Dokument iz Botswane dokazuje – novi soj pronađen je u potpuno cijepljenim osobama!

Vakcinisani sire novi soj
28 komentara

Iako nas pokušavaju uvjeriti kako su upravo necijepljeni krivi za nove sojeve, prema dostupnim podacima čini se kako je upraov suprotno istina. Navodi novi soj virusa nazvan omikron, pronađen je u Botswani upravo kod cijepljenih osoba, i imamo dokument koji to dokazuje. Radi se o dopisu za medije kojeg je objavio predsjednički COVID stožer Botswane:

U tom dokumentu jasno se navodi kako su sve 4 osobe kod kojih je soj identificiran bile potpuno cijepljene protiv COVIDa. Napomenimo, da je u Botswani cijepljeno samo oko 20% stanovnika.

To samo potvrđuje ono na što je upozoravao nobelovac Luc Montagnier, da će cjepiva stvoriti nove sojeve. Taj mehanizam je dobro poznat i postoje mnoge studije poput ove objavljene na stranicama Harvarda:

Osim toga, ovi dokazi u potpunosti opovrgavaju službeni narativ, i izjave naših domaćih „stručnjaka“ koji i dalje, unatoč znanosti i zdrave logike, guraju svoj lažni narativ:

cjepivoCovidOmicronvakcinavarijanta
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joe
2 godine prije

Što je na to reći ona shupcina od 1,55 m visine? A tek ONO i DSZ meštar?

Smokva
2 godine prije

MARKOTIČKA NA APARATU

Mahatma
2 godine prije

Meni se čini da je cijeli ovaj cirkus samo način za diskreditiranje političara koji provode korporacije. Mislim, da želiš totalno uništit povjerenje građana u sustav i ”stručnjake” što bi napravio? Napravio bi od njih klaune kojima nitko ne vjeruje i nakon toga lagano preuzeo upravljanje.

Vuk
2 godine prije

Svaki vakser i antivakser koji drži do svoje pameti već je mogao naučiti iz iskustvene medicine: dok traje epidemija ne bockaj!

tihobl
2 godine prije

Poznato je da vremenom propadaju genetske modifikacije i da se DNK polako vraca na prirodne postavke. Nije iznenadjenje sto se pojavio bezazlen soj, slican priodnim sojevima korone koje stalno cirkulisu medju stanovnistvom.

To sto pokusavaju da od misa naprave lava nema veze ni sa medicinom ni sa biologijom. Evo G7 se hitno sastaje zbog omikrona.

Dominik
2 godine prije

Ma koji soj? Soj za glupe vaksere pripadnike covid kulta…nema soja nego se zamorci poceli razbolijevati od cijepljenja a to treba nekako sakriti i manipulirati hipnotiziranom masom…ovo sve sto se dogadja ima jednu visu duhovnu dimenziju jer zavladalo je ludilo i kaos

Amigo
2 godine prije

Botswana 20% pelcovanih.
Što je Vili krivo rekao?
Virus mutira ako ga ne staviš pod kontrolu i desi se da cjepiva propuštaju.
Logično.
Patogeni uvijek nađu rupu i cjepivo ne uhvati sve, to piše u članku. To se odavno zna ali nijgdje u članku ne piše da se ne treba pelcovati, naprotiv.
Kliknite na LINK i pročitajte šta piše.

Rajko
2 godine prije

Sumnja je da je nulti nosilac Omikrona imuno kompromitovana osoba bolesna od HIV virusa a pri tome I necijepljena.

Raulko
2 godine prije

Omicron je samo EPP za 4 dozu..
1 doza
2 doza
3 doza
TROMBOZA
..ajmoooo covidioti, navalite u redove i ne zaboravite dječicu ..!!

Pravnica
2 godine prije

Na koji način oni procjenjuju tj. utvrđuju koji je soj? Kojim to testovima, kada niti jedan test nije pouzdan ni za taj “osnovni” virus. Kako znaju kada će se neki soj pojaviti? NIkako, eto kako, ovo je sve dio plana genocida koji se upravo nad nama vrši.

Max
2 godine prije

Logično je to najavilo prije skoro 2 godine.

Sparkling
2 godine prije

U emisiji na N1 TV gdje u sučeljavanju sudjeluje Obuljen Koržinek i Hasanbegović, u jednom trenutku (vrijeme 27:19) voditeljica kaže da necijepljeni potiču mutiranje virusa, insinuirajući pri tome da se ovaj porast događa radi necijepljenih. I to nije prvi put da ta ista voditeljica stavlja gostima “riječ u usta”. Gadljivo za gledati.
Lp

KISIK
2 godine prije

Teatar absurde prelazi u grotesku-završni čin.

Jery
2 godine prije

Narode probudi se! Ovo nece stati bez pobune!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI