Globalisti teroriziraju čovječanstvo umjetnom nestašicom svega. Hrane, energije, gnojiva i ostaloga! Kada pobijedimo kontrolore, oslobađamo OBILJE za sve!

Globalisti teroriziraju umjetnom nestašicom
91 komentar

Shvatite ovu veliku kozmičku istinu: Svemir djeluje na ekosustavu automatskog obilja, gdje je masa u izobilju i besplatna, a masa se može pretvoriti u energiju uz gotovo nultu cijenu, putem tople fuzije, hladne fuzije, LENR, itd. Automatsko obilje je inteligentno dizajnirano u same zakone fizike.

Energija se, pak, može koristiti za stvaranje goriva i gnojiva, dva inputa potrebna za pristupačnu hranu. Osim toga, svemir daje sunce koje nam donosi toplinu, energiju i fotosintezu, a sve to besplatno. Kad geo-inženjering ne stvara umjetne suše, kiša besplatno pada s neba, a rijeke, potoci i oceani vrve životom i obiljem, osim kad ih zagađujemo pesticidima, bio-muljem i plastikom, naravno.

Zahvaljujući ovim darovima od Boga, svi resursi potrebni čovječanstvu za postizanje obilja i okončanje patnje već postoje oko nas i gotovo su besplatni za čovječanstvo koje ih ima na raspolaganju. Kada se ti resursi pravilno iskoriste, svako ljudsko biće može biti zdravo, imućno, može napredovati u životu, imat će dovoljno odjeće i obuće i bit će nahranjeno. Nitko ne mora patiti od oskudice.

Svaka nestašica na svijetu osmišljena je kao sredstvo kontrole.

Vlade proizvode nestašicu zatvaranjem cjevovoda, gašenjem poljoprivrednih farmi, oporezivanjem produktivnosti i namjernim izazivanjem nestašice hrane i inflacije. Tiskanjem novca vlade svima kradu ušteđevinu, stvarajući oskudicu kupovne vrijednosti prethodno zarađenog novca.

Pretjerano revna državna regulativa zatvara poljoprivredu i proizvodnju hrane, što dovodi do umjetne nestašice, inflacije cijena hrane i svjetske gladi. Ekonomske sankcije NATO-a protiv Rusije, uništile su zalihe gnojiva i prirodnog plina za zapadnu Europu, što je dovelo do umjetne nestašice energije, koja će rezultirati smrzavanjem zgrada, hladnom vodom i razornim cijenama energije ove nadolazeće zime.

No, sve su ovo namjerno stvorile vlade i globalisti. U svijetu u kojem energija može biti gotovo besplatna, žele biti sigurni da je energija nevjerojatno skupa. U svijetu u kojem hrane može biti u izobilju i gdje hrana može biti čista i zdrava, oni osmišljavaju poljoprivrednu industriju, kako bi bili sigurni da je hrana zatrovana pesticidima i glifosatom, dok je nabava još uvijek nevjerojatno skupa. U svijetu u kojem gotovo svatko može biti zdrav zahvaljujući prehrani i samoniklom bilju, moćnici tjeraju ljude u centre za trovanje lijekovima poznate kao “liječničke ordinacije” i “bolnice” gdje ih fanatično truju kemoterapijom, antidepresivima, statinima i cjepivima. U svijetu u kojem bi svi mogli biti dobrostojeći, vlade oporezuju radnike u financijski zaborav, teroriziraju ih naoružanim poreznim agentima koji uništavaju tvrtke i obitelji samo kako bi pokazali svoju moć uništavanja.

U svijetu u kojem kiša besplatno pada s neba, američke savezne države poput Oregona doslovno kriminaliziraju prikupljanje kišnice na seoskim farmama, uskraćujući ljudima njihovo Bogom dano pravo na besplatno skupljanje kiše koja pada s neba.  Kad bi vlade mogle pronaći način oporezivanja sunca, učinile bi i to. Živjeli biste u tami ako ne biste platili “porez na sunce”. Naravno, sada oporezuju ugljik, što znači da na ovaj ili onaj način oporezuju sve što je napravljeno od ugljika, uključujući sve nas.

Shvatite da nestašica nije prirodan poredak stvari. To je rezultat projektiranog paklenog plana, koji su postavili anti-humanisti koji žele natjerati čovječanstvo na patnju pod tiranijom.

Put do ljudskog izobilja zahtijeva poraz i demontiranje globalističkih arhitekata “gradova strašila”

Kao što je objašnjeno u današnjem podcastu Situation Update, u nastavku, napredak u ljudskom izobilju zahtijevat će poraz i demontiranje arhitekata “gradova zastrašivanja”, koji rade na istrebljenju čovječanstva. To znači poraziti ih politički, vratiti pošteni novac ljudima, demontirati sve institucije tiranije (FBI, FDA, EPA, itd.) i proglasiti slobodu od tiranije na svjetskoj razini. Važno je da pošteni novac mora biti osnova za ovaj sustav ljudske slobode, jer bez poštenog novca čovječanstvo nikada ne može biti slobodno.

Pošten novac mora biti decentraliziran. Nema središnjih banaka. Nema fiat valute koja nije ničim podržana. Pošten novac je novac potkrijepljen zlatom, srebrom, naftom ili drugom stvarnom robom s intrinzičnom vrijednošću, koju kontroliraju ljudi, a ne vlade ili središnji bankari (prevaranti i karteli).

Upravo sada, zemlje BRICS-a rekordnom brzinom uvode vlastite dedolarizacijske burze. Rusija i Indija sada podmiruju valute bez korištenja dolara uopće, kako izvještava RT, a Rusija i Kina uskoro će objaviti istu stvar da podmiruju juane i rublje bez korištenja dolara:

“Implementirali smo mehanizam međusobnih obračuna u rubljama i rupijama i nema potrebe da naše zemlje koriste dolar u međusobnim obračunima. Danas Kina razvija sličan mehanizam međusobnih obračuna u rubljama i juanima”, rekao je predsjednik Međunarodnog foruma BRICS Purnima Anand.

Drugim riječima, nezapadne nacije zapravo uvode ekonomski embargo protiv zapadnih nacija, odbacujući zapadnjačke  prenapuhane valute i vodeći globalnu trgovinu bez zapada. Dolar će u jednom trenutku pasti na gotovo nultu vrijednost. Budućnost novca je novac podržan plemenitim metalima i robom, a zemlje BRICS-a imaju robu, uključujući energiju, dok zapadne zemlje imaju malo više od duga, namještenih izbora, vladine tiranije, farmaceutskih kartela i “uslužne industrije” koja ne proizvodi ništa.

Budućnost svjetske ekonomije vodit će Kina, Rusija i Indija, a ne SAD, Velika Britanija, Njemačka, Francuska itd. Sada je jasno kao dan.

Pretplatiti se
Obavijesti o
91 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tata mata
9 mjeseci prije

znaci ,opet smo na starom ,kupiti macu gdje bi cavli ,ili brukve bili globalisti

Sir Oliver
9 mjeseci prije

Razjedinjene je lako pobijedit i ucjenjivat.Kad postanu stoka sitnog zuba onda radi kako hoćeš.

Rat i Mir
9 mjeseci prije

Ova zima je ključna za EU i ljude koje živi u njoj. Ili ćemo se dići i smjeniti ove globalista koji nas vode u propast za SAD-om te se napokon okrenuti prema Rusiji gdje nam je i mjesto ili ćemo se pokoriti i ostati bez svih sloboda te postati nova Afrika(kolonija) SAD-a i mogući budući poligon za nuklearni rat protiv Rusije. Hvala ljudima iz portala Logično na revolucionarnim člancima i pokušajima da ljudima otvorite oči, ali bojim se da je takvih premalo ostalo u ovom novom svijetu zatucanih vjernika i nacionalsocialista

nepoželjni
9 mjeseci prije

“Kada se ti resursi pravilno iskoriste, svako ljudsko biće može biti zdravo, imućno, može napredovati u životu, imat će dovoljno odjeće i obuće i bit će nahranjeno. Nitko ne mora patiti od oskudice.” Takav zaključak je posljedica antropocentričke zablude i u biti ne drži vodu. Ljudsko biće se ne razlikuje od ostalih bića – ima istu ili sličnu biološku građu tijela, ograničen životni vijek, mora ubiti drugo biće da bi moglo živjeti, a svoju superiornost može zahvaliti potrebi viših bića koja su ga ovakvog kreirala. U svemirskim odnosima čovjek se u principu ne razlikuje od npr pauka, koji se hrani muhama, zato što je od muhe superiorniji, ali može biti pojeden od gušterice ili ptice… Ljudsko biće je po svemirskim principima isto osuđeno na borbu za opstanak…možda ne iz straha da će biti pojedeno, ali iz jednostavnog razloga da ga njegovi tvorci više ne trebaju u tom broju koji im… Čitaj više »

9 mjeseci prije zadnji put uredio dzabaludin
AJeTo
9 mjeseci prije

To će biti još veči reset.

Slow motion
9 mjeseci prije

Najbolji dokumentarac u zadnje tri godine.. pogledati na provjeri.hr..

‘Neiformirani pristanak’

Mike
9 mjeseci prije

Nije ovo sve baš tako i tačno. Besplatna a nesicrpna dostupnost svega znaci neogranicen broj ljudi, jer svi imaju sve dostupno, pogotovo hranu. Ako jas je Bog kreirao, po jednoj teoriji, onda moramo raditi i “u znoju mlatiti po zemlji” da bi imali. Naravmo, ja kso nebitan pojedinac, nemam uticaja na globalizaciju, kontrolu resursa i slicna s*anja. Ali osjećam a i znam, kao osoba koja od 9 te godine a sad mi je 56,bavi se tehnikom u svakoj njenoj pojavi, ds je pojava nafte, tj nestanak ropstva a analogno tome, pojava masina radi zadovoljenja vece potrošnje da bi se brze doslo do novca, dovodi neupitno do iscrpljivana resursa prirode. Znaci, kontrola nam treba iako mi to sami ne želimo sebi priznati. Znači, da je free energy pojam pozeljno suspregnutu sto vise

Гавран
9 mjeseci prije

Da, da, i naftu, kada nema ko da kupi, puštaju na dno okeana i tako podižu nivo mora!

hanso
9 mjeseci prije

tek sada smo na tome, dok smo govorili da imamo komunizam po pitanju resursa ni riječi ni sliva, sada se o tome priča..

hanso
9 mjeseci prije

eu odumire, , rast populacije je samo tamo dolje, resursi su kod nas… ako ovo nije blagostasnje, onda ga ne možre ni biti jer očito nekom luđaku aka Bill, Musk smeta da ljudi žive

9 mjeseci prije

Ovot tekstu još samo Ivica i Marica fale… Tačno je da smo u nekakvom ropskom položaju u odnosu na “elite”, tačno je i da energija može biti gotovo besplatna što mnogo toga drugog čini znatno jeftinijim ali u ovoj priči nigde nije pomenut rad bez koga nema izobilja. Hoćete zdravu hranu – onda morate da se prihvatite motike jer korov bolje napreduje od gajenih kultura. Koliko god herbicidi (ili pesticidi) bili neškodljivi oni su OTROVI i kao takvi na nekom nivou uvek štetni i za nas. Možemo mi da zbacimo globaliste ili koga već ko nas “drži pod šapom”, možemo da ukinemo novac, da sretstva za proizvodnju, sirovine, energija… “budu narodni” ali i dalje ništa neće “padati sa neba”: nećemo imati krompir, paradajz, jabuku dok ih neko ne odgaji, ubere i donese u lanac snabdevanja, nećemo imati kuću dok neko ne napravi materijal i ugradi ga itd. Rukavi moraju da… Čitaj više »

SRT
9 mjeseci prije

Sve da spaljuje – evo ti računica.
Imaš 20 krumpira. Prodaš ih po kunu i imaš 20 kuna.
Imaš 20 krumpira. Prodaš 10 po 5 kuna i 10 ti istrune i imaš 50 kuna.

Rusija ne gubi ekonomski rat. Europa gubi.

Toma_HR
9 mjeseci prije

Loš članak, toliko loš da je smiješan. Rješenje problema treba tražiti u korjenima civilizacije – pojavom obrtništa i stvaranja viškova koji su mijenjani za druge proizvode poljoprivrede i lovstva. Medjutim ti viškovi su privukli ološ – koji nije želio raditi da bi i sami imali viškove već je dobio sjajnu ideju opljačkati, spaliti i uzeti. Pa su osnivani gradovi, vojske i upravitelji u svrhu obrane. Tako smo vremenom i širenjem od temeljnih zajednica do kapitalizma dobili vlade, predsjednike, premijere, nadvlade, koorporacije itd. Kada bi taj problem riješili na ovaj gore napisan hipotetski i nestvaran način i trebali bi se riješiti i ološa medju nama, kao i svih psihopata u najranijoj dobi, a to se neće nikada dogoditi. Uostalom kako bi vi nazvali društvo koje likvidira godišnje par miliona kriminalaca i milion djece u dobi od 7 godina kad se ustanovi da su psihopate? Ukratko, nema nam pomoći dok ne dodje… Čitaj više »

Keki
9 mjeseci prije

Sve se vrti u krug, sve će sjesti na svoje mjesto, treba vremena. Mi ljudi bi sad i odmah, ne ide… To su procesi, shvaćanja, prihvaćanja, buđenja, reakcije,akcije…..

Keki
9 mjeseci prije

Čitam i ne mogu se načuditi Vašoj ekspertizi.

Keki
9 mjeseci prije

Malo gramatiku poboljšajte.

Realno
9 mjeseci prije

A oš ti ikad moć da se opismeniš, samoprozvani profesore s dva razreda Jurja Bonačia?!
Kakvo strašilo prohodalo bog te jebo.

habanero
9 mjeseci prije

Na ovom svijetu ima dovoljno za potrebe svakog čovjeka, ali ne i za pohlepu svakog čovjeka.
Ghandi

Darko
9 mjeseci prije

Globaliste je moguće istrijebiti samo oružanom pobunom jer to što rade je zločin gori od Hitlerovog. Njih se može riješiti samo kada su dva metra duboko pod zemljom jer nikava demokracija tu više nema uspjeha..

Jomla
9 mjeseci prije

Đuro (Debeli ili ne), niti si duhovit, niti zanimljiv, samo smetaš!
Ili se promijeni, ili odustani!
Please!

tata mata
9 mjeseci prije

njihovo je i rade sa tim plinom sta hoce , jeloces taj plin ,najprije ti i tvoji banditski sefovi se trebate nauciti kulture ,manje prgavosti i vise poniznosti , dobili bi taj plin skoro gratis ,ali vama smetaju rusi ali vam je drag plin i ostali resursi ,,,, odlucite se ,,,ocel te piskiti ili kakiti

Vojni analitičar
9 mjeseci prije

“Kad bi vlade mogle pronaći način oporezivanja sunca, učinile bi i to.”  Nisu još oporezovali sunce, ali su se ipak djelomično snašli. Probajte na svoju kuću staviti solarna sranja koja bi bila dovoljna za zadovoljavanje vaših potreba za stujom i omogućila vam da se potpuno isključite s mreže. Zašto ne? Postajete energetski neovisni, nikom ne činite štetu, štoviše smanjili ste svoj “karbonski otisak” jer koristite “obnovljivi izvor energije”. Može li bolje od toga? Ali neće da može. U Njemačkoj, Austriji,a bogami i u Hrvatskoj (ne znam za ostale zemlje, ali sumnjam da je tamo drugačije) ne smiješ se isključiti s mreže. Ne smiješ čak ni sam trošiti struju koju tvoja solarna čuda s krova proizvedu. Nego tu struju moraš lijepo predati u mrežu, uz naknadu koja se malo pomalo smanjuje, a onda struju svejedno moraš kupovati po cijeni koju ti distributer odredi. A u toj struji koju kupuješ plaćaš dio… Čitaj više »

Max
9 mjeseci prije

Bit će težak put do pobjede. Ali Bog i priroda su na našoj strani.

čudila se aman ja
9 mjeseci prije

…pohlepa za profitom uzrok je prekomjerne proizvodnje,bilo čega a pohlepa za posjedovanjem materijalnih dobara učinila je takvu proizvodnju potrebnom. Imam dva manja ruksaka ( za obitelj ,4 člana) spremljena za nedajbože potresa i sl.- tu je stalo sve što nam je potrebno! Kad god ih pogledam pomislim kako se sve može svesti na- manju mjeru.

Jadranka S.
9 mjeseci prije

Sada je vrlo vazno nauciti kako sami uzgajti prehrambrene biljke i ostalo……….doci do tocke gdje ce ljudi uistinu praviti uredaje koji proizvode besplatnu energiju, proizvoditi lebdece automobile……uzivati u svijetu koji su ljudi zasluzili samim time sto se prolazi kroz ova sr…

Krle
9 mjeseci prije

Ima se, može se. Nek spaljuje i EU, u inat Putinu.

Zuzu
9 mjeseci prije

Kinezima je baš jako stalo do dobrobiti ljudi. Humana nacija.

goran
9 mjeseci prije

bolje da vode rusija kina i indija nego ovaj šljam sa zapada,to jest SAD-a da budemo precizniji,to su sve sami lopovi i najgori ološ ovog svijeta kojem treba dati metlu u dupe

Brkan
9 mjeseci prije

Hoces li ti debeli ikada nauciti kako se pise na forumima i u komentarima na portalima?
.
Ako neznas pitaj nekog ili potrazi upute, ima na stotine dostupnih dokumenata o kulturi komunikacije na Internetu i bontonu na diskusionim grupama.

Mk999
9 mjeseci prije

Autor teksta ili nema pojma ili je Ruski plaćenik? Izuzimati Njemačku, tj predviđati kako ona neće voditi glavnu riječ u gospodarstvu je suludo. To što će im faliti plina godinu dvije nema veze. Porušena Njemačka i cijeli Berlin u 2. sv. ratu, već nakon 10-15 godina su imali toliko moćnu industriju da su im svi zavidjeli. Osim toga Sad (kakva god đubrad bili) neće propustiti ikada da budu glavni “svjetski policajac”. To je neminovno jer se u toj sotonskoj državi ipak odvija dobar ili veći dio ekonomskih procesa. Ta i da budu glavni svjetski igrači Rusi ili Kina nama manjima ne znači apsolutno NIŠTA.

tedi
9 mjeseci prije

i gdje je tu problem neka sada sami sebi pomognu,majke ti, sto im toliko skupa struja,a i malo prouci povijest Evrope,Evropa je suplja prica bez kolonija i pljacke,daj se saberi.
Sto godina imaju jeftinu naftu iz cijelog svijeta, a sada rampa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI