Grafen oksid u cjepivima – nezavisna istraživanja otkrivaju alarmantne stvari

Grafen oksid

GRAFEN OKSID – Prije četiri mjeseca napisao sam tekst o magnetnim supstancama koje se nalaze u COVID cjepivima i magnetima koji se hvataju na kožu cijepljenih. To je bio moj najčitaniji tekst, vidjelo ga je preko 220,000 ljudi. (Link) Onda još nismo znali o čemu se točno radi. U međuvremenu, pojavilo se mnoštvo novih, i još alarmantnijih, informacija o tome što se nalazi u cjepivima. Dio toga pokušat ćemo prenijeti u ovome tekstu.

S obzirom da je sastav Covid cjepiva i dalje službeno tajna, obavljeno je nekoliko nezavisnih istraživanja, od strane znanstvenika koji su uspjeli doći do neiskorištenog cjepiva (što nije lako) dok su neki drugi znanstvenici proučavali krv cijepljenih. Glavno otkriće, svih ovih studija, i supstanca oko koje se sve vrti je – grafen oksid. Ta supstanca je pronađena u svim proučavanim mRNA cjepivima, svih proizvođača, i to kao glavni sastojak, kojeg u cjepivu ima preko 99%. A pronađen je i parazit Trypanosoma cruzi.

ŠPANJOLSKA STUDIJA

U lipnju 2021 znanstvenici sa sveučilišta u Almeriji su bili prvi koji su zaključili i objavili da se mRNA cjepiva za Covid sastoje velikom većinom od grafen oksida. Originalnu studiju prevedenu na engleski možete vidjeti ovdje.

ISPITIVANJE DR ROBERTA YOUNGA

Zatim imamo nezavisno ispitivanje koje je proveo poznati doktor Robert Young. Njegov dokument možete vidjeti ovdje. On je koristio razne tehnike ispitivanja elektronskim mikroskopom ali zaključak je bio isti – grafen oksid je najprisutnija supstanca, uz još puno ostalih supstanci koje nisu deklarirane od strane proizvođača.

Za lakše razumijevanje dokumenta, pogledajte ovaj sažeti video ili cijeli intervju u kojem dr Young prolazi kroz taj dokument i detaljno objašnjava što je sve pronašao.

Govori kako je Pfizer još u studijama znao gdje završavaju čestice iz cjepiva: 70% u jajnicima, 20% u koštanu srž i 10% u srčanom mišiću. On objašnjava na koji način se to može programirati pomoću nukleinskih kiselina. On pretpostavlja da se radi o prikrivenoj sterilizaciji ljudi, zatim povećanju leukemijskih bolesti uništavanjem koštane srži i napadom na srce što onda izaziva srčane smetnje.

Njegovim tvrdnjama ide u prilog činjenica da se miokarditis (upala srčanog mišića) sve češće službeno prijavljuje kao nuspojava Covid cjepiva, pogotovo kod mlađih muškaraca. A za ovo ostalo, saznati ćemo tek za nekoliko godina, ako (ili kad) dođe do masovne neplodnosti žena i raširenosti leukemijskih bolesti.

Dr Young zatim kaže da je unutra pronašao i mikroskopski parazit – Trypanosoma cruzi. Jednostavnim istraživanjem možete otkriti da je Trypanosoma cruzi parazit koji većinom prebiva u životinjama, a prilikom ulaska u ljudsko tijelo, najviše napada – miocite, odnosno stanice srčanog mišića! Dakle, ponovno veza sa srcem i miokarditisom kod mladih ljudi. Osim toga, dr Young pretpostavlja da je vjerojatno zato ivermectin toliko učinkovit kod nekih ljudi pri liječenju navodnih simptoma Covida, jer je ivermectin zapravo anti-parazitski lijek. Kockice se slažu, jedna po jedna. A sad dolazi ona najveća.

Jer osnovno pitanje je zašto bi netko radio sve ovo? Prema dosad dostupnim informacijama, mogli bismo zaključiti da se radi o – daljinskoj kontroli ljudi. U ovom članku, koji je objavila Rockefeller fondacija, možete vidjeti kako su znanstvenici nakon puno neuspjelih pokušaja, ipak ustanovili najbolju metodu za kontrolu uma, a to je tzv. magnetogenetika ili radiogenetika. U članku objašnjava kako su znanstvenici uspjeli ustanoviti potpunu kontrolu nad miševima, njihovim srcem i moždanim funkcijama. To su učinili pomoću feritina, magnetskog proteina o kojem smo pisali u prethodnom tekstu (link na vrhu). Pomoću genetski inžinjeriziranog virusa, uspostavili su ulaz u membranu neurona, a kontrolu su ostvarivali pomoću radio valova i pomoću mašine za magnetsku rezonancu. Ukratko, daljinski su kontrolirali miša, mogli su ga učiniti gladnim, ljutim, sretnim, smirenim, štogod su poželjeli.

U tom Rockefellerovom članku se ne spominje grafen oksid ali princip je isti. Ako se ljudsko tijelo napuni supstancama koje imaju magnetna i elektromagnetska svojstva, na te supstance se onda može djelovati daljinski, putem raznih frekvencija. Naravno, aludiramo na 5G mrežu, koju im se toliko žuri ugraditi u sve, od uličnih svjetiljki do satelita. To je široka tema, a postoji i objavljena studija iz 2015 godine u kojoj su znanstvenici otkrili da magnetnim pulsevima mogu utjecati na misli i ponašanje ljudi, čak i na njihova religijska uvjerenja.

Doktor Young priča o još puno zanimljivih stvari za koje nemamo prostora. Pogotovo su zanimljivi patenti koje spominje, u kojima se patentira daljinsko očitavanje statusa cijepljenja i praćenja kontakata ljudi.

ŠTO JE GRAFEN OKSID

Ključno je pitanje, što je u stvari taj grafen oksid. Najjednostavnije rečeno, to je ugljik u svojoj najtanjoj formi, debeloj samo 1 atom. Radi se o ultra tankoj i snažnoj supstanci, po nekim kriterijima to je najčvršći materijal poznat čovječanstvu. Otkriven je 2010 godine i za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada. Odličan je vodič za struju i reagira na magnete kao i svi metali, ali i na radio valove. Ima više industrijskih primjena, stavlja se u auto-lakove, solarne panele i slične proizvode koji zahtijevaju čvrstoću. Također, koristi se u medicini, i to upravo u cjepivima, iako se radi o vrlo toksičnoj (otrovnoj) supstanci. Postoje brojne znanstvene studije, članci  i patenti koji to potvrđuju:

Zašto bi netko takav otrov stavljao u cjepivo, to je pitanje svih pitanja, ali ipak ga stavljaju.

Sad kad imate sliku u glavi što je to grafen oksid i kako se ponaša, probajte zamisliti što će se dogoditi ljudima koji su puni ove supstance, kad manipulatori uključe/pojačaju svoje frekvencije. Hoće li biti masovni pomor, hoće li poludjeti, ponašati se kao zombiji….. mi to ne znamo. To znaju samo oni koji su sve ovo otpočetka i osmislili. A vjerojatno uskoro i mi ostali.

ANALIZA KRVI CIJEPLJENIH

Naravno, ako je sve ovo istina, onda bi se taj grafen oksid trebao vidjeti u krvi cijepljenih, i vidi se. Možete pogledati video koji je složila ekipa sa Infowarsa u kojem uspoređuju krv cijepljenih sa normalnom krvlju. https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2

Grafen oksid se jasno vidi, kako stvara neobične strukture, a crvene krvne stanice se grupiraju u male ugruške i zajedno putuju kroz krvotok. Razlike su zbilja velike, doktorica koja 30 godina koristi tu vrstu mikroskopa (darkfield), kaže da nikad nije vidjela takvo nešto.

GRAFEN OKSID - Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini
GRAFEN OKSID – Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini

 

Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura
Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura

 

Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)
Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)

Zanimljivo je da doktorica kaže kako ove stvari pronalazi u zapadnim cjepivima Astrazenece, Pfizera, J&J, i Moderne, dok kineski Sinovac i Sinopharm nemaju tih pojava.

Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip.

 

GRAFEN OKSID - Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca
GRAFEN OKSID – Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca

Sve ovo je potpuno u skladu s simptomima koje vidimo kod cijepljenih, a to je velika pojava krvnih ugrušaka. Nekima se pojave u nozi ili ruci, trnu im udovi, a nekima se pojave u mozgu i uzrokuju moždani udar.

JAPAN POVUKAO 2.6 MILIONA CJEPIVA ZBOG MAGNETNIH SUPSTANCI

Zbog magnetnih supstanci u Covid cjepivima Japan je prekinuo distribuciju Moderninog cjepiva. Pronašli su ukupno 2.6 miliona (prvo 1.6 zatim još 1 milion) doza u kojima se nalazi „nepoznata metalna supstanca koja reagira na magnet“. Cenzurirani zapadni mediji objavili su da je cjepivo povučeno zbog „kontaminacije“, ali naravno nisu spominjali magnete. Ipak to je bila službena izjava ministarstva, i japanski mediji su to prenijeli.

GRAFENSKI SENZORI NA AERODROMIMA

Osim medicinskih aspekata, zanimljivo je vidjeti kako se po nekim aerodromima već postavljaju grafenski senzori koji navodno detektiraju Covid na daljinu. Jedan od tih uređaja se zove Aiskom Tower Sentinel, koristi grafenske senzore, i navodno može, daljinski detektirati Covid sa 30-ak centimetara udaljenosti.

https://www.sanitainformazione.it/salute/la-sentinella-tech-anti-covid-che-sfrutta-sensori-al-grafene-per-scovare-i-positivi/

To zvuči kao nešto iz Zvjezdanih Staza. Možete li stvarno povjerovati da takav senzor može precizno detektirati virus u nekome, i pritom razlikovati Covid od obične prehlade, koje su obje korona virusi? Ili se možda ipak radi o kontroli, detekciji količine grafena u krvi, kako se nitko ne bi mogao provući sa lažnom potvrdom o cijepljenju? Ali nećemo u teorije zavjera. Sve u ovom članku je 100% utemeljeno na znanosti, i to ne onoj korporacijskoj koju nam serviraju kroz mainstream medije, nego onoj najnaprednijoj koja postoji.

Svi dokazi su tu, i ako je samo 10% ovoga istina, cijepljenje Covid cjepivima treba pod hitno zaustaviti, dok se sve detaljno ne ispita. Ali umjesto toga, izloženi smo ucjenama i prijetnjama da ga pod svaku cijenu primimo čim prije. Znanstvenici se u potpunosti cenzuriraju, a medijima imaju pristup samo plaćenici farmaceutske industrije. Zato ove informacije tamo nećete naći, a fact-chekeri će vas i pored zdravih očiju uvjeravati kako ovo sve nije istina, kako nema grafena u cjepivu i kako nema nikakvog magnetizma. Je li moguće da se stvarno radi o velikoj zavjeri, globalnom planu depopulacije i kontrole stanovništva? Itekako je moguće.

Poslat ćemo ovaj tekst našem dragom Stožeru, Vladi, HZJZ-u i fact-chekerima. Učinit ćemo to, kako kasnije ne bi mogli reći: „nismo znali“. Kad istina izađe na vidjelo, i kad krenu suđenja, dokazat ćemo da ste znali. A vi dragi čitatelji dijelite ove informacije, sa prijateljima i poznanicima koji su doktori, znanstvenici, inženjeri. Ti ljudi moraju početi progovarati. Jer svatko tko zna za ove informacije, a ne čini ništa, na njegovu savjest ide ono što slijedi. A kako se čini, uskoro će se dešavati svašta.

Više o grafen oksid

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
344 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

Moj utisak je da oni ljude zele da nafiluju (putem cepljenja) tim nanocesticama da bi ljudi time postali vidljivi u 5g mrezi, kao sto su avioni na radaru. To, uz pracenje preko kamera za preoznavanje lica, koje su posejane po gradovima na svim kljucnim saobracajnicama, omogucice potpuni nadzor i pracenje… Pročitaj više »

Žvuž

Bravo!

Za mnoge je na žalost prekasno, ali ima dovoljno hipnotiziranih za koje još uvijek nije kasno pomoći im da se probude iz hipnoze i sačuvaju živu glavu i zdravlje (barem koliko-toliko).

Shox

Kako možemo zaustaviti postojanje ‘ovih’ zločina nad čovječanstvom? Zašto su ove vijesti potisnute i skrivene od čovječanstva? Kako doprijeti do onih kojima su ovo “teorije zavjere”? Jedno je sigurno: moć da ovo zaustavimo više nije u našim rukama! Jedino jogičnim se nameće zaključak: samo dragi Gospod ovo može “razmrsiti”, dopustiti… Pročitaj više »

hope

za admina:mozete li prosiriti mogucnost dijeljenja nekih clanaka na viber aplikaciju?puno ljudi koje poznam nemaju navedene aplikacije(telegram,twitter etc.)?

Zagten

Ok, eto sad prilike da se stavi točka na i, da je to moguće i da svi, uključujući i omiljenog slavenskog bratka Putina (ovdje na siteu po defaultu on je dobar a samo su Zapad i naravno Židovi “zli”, ne igraju istu igru. Ako sam dobro shvatio, mainstream izlučevine od… Pročitaj više »

Dejan

Zanimljivo je da se ide na 2030 godinu i da se ona ukršta iz različitih pravaca u planovima elite. 2025 će biti prolazno vreme. Zašto je bitna 2030. godina eliti? Šta se tada dogadja? Neki veliki kosmički dogadjaj, kao što je prolazak Nibirua, a o tome je pričao Sal Rakel… Pročitaj više »

Mujo&Haso

Ima sve i još više na “LA QUINTA COLUMNA”.

Kažun

“Na jednom od Manchestera sveučilišta, skupina istraživača napravila je neobična otkrića. Tijekom rada, pokazalo se da grafen posjeduje jedinstvenu antitumorsku imovinu. Znanstvenici su otkrili da uz pomoć grafena oksida može uništiti matične stanice raka, istovremeno, bez utjecaja na zdrave stanice. Ukoliko uključite tretman s grafenskim oksidom u složenom tretmanu tumora… Pročitaj više »

Mujo&Haso

Možeš da čitaš o ličnoj kodi (beri kao ID) sa 12 brojki, koja te lično prepoznaje preko G mreža.

Mlata

Šta je u kineskoj bočici?

Kihot

Bravo gospodine Klaić!!! Informativno izvanredno posložen članak! …možda koji nevjerni Toma otvori oči…

tedi

imam jedan prijedlog ,doci na cijepljenje i ponet magnet ,oko setri ispane cijepivo iz ruke poneti ga doma.

ledeno doba

na ms portalima izvještavaju , prenoseći vijest sa portala beogradske politike,-da je u Srbiji navodno umrlo 5 mladih osoba od korone, svi bili mlađi od 26 godina, svi nisu imali komorbiditet i svi bili necjepljeni i bili na kućnoj njezi..zaključak; poziva se na više cjepanja, kaže se ljudi se opustili… Pročitaj više »

Metabaron

Ovo podsjeca na crno ulje , vanzemaljsku tekucinu iz ” Dosje X .”

Throne

Evo konacno dokaza, sto su ih znanstvenici (koji ne pripadaju agendi) otkrili i koji su ovdje mr. sc. Klaic konacno u cjelini prezentirao. Sto mogu reci, tesko mi je za one ljude koji su se uboli i koji ako budu prezivjeli od ovih otrovnih tvari, kako ce se ponasati, kakvi… Pročitaj više »

Legendarni Grk

I Sai Baba je imao loše mišljenje o suvremenim liječnicima koji su zapravo agenti farmacije: “U vas se mnogo govori o zdravstvu odnosno zdravstvenoj zaštiti. Iskreno rečeno, Ja tu ne vidim mnogo zdravlja. Vaše zdravstvo i filozofija koja stoji iza njega i sami su bolesni. To je posebno vidljivo na… Pročitaj više »

Krmak

STA KAZE MINISTAR NEZDRASTVA BEROSHY? GRAFEN OXID FINE PRASINE U KRVI???

Max

Borba za istinu traje i ne jenja

Krle

Pročitao sam tekst “Američka Udruga Pedijatara preporučila Pfizerovo cjepivo – a pogodite tko im je najveći financijer” ali nisam imao kad komentirati i pohvaliti ga. Potpuno je razotkriven ovaj cirkus sa vakcinama i jasno je da se sve vrti oko para. Al’ vraga, danas ova nebuloza. Pa ćorav vidi crni… Pročitaj više »

Lucija, prva

Ovaj tekst ćete nekom poslati?
Nazdravlje.

Tupko Glupko

Otkrivenje, 13. poglavlje, 16-18: “I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim; I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: “ime zvijeri ili broj imena njezina. Ovdje… Pročitaj više »

Irina

Kad god vidim da je od vas članak, zaustavim se: Znam da je dobar i da ga ne smijem propustiti! Hvala puno, dragi Čovječe!

Tupko Glupko

Tko se hoće kladiti da će sada broj zaraženih službeno padati u državama gdje je većina cijepljena sa mRNK cjepivima, a da će naglo rasti u afričkim i drugim siromašnim državama? Sa podešavanjem broja ciklusa na PCR testovima lako dobijete podatke koje želite. Biden već javno govori da će tri… Pročitaj više »

fliflaflu

Želim napisati malu recenziju, nebitnu za smisao. Grafen nije metal, građen je od ugljikovih atoma. Ali ima magnetska svojstva i sva ostala navedena u članku. To je nano čestica, a njima svojstva ne možemo predvidjeti na temelju našeg velikog svijeta. Druga stvar, znam za slučaj čovjeka kojem je član obitelji… Pročitaj više »

MOCNA

Plan je da se stari eliminišu , a mladi sterilišu . Kome to još nije jasno ?

Tupko Glupko

Kako reče Melinda Gates iz Zaklade Bill and Melinda Gates još u svibnju prošle godine (prije 15 mjeseci) “pandemija neće završiti dok svi ljudi ne budu imunizirani”:

Prikupljeno 7,4 milijardi eura za borbu protiv koronavirusa – Portal Novosti

Josip Skok

Bravo gospodine Klaiću. Podrška vama i ostalim borcima za istinu. Ako ćete o nalazima znanstvenika obavijestiti vladu, stožer CZ, ministarstvo zdravlja i obrane te unutarnjih poslova, kao prevažne vijesti, molim osigurajte da oni to i prime preporučeno s povratnicom jer bi to kao e-mail brisali i pravili se da nemaju… Pročitaj više »

gostgost

https://www.youtube.com/watch?v=X-jIpoAhDiY

Biološko oružje iz filma Alien: Covenant na 3:20.
Na što vas struktura podsjeća? Onda pogledajte ko je redatelj i kakvi su njegovi stavovi po pitanju cijepljenja.

Pero

Nisam citao ni jedan komentar, ali sto nemaju ovi koji su sve osmislili vojsku od pola ukupnog stanovnistva koje je cijepljeno (karikiram pola) i ako njima upravljaju i mogu raditi sto hoce, zar nemaju preko njih uvid u one koji su protiv “rezima”…i onda dodemo na to da oni zele… Pročitaj više »

PeroTunguz

https://www.youtube.com/watch?v=TURwRUq7U5k
Nestorovic vs Stevanovic pro and con za vakcine

aaaaaaaaaaaaaaaa

Idem preventivno izvaditi sve zube da ne dobijem karijes.

RobiVanKenobi

Dva clana sire obitelji se fajzerirali, eno kune im se lijepe za ramena

Bonbon

Hvala na ovom tekstu

4e 65 6b 64 6f 2e

Različiti načini primjene grafena:

ttps://graphene.azurewebsites.net/Graphene-Healthcare-Minimag-2020/index.html#page=1

Stranica sa zanimljivim temama sa mnoštvom linkova: optogenetika, magnetogenetika, Internet of Bodies, o Pfizeru, Fauciju, Bidenu, CDC….

Ttps://silview.media/

Bonbon

Već su cenzurirali dva videa. Strašno!

Brejking njuz

Grafen oxid je ubacen da vam brze narastu repovi.

Cjovjek

Vrlo loš uradak. Prvih 5 klipova ne dokazuje baš ništa… 1 video klip – željezna strugotina u bočici cjepiva. 2 vk -Self-Assembling Wires izrezano iz originalnog klipa i nije grafen-oxid nego metalne kuglice pod 25-30 kV naponom ttps://m.youtube.com/watch?v=PeHWqr9dz3c (dodaj h ispred ttps ) 3 vk klasični ferofluid pod NiB magnetom… Pročitaj više »

hope

drago mi je da ste i vi konacno objavili ovo jer ovo nije neka nova vijest.sve sam ovo saznala prije 2 ili vise mjeseci na portalu dokumentarac.hr i jos nesto na nekim stranim portalima.

VAKCIN IZ BEZNICE

Imam dobar predosječaj, kao, da če neko nekog z.hebat.
ps: jedva čekam na prve rezultate.

Neću ti reć

Voziš se negdje van grada sa prijateljima u autu, vraćate se sa izleta, u jednom trenutku svič, prijatelj Mirko zaustavlja auto i smireno izlazi, druga dva te grabe nadljudskom snagom i izvlače iz auta, vani u šikaru gdje odakle su se čuli urlici užasa, kad tamo Mirko se transformirao u… Pročitaj više »

Flint

Grafen pravi strukture. Mi smo Borg, otpor je uzaludan😂

davor

Anti znanost

Sdgg3455ffg4455xcvbb

odlična kompilacija danijele…

kučna

dr plandemiolog
ttps://odysee.com/@plandemiolog2:1/tra%C5%BEili-ste-gledajte!-zbrzane:4

Mladenko

Svi koji su cjepljeni ili skoro svi daju signale,oni su hodajuće antene.Ako uključite na vašem telefonu bluetooth i približite se onom tko je cjepljen on daje signal ali nije njegov telefon.Evo video:https://youtu.be/D79TCmtvERk

Petar77

Ha čuj, ako si dovoljno glup da vjeruješ proizvođačima, onda nije tajna. Sve je točno kako oni kažu meee, mee

kkk

nova clypsi reklama slici na ovu stravu

Ra-Tutankhamon

Pozdrav
Želim, samo da s vama podijelim jednu informaciju.Moja sestra je krajem prošle godine preboljela koronu, zbog straha od još težeg oblika se cijepila, dva puta, i sad je opet pozitivna.
Čemu cijepljenja?….
Ljudi budite svjesni da lažu čim zinu.

ipweufnviweunvriuwen

Ništa od slanja njima dokaza, znaju oni to, a oni gore znaju i više nego što daju u medije da nas zbune, teorije urote su praksa zavjerenika jedino ako vjeruješ u slučajan razvoj događaja………………..sve teorije urote napisane od nazočnih ovdje su se ostvarile…………..ne trebaju mi nikakovi dokazi da vidim što… Pročitaj više »

Sven

Koliko god bila jaka spaga izgleda da ce vrlo brzo puknuti. 50 % vs 50 ljudi vuce iz sve snage spagu na svoju stranu. Jedni su za ovo drugi su za ono a treci za nesto drugo. A spaga je samo jedna.

agnaby

Hvala, D.K. Ispod vaseg zadnjeg teksta o djeci i Pfeizeru, postala sam Vam FDA dokument koji prikazuje sastojke Pfeizer.Comirnaty. To je eto sluzbeni dokument. Vase slanje te dokumentacije nasim ubicama na nasim teritorijama posluzit ce samo da se dokumentira njihova djelatnost. Nece ih skrenuti s toka. Oni sudjeluju vec 30… Pročitaj više »

Dupla Kamilica

Za zdrav duh svako jutro popij čašu glifosata, natašte.

Lucija, prva

Čak i da pričamo o učinkovitom cjepivu, koje djeluje, pitanje bi li imalo ikakvog utjecaja na bilo koga iznad 50 godina. Kod starih ljudi imuni sustav je definiran. I nije podložan promjenama. Također je više vjerojatno da su se neki stariji susreli sa nekim od ona 4 korona virusa koji… Pročitaj više »

Stock

Daniel U cilju kvalitetnog istraživanja, šaljem vam sljedeći text da zvanične Švedske stranice koju koriste ljekari za upotrebu ljekova “Innehållsdeklaration (sastojci vakcine) Den aktiva substansen är mRNA-vaccin mot covid-19. Efter spädning innehåller injektionsflaskan 6 doser à 0,3 ml med 30 mikrogram mRNA vardera. Övriga innehållsämnen är: ((4-hydroxibutyl)azandiyl)bis(hexan-6,1-diyl)bis(2-hexyldekanoat) (ALC-0315) 2-[(polyetylenglykol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamid (ALC-0159)… Pročitaj više »

slobodan

Ovo sve kad pročitaš zaključiš da je čovjek (antropos) poput nekakvog najnovijeg hibridnog automobila: struja–gas–benzin–dizel… :;))

Pfizer

2013 godine europska komisija je odobrila milijardu evra za razvoj ovog grafena…

Dragan

🙂 Punica mi se waksala.. uzet ću daljinski od unukovog autića probaću da je provozam po kuhinji pa vam javim 😉

Tupko Glupko

Pogledajte što maske rade nama i našoj djeci:

Test – koliko su maske zaista opasne (bitchute.com)

Alen

Zato je ovaj sistem na zemlji postavljen lazan,tek onda mozes istinu zamaskirat i proglasit ju teorijom zavjere,bajkama,mitovima.Zato danasnji “moderan covjek”tesko dolazi do istine,jer kad ju otkrije ona mu je sokantna.Zato je bolje znat istinu pa kakva god ona bila i prihvatit ju,nego se nadat najboljem.

KobraN

Opet sve ide u fazama, ovo je samo priprema magistrale (FSB) za vanjski interfejs. Potonji bi trebao biti na čelu ili ruci (desnoj)

sebastian

Ovo su mali vjesnici velikog zla koje tek dolazi.Drugačije i krače formulirano najgore tek dolazi.Tko preživi svjedočiti će o tome,a biti će doista teško preživjeti narednih nekoliko godina.Broj tih godina je stvarno nemoguće predvidjeti,jer je previše toga u igri.

Gost.hr

Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)

Morgellonsi? Objašnjava chemtrailse.

LeeMoonAda
Fit Lara

Malomorgen, to da nema grafenoksida ti mozemo vjerovat ili ne. Molimo, posalji na logicno.com neki dokaz inace je to sve bla bla…..

agnaby

@Klaic Mislim da ce Vam ovo dobro doci, po meni najbolji zvizdacki report dosad, mislim da je zvizdac iz redova USA military, sad kad ih prisiljavaju na mandatornu terapiju genetskim injekcijama: ttps://www.theautomaticearth.com/2021/09/spartacus/ Imate i PDF, bilo bi dobro sejvati sto prije, u kratko vrijeme postao je viralan, ali i pod… Pročitaj više »

Ivan Krajinović

Strašan mi je ovaj portal. Toliko laži u jednom članku da je to strašno. 1. Ne radi se o nikakvom znanstvenom radu 1.1 jasno stoji u istome da nije dokazano da postoji navedene tvari u uzorku: “Microscopic study of the sample provides strong evidence for the probable presence of graphene… Pročitaj više »

Milo

Vi ste bre svi [email protected]@

Zed

Koliko tup moras biti da povjeruješ u ovu bolesnu umotvorinu.

POVEZANE VIJESTI