodajemo katalizatore, posebno neke novije katalizatore poput ASO1, dodatci koji potiču saponin, vidimo povećanu lokalnu reaktogenost. Primarna briga, međutim, obično su sustavni štetni događaji, a ne lokalni štetni događaji. I imamo tendenciju da u fazi II i fazi III dobijemo prilično dobre podatke o lokalnoj reaktogenosti. Oni iz ove sobe koji su stariji od 50 godina i koji su imali zadovoljstvo cijepiti cjepivo protiv šindre, znat će da ovo ima prilično značajnu lokalnu reaktogenost. Ako ste dobili cjepivo, znate da ste dobili cjepivo. Ali to nije glavna briga za zdravlje. Glavna briga za zdravlje koja vidimo su optužbe za dugoročne posljedice. Pa da dođem natrag na to, još jednom ću pokazati regulatorima. Svodi se na to da osiguramo da faze II i faze III provodimo na odgovarajućoj veličini i uz odgovarajuće mjere.

Dr. David Kaslow, M.D. – V.P., esencijalni lijekovi, program razvoja lijekova PATH Centar za inovacije i pristup cjepivima (CVIA)
Dakle, u našim kliničkim ispitivanjima zapravo koristimo relativno male veličine uzorka, a kad to učinimo, riskiramo tiraniju malog broja, što znači da vam treba samo jedan slučaj Wegener-ove granulotoze, a vaše cjepivo mora riješite Waltovu, Kako dokazujete nultu hipotezu? … I potrebne su godine i godine da to shvatimo. To je prava zagonetka, zar ne? Dobivanje prave veličine, baveći se tiranijom malih brojeva, osiguravajući da to stvarno možete učiniti. I tako mislim da su jedna od stvari u koje uistinu trebamo uložiti su bolji biomarkeri, bolje mehaničko razumijevanje kako te stvari funkcioniraju kako bismo lakše razumjeli štetne događaje dok se pojave.

Dr. Marion Gruber – ravnateljica, Ured za istraživanje i ispitivanje cjepiva za ocjenjivanje i istraživanje biologije. FDA
Jedno od dodatnih pitanja koje komplicira evaluaciju sigurnosti jest to da ako pogledate i borite se s duljinom praćenja koja bi trebala biti primjerena u, recimo pre-licenciranju ili čak post-marketinškoj studiji ako je to uopće moguće. I opet, kao što ste spomenuli, klinička ispitivanja prije odobrenja možda neće biti dovoljna. To je i predmetna populacija kojoj dajete katalizator jer smo vidjeli podatke koji su nam predstavljeni gdje katalizator, određeni pojačivač dodan antigenu cjepiva zapravo nije učinio ništa kad se primjenjuje na određenu populaciju i obično starije osobe, znate, u usporedbi davanjem iste formulacije mlađim slojevima dobi. Dakle, to su stvari koje bi također trebalo uzeti u obzir i dodatno kompliciraju procjenu sigurnosti i učinkovitosti katalizatora u kombinaciji s antigenima cjepiva.

Dr. Bassey Okposen – voditelj programa, Nacionalni koordinacijski centar za rutinsku imunizacijsku pomoć (NERICC). Abuja, Nigerija
Ponovno se bavim našom situacijom u Nigeriji gdje se djetetu u šest tjedana, deset tjedana, četrnaest tjedana daju različiti antigeni iz različitih tvrtki, a ta cjepiva imaju različite dodatke i različite konzervanse i tako dalje. Nešto mi pada na pamet … postoji li mogućnost da ovi katalizatori, konzervansi, međusobno djeluju unakrsnim reakcijama? Da li je ikada postojala studija o mogućnosti unakrsnih reakcija iz prošlosti s kojom možete podijeliti iskustvo s nama?

Dr. Robert Chen, znanstveni direktor, Brighton suradnja
Sada je jedini način da to riješite ako imate veliku bazu podataka o populaciji, kao što je baza podataka o sigurnosti cjepiva, kao i neke druge nacionalne baze podataka koje postaju vrijedne. Stvarno izlaganje cjepivima je svedeno na tu razinu specifičnosti tko je proizvođač? Koji je broj serije? I tako dalje. I postoji inicijativa da se pokušaju podaci na oznaci cjepiva učiniti kodiranim tako da sadrže tu razinu informacija. Tako da ćemo ih u budućnosti kada radimo ove vrste studija moći propitkivati. I da bi to bili – svaki put kada ih podijelite, veličina uzorka postaje sve izazovnija i to sam rekao ranije danas o tome da smo stvarno tek na početku ere velikih skupova podataka gdje, nadamo se, možete započeti na neki način uskladiti baze podataka za više studija. A zapravo je u tijeku inicijativa … Helen će možda htjeti komentirati to kako bi pokušala povezati više nacionalne baze podataka o sigurnosti cjepiva kako bismo mogli početi odgovarati na ove vrste pitanja koja ste upravo postavili.

Prof. Dr. Sc. Heidi Larson
Druga stvar koja je trend i problem nije samo povjerenje u pružatelje usluga, već i povjerenje pružatelja zdravstvenih usluga. Imamo vrlo neobičnu zdravstvenu liniju fronta koja počinje ispitivati cjepiva i sigurnost cjepiva. Kad profesionalci na prvoj liniji počnu ispitivati ili ne misle kao da imaju dovoljno povjerenja u sigurnost da bi je mogli ustupiti osobi koja im postavlja pitanja. Mislim na većinu nastavnih planova za medicinsku školu, čak i nastavne programe za medicinske sestre, u medicinskoj školi imaš sreće ako imaš pola dana cjepiva. Imajući na umu da su u toku sa svim tim.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
82 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ivkopivko
Gost
Ivkopivko
1 godina prije

Znaci ovi neki zaključci koje ste donijeli na svoju ruku i onda navodili dijelove texta koji bi vas trebali poduprijeti nemaju veze s vezom. Clanak na dijelove izgleda senzacionalisticki, cemu to.

Bježi
Gost
Bježi
1 godina prije
Reply to  Ivkopivko

Na temelju čega treba donositi zaključke, izjava autoriteta ili tvog naglabanja kako bi opravdao sendvič i parizer?

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Bježi

Poveznica da možemo pročitati integralni tekst bez izvlačenja iz konteksta. Bilo bi poželjno tumaćenje i mišljenje farmakologa .
Problem je toliko složen da boli glava. Ovo nisu stvari za raspravu kučanica i auto mehaničara ili informatičara uz kavicu na sunčanoj terasi ( uz dužnu ispriku. Ne misli se vrijeđati već ukazati na kompetencije za određene teme. Ja odem mehaničaru i ne diskutiram o njegovoj dijagnozi za moj auto ( Premda sam svijestan da me često izlevate u ovlaštenom servisu ( možemo i o tome ali to je druga prića.))).

Bježi
Gost
Bježi
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje boli nas glava od tvoje perfidnosti ili ludila. Tražiš mišljenje stručnjaka a oni gore u tekstu.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Bježi

Tekst je osakaćen a ispisane izjave treba valorizirati u skladu javnozdravstve prakse. Problem nije jednoslojan, dapače, veoma je složena. Kad bi svi građani bili upoznati s relevantnim podatcima, mišljnja sam, da bi podržali sadašnju politiku ili bi, eventualno, zahtjevali minimalne korekcije.

Mlata
Gost
Mlata
1 godina prije
Reply to  neznanje

Hhahahhhaa sve građane upoznati s relevantnim podacima. Imaš visoko mišljenje o prostoj raji, ovcama. Ja se u principu slažem sa tobom ali teško me neko može ubediti da je kontigent vakcina koje NOVARTIS šalje u Holandiju npr isti kao što se kod mene u Srbiju šalje

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mlata

Mlata
Ne isplati se proizvoditi cjepiva drukčijeg sastava. Na koncu konca u EU cijepljenje plaćaju države. Nije sve teorija zavjere. Prilikom jednog prijašnjeg antivaks člnka predložio sam ovom portalu da se kupi cjepivo u HR i da ga se na analizu. To bi koštalo manje od 1000E za sve elemente sadržja cjepiva pa da prestanemo o ovim preseravanj.ma. Bio sam cenzuriran. Toliko o toj problematici i ovakvim člancima. Garant da će mi do sutra objavu izbaciti.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ko se pogovarjamo o konceptih, ki veljajo v medicini, ne moremo mimo cepljenja. Žal postaja to v zadnjem času zaradi strahu pred epidemijami vse bolj aktualno, zato je silno pomembno, da spoznaš tudi drugo plat te zgodbe in ustvariš ustreznejše mnenje o tem pomembnejm vprašanju.

Bolezni predstavljajo pravcat zlat rudnik, ki farmacevtski industriji prinaša velik profit. Bolni ljudje so odličen vir zaslužka, saj kar sami nosijo denar tistim, ki jim obljubljajo zdravje. Cepljenje je metoda za preprečevanje bolezni, ki zavzema masovne razsežnosti in farmacevtski industriji prinaša ogromen dodaten prihodek. Cepljenje je izumil mlad zdravnik dvomljive prakse, Edward Jenner, ki si je zdravniško diplomo in članstvo v angleškem kraljevem zdravniškem z_maskamidruštvu pridobil s prevaro. Na idejo je prišel na osnovi lokalne vraže, da oboleli za neko vrsto kravje bolezni (kravje koze) ne more zboleti za črnimi kozami (variola). Pomislil je, da bi z vnosom kravje limfe v človeško telo dosegli koristne učinke. Povezal je nepovezljivo – kravji imunski sistem s človeškim in naposled objavil delo o “Variolae Vaccine” (črne koze in krave), ki ga je strokovna javnost vzela zelo resno, kljub odsotnosti kake resne znanstvene podlage. Jenner je tako postal izumitelj vakcinacije, kar pomeni “kravjizacija”; gre za postopek vbrizganja “vakcine” – sprva je bila to kravja limfa – v človeško telo. Jenner je v svoj izum verjel in je cepil tudi svojega 18-mesečnega sina ter nekega osemletnega dečka iz sirotišnice. Prvi je umrl pri dvajsetih, drugi pri enaindvajsetih letih. Dr. Charles Creighton je ugotovil, da gre za nesmisel in objavil delo “Jenner and Vaccination”, a bilo je že prepozno. Farmacevtska industrija je že zaslutila velik profit in ob veliki propagandi se je pričela priprava cepiv.

Do leta 1950 so uspeli spraviti “pod nadzor” vse nevarne bolezni, cepljenih pa je bilo na stotine milijonov ljudi. Cepljenje ustvari hudo fiziološko motnjo, ki se lahko konča s smrtjo. Naletel sem na podatek, da je cepljenje povzročilo smrt desetin milijonov ljudi in veliko število bolnih in trajno iznakaženih otrok. Poročila o tem niso prišla v javnost. Vendar obstajajo številna znanstvena dela, ki razkrivajo, da so bolezni kot avtizem, epilepsija, otroška paraliza, sladkorna bolezen, številne alergije, astma, zmanjšanje koncentracije, multipla skleroza in številne druge posledica vakcinacije. Dr. Anthoni Morris, virusolog in bivši direktor Centra za nadzor cepljenja je dejal: “Veliko je dokazov, da imunizacija otrok naredi več zla kot dobrega”.

Čeprav ni nikakršne statistične, niti znanstvene podlage, da cepivo deluje (v primeru pozitivnih rezultatov gre lahko za “placebo efekt”), je cepljenje uvedeno v vseh razvitih državah kot del večinoma obvezne zdravstvene preventive in to kljub silno slabim izkušnjam s cepivi v minulem stoletju. Žal spomin ljudstva ne seže daleč. Število obveznih cepljenj narašča, število razkritih primerov, ko je cepivo povzročilo hude komplikacije in smrti, pa je medicinska skrivnost. Cepljenje so po svetu zadnjih petdeset let intenzivno reklamirali, tako da nikomur ne pride na misel, da bi lahko bilo z njim kaj narobe. Večina nas živi v zmotnem prepričanju, da država zavestno ne bi dopustila večdesetletne rutinske uporabe spornih in škodljivih medicinskih postopkov. A to žal ne drži. Medicinsko osebje preprosto nima pravih informacij.

O vseh cepivih raziskovalci poročajo, da imajo resne stranske pojave. Reakcije po cepljenju so lahko takojšnje (akutne) ali dolgoročne (kronične), ker se lahko pojavijo še mesece ali celo leta po cepljenju. Za dolgoročne reakcije je seveda težko dokazati, da so posledica cepljenja, saj bi bile potrebne dolgotrajne raziskave. Vendar po nekaj desetletjih od začetka množičnega cepljenja še vedno čakamo na kredibilno in obsežno znanstveno raziskavo, ki bi vključa resnično kontrolno skupino necepljenjih otrok in jo primerjala s cepljenimi. Osupljivo je, da takih raziskav doslej v svetu ni nihče izpeljal, kljub temu pa se v propagandnih informacijah za javnost kar naprej ponavljajo trditve o popolni varnosti cepiv!

Cepiva, ki prihajajo v uporabo, namreč niso preizkušena na ljudeh, ampak le na živalih. Nobeno cepivo ni preizkušeno glede karcenogenosti, mutagenosti in teratogenosti, pa vendar jih rutinsko vbrizgavajo v popolnoma zdrave otroke! Proizvajalci cepiv najprej preizkusijo učinek cepiva le na manjši skupini (nekaj sto) otrok, ki jih običajno opazujejo le 48 ur! Kaj se zgodi po preteku te kratke dobe, očitno nikogar ne zanima. Dejanski učinki cepiv se namreč pokažejo šele po začetku množične uporabe na otrocih. Spisek reakcij, ki jih navajajo proizvajalci v originalnih deklaracijah k cepivom, vas zato ne bo preveč presenetil. Zanimivo je, da zdravniki izvirnih navodil, priloženih k cepivom, nikoli ne pokažejo staršem, niti jih ne seznanijo z vsemi možnimi posledicami cepljenja!

Takojšnje reakcije po cepljenju, naštete v medicinski literaturi, so zelo številne: od otekline na mestu vboda do šoka in nezavesti, paralize telesa, nenadne smrti dojenčkov, encefalitisa (vnetje možganov), okvare centralnega živčnega sistema…

Obolevnost in smrtnost zaradi otroških nalezljivih bolezni se je zmanjša skupaj z izboljšanjem higienskih in sanitarnih razmer, zmanjševanjem revščine, boljšo prehrano, razmahom centralnega ogrevanja ipd. Motivov za cepljenje v razvitem svetu je tako čedalje manj. Statistični podatki pa nadalje kažejo, da cepiva pri iztrebljanju nevarnih nalezljivih bolezni niso imela praktično nobene vloge, če sploh kakšno. V Angliji je smrtnost otroških bolezni med letoma 1850 in 1940 padla za 90% (smrtnost zaradi ošpic za 97%), še preden so uvedli kakršnokoli množično cepljenje.

Medicina trdi, da je po zaslugi metod moderne medicine, cepljenja in antibiotiokov izkoreninjenih cela vrsta nevarnih infekcijskih bolezni – tuberkuloza, mrzlica, kolera ošpice, otroška paraliza itd., toda treba je vedeti, da je bilo cepljenje uvedeno, ko je bila pojavnost teh bolezni že bistveno zmanjšana. Obenem pa isti zdravniki niso sposobni pojasniti, odkod prihajajo novi smrtonosni virusi kot ebola, AIDS, legionarska bolezen, ptičja gripa… Nove bolezni se pojavljajo v velikem številu in obsegu. Tem pa se pridružuje še nova nadloga: velik porast srčnih bolezni, sladkorne bolezni, Alzheimerjeve bolezni, visokega tlaka, želodčna vnetja… Tudi za nekatere od teh, na primer želodčne razjede, ugotavljajo, da so v ozadju virusi.

Obolevnost in smrtnost v nerazvitih državah pa sploh nista povezani s cepljenjem ali zdravljenjem določenih bolezni, pač pa sta tesno povezani s prehranjnimi navadami in higienskim standardom.

Zakaj je cepljenje nevarno?

Kot poroča magistra biologije, Karin Rižner, ki deluje v društvu SVOOD, je cepljenje vse prej kot varno. Zakaj?

1) Cepiva vbrizgavajo pod kožo ali v mišico, zato pridejo neposredno v kri. Ta pot vdora mikroorganizmov v telo je popolnoma nenaravna, saj se mikrobi pri vnosu neposredno v kri izognejo celi vrsti obrambnih mehanizmov. V mnogih primerih virusi ostanejo v telesu doživljensko in imajo neoviran dostop do vitalnih organov.

2) Da bi viruse in bakterije oslabili, jih proizvajalci gojijo na živalskih tkivih (npr. opičjih, piščančjih, pasjih, govejih) in deli teh tkiv ostajajo v cepivih. Tako otrokom v kri vbrizgavajo tuje beljakovine, ki lahko povzročijo hude reakcije (anafilaktični šok, alergije), tuje molekule DNK in RNK pa lahko postanejo del človeškega genetskega ustroja, če pridejo neposredno v kri, kar lahko povzroči avtoimunske bolezni (npr. multipla skleroza, artritis, diabetes).

3) Cepivom so dodane toksične spojine (adjuvansi, konzervansi, emulgatorji, antibiotiki). Nekateri dodatki so izredno toksični ali celo karcinogeni: npr. timerosal (derivat živega srebra), formaldehid, aluminijev hidroksid. In vendar jih s cepljenjem redno vbrizgavajo v kri popolnoma zdravim otrokom.

4) Poleg znanih dodatkov so lahko v cepivih še nezaželeni “kontaminanti”, ker so v cepivih živalske celice, ki lahko vsebujejo različne viruse. Znano je, da so v 50. in 60. letih v ZDA cepili 98 milijonov ljudi s cepivom proti otroški paralizi, ki je med drugim vsebovalo opičji virus SV-40. Ta virus močno oslabi imunski sistem in povzroča podobne simptome, kot jih poznamo pri AIDS-u.

Farmacevtska industrija s cepivi ustvarja velikanske zaslužke. Vzemimo le en primer – cepivo proti svinjski gripi. Podatki o številu tistih, ki so umrli za posledicami cepljenja ali so bili trajno paralizirani, se razlikujejo. Število smrti se giblje od 25 do 100, razlikujejo se tudi podatki o številu paraliziranih, večina virov navaja številke višje od 500. V vsakem primeru pa je število žrtev cepljenja bistveno preseglo število žrtev zaradi svinjske gripe. Med vsemi znanstveniki je imel samo eden dovolj poguma, da si je upal razkriti »cesarjeva nova oblačila«. Dr. Anthony Morris, direktor oddelka za viruse pri FDA, je izjavil, da je celoten koncept cepiva proti svinjski gripi v bistvu prevara, saj ne obstaja niti en primer svinjske gripe, na osnovi katerega bi bilo sploh mogoče opraviti primeren preizkusa cepiva. Ne samo, da je bil Dr. Morris takoj odpuščen, uničen je bil tudi njegov laboratorij, vsi dokumenti njegovega triletnega raziskovalnega dela pa so postali nedostopni javnosti.

V svetu, katerega značilnost so nenehne vojne, ne čudi, da za zmanjšanje svetovne populacije skrbijo tudi z drugimi, bolj “humanimi” sredstvi. Kaj je pripravnejšega za nadzor prebivalstva, kot cepiti dobro misleče žrtve s cepivom, ki deluje kot počasna tempirana bomba. Afriško prebivalstvo so poskušali zdesetkati z umetno ustvarjenim virusom AIDS, ki pa je žal nekoliko ušel iz nadzora. Leta 1991, na začetku “Zalivske vojne”, je tisoče NATO vojakov dobilo cepivo s smrtonosnim virusom antraksa. Leta 2002 pa je vojna v Iraku omogočila cepljenje širše populacije ZDA. Zdaj pa poskušajo z umetno ustvarjenim virusom prašičje gripe nekaj podobnega na širši svetovni populaciji. V projekt je vpletena Svetovna zdravstven

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Seveda se. Če se ne bi pa tega ne bi delali. Saj ne živimo v Severni Koreji in nimamo planskega gospodarstva. Imamo kar lepo kapitalizem in firme ne delajo stvari, ki se ne splačajo.
Farmacevtske firme tako nimajo Stalinovega nadzora in plana kot sta ga imela kolhoz in sovhoz. Tudi petletke nimamo in zato seveda zasebne farmacevtske firme lahko recimo tudi prevzamejo Monsanto in krijejo odškodnine Monsantovim uporabnikom. Se jim že splača.

Bježi
Gost
Bježi
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje jesi li ti svjestan svojih komentara? Čovječe ti imaš neki problem. U svakoj rečenici čitam “cepanja” misli.

Izjave stručnjaka i autoriteta valorizirati u skladu javno zdravstvene prakse koju oni upravo prezentiraju. 🙂 🙂 🙂

Ova rečenici ulazi u anale Logično komentara:

“Kad bi svi građani bili upoznati s relevantnim podatcima, mišljnja sam, da bi podržali sadašnju politiku ili bi, eventualno, zahtjevali minimalne korekcije.”

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Bježi

Žao mi je što se nisi potrudio ozbiljno pročitati i, barem na internetu, naći tumačenje onog što sam napisao.
Što da ti kažem? Ti bježi i dalje, i čim dalje.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  neznanje

LR
Iznenađen sam opaskom da pre brzo dajem komentare. Da li možete to objasniti.
Unaprijed hvala.

Mlata
Gost
Mlata
1 godina prije
Reply to  neznanje

…i ćutanje je odgovor, neki!

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Mlata

Qui tacet consentire videtur. Tako je Mlata!
Btw. Mislim da cjepiva itekako pomažu ili bolje rečeno da su nekada puno više pomagala za razliku od ovih danas, a mislim da to mišljenje dijeli i velika većina.
U današnja cjepiva miješaju kojekakve “kemijske koktele ili razno razne toksične supstance” a koja je svrha pak toga, e tu ima razne kontraverze…,sigurno opravdano.
Kažu; “Što je više cjepiva u koktelu, veća je mogućnost fatalnog ishoda.” Pogotovo tzv.kombinirana cjepiva, cjepiva budućnosti.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Kaj bo, ko ne bo več interneta? Bodo fantje generacije Z preživeli, če pride do izklopa interneta? Bolezni so dolga leta skrbela, da niso bolne osebe dale naprej svojih genov, zdaj pa v generaciji dragocenih edincev pride do paradoksa.
Posledice bodo zelo zanimive. Končali bomo kot Ameriški Indijanci. A črnci so odporni in bodo preživeli.

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Mateja

Mateja, Kako veš toliko o vsem tem?

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Belci so vedno manj odporni. Ošpice so postale smrtonosna bolezen. Zato belci pač v Evropi ne bomo ostali in ne obstali. Črnci, ki so bolj zdravi, hitreje tečejo, so bolj mišičasti, večji, lepši bodo novi Evropejci. Na svetu je tako ali tako preveč ljudi in prav nobene škode ne bo, če bomo imeli belci Gileadsko rodnost in rojene unbabys. Vprašaj se zakaj? Zakaj so črnci še podobni moškim in črnke še podobne ženskam? Ker tisti, ki so bolj občutljivi prej, preden bi potomstvu podali svoje gene odšli na oni svet. Memento mori, zapomni si, da boš umrl. S cepljenjem ali brez njega. Lahko te pa tudi cepivo ubije. Tudi to je možno. Čisto možno je, da cepivo povzroči smrt v zibki. Toda lahko tudi prepreči kakšno smrt. Tako je z vsemi stvarmi. Kar koristi nam hkrati tudi škodi. Toliko kot ima nekaj koristi ima tudi škode. Recimo fantje in dekleta, ki so z vsako generacijo bolj intersex. Te povezave ne moram niti potrditi niti zanikati.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Bježi

Bježi
Premda sve izgleda slično to ipak nije tako. Postoji ” pedest nijansi sive” koje se referiraju na razne aspekte problematike o kojoj se piše. Može se objasniti no mislim da petstotinjak stranica portal ne bi bio voljan objaviti.
Danas su svi spremni na tri rčenice objašnjenja no ovo je strahovit složeno i ne radi se o goloj guzici neke starlete već o ljudskim životima i njihovoj zaštiti?

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ko se pogovarjamo o konceptih, ki veljajo v medicini, ne moremo mimo cepljenja. Žal postaja to v zadnjem času zaradi strahu pred epidemijami vse bolj aktualno, zato je silno pomembno, da spoznaš tudi drugo plat te zgodbe in ustvariš ustreznejše mnenje o tem pomembnejm vprašanju.

Bolezni predstavljajo pravcat zlat rudnik, ki farmacevtski industriji prinaša velik profit. Bolni ljudje so odličen vir zaslužka, saj kar sami nosijo denar tistim, ki jim obljubljajo zdravje. Cepljenje je metoda za preprečevanje bolezni, ki zavzema masovne razsežnosti in farmacevtski industriji prinaša ogromen dodaten prihodek. Cepljenje je izumil mlad zdravnik dvomljive prakse, Edward Jenner, ki si je zdravniško diplomo in članstvo v angleškem kraljevem zdravniškem z_maskamidruštvu pridobil s prevaro. Na idejo je prišel na osnovi lokalne vraže, da oboleli za neko vrsto kravje bolezni (kravje koze) ne more zboleti za črnimi kozami (variola). Pomislil je, da bi z vnosom kravje limfe v človeško telo dosegli koristne učinke. Povezal je nepovezljivo – kravji imunski sistem s človeškim in naposled objavil delo o “Variolae Vaccine” (črne koze in krave), ki ga je strokovna javnost vzela zelo resno, kljub odsotnosti kake resne znanstvene podlage. Jenner je tako postal izumitelj vakcinacije, kar pomeni “kravjizacija”; gre za postopek vbrizganja “vakcine” – sprva je bila to kravja limfa – v človeško telo. Jenner je v svoj izum verjel in je cepil tudi svojega 18-mesečnega sina ter nekega osemletnega dečka iz sirotišnice. Prvi je umrl pri dvajsetih, drugi pri enaindvajsetih letih. Dr. Charles Creighton je ugotovil, da gre za nesmisel in objavil delo “Jenner and Vaccination”, a bilo je že prepozno. Farmacevtska industrija je že zaslutila velik profit in ob veliki propagandi se je pričela priprava cepiv.

Do leta 1950 so uspeli spraviti “pod nadzor” vse nevarne bolezni, cepljenih pa je bilo na stotine milijonov ljudi. Cepljenje ustvari hudo fiziološko motnjo, ki se lahko konča s smrtjo. Naletel sem na podatek, da je cepljenje povzročilo smrt desetin milijonov ljudi in veliko število bolnih in trajno iznakaženih otrok. Poročila o tem niso prišla v javnost. Vendar obstajajo številna znanstvena dela, ki razkrivajo, da so bolezni kot avtizem, epilepsija, otroška paraliza, sladkorna bolezen, številne alergije, astma, zmanjšanje koncentracije, multipla skleroza in številne druge posledica vakcinacije. Dr. Anthoni Morris, virusolog in bivši direktor Centra za nadzor cepljenja je dejal: “Veliko je dokazov, da imunizacija otrok naredi več zla kot dobrega”.

Čeprav ni nikakršne statistične, niti znanstvene podlage, da cepivo deluje (v primeru pozitivnih rezultatov gre lahko za “placebo efekt”), je cepljenje uvedeno v vseh razvitih državah kot del večinoma obvezne zdravstvene preventive in to kljub silno slabim izkušnjam s cepivi v minulem stoletju. Žal spomin ljudstva ne seže daleč. Število obveznih cepljenj narašča, število razkritih primerov, ko je cepivo povzročilo hude komplikacije in smrti, pa je medicinska skrivnost. Cepljenje so po svetu zadnjih petdeset let intenzivno reklamirali, tako da nikomur ne pride na misel, da bi lahko bilo z njim kaj narobe. Večina nas živi v zmotnem prepričanju, da država zavestno ne bi dopustila večdesetletne rutinske uporabe spornih in škodljivih medicinskih postopkov. A to žal ne drži. Medicinsko osebje preprosto nima pravih informacij.

O vseh cepivih raziskovalci poročajo, da imajo resne stranske pojave. Reakcije po cepljenju so lahko takojšnje (akutne) ali dolgoročne (kronične), ker se lahko pojavijo še mesece ali celo leta po cepljenju. Za dolgoročne reakcije je seveda težko dokazati, da so posledica cepljenja, saj bi bile potrebne dolgotrajne raziskave. Vendar po nekaj desetletjih od začetka množičnega cepljenja še vedno čakamo na kredibilno in obsežno znanstveno raziskavo, ki bi vključevala resnično kontrolno skupino necepljenjih otrok in jo primerjala s cepljenimi. Osupljivo je, da takih raziskav doslej v svetu ni nihče izpeljal, kljub temu pa se v propagandnih informacijah za javnost kar naprej ponavljajo trditve o popolni varnosti cepiv!

Cepiva, ki prihajajo v uporabo, namreč niso preizkušena na ljudeh, ampak le na živalih. Nobeno cepivo ni preizkušeno glede karcenogenosti, mutagenosti in teratogenosti, pa vendar jih rutinsko vbrizgavajo v popolnoma zdrave otroke! Proizvajalci cepiv najprej preizkusijo učinek cepiva le na manjši skupini (nekaj sto) otrok, ki jih običajno opazujejo le 48 ur! Kaj se zgodi po preteku te kratke dobe, očitno nikogar ne zanima. Dejanski učinki cepiv se namreč pokažejo šele po začetku množične uporabe na otrocih. Spisek reakcij, ki jih navajajo proizvajalci v originalnih deklaracijah k cepivom, vas zato ne bo preveč presenetil. Zanimivo je, da zdravniki izvirnih navodil, priloženih k cepivom, nikoli ne pokažejo staršem, niti jih ne seznanijo z vsemi možnimi posledicami cepljenja!

Takojšnje reakcije po cepljenju, naštete v medicinski literaturi, so zelo številne: od otekline na mestu vboda do šoka in nezavesti, paralize telesa, nenadne smrti dojenčkov, encefalitisa (vnetje možganov), okvare centralnega živčnega sistema…

Obolevnost in smrtnost zaradi otroških nalezljivih bolezni se je zmanjševala skupaj z izboljšanjem higienskih in sanitarnih razmer, zmanjševanjem revščine, boljšo prehrano, razmahom centralnega ogrevanja ipd. Motivov za cepljenje v razvitem svetu je tako čedalje manj. Statistični podatki pa nadalje kažejo, da cepiva pri iztrebljanju nevarnih nalezljivih bolezni niso imela praktično nobene vloge, če sploh kakšno. V Angliji je smrtnost otroških bolezni med letoma 1850 in 1940 padla za 90% (smrtnost zaradi ošpic za 97%), še preden so uvedli kakršnokoli množično cepljenje.

Medicina trdi, da je po zaslugi metod moderne medicine, cepljenja in antibiotiokov izkoreninjenih cela vrsta nevarnih infekcijskih bolezni – tuberkuloza, mrzlica, kolera ošpice, otroška paraliza itd., toda treba je vedeti, da je bilo cepljenje uvedeno, ko je bila pojavnost teh bolezni že bistveno zmanjšana. Obenem pa isti zdravniki niso sposobni pojasniti, odkod prihajajo novi smrtonosni virusi kot ebola, AIDS, legionarska bolezen, ptičja gripa… Nove bolezni se pojavljajo v velikem številu in obsegu. Tem pa se pridružuje še nova nadloga: velik porast srčnih bolezni, sladkorne bolezni, Alzheimerjeve bolezni, visokega tlaka, želodčna vnetja… Tudi za nekatere od teh, na primer želodčne razjede, ugotavljajo, da so v ozadju virusi.

Obolevnost in smrtnost v nerazvitih državah pa sploh nista povezani s cepljenjem ali zdravljenjem določenih bolezni, pač pa sta tesno povezani s prehranjevalnimi navadami in higienskim standardom.

http://www.oxblog.com/article/14/dr-edward-jenner—the-inventor-of-vaccinations-and-vaccines.html

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

e leta 1768 so tudi na Dunaju začeli preizkušati cepljenje, in sicer v sirotišnici i

Ivkopivko
Gost
Ivkopivko
1 godina prije
Reply to  Bježi

@Bjezi
Ono sto zelim reci je da u namjeri potkrijepljivanja svojih zakljucaka autor stavi neki text koji to uopce ne govori.
Kao da npr ti kazes kako ptice lete i onda kao dokaz kopiras sljedece: “taj i taj je rekao kako se ptice mogu vidjeti na drvetu”.
Ovo sto sam napisao je cinjenica i to se jasno vidi ako se procita text, ne svrstavam se u niti jedan tabor.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

Nemojte cijepit djecu ljudi!SMRT farmaceutskim korporacijama,a i doći će im kraj uskoro

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  ANTINWO.HR

Kad ti dijete oboli poradi ne cijepljenja liječi ga o svom trošku pa laprdaj.

Onako usput
Gost
Onako usput
1 godina prije
Reply to  neznanje

Cijepljenje je preventivna, a ne kurativna mjera, stoga bilo kakvog rizika ne smije biti! Jasno? Svaka nuspojava od liječnika stvara zločinca. Tu ne prolazi tvrdnja pa niti jedan lijek nije 100% siguran.

Tko je u našim balkanskim zemljama odgovoran za smrt djeteta izazvano obaveznim cjepivom? Tko je ubojica koji će robijati? Roditelj tog djeteta.

Tko može garantirati da se nakon prisilnog (obaveznog) cijepljenja zdravo dijete neće razboliti? Nitko. Da li je cijepljenje 100% sigurno? Nije. Najbolje o tome govori 4 i pol milijarde dolara koje su u Americi do 2019. godine isplaćene na račun šteta za teške bolesti i smrti djece izazvanih cijepljenjem.

Tamo barem postoji kakav takav sustav koji to priznaje i isplaćuje odštete, premda koliko roditelju protuvrijednosti u novcu vrijedi naknada štete za smrt djeteta ili to što je postalo doživotni invalid i kako se ta protuvrijednost određuje?

S druge strane vjerovatnoća da će se dijete razboljeti od bolesti od kojih se danas cijepi je 1%.
Daleko manji je postotak, otprilike 0,000001% da će prethodno zdravo dijete ako se već razboli i od (dječje) bolesti umrijeti. Svakako nije nešto što cijepljenje može spriječiti. Dapače.

Naime, u zadnjih 5 godina u Americi nije zabilježeni niti jedan jedini smrtni slučaj od Ospica, dok se broj mrtvih kao nuspojava cijepljenja broji u desecima tisuća, a službeni je podatak da se prijavljuje samo 1% svih nuspojava.

Još je barem deset puta manji broj onih koji dobiju nekakvu odštetu, koja kolika god da je, ne može izbrisati bol nastalu gubitkom ili doživotnu patnju najmilijih.

Prisiliti, prevariti ili uvjeriti koga da bi mu u potpuno zdravo dijeteta uštrcao virus, živu, formaldehid, aluminij (radioaktivni neurotoksin) zdrobljene placete fetusa, genetski modificirane organizme i ostale otrove, riskirajući time nastanak bolesti (nuspojave) među kojima teški mentalni i fizički invaliditet i smrt, sve pod znanstveno nedokazivom pretpostavkom da bi ga to moglo u budućnosti spasiti od dječje bolesti s kojom bi mogao doći u dodir i od koje bi se mogao teško razboljeti je ništa drugo do gnjusni zločin, a kao (ingeniozna) ideja prevencije od bilo koje bolesti teški idiotizam za svaki koliko toliko kritički um.

Veći idiotizam je samo tu ideju potpuno besplatno promovirati i propagirati. Dok je onaj koji je svjestan što propagira, pa to potiče ili na djeci ili ljudima primjenjuje iz vlastite koristi i bogaćenja, zreo za doživornu robiju ili smrtnu kaznu.

Posebni idiotizam je i u neznanju poput papige ponavljati “cijepljenje je najveće medicinsko dostignuće 20 st. koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” misleći da se time dokazuje nešto izuzetno pametno i to ljudima koji su se na sebi i vlastitoj prethodno savršeno zdravoj djeci osvjedočili kakve teške posljedice medicinsko biološki tretman iglom (cijepljenje) može izazvati.

Siniša
Member
Siniša
1 godina prije

Ma da li je to moguće!?

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  Siniša

V kapitalizmu je vse mogoče, v komunizmu te pa lahko obesijo. V kapitalizmu lahko obstaja zdravilo, ki ga dajejo nosečnicam in posledično rodijo Unbabys. Še preden je bilo zdravilo registrirano, je eden od zaposlenih v podjetju vzel vzorec spojine domov in ga dal svoji noseči ženi, da bi ji učinkovina izboljšala spanec. Otrok se je rodil brez ušes in velja za prvo »contergansko žrtev«.[1]

Podjetje Grünenthal je spojino tržilo med 1. oktobrom 1957 in koncem leta 1961 pod zaščitenim imenom Contergan. Ker je zdravilo lajšalo tudi jutranjo slabost v začetnem obdobju nosečnosti, so ga priporočali tudi nosečnicam.

Conterganski škandal
Konec 50-ih let je prišlo v Nemčiji do sprva nepojasnljivega porasta deformacij pri novorojencih, kot je fokomelija, pri kateri se ne razvijejo proksimalni deli udov. Sprva so domnevali, da je vzrok v pridobivanju jedrske energije. Kasneje so raziskovalci v Nemčiji, Veliki Britaniji in Avstraliji neodvisno odkrili, da je vzrok prav jemanje talidomida med nosečnostjo. Talidomid so še naprej tržili; iz prometa so ga umaknili šele 1 dan po objavi članka v časopisu Welt am Sonntag 26. novembra 1961.

Zaradi posledic teratogenih učinkov talidomida naj bi se v tistem času rodilo 5.000 deformiranih otrok. Nekateri viri govorijo celo o 10.000 žrtev[2], od katerih naj bi se jih 4.000 rodilo v Zahodni Nemčiji. V Vzhodni Nemčiji zdravila ni bilo na tržišču, ker ni bilo dokazov o njegovem delovanju na podlagi poskusov na živalih.[3] V Vzhodno Nemčijo je prispelo le malo zdravila in uradno je tam dokumentiranih le 8 žrtev.[4]

Zdravilo je bilo na tržišču tudi v Avstriji in Švici, in sicer pod imenom Softenon in je bilo dosegljivo le na recept. V Avstriji je bilo uradno zgolj 13 conterganskih žrtev in v Švici 9; sorazmerno nizko število žrtev je posledica strogega predpisovanja na recept.[5] Softenon so s trga umaknili leta 1962.

Primeri deformacij pri novorojencih zaradi talidomida so potrjeni tudi v Braziliji.[6] V večjih količinah so talidomid izvažali tudi v vzhodno Evropo in na Bližnji vzhod.[7]

V ZDA talidomidu niso odobrili dovoljenja za promet.
Pa imamo resnično zgodbico o unbabys.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije

Nema poveznica.
Tekst je kraćen.
Tekst nema obrazloženje.
Na ovaj način i govor Adofa Hitlera o potrebi istrebljanja židova može biti prikazan kao društveno poželjna ideja.
Da, cijepljenje je uvijek bio riskantan pothvat u pojavnosti od cca 1/1000 cijepljenih.
Politika cijepljenja nije zaštita pojedinca već zaštita drštva po prihvatljivoj cijeni, koje to društvo može podnijeti.
Alternativa je mnoštvo oboljelih za čije liječenje društvo nema sredstava.
Za društvo, u cjelini, jednna jedinka i njena sudbina nije bitna, ukoliko se ne radi o fizičkoj i materijalnoj sigurnosti. Individualno zdravlje kod prijetnje masovne životne i/ili zdrvstvene ugroženosti ( preko određene mjere a tu spada sigurnost zdravstvenih pripravaka koji se konstantno provjeravaju i korigiraju) ne spada u tu kategoriju. Onog momenta kad zavlada epdemija tipa Ebole i počne karantena, izađu duge cijevi na ulicu i doživite prvog smaknutog, na licu mjesta, poradi ne poštivanja odredbe o karanteni, shvatit će te.
Slično je i sa pravno represivnim sistemom. Država garantira fizičku sigurnost, zaštitu novčarskih institucija i vladavinu prava. Sve drugo je, u večini slučajeva na vaše individualo inzistiranje. Računajte da, sa stanovišta pravnog sistema u svim državama svijeta, pravo nije isto što i pravda, Možete biti potpuno u pravu, što se tiće pravde a da u isto vrijeme budete pravno krivi i pravomočno osuđeni.
Ljudi, živite u iluziji poradi ne znanja, novina koje vas loše informiraju ( naj večim djelom jer novinari znaju manje od vas) i obrazovanja koje vas ne upoznaju sa apsolutno ničim životnim.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  neznanje

@ neznanje

Država ne garantira niti fizičku zaštitu, niti zaštitu novčarskih institucija niti vlaadavinu prava. Gdje si te floskule izvukao?

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mercury

Mercury
Pročitaj ustav. Da li ga država uspijeva ispoštovati drugi je par rukava.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  neznanje

@ neznanje

Ustav ne jamči ništa. Ustav govori o načelnim pravima pojedinaca i skupina. Iza Ustava stoji kolekcija zakona čija je svrha provođenje Ustava. Niti u jednom zakonu ne stoji da država nešto jamči jer nećeš dobiti nikakvu kompenzaciju ako se nešto dogodi, a država to ne zaustavi. Zakoni obvezuju državu na sproveđenje određenih akcija, a ne pozivaju državu da jamči nešto. Razlog je upravo u tome što si sam naveo, a to je problem sposobnosti države u provođenju zakona. I to ne mora imati nikakve veze s korupcijom ili kriminalom. Stvar, prema ZOO-u, koja je ulitmativni, nepremostivi element u jamčenju nečega je element više sile.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mercury

Mercury
Budi vješt i hrabar pa organiziraj “pravne prsluke” i protestirajte na cesti, poput žutih prsluka, dok se ustav ne ispoštuje!
Budi spreman da će nas prebiti, zatvoriti i novčano kazniti. To je borba za građanska prava i slobode ( za koje je malo ljudi spremno, pogotovo na našem sluganskom podneblju. Kako bi to lijepo rekao jedan od sudionika ovih diskusija:”Pljuc!”.)

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  neznanje

@ neznanje

Lijepa digresija prijatelju.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mercury

Mercury ili “živice”
Život u kompleksnom društvu je borba. Mi smo se, na žalost, u SFRJ naučili da institucije doista brinu o nama. Koliko su se one brinule o nama govori podatak da su sedamdesetih godina delegacije iz Japan i SAD-a došle u SFRJ proučiti kako smo mi tako jeftino uspjeli organizirati izvanredno kvalitetnu zdravstvenu zaštitu. EU niti danas nem niti mutnu sliku kvalitete veterinarske i sanitarne zdravstvene zaštite kakvu je imala SFRJ. Ne veličam SFRJ ( premda je i dan danas volim) ali kvaliteta je bila kvaliteta. Danas toga više nema. Za što se izboriš ili pravilnom odlukom na izborima ili protestima na ulici, izborio si se. Ne možeš sjediti u fotelji i očekivati da se netko drugi bori za tebe. Bit će potrebno puno vremena dok narod to shvati a još više dok se počne boriti za sebe.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Mogoče bi ga moral. Mogoče bi rdeče tovariše začelo skrbeti, ko bi ugotovili, da imajo vse pionirčke hermafroditskega spola. Je krivo cepljenje? No ne vem. Ne vem tudi tega ne zakaj imamo zdaj toliko otrok z rakom in z najrazličnejšimi motnjami. Otroci imajo zdaj depresijo, otroci imajo zdaj bipolarno motnjo, otroci imajo zdaj motnje pozornosti.
Sin mi je pripeljal v hišo zeta, hči pa teka za dekleti namesto za fanti. Seveda sta oba cepljena po programu. Šla sem ven iz hiše, zunaj pa sem videla punco, ki je bila videti bolj moška kot večina fantov. Po cesti pa je šel sosedov sin s svojo punco. Videti sta bila kot najboljši prijateljici. Dokler ni bilo obveznega cepljenja so se pa fantje tepli z deskami, ki so jih pred tem izpulili iz ograje. Šli so v gozd in nasekali drva, zdaj pa samo božajo svoje pametne telefone. Ne morem izključiti vpliva cepljenja.
Kaj če pade smreka na električne žice? Bodo dekleta vzela v roke motorke in šle holzat?

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije
Reply to  neznanje

@ neznanje

Nauči se kulturi. Dobre sam volje pa ću ti progledati kroz prste za ad hominem komentar. Plus, znaš da je to znak da nemaš što za reći.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Potem bodo pa necepljeni priseljenci morali oploditi samice, ker ti naši fantje so postali voli namesto bikov. Dvajset odstotkov moških generacije Z je že neplodnih. To pomeni, vsak peti moški generacije Z je vol namesto bika.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ali pa poženščeni fantje. Še ena generacija pa bomo imeli samo še evnuhe? Fantje so videti kot punce. Vedno manj so fantje podobni fantom in punce puncam. V razredu je šestnajst učencev od tega jih ima deset status “s posebnimi potrebami” Še dve tri generacije in črncem priseljenim iz Afrike ne bo ostalo drugega kot milostni strel za te potomce belih invalidov. Če seveda ne bodo belci že vsi neplodni in spremenjeni v intersekse.

Bježi
Gost
Bježi
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje, dobro si rekao, Hitler je bio za cijepljenje i cijepio je mlade Nijemce tako dobro da ih i danas spominjemo zbog ideologije koja se nalazila u cjepivima.

“Ti si za cijepljenje, dakle ti si Hitler.” Vidiš kako je lako napravit dijagonalu koju ti činiš?

Vi koji ubacujete Hitlera i fašizam u bilo koju raspravu trebate hitno stati pred ogledalo i pitati se što vam je i jesu li to posljedice cijepljenja.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Bježi

Dragi “bjegunac”
Stvar je toliko složena i slojevita da ( na žalost) samo školovani i do školovani liječnici o tome mogu diskutirati, a to bi i tada bila diskusija a ne unisono pjevanje.
Jedna stvar je vrlo važna a to je trošak. Svatko onaj koji je protiv cijepljenja, protivno općem mišljenju, je na strani farmaceutske industrije. Liječenje jedne oboljele osobe tijekom epidemije košta par stotina, a često i par tisuća puta više od cijepljenja.
Praćen je tijek novca u slučaju antivaksera, što je naj češće naj bolji putokaz, i ustanovljeno je da novac teće od “alternativaca”( firmi koje proizvode razne alternativne bio priprevke) ka antivakserima (bili antivakseri toga svijesni ili ne). Dakle farmaceutske kuće koje proizvode “alternativne” lijekove mahom financiraju antivaksere. Što reći na ovo kao komentar. Za detalje obratite se gosp. Koradu Korleviću autoru i voditelju emisije Explora na Radio Puli.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Zakaj pa zdravnike farmacevtske družbe vozijo na plačane dopuste? Dejansko napišejo izobraževanje, a gredo nekam žurat. Potem pa jih zalotijo z bača dečki ali pa jimZaradi suma goljufije pri obračunu zdravil za raka v višini več milijonov evrov se je na severu Nemčije odvila obsežna policijska akcija. Več sto nemških policistov je preiskalo 47 poslopij v treh nemških deželah, med osumljenimi pa so tako zdravniki, farmacevti kot odgovorni v farmacevtskih podjetjih.

V zveznih deželah Hamburg, Schleswig-Holstein in Spodnja Saška je bilo na delu 420 policistov in šest tožilcev. Tarča preiskave je bilo 14 osumljencev, vključno z devetimi zdravniki, tremi farmacevti in dvema vodilnima uslužbencema farmacevtskih podjetij.

“Gre za podkupovanje in korupcijo v zdravstvenem sektorju ter goljufijo pri obračunavanju, oboje pa v povezavi s predpisovanjem in obračunavanjem citostatikov,” so še dejali. Citostatike sicer uporabljajo pri kemoterapiji za zdravljenje raka. Morebitna škoda se giblje v višini več milijonov evrov.

Na severu Nemčije se je danes odvila obsežna policijska akcija.
Na severu Nemčije se je danes odvila obsežna policijska akcija.FOTO: Shutterstock
Prvotni cilj preiskave je bil zavarovati dokaze. Iz lekarne v središču Hamburga so denimo policisti odnašali velike škatle. Nalogi za aretacijo še niso bili izdani za nikogar.

Po poročanju časnikov Zeit in Panorama je v središču preiskave velik proizvajalec citostatikov iz Hamburga. Podjetje naj bi podkupovalo zdravnike, da bi prišlo do receptov za bolnike z rakom. Recepti so nato romali v lekarno, ki je blizu podjetju, kjer so jih nato obračunali zavarovalnicam.

Potem jih pa najdejo s čedno Tajko, ki se je izkazala za Tajca. Ta Tajec jim je pa ukradel denarnico z dokumenti…

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Mateja

Mateja, KORUPCIJA, doktori idu na plačene dopuste, stručne kongrese (čitaj sex izlete) i sve to samo da na receptu napišu otrov iz njihovog pogona. Iste kompanije financiraju antivaksere, jer jelte, ono, vakcine ne proizvode pa nemaju interes ali proizvode lijekove (čitaj otrove) koji liječe bolesti uzrokovane necijepivom. Kako god okreneš sve je korupcija, profit, pohlepa, za zdravlje nitko ne brine.
Konoplja zabranjena, droga,
Izabela (direktor, vrsta grožđa) zabranjen jer kao izaziva sljepolo ali je lijek za sve kardio vaskularne tegobe
a nitko još od tog vina nije osljepio.
Za par godina će zabraniti kamilicu, zapravo već sad zabranjuju ulaske i branje biljaka po šumama kao
zbog ekologije a zapravo gubitka profita. Profit, polepa, korupcija su cujepiva učinila opasnim a opetovanim pisanjem o štetnosti cijepiva samo da ljudi budu sve bolesniji kako bi oni mogli sve više zarađivati, rast, rast, rast, rast, dionice, dividende, bogatstvo.
I na kraju, opet ne vidjeh ni jedno ime proizvođača štetne vakcine samo trkeljanja o šetnosti, znači svi proizvođači rade otrov a ne cijepiva, dakle nije im stalo do ljudi već do širenja boleština na koje smo već zaboravili.
To što nitko nema snage stati na kraj proizvođačima loših cijepiva jer su financiski prejaki i niko ih se ne usudi spomenuti jer bi ih zgazili je druga strana priče, bolje da sve proglase lošima, jednostavnije je.

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  neznanje

neznanje@liječenje samo jedne osobe s neurološkim smetnjama košta milione.Od mjesečnih lijekova(po cc 6000 kuna mjesečno) ,pelena ako je inkontinentna,obloga za rane ako je u dekubitusima,ortopedskih pomagala,kreveta,jastuka,kolica itd,doživotnih pregleda….Liječenje autoimunih bolesti samo jedne osobe košta milione do kraja života…Liječenje tumora/karcinoma košta milione do kraja života(istinabog žive kraće)…A sve to mogu izazvati cjepiva.Tako da usporediti liječenje osoba u epidemiji nečega,a epidemije (ove zabilježene godišnje po državama)se svode na par stotina,rijetko tisuća …Liječenje jedne virusne bolesti je ležanje,tekućina,lijek protiv temperature,tekući puder kod npr.kozica,antibiotik(jednokratno ili dvokratno) SAMO kod posljedičnih SPORADIČNIH bakterijskih komplikacija…Trošak-sitnica…
Ako na račun cjepnog lobija uračunamo još trošak epidemija koje su nastale od samog cjepiva-cjepnim sojem virusa(kao što je poznato za polio,rota,hripavac…)…i još cijenu cjepiva za državu…Daleko više državu(porezne obveznike) košta cjepni hazard…
Naravno da je to SVE NEMOGUĆE točno izračunati,zato jer cjepni lobi NE PRIZNAJE POSLJEDICE…
Ako antivakserima novac teče od alternativaca,provakserima profesionalcima SIGURNO teče od big pharme…

Silence
Gost
Silence
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ajde, trolu jedan, prestani!
Kažeš da jedino školovani liječnici mogu o tome diskutirati, a to je notorna laž jer školovani liječnici ne uče o cjepivima. To je jednostavna činjenica o kojoj nema diskusije ni različitih mišljenja. Uostalom, imaš snimku pa pogledaj više puta dok ti ne sjedne.
Druga stvar o kojoj se**š su troškovi liječenja jer se paušalno nabacuješ iznosima koje mogu ozbiljno shvatiti samo neznalice i trolovi poput tebe.
I daj, majketi, tu analizu po kojij ti tvrdiš da ovaj pokret plaćaju alternativci! Sve što sam ja do sada vidjela je da alternativci zarađuju na liječenju djece oštećene cjepivima jer klasična medicina “ne zna uzrok” tih zdravstvenih problema. O smrtima od cijepljenja da ne govorim jer na njima nema zarade.
Doći će dan kad će takvi poput tebe (i ti isto) odgovarati za zločin protiv humanosti. Znaš, i prije su neki ljudi postajali fanatici i bili nošeni na valu uspjeha, da bi ih taj val na kraju poklopio. Jedva čekam taj dan za tebe, tebi slične i onog NJD iz Indexa.

Onako usput
Gost
Onako usput
1 godina prije
Reply to  neznanje

Neznanje, što da tebi netko pod prisilom odsjeće jedan testis (cijepljenje), kako bi te to u budućnosti zaštitilo od zle babaroge (bolesti) koja možda vreba u šumi, a kada bi se tome usprotivio, objasnilo bi ti se da je problem slojevit i da ga ne možeš shvatiti, a budeš li ustrajao u odbijanju tog kako bi ga mogao nazvati “barbarskog čina” ismijavati će te se, suditi i naplatiti visoka kazna, zabraniti zaposlenje i oduzeti djeca, možda bi tek tada počeo razmišljati o prisilnom cijepljenju djece kao fašističkoj agendi.

Nažalost mnogim roditeljima, uključujući liječnike, se upalila lampica tek kada im je prvo dijete stradalo, tada su započeli vlastito istraživanje jer im drugo nije preostalo, od kojega su zanijemili. Pobjesnili su shvativši da niti svoje drugo dijete nesmiju zaštiti.

Ne podcjenjujte bijes roditelja kada shvate prevaru i uvide tko je krvnik koji je, nebitno ili u neznanju, gluposti, površnosti, pohlepi, trajno upropastio njihovo prethodno zdravo i veselo djete, učinivši ga bolesnim, doživotnim invalidom ili ubivši ga.

Kada se namjere na onoga koji ga je slagao i primorao da se, pod krinkom “sigurne” mjere prevencije koja je spasila čovječanstvo od smrtonosnih bolesti, u njegovo djete uštrca klinički neispitan koktel otrovnog smeća nakon kojega se razboljelo ili umrlo, samo da bi se netko proizvodeći i prodavajući to smeće obogatio, vjerujem da im neće biti lako. Neznanje im neće pomoći.

Pedijatrima predlažem da prouče sastav cjepiva i njegove posljedice prije nego li s njim tretiraju svoje zdrave pacijente, radi se o iznimno dragocjenim bićima koja smo vam povjerili s najvećim mogućim povjerenjem.

Predlažem vam da se pozovete na prigovor savjesti, jer ta vam je mogućnost ostavljena da ne sudjelujete u ovome. Poslije bi moglo biti kasno. Neznanje vas neće spasiti.

Zdravo!

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje

Kolega, evo vam jedna poveznica:
https://www.amazon.de/gp/product/3891891784/ref=dbs_a_def_rwt_bibl_vppi_i0
.
Ima je sigurno i na nekim od nasih jezika, a mozda se moze i naci kao PDF na mrezi…
Sumnjam da ce vam biti dobro, kad procitate ovu knjigu, a natjerali ste svoju djecu na cionisticke otrove.

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje
“…Nema poveznica…”
Kako nema?
Imate je u tekstu na video od preko 9 minuta!
Ovo je samo prevod (a video vam je i titlovan).

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Istražuj
Hvala lijepa na upozorenju. Previdio sam link i veoma mi je drago da si me upozorio na to.
Pogledao sam sadržaj.
Nije mi jasno tko je rezao sadržaj ( nadam se tvom upozorenju i unaprijed hvala).
Ono što se vidi da ovaj stručni forum doista vodi brigu o događanjima na terenu. Eventualni problemi su uočeni i bit će riješeni.
Ono što nije prezentirano, i iz izlaganja sudionika je jasno, su statistički pokazatelji. Ovako izvađeno iz javno zdravstvenog okvira sve može figurirati kao nešto što ugrožava prava i zdravlje pojedinca. pregled statistika benefita cijepljenja populacije a pogotovo cost- benefit cijepljenja ukazuje na nešto čega se države neće odreći. U nekim slučajevima 100% a kod nekih bolesti se možda odluče na slobodnu odluku građana. Npr. antitenaus cijepljenja u dječijoj dobi se neće niti jedna zemlja odreći. Naj veća smrtnost dojenčadi je bila baš poradi tetanusa. Danas nema napisa, o takvoj kazuistici, u novinama.
Pokret antivaksera je promašena inicjativa. Svojim vođama donosi benefit. Nadam se da će biti jednako glasni i istaknuti i onda kad posljedice njihove aktivnosti poču pokazivati negativnu stranu.

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje
“… Ono što se vidi da ovaj stručni forum doista vodi brigu o događanjima na terenu …”

Kolega,
Meni ovaj forum u opste ne izgleda kao da (bilo ko od ovih) “vodi brigu” o bilo cemu.
Totalna konfuzija.
Nakon skoro 70 godina MASOVNOG trovanja ljudi besmislenim ili bolje reci – suludim – “konceptom” vakcinizacije, ovi doktori naprosto samo bleeeeje o “problemima”, a u jednom trenutku lik iz Afrike cak postavlja pitanje:
“Imate li vi pojma da li te supstance (otrovi) od raznih proizvocjaca – kad se zajedno daju djeci – izazivaju jos gore stvari…”
Totalno – DNO.
Jedina je sreca da mozemo makar nazrijeti – dubinu DNA.
(Inace dno je zasigurno duuuuboko, dubooko)…
Lijep pozz

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Raven testosterona je vedno bolj nizka. Del odgovora leži v dejstvu, da je bila medicina v času tretjega rajha dominantna znanost v tesnem zavezništvu z vladajočo politiko. Leta 1939 je skoraj polovica vseh nemških študentov študirala medicino. Oblast jim je ponujala zaposlitve in moderne laboratorije za “arijske državljane” in za doseganje “rasne higiene”. Prav tako sta imeli do istega leta dve tretjini nemških zdravnikov takšno ali drugačno povezavo z nacistično oblastjo.

To pa je povzročilo znotraj stroke široko prepričanje, da obstajajo nižje razvite rase, da obstajajo ljudje z genetskim primanjkljajem in da je naloga nemške znanosti, da odpravi to naravno neskladje, ki je ob tem še vir bolezni in drugih zdravstvenih anomalij. Marsikateri od teh zdravnikov je tako dejansko verjel, da v imenu znanosti dela nekaj dobrega.

Zanimivo je, da so na primer prav nacistični zdravniki med prvimi odkrili škodljivo povezavo med kajenjem in rakom ter zapisali preventivne ukrepe, zelo podobne današnjim.

Nacistična znanost je bila tako marsikaj – v razponu od najhujših zločinov do nekaj pomembnih odkritij. Večinoma pa bi se je morali spominjati po tem, da je prestopila številne meje, ki bi morale za vedno ostati nedotaknjene. Za slednje bi bilo sicer težko kriviti zgolj nacistično znanost. Poskusov na vojnih ujetnikih so se namreč lotevali tudi Američani, Rusi, Japonci, Kitajci … In prav vsi so pozabili na etiko.
Nemci bodo evnuhi in nastavljali svoje ritke mogočnim črnim tičkom. Raven testosterona belih cepljenih moških drastično pada. Ne vem, če zaradi cepiva, toda belci se spreminjajo v kinnarje. Še malo pa bodo plesali Hidžarski ples kot ga plešajo hidžre v Indiji. Tudi črnci tečejo hitreje in bolje zadenejo koš na košarkarski tekmi.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Zakaj so torej fantje vedno bolj podobni puncam in punce vedno bolj fantom? Preden so začeli množično cepiti so fantje odrasli v moške a zdaj so napol babe. Zakaj je zdaj toliko otrok z rakom? Ali virus ošpic res pobija rakave celice? No en primer imamo, da je virus ošpic pobil rakave celice in rešil življenje neke ženske. Toda danes sem videla tri fante, ki so bili videti kot tri sestre.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Mateja

Mateja, to nema veze sa cijepivima, pa muško-žensko i obrnuto je poznato još od stare grćke i rimskog doba, nema to veze sa cjepivima ali ako ti je lakše kad vidiš mškog da liči na žensko ti okrivi vakcinu !

Tom
Gost
Tom
1 godina prije
Reply to  neznanje

Najbolji komentar u dugo, dugo vremena

Borg
Gost
Borg
1 godina prije
Reply to  neznanje

Koja si ti konjina majku ti tvoju tupavu znas vec sta.
Djubre jedno nacisticko

Siniša
Member
Siniša
1 godina prije

Nedavno sam gledao emisiju iz Srbije, ljudi su izgubili dvoje djece zbog vakcinisanja….jadnici su popustili i vakcinisali i drugo dijete iako im je jedno već preminulo od posledica i drugo im je nastradalo.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Siniša

Da li si siguran. Tko je to provjerio i dokazao. Tko je to objavio. Antivaks je pun dokaza koji nisu ni smiješni već tragično i degutantno pretenciozni.
Na fejsu vidim majku i tinejđerku koja se previja. To je neki dokaz? Kad je cijepljena, biokemiski nalazi, nalazi osnovnih krvnih pretraga, klinička opservacija, nalazi specijaliste, tijek bolesti, izvršeno liječenje, nalaz po izliječenju, specifične dijagnostičke metode? Možda cura, ukoliko ne glumi da bi post bio čim više puta klikan, treba dobizti stvri i to se poklopilo sa cijepljenjem Hej ljudi pa to nije zaje.ancija! Pričamo o zdravlju i mogućim smrtonosnim posljedicama. Baš me interesira gospođa doktor Lidija Gajski i njeni iskazi nakon prve ozbiljne epidemije neke od smrtonosnih bolesti u populaciji koja nije cijepljena. Unaprijed mogu izreći par fraza koje će trubiti po medijima, ukoliko vas interesira.

Mateja
Gost
Mateja
1 godina prije
Reply to  neznanje

Zakaj so torej precepljeni belci na atletskih stadionih precej slabši kot necepljeni črnci?

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mateja

Mateja
Crnci imaju drukčiji nervni sistem od bijelaca. Kod njih je razvijenija sposobnost ispoljavanja eksplozivne snage kao i opuštanje nakon napora. To je uočeno odavno. Lično ne znam zašto je to tako i bio bo zahvalan za svaku informaviju o tome.
Ono što znam je da se crnci iz dva susjedna plemena genetski više razlikuju no što se razlikuju bijelci, azijati i crvenokošci zajedno. Zašto oni pokazuju toliku genetsku raznolikost još uvijek je nepoznanica. Zna se da su se u povijesti događale kataklizme koje su cjelokupnu ljudsku populaciju svele na jedva dvije tisuće jedinki. Takođe se zna, istraživanjem fosila genetskom analizom da su se ljudi selili iz afrike p a opet u afriku. U mđu vremenu su se parili s neandretalcima pa mi danas imamo 11% neandretalskih gena.
Strašno je puno toga što treba istražiti a puno više toga što treba protumačiti. Ja to nisam aposoban a i imam previše godina da počnem.
Samo tvoje pitanje te predisponira za znanstvenika. Probaj. Bilo bi mi drago da čitam nešto što si istražila i protumačila.
Sretno sa znatiželjom!

ray
Gost
ray
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ne razumem cemu minusi…covek je u pravu, crnci se medju sobom genetski mnogo vise razlikuju nego belci medju sobom,a posebno azijati. Razlog je vrlo jednostavan, i nema veze sa rasizmom,superiornoscu jednih ili drugih, i sta ja znam…razlog je sto crna rasa postoji mnogo duze od ostalih rasa, pa je samim tim nastalo dosta razlicitih varijacija gena.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

Čak i ako se ne ulazi u raspravu, ovi doktori tvrde da nije cijepljenje štetno, nego loša cjepiva, a takvih je mnogo. Brkaju se pojmovi. Ako se u cjepivu nađu prljavštine i otrovi, DNK ljudski ili životinjski, nepotreban, znači da je pravljeno doslovno u “garaži”, odnosno neadkevatnim uvjetima i da možda ne sprečava ništa.-

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije

Čitao sam izlaganje nekog talijanskog doktora, prvi je bio potpisnik prijedloga zakona o provjeri cjepiva, ali naglašava da je cijepljenje veliko postignuće medicine, iako ne ovakvo kako se radi danas, da čestu u ampluli nema nikakvih antitijela niti oslabljenog virusa da potakne stvaranje imuniteta, već obična prljava voda. Mogao bi sad tražiti ime i datum konferencije, al mi se ne da. Dakle, cijepljenje da, ali pravo da se zna što se to daje djetetu i napraviti spisak obaveznih (velike boginje / TBC/ štojoš….) i po izboru, a tih je sada mislim 24 cijepljenja od rođenja do 14. godine života, a do 2050. će biti 100 cjepljenja. (1963 je bilo samo 3) Kakvo cijepljenje za vodene kozice ili šta ja znam obične dječje bolesti, To su budalaštine. Ali da se netko ne cijepi protiv tuberkuloze, milijarde puta provjereno i dokazano da djeluje, taj nije baš pri sebi,. Opet s upozorenjem i napismeno što to cjepivo ima u sebi, a ako nije dobro, da nađem drugog proizvođača, na primjer. To treba srezati na pet-šest cjepiva životno važnih, ovo sve odhebat …

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije

Cijepljenje je – PREVARA.
Izuzetno je bitno :
– istraziti koncept “vakcinisanja”…
– istraziti podatke o nastanku i nacinu “vakcinisanja”…
– istraziti podatke o “uspjehu vakcinisanja” – ali ne samo kroz cionisticke/zidovske “medije i institucije” – nego te podatke jos procesljati i sam uz koristenje logike. (Prevara i laz je OGROMNA!)

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  istrazuj

istrazuj
Ne, cijepljenje NIJE prevara.
DANAŠNJA cijepljenja su – prevara. Jer je proizvodnja i prodaja cjepiva – prevara. Pa tako rade sa svim stvarima; od ekologije do kršćanstva…
Još u starim vremenima, na tržnicama robova, iskusni arapski trgovci kupovali bi robinje sa malim ožiljkom na unutarnjoj strani bedara…dokazom da neće nikad dobiti velike boginje…

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Lucija

@Lucija
“…Još u starim vremenima, na tržnicama robova, iskusni arapski trgovci kupovali bi robinje sa malim ožiljkom na unutarnjoj strani bedara…dokazom da neće nikad dobiti velike boginje…”
.
I to je valjda bio znak da su cijepljene?
Pa cijepljenje pocinje tek poslije 2ww, dakle oko 50tih…
I uvijek – od prvog dana tog ZLA – uvijek je bilo samo odvratno smece kojim se ljudski rod gazio od mladih dana!
.
Cijela “naucni koncept” je zasnovan na tezi :
– virusi napadaju tjelo covjeka, a on se brani tzv “antitjelima” (bazirano na predpostavci da jednom prelezani virus ne moze ponovo izazvati bolset), jer je organizam napravio “antitjela” kontra tog virusa…
– tzv “antitjela” su onda genijalci poceli praviti recimo na kozi krave, magarca, a majmuni su bili popularni do 70tih! Metod prakticno vise – sulud – nego primitivan! U sustini, zarazenim nozem isjeku kozu zivotinje, a onda gnoj koji je tjelo zivotinje napravilo (koji sadrzi “antitjela”) – se prakticno skladistio u bocice (sa raznim otrovima i teskom metalima) – te se davao stoki (nama ljudima “goyima”) kao “vakcina”…
– danas je to sve navodno puno “modernije”…. (NE VJERUJEM!)

Pa dijete bi postavilo pitanje:
1. Kakve veze ima gnoj koji je proizvela krava ili cak majmun – sa gnojem koji bi proizveo (NEKI) covjek???
(a definitivno nismo svi isti…roboti …)
2. Zasto su trebali teski metali i teski otrovi u tim “vakcinama” ?
(naravno sad ce “upuceni” reci zbog “katalizatora, animatora, vakumske pumpe…” i jos kakvih sranja… OK… NE VJERUJEM im!)

Dakle, kolegice, smatram da su tzv “vakcine” – samo smece.
TOTALNO smece.
Jos mi je odvratnija “nauka” (ili “naucnici”) koji to propagiraju… (one budalase, koji pored svih informacia i zdrave pameti i dalje tjeraju djecu na ovo ZLO – covjek samo moze zaliti)
Lijep pozz

Gott mit uns
Gost
Gott mit uns
1 godina prije
Reply to  Lucija

… i danas ima puno prevarantskih lekara

PPP
Gost
PPP
1 godina prije

Laki cjepiva prave samo par zapadnih firmi. Nisu to plastične lopatice da ih se može praviti u Gračanici. Čita se između redova, jer nitko nije lud reći “jeste mi smo krivi za probleme”, pa nakon konferencije otići u zatvor.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  PPP

O ne, prave Kina i Rusija, Japan također, Izrael, nije baš tako. Ukrajina je kupovala od Rusije u okviru CIS-a p povlaštenim cijenama, sad nema novca i ne kupuje skoro ništa ili kupuje smeće, i bilježi rast teških oboljenja koja se mogu spriječiti cijepljenjem. Ja još ni u Hrvatskoj nisam čio ikoga da je protiv cijepljenja apsolutno i da to treba ukinuti, već cijepljenje samo onim potrebnim, čistim i provjerenim i provjerljivim.

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije

L.R kaze:
“… Drugim riječima, znanost o cjepivima kako je opisala ustanova za cjepivo je nadriliječništvo…!

Pa naravno!
I to nadriljecnistvo – kojim se UBIJAJU ili SAKATE ljudi.
Vec desetljecima se javljaju biolozi, doktori, istrazivaci – koji APSOLUTNO raskrinkavaju i ovu cionisticku LAZ!

Sta vise dr Stefan Lanka je prije koju godinu objavio na svom sajtu izazov SVIMA koji to zele – da u slucaju da mu predstave naucni model virusa djecijih boginja – ISPLATIT CE 100 hiljada EURA!
(Ne “patuljke”, “zvjezdice” i gluparije koje su nama predstavljali u skolama kao “”medele virusa” (a ocito to smece i danas prodaju specijalno po Balkanu i “zemljama u razvoju”!) – nego MODELtzv izolovanog virusa kako je propisano NAUCNOM METODOM!)

Sta vise dr. Lanka je dao i SVE PODATKE o “renomiranim” njemackim ustanovama za “virusologiju” i uputio je prakticno CIJELI Svijet da osvoji tih 100k!
Od svih “naucnika” i dr…dr…dr…dr… koji su izgradili sve moguce karijere na tom laznom SMECU – javio se jedino mlani balavac iz Svedske (naravno pripadnik Sekte povezane sa Tel Avivom) – i “pozvao” se na 3 (besmislena) “naucna rada” o tome.
(Zanimljivo je da sami PISCI tih radova (premda sje svako u tom poslu znao za opkladu!) – sutili su kao zaliveni…smradovi!)

Mladi svedski zidov – ocito poslan da “odradi” dr Lanku – na kraju NISTA nije dobio….
Premda su zidovi/cionisti preko svojih smrdljivih medija (prakticno 99% svih medija u Njemackoj!), te kontrole sudskog sistema u Njemackoj (uviek cionisticki rob “drzava”) – ocekivali da ce to biti laka predstava da uguse dr Lanku – zesce su ga popusili!
Lanka je na Vrhovnom sudu Njemcke – dobio proces, koji je mladi svedski zidov (tj MOSAD kabala iza njega) pokrenuo u dadi da zgazi doktora.
Na zalost – uz APSOLUTNO kontrolu njemackih medija MOSAD…pardon “njemacke medije” su stvarno ispalile hiljade salvi govana na dr Lanku.
Kako prije, tako za vrijeme a i nakon procesa!
To im je jedino ostalo.
Naravno – i “medijska blokada” tj “sankcije” – poznato huanitarno sredstvo zidovske sekte kroz stoljeca!

Licno mislim da ovaj clanak – kao i SVE informacie o ovom ZLU koje cionisticka/satanisticka bagra (izmedju ostalih sranja) zeli SILOM nametuti za TROVANJE djece i ljudi – treba siriti kao POZAR.
Vjerovano ce to stoka sa Facebooka i ostalh zidovskih “drustvenih mreza” pokusati ugusiti, kao sto su ugusile po SVIM “drzavnim televizijama” – medjutim, sve manje ljudi vjeruje u smece koje se ispljuvava sa “drzavnih” (cionisticki kontrolisanih) medija.
Naprosto – prenosti informaciju!
Pogotovo onim koji imaju djecu, a korumpirana-stoka na vlasti u banana-drzavama bivse SFRJ – jos prisiljava roditelje da TRUJU vlastitu djecu!
Ovakve informacije su – ZIVOTA VRIJEDNE.

buchwald
Gost
buchwald
1 godina prije
Reply to  istrazuj

https://www.facebook.com/154579937907093/posts/1833969173301486/
“HISTERIJA VELIKIH BOGINJA: OTVORENO PISMO DOKTORA MEDICINE GERHARDA BUHVALDA

20. januara 2003. godine, čuveni nemački kritičar vakcina, doktor medicine Gerhard Buhvald, napisao je OTVORENO PISMO nemačkoj ministarki zdravlja Uli Šmit. Naime, ona je objavila da se u Nemačkoj, zbog terorističke pretnje, razmišlja o prisilnoj vakcinaciji protiv velikih boginja. U pismu koje sledi, ovaj doktor je upozorio o mogućim posledicama i obrazložio zbog čega vakcina protiv velikih boginja ne samo da nije svrsishodna već i opasna:

Poštovana gospođo Ministarko,

Vakcine sa vakcinacijskim materijalom koji se sastoji od Vaccinia virusa, ne daju, kao što su to pokazale epidemije velikih boginja u periodu od 1947. do 1974. godine, nikakvu zaštitu od infekcije koju izaziva virus variole. Pri tome su vakcine nakon izbijanja epidemije velikih boginja posebno opasne.

Dokaz broj 1:
Naša zvanična statistika o velikim boginjama tvrdi da je u gorepomenutom periodu zabeleženo ukupno deset smrtnih slučajava od velikih boginja. To je netačno. Od ovih 10 slučajeva, potrebno je najpre isključiti 4.
U pitanju su stariji ljudi, koji su se nalazili u terminalnom stadijumu nekog od oblika kancera, koji su ležali u bolnicama i koji su NAKNADNO dobili nekoliko pustula na telu. Oni su podlegli zbog kancera. Zatim, tu je i pet žena koje su nakon izbijanja epidemije velikih boginja vakcinisane (tzv. inkubacione vakcine). One su jadne iskrvarile iz svih mogućih telesnih otvora, a da im na telu nije pronađena nijedna pustula od velikih boginja (gospođa Šnicler iz Monšaua, sestra Elizabet i sestra Marta iz Dizeldorfa, gospođa Ajholc iz Ansbaha i učenica medicinske škole Barbara Bernd iz Menšedea).

One nisu umrle od velikih boginja već od vakcine. Lekari koji su ih vakcinisali su njihove ubice.

Preostaje: jedini smrtni slučaj od velikih boginja – doktorka Maria Nekas iz Hajdelberga. S obzirom da je ukupno bilo 95 obolelih (a svi su bili vakcinisani sa Vaccinia-sadržajem), kao i jedan pravi smrtni slučaj, onda bismo prema ovoj stopi mortaliteta, u današnjim uslovima mogli da računamo sa oko 1%.

Dokaz broj 2:
U slučajevima izbijanja velikih boginja u Nordhajm-Vestfalenu (Dizeldorf 1961./62., Monšau 1962. i Menšede 1970. godine) pronađeno je ukupno 1183 „kontaktnih osoba I stepena“. Dakle, ljudi koji su, slikovito rečeno, „pogledali u zenicu obolelog od velikih boginja“.

Od ovih osoba koje su bile u direktnom kontaktu, njih 474 (iz ko zna kog razloga) nije smelo da bude vakcinisano. Među ovim „jadnim ljudima, koji nisu mogli da uživaju u blagodetima vakcine, i koji su tako nezaštićeni morali da budu prepušteni svojoj sudbini“, nijedna osoba niti je obolela niti preminula od velikih boginja! Od 709 osoba koje su bile u direktnom kontaktu, i koje su mogle da profitiraju od „blagodeti“ vakcine, njih 58 je obolelo i sedmoro je preminulo. Da nisu vakcinisani, ne bi ni oboleli ni umrli.

Dokaz broj 3:
Jugoslovenski „gastarbajter“ E. Hodža, otputovao je u martu 1972. godine u svoju domovinu, na područje Kosova kako bi učestvovao u slavlju koje se u njegovom selu priređuje povratnicima sa hadžiluka iz Meke. Tamo je bilo mnogobrojnog ljubljenja i dodiranja obraza sa svetim ljudima, koji su se sada mogli nazvati Hadžijama. Jedan od njih je imao crvene pečate po licu. Kada se Hodža vratio u Nemačku, primetio je i kod sebe istovetne crvene pečate koji su se umnožavali. Potražio je pomoć kod nekoliko lekara, dugo vremena je sedeo u punim čekaonicama. Ali niko nije mogao da postavi pravu dijagnozu.
Kako je još bio i bez posla, putovao je često kako bi posetio svoje prijatelje i rođake. Bio je u mnogim domovima, tamo se su se iznova pozdravljali i ljubili, obraz uz obraz. Crveni pečati su se množili i sada se već loše osećao. Ponovo je potražio lekara, ponovo dugo sedeo u čekaonici. A onda su ga u jedno nedeljno veče, uputili na jednu kliniku za kožne bolesti u Hanoveru. Tamo su bili samo dežurni lekari, a veoma aktivni E.H. je šetao kroz celu bolnicu, posećivao druge pacijente i istraživao celu zgradu.

Kada je u ponedeljak došao na ispitivanja, izražena je sumnja da su u pitanju velike boginje, i ta sumnja je potvrđena. On je u međuvremenu imao oko 800 pustula na telu.
Tada je započela najveća potraga, u istoriji posleratne Nemačke, za kontaktnim osobama. To je bilo vreme Uskršnjih praznika, a Nemci su otputovali za praznike, kao obično od Severnog mora do Sicilije. E.H. je u periodu od 17. do 28. marta bio u direktnom kontaktu sa nekoliko hiljada ljudi. Nažalost, pronađeno je samo 678 osoba koje su stavljene u karantin.

Pošto su se opametili nakon događaja u Nordhajn-Vestfaliji, ovi ljudi NISU vakcinisani. Niti je bilo novoobolelih niti smrtnih slučajeva. Onog dana kada su ih otpustili, kada je bilo potvrđeno da se nisu inficirali, tada su ih vakcinisali i otpustili kućama. Mera predostrožnosti koji se može opisati samo kao „besmislena“.

Poštovana gospođo Ministarko,
Vaše najavljene mere su u celoj Nemačkoj izazvale strah i užas (ali možda je upravo to ono što su Vaši savetnici želeli!). Ukoliko budete uspostavili prisilnu vakcinaciju, a ne bih želeo da se nađem u Vašoj koži, tada preuzimate na sebe veliku odgovornost. Ono što sam Vam ovde opisao, poznato je većini naroda. To stoji i u mojoj knjizi „Vakcinacija, posao sa strahom“. Prodata je u nekoliko hiljada primeraka. Narod će Vas okriviti za svaki slučaj oboljevanja i za svaki smrtni slučaj kao posledicu ove vakcinacije sa vakcinacijskim materijalom, koji je napravljen od virusa koji ne postoji kao slobodan u prirodi, i samim time i ne može da zaštiti.
Lično se nadam, da je vaša akcija širenja straha samo jedan deo propagandnog dobošarenja, koje su inicirali Amerikanci sa ciljem da „Satanu“ Sadama Huseina nateraju da napusti zemlju i da se uputi u egzil.
Za gospodina Buša bi u tom slučaju bio otvoren put ka najvećim rezervama nafte na svetu.

S poštovanjem,

Dr. Buhvald,
Medicinski savetnik „Udruženja za zaštitu oštećenih od vakcina“

https://youtu.be/nYXlxnmDUF8

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  buchwald

@buchwald
Svaka cast.
To je to.

Derim
Gost
Derim
1 godina prije

U principu sam za cijepljenje ali proizvođač kao i onaj ko nameće obavezu cijepljenja mora imati odgovornost. Ne pričamo o nuspojavama tipa mučnina, povišena temeratura nekoliko dana, proljev, ovdje se radi o trajnim posljedicama na organizam djece. Ove izjave pokazuje šta su danas postala cijepiva. Sve za profit, zaraditi što više a posljedice neka trpe korisnici. Najbolje je kad mi slože priču koliko košta liječenje necijepljene djece ili ljudi. Niko ne spominje koliko košta liječenje cijepljenih. Ko to sve na kraju i plaća? Upravo oni koji rizikuju zdravlje svoje djece.

Med.Mafija
Gost
Med.Mafija
1 godina prije

Veci problem je zloupotreba cjepiva od lekarske mafije … onda stete su fatalne

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije

Istraživać
Nerado kažem nekome da nije u pravu. Ti nisi u pravu. Ne znam koje si struke no cijepljenje spada u jednu od največih dostignuća u medicini u povijesti.
O kontroli cjepiva i njihovoj ispravnosti ne govorim.
Ono što bi bilo poželjno znati je da večina populacije ne rzlikuje posljedice ne adekvatnog sastava cjepiva (razni adjuvansi) i metode kao takve. Bilo bi veoma poželjno, iz razloga održavanja nivoa zdravlja u općoj populaciji, jako dobro razlikovati ta dva pojma i posebno ih naglašavati. Ne možemo jedno od naj večih dostignuća u održavanju zdravlja koje medicina poznaje minorizirati poradi neadekvatnog sastava neki cjepiva. Čak i takva, ukoliko to doista jesu, cjepiva pokazuju svoju izrazitu sposobnost zaštite populacije.
U nekom postotku ona jesu opasna. Svaki dan koristimo puno opasnija i smrtonosnija sredstva i ponašamo se puno rizičnije a da bi odbacili cjepiva.

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije
Reply to  neznanje

U nas ti ima jedna izreka koja kaze”Ako te sretnu trojica i kazu ti da si pijan ,onda si pijan neka nisi nista popio”
Ovdje ima barem trideset njih koji ti govore da si pijan.Znas kako izgleda kada pijancu trijezni postanu cudni?

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Mucke

Mucke
Mučkaš. Poslužit ću se tvojom logikom. S jedne strane je desetak tisuća znanstvenika i par stotina miliona liječnika koji liječe i cijepe svoje pacjente i veoma,veoma rijetko vide značajnije loše posljedice cijepljenja ( crvvrnilo na mjestu uboda ili kratkotrajno povečanje temprature se ne smatra nečim značajnim) a sa druge strane je šačica liječnika koji vide strašne probleme u cijepljenju i potiću kampanju protiv cijepljenja. Kad sretneš stotinjak milijona ljudi koji ti kažu da si pijan onda vjerovatno jesi. Zar ne?
Kad ti tridesetak ljudi bez ikakvog stručnog znanaja kaže da ne znaš što to znaći i tko tu ne zna.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Ma nije istina! Cjepiva su super, ajmo, navali narode, jos su i besplatna!

Stock
Gost
Stock
1 godina prije

Bas danas sam bio na sastanku gdje jedna strana firma zeli da upadne na trziste i vec je njihov loby odradio da se nadju na listi, ali ne dovoljno visoko.
Elem, kazu …ako koristite nas preparat usteda za drzavu (ovdje drzava vecim dijelom finansira ljekove) ce iznositi 150 000 000…hocu reci 15 000 000 eura.
Samo za jedan lijek. Usteda za drzavu.
Konkurentski lijek kosta drzavu 30 miliona eura.
Jedan lijek. Koji ne lijeci bolest nego ublazava simptome. U zemlji od 10 miliona stanovnika.
Pa vi kontajte koje su cifre u igri.
Sa vise lijekova.
Globalno.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Neka mi netko objasni od zagovornika cjepljena, zasto se za ovcu ili kravu dobije odsteta ukoliko ugine nakon cjepljenja, a ako se djetetu nesto dogodi nakon cjepljenja, onda su krivi geni, ishrana, slucajnost, ma sve drugo osim cjepiva?

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Zato sto bi proizvodnja cjepiva postala ono sto bi i trebala biti,dobrobit covjecanstva, a ne profit, a kad se uz dobrobit uvede i odgovornost za namjerno cinjenje zlodjela u svrhu stjecanja osobne dobiti,onda bi se i cijepljenje vratilo u neke normalne okvire koje nitko ne bi dovodio u sumnju,naravno kad vecina drzava bude sama proizvodila cjepiva prikladna za njihovo stanovnistvo a ne ovih par monopolista.

imalijosnade
Gost
imalijosnade
1 godina prije

ko ce odgovara?- niko!
a kad padne jedna komoda od ikeina namjstaje i drmne malu bebu necije “Kelly family sorte osreta 30. milion$ ..
il kad auspuh vw propusta više od 1promil co2 2.5 milijardi $ kazna njemica…

Boža
Gost
Boža
1 godina prije

Šta bi sa teorijom zavere i što ove naše prodane duše hoće da hapse ljude koji kažu istinu. Da smo država, ministar zdravlja bi podneo ostavku a vlada oformila komisiju.

wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
Gost
wlddrkgvnrnelltkiprpdkw
1 godina prije

A onaj tko kaže da se nekome ruka osuši, neka mu se mozak osuši!

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije

Ide se na to da imaš dva izbora. Prvi je da ti dete bude pokusni kunić za vakcine sa velikom verovatnoćom trajnih oštećenja vitalnih organa, a drugi izbor je da na to ne pristaneš što onda pokreće kampanju narušavanja “prava deteta” sa krajnjim ishodom pokušaja oduzimanja deteta, odstranjivanja iz porodice i ponovno prisilno vakcinisanje. Niko ne govori o pravim statistikama broja oštećene dece i epidemiji bolesti imunog sistema. Sestre koje dnevno imaju na desetine poziva užasnutih roditelja te podatke ne evidentiraju. Ličo sam to gledao. Najveći problem je to što su većina medicinskih radnika ateisti. Misle da ako ne veruju u Boga da samim tim ne postoji ni Strašni sud. Za njih su izgubljeni i uništeni životi samo statistički broj koji ih mnogo ne uzbuđuje. Veruju u neki nadolazeći savršeni svet koji će doneti nauka a do koga da bi stigli vredi svesno i žrtvovati jedan deo onih koji jednostavno nisu imali sreću. Probude se tek poneki koji dožive neku ličnu tragediju koja ih pogodi i otvori im srce i za druge stradalnike. I nije problem što smo svi već svesni da je medicina postala najefikasniji metod depopulacije stanovništva, problem je što se stvaraju zakoni gde čovek postaje gonjen ako tu istu medicinu ne konzumira u meri koju nam “svetska” zdravstvena organizacija propiše.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik