Elite žure ”spasiti našu djecu”? FDA i CDC odobravaju Pfizerov smrtonosni ubod za djecu od 5 do 11 godina

Vakcinisanje djece
24 komentara

“Imamo posla sa zlom u slučaju da niste primijetili.” – Dr. Robert Malone, dr. med., virolog, imunolog, izumitelj mRNK cjepiva.

Kroz Trumpovu operaciju ”Warp brzina”, 2020. sklopljen je tajni dogovor sa ”stražnjim vratima” s divovima farmaceutske industrije radi očuvanja tajnosti traga novca. Zarađujući milijarde, do sredine prosinca 2020., Pfizerove prve doze cjepiva  protiv Covida-19 zabodene su u nesuđene ruke zabrinutih Amerikanaca koji su očajnički tražili sigurnost od velikog zlog pandemijskog vuka.

Još u svibnju 2021., AstraZeneca je počela testirati britansku djecu u dobi od 5 do 12 godina.

Do 13. listopada 2021. u SAD-u Pfizer je objavio da je FDA odobrila početak testiranja djece od 12 godina u svojim pokusima faze 3. Od 2. studenoga 2021., Pfizer i njegovi miljenici koji stvaraju ubojita cjepiva parazitski žude nad svojim CDC-om i FDA-ovim psićima, dajući zeleno svjetlo za ubode djeci od 5 godina. Prošlog utorka direktorica CDC-a dr. RochelleWalensky i FDA savjetnici službeno su ovlastili Pfizer za sve mlađu populaciju. Pfizer, druga najveća svjetska biotehnološka tvrtka za lijekove, dobiva carteblanche tretman od strane vladinih poslušnika i slugana velikih farmaceutskih tvrtki, CDC-a i FDA-e, unatoč tome što je Pfizer 2009. godine dobio najveću kaznu od 2,3 milijarde dolara u povijesti, zbog prijevare i nezakonitosti promocija četiri opasna zdravstvena pripravka.

Sada opet rade déjàvu, agresivno gurajući svoja nesigurna cjepiva protiv lijekova na nevinu malu djecu. Ne čudi da je Pfizer ujedno i najveći potrošač od svih njih, donirajući najviše i državnim i saveznim izborima, od siječnja 2019. preko tri četvrtine milijuna odnosno milijun dolara, čak i nadmašujući vlastitu lobističku grupu industrije velikih farmaceutskih kompanija, Pharmaceutical Research i Američki proizvođači (PhRM). Bacajući svoju težinu podmićivanja bilo u doprinosima kampanji ili u postavljanju rekordnih sudskih kazni, čini se da Pfizer uvijek dobiva svoj put, sada uspješno hvatajući vašu djecu.

No, web stranica CDC-a želi vas uvjeriti koliko je uvjerena o učinkovitosti cjepiva za djecu:

Slično onome što je uočeno u ispitivanjima cjepiva za odrasle, cijepljenje je bilo gotovo 91 posto učinkovito u prevenciji COVIDA-19 među djecom u dobi od 5 do 11 godina.

U međuvremenu, djeca svakodnevno umiru od onih “91 % učinkovitih” necjepiša.

Čudno je kako tako brzo nakon naslova New York Timesa od 10. rujna 2021. „F.D.A. Upozorava roditelje protiv cijepljenja djece mlađe od 12 godina”, da 29. listopada 2021., samo 7 tjedana kasnije, na vlastitoj službenoj web stranici FDA-e stoji naslov “FDA odobrava Pfizer-BioNTech Covid-19 cjepivo za hitnu upotrebu kod djece od 5 do 11 godina Dob.” U istom članku od 10. rujna NYT stoji:

“Američka uprava za hranu i lijekove ‘radi non-stop’ kako bi cjepiva protiv Covida učinila dostupnima maloj djeci”, stoji u priopćenju u petak. U međuvremenu, međutim, agencija je pozvala roditelje da ne traže vakcine za djecu mlađu od 12 godina, pa stoga još ne ispunjavaju uvjete za cijepljenje.

Isti rujanski članak Timesa citira dr. Janet Woodcock, vršiteljicu dužnosti povjerenice FDA, i dr. Petera Marksa iz FDA-ovog Centra za biološka istraživanja i evaluaciju:

Baš kao i svaka odluka o cjepivu koju smo donijeli tijekom ove pandemije, naša procjena podataka o korištenju cjepiva protiv Covida-19 kod djece neće zaobići [sigurnosne] kutove.

Odvažnost hrabrih laži prevladava dok milijuni nevinih ljudi umiru i na druge načine stradavaju od nuspojava zbog eksperimentalnih, klinički neprovjerenih i nedokazanih cjepiva velikih farmaceutskih tvrtki.

Kao prvo, postoji stopa preživljavanja od Covid-19 od 99,997 % za dobnu skupinu 0-19 godina.

Drugo, čak i ”mainstream” mediji izvještavaju o ozbiljnim štetnim učincima cjepiva, o upali srca i miokarditisu, po život opasnim zdravstvenim stanjima koja su posebno česta kod mladih muškaraca nakon uboda.

Treće, velika opasnost nalagala je FDA-i da nametne upozorenja na etiketi proizvođačima mRNK Pfizer i Moderna. Ove tri činjenice same ukazuju na to da potencijalni rizik štete od cjepiva za vrlo malu djecu daleko premašuje svaku korist. Ipak, CDC, FDA i Američko medicinsko udruženje, sa svim svojim korporativnim medijskim miljenicima, čvrsto drže lažnu narativnu dogmu da su se cjepiva protiv Covida-19 pokazala iznimno sigurnima za vrlo malu djecu. Ravno s web stranice CDC-a dolazi njihova izlizana, ponovljena laž:

Cjepiva protiv COVID-19 prošla su – i nastavit će se podvrgavati – najintenzivnijem nadzoru sigurnosti u povijesti SAD-a.

Ipak, gornja izjava je u sukobu s članom odbora savjetodavnog odbora FDA dr. Erica Rubina koji kaže:

Nikada nećemo saznati koliko je cjepivo sigurno dok ga ne počnemo davati. To je jednostavno način na koji to ide.

Gledajući sve obmane i zataškavanja CDC-a i FDA-e, dr. Rubin iznosi hladnu čvrstu činjenicu da se američka djeca u dobi od 5 do 11 godina samo promatraju kao najnoviji ljudski zamorci zarobljeni u njihovoj klaonici.

U međuvremenu, znanstveni stručnjaci kao što je poznati epidemiolog s Yalea dr. Harvey Risch, kada su se suočili s mandatom školskog cjepiva, napisali su ovakav odgovor:

Da je moje dijete, podučavala bih ga u našem domu. Iskreno, organizirala bih se s drugim roditeljima kako bismo ih izbacili iz škole i stvorili okruženje za školovanje kod kuće. U prosjeku je veća korist za školovanje kod kuće nego za cijepljenje i školovanje.

Prateći stvarnu znanost, milijuni roditelja izvlače svoju djecu iz javnog školskog sustava.

Standardna mjera učinkovitosti lijeka prema CDC Guidance dokumentu mjeri se u smislu broja potrebnog za liječenje (NNT), ili u slučaju cjepiva, broja potrebnog za cijepljenje (NNTV), kako bi se spriječio jedan slučaj, hospitalizacija, prijem na intenzivnu terapiju ili smrt.

Dostupni podaci za broj potreban za sprječavanje jednog slučaja virusa Covid-19 kreće se između 200 i 700 uboda.

Kako bi se spriječila jedna smrt korištenjem cjepiva Pfizer, velika studija je utvrdila da je potrebno između 9.000 i 100.000 injekcija, s ukupnom točkom od 16.000 uboda kako bi se spasio život jednoj osobi. To je ogroman broj uboda u odnosu na 15 % primatelja cjepiva koji su u prosjeku prijavljeni kao nuspojave prema VAERS-u, CDC-ovoj web stranici za praćenje.

Zato CDC i FDA odbijaju čak i spominjati mnogo manje ispitati NNTV radi hospitalizacija, intenzivne njege i smrti, jer bi to zasigurno dokazalo da rizici daleko premašuju bilo kakvu beznačajnu korist. Zaključak je da bi Big Pharma ostala bez svojih ogromnih 93 milijarde dolara godišnjeg prihoda.

Toliko je preeksponiranih, zjapećih rupa u FDA analizi rizika i koristi od Pfizerove smrti za djecu. Toby Rogers, dr. sc., secirao je cijenu autizma kroz objektiv političkog ekonomista, a u novije vrijeme i pogrešnu analizu rizika i koristi FDA procjene koja je dovela do nedavnog odobrenja za hitnu upotrebu (EAU), nezasluženo darovanog Pfizeru kao prva velika farmaceutska tvrtka. cijepljenje djece od 5 do 11 godina. Kao što je ranije spomenuto, djeca rijetko umiru od Covida-19, a u kliničkim ispitivanjima ni u liječenoj ni u kontrolnoj skupini nije bilo djece koja su umrla, tako da ne postoji pravi hitan slučaj koji bi opravdao eksperimentalno cijepljenje.

Drugo, klinička ispitivanja su bila namjerno mala kako bi se izbjegle i sakrile štetne posljedice. Treće, Pfizer je dizajnom izbjegavao djecu koja su već imala Covid-19. Britanska studija pokazuje da cjepiva smanjuju stečenu prirodnu imunost od prethodne izloženosti virusu, a Pfizerova ispitivanja osigurala su izbjegavanje tog ishoda isključivanjem djece koja su već imala virus. Četvrto, Pfizer nikada nije proveo dvomjesečno praćenje s 4,9 % svojih ispitanika, a s već malom veličinom uzorka, taj izgubljeni podatak samo iskrivljuje i slabi rezultate. Još jedna slabost u studiji je kratko praćenje, ponovno zamišljeno kako bi se izbjeglo prijavljivanje štetnih događaja. FDA analiza troškova i koristi provjeravala je samo miokarditis, izbjegavajući niz drugih poznatih zdravstvenih stanja uzrokovanih cjepivima protiv Covida-19.

Kao standardna kaznena praksa, Pfizer, a zapravo J&J, AstraZenica i Moderna, svi namjerno brišu svoje kontrolne skupine dajući im injekcije kako bi se eliminirala svaka mogućnost dugoročnih sigurnosnih studija. Sustav je namješten i CDC i FDA su plaćeni da gledaju na drugu stranu.

U kliničkim ispitivanjima Pfizera nije bilo slučajeva s teškim simptomima Covida, pa su pisci fantastike morali biti proizvoljno kreativni u proučavanju antitijela što je ionako loš prediktor imuniteta. Opet, tvrdnje o beneficijama su neutemeljena izmišljotina koja se koristi za prolazak kriminala uz sudioništvo i kimanje glava korumpiranih članova FDA i CDC-a. Opet, temeljito namješten, truli sustav. FDA model je procijenio zaštitu cjepiva na samo šest mjeseci i saznalo se da učinkovitost cjepiva brzo nestaje za samo četiri mjeseca. Ipak, analiza FDA-e napravila je veliku pogrešnu pretpostavku da imunitet ostaje jak tijekom šest mjeseci, što se pokazalo netočnim.

Bivši virolog Zaklade Gates, dr. Geert Vanden Bossche, dr. sc., izjavio je da se cijepljena djeca pretvaraju i liječe više zaraznih varijanti i da im se nikada ne smije ubrizgavati ubod Covid-19. Ni Pfizer testovi ni analiza troškova i koristi FDA uopće se ne temelje na znanosti, već predstavljaju primjer unaprijed smišljenih, namještenih ishoda za dobit i moć.

Opet, Hipokratova zakletva ne znači ništa za industriju medicinske zdravstvene zaštite koju kontrolira Rockefeller, a koja je protjerana da jednostavno slijedi svoje naredbe protokola smrti. Dr. Bryan Ardis i drugi medicinski stručnjaci hrabro tvrde da protokoli NIH i CDC-a koji su diktirani bolnicama diljem zemlje uzrokuju više smrtnih slučajeva od Covida-19 nego sam virus.

Čak je i prestižni British Medical Journal objavio zasebno, neovisno izvješće u kojemu je propalo Pfizerovo loše ispitivanje faze 3. Izvješće BMJ-a temelji se na optužbama zviždača Brooka Jacksona protiv Pfizera. Kao regionalni direktor u Ventavia Research Group, tvrtka je ugovorila pomoć Pfizeru u njegovom kritičnom trećem testnom ispitivanju, Brook je naveo brojne probleme koji ne podržavaju čak ni minimalne profesionalne i etičke standarde. Prema članku od 3. studenog 2021. u RT-u:

[Izvješće BMJ-a] razotkrilo je lažne podatke, neuspjehe slijepih ispitivanja, loše obučene zastupnike cijepljenja i sporo praćenje nuspojava u trećoj fazi ispitivanja Pfizerovog uboda.

U međuvremenu, iz više izvora, utvrđeno je da je FDA-ov model analize troškova i koristi kriminalno prijevaran, pripremajući lažne brojeve kako bi se umjetno pojačale lažne, nepostojeće prednosti Pfizer ubojice za djecu.

Očigledno je da su FDA, CDC i Pfizer uhvaćeni namjerno da promiču i napadaju smrtonosni ubod čak i našoj najmlađoj djeci. To je jedan veliki medicinski eksperiment holokausta.

Podsjetimo da je Bill Gates pod kontrolom WHO-a proglasio virus Covid-19 pandemijom u veljači 2020., temelji se na još jednom lažnom matematičkom modelu koji pripada osramoćenom britanskom profesoru Neilu Fergusonu, lažno predviđajući pola milijuna smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji i 2,2 milijuna smrtnih slučajeva u SAD-u od tzv. koji se naziva novim virusom CoV-2 koji nikada nije izoliran niti je otkriven da postoji izvan lažnih teorijskih modela.

U međuvremenu, u očaju da laž održi živom, korporativni mediji su nedavno iznijeli lažnu tvrdnju da je virus SARS-2 na globalnoj razini ubio 5 milijuna, dok je u stvarnosti to smrtonosni ubod biološkog ratovanja jer pravi Grim Reaper vjerojatno ubija milijune.

Uvaženi biokemičar, mikrobiolog i klinički nutricionist dr. Robert Young procijenio je da su cjepiva protiv Covida-19 već rezultirala s više od pola milijarde ozlijeđenih ljudi i dodatnih 35 milijuna ubijenih diljem svijeta. A s obzirom na to da Big Pharma već gura svoje treće i četvrto pojačanje, navodno postaju još smrtonosnije, u kombinaciji s nadolazećim mjesecima “tamne zime”, broj smrtnih slučajeva s kojima se čovječanstvo suočava bit će nevjerojatan i kriminalna kabala neće moći prikriti genocid.

S već uočenim ogromnim porastom smrtnosti ove godine tijekom prošle godine i posljednjih pola desetljeća, posebno u visoko cijepljenim zemljama poput Škotske (87 % ubodenih), nedavne stope smrtnosti rastu za 30 %, što je uvjerljivo, ako ne i ogromno dokaz da su genocidna ubojstva elita primarna uzročna razlika.

Globalisti su prvi put stvorili pandemijsku prevaru kao svoj nasilni udarac kako bi izbezumili svoje globalne mase izazvane paranojom i postrojili ih u gomilu za “cjepiva koja spašavaju živote”, prerušena u trojanskog konja, odnosno biološko oružje za masovno uništenje.

Od samog početka ove planirane pandemijske prijevare, Operacija zaklade Rockefeller 2010. poslužila je kao korak po korak nacrt koronavirusa, implementiran in vivo desetljeće kasnije korištenjem plaćenog poreza u SAD-u Fauci, proizvedenog u Kini, dobitka -funkcionalno biološko oružje za đavolske genocidne svrhe, isto ono koje Fauci stalno lažno svjedoči na saslušanju u Senatu kao odgovor senatoru Randu Paulu.

Nedavna FDA japanka bez cijepljenja za djecu mlađu od 12 godina u rujnu uslijedila je u listopadu s Pfizerovim ubojitim snimkom od strane CDC/FDA ilustrira njihov rasprostranjeni obrazac jedne kontradikcije za drugom, bezbroj niza naizgled nespretnih japanki tijekom dvije godine Covid-19 katastrofa koja je još uvijek u nastajanju, oslikavajući kako Fauci, Gates, SZO i sve njihove savezne agencije za javno zdravstvo zbunjujuće obmanjuju građane SAD-a i svijeta u njihovu uvijek opasnu, plinsku zečju rupu. Covid-19 nije ništa manje nego s predumišljajem, zločin svih vremena za sotonistički vođenu shemu depopulacije svijeta, kako bi se pokrenulo preuzimanje vlasti od strane jedne svjetske vlade od strane Novog svjetskog poretka, koje se očito reklamira kao Veliki resetfrontmena Klausa Schwaba.

Kampanja dezinformacija svake nacionalne vlade, s ponovljenim floskulama, beskrajnim nedosljednostima i stalnim promjenama politike, sve proizlazi iz globalno koordinirane, centralizirane platforme propagandnog stroja, isporučujući istu skriptiranu lažnu priču, ugrađenu i namjerno osmišljenu za daljnje dezinformiranje, dezinformiranje, zbunjivanje, širenje straha.

Ali najgnusniji aspekt cijele ove sotonske agende je sustavno ciljanje naše najmlađe, najranjivije populacije – djece.

Članak USA Today od 21. rujna 2021. otvara sljedeće:

Osamnaest mjeseci nakon pandemije COVID-19, s delta varijantom koja je potaknula masivni ponovni izlazak bolesti, mnoge bolnice dostižu srceparajući novi minimum. Sada gube bebe zbog koronavirusa.

Baš na vrijeme prije ponovnog otvaranja američkih škola u rujnu, iznenada je takozvana virulentna delta varijanta eruptirala tijekom ljeta s još sumnjivijim lažnim prijavama:

Gotovo 30 % infekcija COVID-19 prijavljenih za tjedan koji je završio 09. rujna bilo je u djece, prema Američkoj akademiji za pedijatriju. Liječnici su u istom tjednu dijagnosticirali više od 243.000 slučajeva kod djece, čime je ukupan broj zaraženih COVIDOM-19 kod djece mlađe od 18 godina od početka pandemije na 5,3 milijuna, uz najmanje 534 smrtna slučaja.

Tijekom cijele prethodne godine i pol, dok je takozvana pandemija bjesnila izvan kontrole kod odraslih, cijelo vrijeme su djeca navodno bila asimptomatska čak i nakon što su se zarazila Covidom-19, sa svojim stečenim prirodnim imunitetom i snažnom otpornošću na “ubojicu” virusa, djeca jedva da su se i razboljela jer su hospitalizacije bile iznimno rijetke, a smrtni slučajevi gotovo nečuveni. Ipak, do “povratka u školu”, AP je užurbano izvještavao da je 94 djece u dobi od 5-11 umrlo iz svoje dobne skupine od 28 milijuna, što je minimalna stopa smrtnosti od samo 0,000335714 %, ili 1 smrt u gotovo 300.000 američkih djeca.

Ali zar onda ne biste znali, baš kad se države otvaraju, s dugo očekivanim ukidanjem izolacije, daleko manje mandata za maske i planiranim ponovnim otvaranjem škola, gadna varijanta srednja delta iznenada eksplodira tijekom tjedna povratka u školu s gotovo četvrt milijuna djece iznenada zaražene virusom.

Nekako je vrijeme svih ovih loših vijesti o Covidu za djecu, s MSM-om koji je po prvi put iznenada naglasio osjetljivost djece na bolest Covid-19, pa čak i smrt, samo tjednima prije nego što je FDA/CDC odobrilo cjepivo Pfizer za ubrizgavanje djeci od 5 do 11 godina, sve je samo ne slučajno, odnosno sve je zlonamjerno, prijevarno planirano u svrhe genocidne kontrole.

ICAN (InformedConsentAction Network) nedavno je objasnio u pismu upućenom 15 članova američkog Kongresa, kao i u svom članku na web stranici od 6. studenog 2021. zašto je odobrenje CDC-a i FDA 02. studenog za cjepivo Pfizer za malu djecu tako smrtno pogrešno:

To je protuzakonito i neetično jer ne postoji hitan slučaj COVID-19 jer se odnosi na djecu od 5 do 11 godina, klinička ispitivanja su neadekvatna, štete premašuju rizike, a Pfizer nije ispravno dokumentirao barem jednu ozbiljnu ozljedu djeteta u njegovo kliničko ispitivanje.

Savezne agencije za javno zdravstvo namijenjene zaštiti američkog naroda, posebno naše najmlađe populacije, odlučile su zanemariti pravu znanost kako bi slijedile naredbe svojih gospodara lutaka da slijepo provode zločine protiv cijelog čovječanstva, uključujući iznimno malu djecu. Izvršni direktor Pfizera Albert Bourla uvjerava javnost da njegova tvrtka već marljivo radi na provođenju kliničkih ispitivanja na dojenčadi od 6 mjeseci do 2 godine. Prema užasnoj prošlosti američkog čuvara financiranja Frankensteina Faucija, on je cijepio skalpove pobačenih ljudskih fetusa na štakore, mučio i ubijao beagle štence i ubio 200 udomljene djece bez roditelja u New Yorku smrtonosnim, eksperimentalnim lijekovima protiv AIDS-a. Za svoje sljedeće kazneno djelo, dr. Fauci obećava da će njegov smrtni ubod učiniti dostupnim za vaše bebe i malu djecu do početka sljedeće godine.

Svaki budan čovjek trebao bi biti ogorčen zbog ove demonske agende jer Nürnberška suđenja 2.0 moraju početi odmah.

Govoreći o kaznenim uhićenjima, Nancy Pelosi, nekadašnja teta iz braka sa sadašnjim guvernerom Kalifornije Gavinom Newsomom, osigurava da njihova država bude prva koja će nametnuti mandate cijepljenja za svu djecu koja polaze u vrtić kroz javnu srednju školu do siječnja 2022. godine.

Štoviše, ne bi trebalo biti šokantno da je kongresni okrug Pelosi i grad San Francisca bivšeg gradonačelnika Newsoma upravo donijeli uredbu kojom se od djece od 5 do 11 godina zahtijeva pokazivanje dokaza o cijepljenju kako bi ušli u razne zgrade poput restorana i teretana. Uzgred, kao srodnu stranu, jedna internetska stranica upravo je objavila priču da su i izvršni direktor Pfizera Bourla i guverner Newsom upravo odvojeno uhićeni. Naravno, svinjari su zauvijek pričali o čekanju uhićenja kompromitiranih, ali do sada naizgled još uvijek zaštićenih kriminalnih obitelji Busha, Clintona, Obame, Bidena, Cheneyja, pa je vidjeti vjerovati. Na kraju, ako Bog da, svi igrači sotonske kabale uskoro će platiti za svoje bezbožne zločine protiv čovječanstva.

Autor: Joachim Hagopian
CDCcjepivoDjecaFDAPfizervakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Dok se ovakvi podaci zameću u pozadinu i ne objavljuju na svim medijima, psihopati mogu gurati svoj narativ i dalje. Pogledajte ovu objavljenu katastofu:
https://theexpose.uk/2021/11/10/breaking-35924-people-died-within-21-days-of-having-a-covid-19-vaccine-in-england-during-the-first-8-months-of-2021-according-to-ons-data/

Žvuž
2 godine prije

Dobra vijest je da će svi s kojima sam pričao povući djecu iz škola ako uvedu obavezno testiranje za djecu. O pelcu ne žele ni čuti. Tu će nas ustati velika večina, ionako su mnogi ljudi ozbiljni popyzdili što ih se prisililo da se ubodu, ali djecu ne daju ni pod cijenu fizičkog obračuna.

Cookie
2 godine prije

Čitam vijesti na ovom portalu svakodnevno i moram bit iskren i reči da sam svakim danom sve više tužan. Svakim danom sve gore, sve više ljudi se cijepi, sve mlađa populacija se cijepi, sve mlađi umiru… Sve više i više problema, a nikako da vidim da mi, hrvati, poduzmemo nešto u vezi tog. Čast iznimkama. Molio bi nekog da mi objasni šta napraviti u trenutku kada će mi šef poručiti da se, ili cijepim, ili cu dobit otkaz. Naravno da se necu cijepiti, samo bi volio znat kako da mu lijepo objasnim da nije u pravu. Kako da se točno postavim? Ako netko ima pozitivnih iskustva u toj borbi, molio bi da mi veli. Mislim da ce to doc kroz tjedan dana pa bi volio bit spreman prije sve te drame. Hvala bogu, naucili su me od malih nogu da nikad ne odustajem od onog sta zelim i sta mislim… Čitaj više »

Dupla Kamilica
2 godine prije

Bravo Isuse. Ako trebaš prijevoz imaš na ovoj stranici par prvoklasnih cijepljenih magaraca.

057
2 godine prije

Sjeti se samo koliko nevinih žena je spaljeno na lomači dok ova mjomara koja to zaslužuje slobodno baljezga.

Frodo
2 godine prije

Znam da nemate vremena za bolji prijevod ali “…bezbroj niza naizgled nespretnih japanki tijekom dvije godine…” je malo puno

Max
2 godine prije

To je sotonistički ritual na koji treba zestoko udarriti

Jadranka S
2 godine prije

“El-ite zure” spasiti nasu djecu”?

El-ite zure zrtvovati nasu djecu ljigavom/odvratnom/zlom stvoru!

Samo budenjem ljudi zlo nestaje!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI