Grafen oksid u cjepivima – nezavisna istraživanja otkrivaju alarmantne stvari

Grafen oksid

GRAFEN OKSID – Prije četiri mjeseca napisao sam tekst o magnetnim supstancama koje se nalaze u COVID cjepivima i magnetima koji se hvataju na kožu cijepljenih. To je bio moj najčitaniji tekst, vidjelo ga je preko 220,000 ljudi. (Link) Onda još nismo znali o čemu se točno radi. U međuvremenu, pojavilo se mnoštvo novih, i još alarmantnijih, informacija o tome što se nalazi u cjepivima. Dio toga pokušat ćemo prenijeti u ovome tekstu.

S obzirom da je sastav Covid cjepiva i dalje službeno tajna, obavljeno je nekoliko nezavisnih istraživanja, od strane znanstvenika koji su uspjeli doći do neiskorištenog cjepiva (što nije lako) dok su neki drugi znanstvenici proučavali krv cijepljenih. Glavno otkriće, svih ovih studija, i supstanca oko koje se sve vrti je – grafen oksid. Ta supstanca je pronađena u svim proučavanim mRNA cjepivima, svih proizvođača, i to kao glavni sastojak, kojeg u cjepivu ima preko 99%. A pronađen je i parazit Trypanosoma cruzi.

ŠPANJOLSKA STUDIJA

U lipnju 2021 znanstvenici sa sveučilišta u Almeriji su bili prvi koji su zaključili i objavili da se mRNA cjepiva za Covid sastoje velikom većinom od grafen oksida. Originalnu studiju prevedenu na engleski možete vidjeti ovdje.

ISPITIVANJE DR ROBERTA YOUNGA

Zatim imamo nezavisno ispitivanje koje je proveo poznati doktor Robert Young. Njegov dokument možete vidjeti ovdje. On je koristio razne tehnike ispitivanja elektronskim mikroskopom ali zaključak je bio isti – grafen oksid je najprisutnija supstanca, uz još puno ostalih supstanci koje nisu deklarirane od strane proizvođača.

Za lakše razumijevanje dokumenta, pogledajte ovaj sažeti video ili cijeli intervju u kojem dr Young prolazi kroz taj dokument i detaljno objašnjava što je sve pronašao.

Govori kako je Pfizer još u studijama znao gdje završavaju čestice iz cjepiva: 70% u jajnicima, 20% u koštanu srž i 10% u srčanom mišiću. On objašnjava na koji način se to može programirati pomoću nukleinskih kiselina. On pretpostavlja da se radi o prikrivenoj sterilizaciji ljudi, zatim povećanju leukemijskih bolesti uništavanjem koštane srži i napadom na srce što onda izaziva srčane smetnje.

Njegovim tvrdnjama ide u prilog činjenica da se miokarditis (upala srčanog mišića) sve češće službeno prijavljuje kao nuspojava Covid cjepiva, pogotovo kod mlađih muškaraca. A za ovo ostalo, saznati ćemo tek za nekoliko godina, ako (ili kad) dođe do masovne neplodnosti žena i raširenosti leukemijskih bolesti.

Dr Young zatim kaže da je unutra pronašao i mikroskopski parazit – Trypanosoma cruzi. Jednostavnim istraživanjem možete otkriti da je Trypanosoma cruzi parazit koji većinom prebiva u životinjama, a prilikom ulaska u ljudsko tijelo, najviše napada – miocite, odnosno stanice srčanog mišića! Dakle, ponovno veza sa srcem i miokarditisom kod mladih ljudi. Osim toga, dr Young pretpostavlja da je vjerojatno zato ivermectin toliko učinkovit kod nekih ljudi pri liječenju navodnih simptoma Covida, jer je ivermectin zapravo anti-parazitski lijek. Kockice se slažu, jedna po jedna. A sad dolazi ona najveća.

Jer osnovno pitanje je zašto bi netko radio sve ovo? Prema dosad dostupnim informacijama, mogli bismo zaključiti da se radi o – daljinskoj kontroli ljudi. U ovom članku, koji je objavila Rockefeller fondacija, možete vidjeti kako su znanstvenici nakon puno neuspjelih pokušaja, ipak ustanovili najbolju metodu za kontrolu uma, a to je tzv. magnetogenetika ili radiogenetika. U članku objašnjava kako su znanstvenici uspjeli ustanoviti potpunu kontrolu nad miševima, njihovim srcem i moždanim funkcijama. To su učinili pomoću feritina, magnetskog proteina o kojem smo pisali u prethodnom tekstu (link na vrhu). Pomoću genetski inžinjeriziranog virusa, uspostavili su ulaz u membranu neurona, a kontrolu su ostvarivali pomoću radio valova i pomoću mašine za magnetsku rezonancu. Ukratko, daljinski su kontrolirali miša, mogli su ga učiniti gladnim, ljutim, sretnim, smirenim, štogod su poželjeli.

U tom Rockefellerovom članku se ne spominje grafen oksid ali princip je isti. Ako se ljudsko tijelo napuni supstancama koje imaju magnetna i elektromagnetska svojstva, na te supstance se onda može djelovati daljinski, putem raznih frekvencija. Naravno, aludiramo na 5G mrežu, koju im se toliko žuri ugraditi u sve, od uličnih svjetiljki do satelita. To je široka tema, a postoji i objavljena studija iz 2015 godine u kojoj su znanstvenici otkrili da magnetnim pulsevima mogu utjecati na misli i ponašanje ljudi, čak i na njihova religijska uvjerenja.

Doktor Young priča o još puno zanimljivih stvari za koje nemamo prostora. Pogotovo su zanimljivi patenti koje spominje, u kojima se patentira daljinsko očitavanje statusa cijepljenja i praćenja kontakata ljudi.

ŠTO JE GRAFEN OKSID

Ključno je pitanje, što je u stvari taj grafen oksid. Najjednostavnije rečeno, to je ugljik u svojoj najtanjoj formi, debeloj samo 1 atom. Radi se o ultra tankoj i snažnoj supstanci, po nekim kriterijima to je najčvršći materijal poznat čovječanstvu. Otkriven je 2010 godine i za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada. Odličan je vodič za struju i reagira na magnete kao i svi metali, ali i na radio valove. Ima više industrijskih primjena, stavlja se u auto-lakove, solarne panele i slične proizvode koji zahtijevaju čvrstoću. Također, koristi se u medicini, i to upravo u cjepivima, iako se radi o vrlo toksičnoj (otrovnoj) supstanci. Postoje brojne znanstvene studije, članci  i patenti koji to potvrđuju:

Zašto bi netko takav otrov stavljao u cjepivo, to je pitanje svih pitanja, ali ipak ga stavljaju.

Sad kad imate sliku u glavi što je to grafen oksid i kako se ponaša, probajte zamisliti što će se dogoditi ljudima koji su puni ove supstance, kad manipulatori uključe/pojačaju svoje frekvencije. Hoće li biti masovni pomor, hoće li poludjeti, ponašati se kao zombiji….. mi to ne znamo. To znaju samo oni koji su sve ovo otpočetka i osmislili. A vjerojatno uskoro i mi ostali.

ANALIZA KRVI CIJEPLJENIH

Naravno, ako je sve ovo istina, onda bi se taj grafen oksid trebao vidjeti u krvi cijepljenih, i vidi se. Možete pogledati video koji je složila ekipa sa Infowarsa u kojem uspoređuju krv cijepljenih sa normalnom krvlju. https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2

Grafen oksid se jasno vidi, kako stvara neobične strukture, a crvene krvne stanice se grupiraju u male ugruške i zajedno putuju kroz krvotok. Razlike su zbilja velike, doktorica koja 30 godina koristi tu vrstu mikroskopa (darkfield), kaže da nikad nije vidjela takvo nešto.

GRAFEN OKSID - Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini
GRAFEN OKSID – Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini

 

Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura
Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura

 

Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)
Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)

Zanimljivo je da doktorica kaže kako ove stvari pronalazi u zapadnim cjepivima Astrazenece, Pfizera, J&J, i Moderne, dok kineski Sinovac i Sinopharm nemaju tih pojava.

Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip.

 

GRAFEN OKSID - Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca
GRAFEN OKSID – Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca

Sve ovo je potpuno u skladu s simptomima koje vidimo kod cijepljenih, a to je velika pojava krvnih ugrušaka. Nekima se pojave u nozi ili ruci, trnu im udovi, a nekima se pojave u mozgu i uzrokuju moždani udar.

JAPAN POVUKAO 2.6 MILIONA CJEPIVA ZBOG MAGNETNIH SUPSTANCI

Zbog magnetnih supstanci u Covid cjepivima Japan je prekinuo distribuciju Moderninog cjepiva. Pronašli su ukupno 2.6 miliona (prvo 1.6 zatim još 1 milion) doza u kojima se nalazi „nepoznata metalna supstanca koja reagira na magnet“. Cenzurirani zapadni mediji objavili su da je cjepivo povučeno zbog „kontaminacije“, ali naravno nisu spominjali magnete. Ipak to je bila službena izjava ministarstva, i japanski mediji su to prenijeli.

GRAFENSKI SENZORI NA AERODROMIMA

Osim medicinskih aspekata, zanimljivo je vidjeti kako se po nekim aerodromima već postavljaju grafenski senzori koji navodno detektiraju Covid na daljinu. Jedan od tih uređaja se zove Aiskom Tower Sentinel, koristi grafenske senzore, i navodno može, daljinski detektirati Covid sa 30-ak centimetara udaljenosti.

https://www.sanitainformazione.it/salute/la-sentinella-tech-anti-covid-che-sfrutta-sensori-al-grafene-per-scovare-i-positivi/

To zvuči kao nešto iz Zvjezdanih Staza. Možete li stvarno povjerovati da takav senzor može precizno detektirati virus u nekome, i pritom razlikovati Covid od obične prehlade, koje su obje korona virusi? Ili se možda ipak radi o kontroli, detekciji količine grafena u krvi, kako se nitko ne bi mogao provući sa lažnom potvrdom o cijepljenju? Ali nećemo u teorije zavjera. Sve u ovom članku je 100% utemeljeno na znanosti, i to ne onoj korporacijskoj koju nam serviraju kroz mainstream medije, nego onoj najnaprednijoj koja postoji.

Svi dokazi su tu, i ako je samo 10% ovoga istina, cijepljenje Covid cjepivima treba pod hitno zaustaviti, dok se sve detaljno ne ispita. Ali umjesto toga, izloženi smo ucjenama i prijetnjama da ga pod svaku cijenu primimo čim prije. Znanstvenici se u potpunosti cenzuriraju, a medijima imaju pristup samo plaćenici farmaceutske industrije. Zato ove informacije tamo nećete naći, a fact-chekeri će vas i pored zdravih očiju uvjeravati kako ovo sve nije istina, kako nema grafena u cjepivu i kako nema nikakvog magnetizma. Je li moguće da se stvarno radi o velikoj zavjeri, globalnom planu depopulacije i kontrole stanovništva? Itekako je moguće.

Poslat ćemo ovaj tekst našem dragom Stožeru, Vladi, HZJZ-u i fact-chekerima. Učinit ćemo to, kako kasnije ne bi mogli reći: „nismo znali“. Kad istina izađe na vidjelo, i kad krenu suđenja, dokazat ćemo da ste znali. A vi dragi čitatelji dijelite ove informacije, sa prijateljima i poznanicima koji su doktori, znanstvenici, inženjeri. Ti ljudi moraju početi progovarati. Jer svatko tko zna za ove informacije, a ne čini ništa, na njegovu savjest ide ono što slijedi. A kako se čini, uskoro će se dešavati svašta.

Više o grafen oksid

CjepivaGrafenGrafen oksidGrafenov oksidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
344 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
1 godina prije

Moj utisak je da oni ljude zele da nafiluju (putem cepljenja) tim nanocesticama da bi ljudi time postali vidljivi u 5g mrezi, kao sto su avioni na radaru. To, uz pracenje preko kamera za preoznavanje lica, koje su posejane po gradovima na svim kljucnim saobracajnicama, omogucice potpuni nadzor i pracenje svih ljudi u svakom trenutku pomocu AI. Naravno da 8 milijardi zahteva mnogo vise resursa tehnike, pa su zakljucili da bi 1 milijarda bila dovoljna, ili gornja granica. Osim toga ako se ljudi pobune, tu jednu milijardu mogu da iskontrolisu sa vojskom i policijom, a 8 bi ih pregazilo. Sustina je da zele da nas stave u digitalno ropstvo. Ko ne bude poslusan, bice uklonjen. Antene 5g mreze nisu razvijene i projektovane da bi imali 100x brzi internet, ne. Namena je da posluze kao oruzje – u vojne svrhe. 5g antene mogu da deluju usmerenim jonizujucim zracenjem i to je… Čitaj više »

Žvuž
2 godine prije

Bravo!

Za mnoge je na žalost prekasno, ali ima dovoljno hipnotiziranih za koje još uvijek nije kasno pomoći im da se probude iz hipnoze i sačuvaju živu glavu i zdravlje (barem koliko-toliko).

Shox
2 godine prije

Kako možemo zaustaviti postojanje ‘ovih’ zločina nad čovječanstvom? Zašto su ove vijesti potisnute i skrivene od čovječanstva? Kako doprijeti do onih kojima su ovo “teorije zavjere”? Jedno je sigurno: moć da ovo zaustavimo više nije u našim rukama! Jedino jogičnim se nameće zaključak: samo dragi Gospod ovo može “razmrsiti”, dopustiti do kada treba i prekinuti kada treba…Zato je jedino poziv na molitvu ono što je razborito i što nas može spasiti!

hope
2 godine prije

za admina:mozete li prosiriti mogucnost dijeljenja nekih clanaka na viber aplikaciju?puno ljudi koje poznam nemaju navedene aplikacije(telegram,twitter etc.)?

Zagten
2 godine prije

Ok, eto sad prilike da se stavi točka na i, da je to moguće i da svi, uključujući i omiljenog slavenskog bratka Putina (ovdje na siteu po defaultu on je dobar a samo su Zapad i naravno Židovi “zli”, ne igraju istu igru. Ako sam dobro shvatio, mainstream izlučevine od medija su prenijele izjavu predstavnika sveučilišta u Almeriji koji su se brze bolje odrekli svojih naučnika koji su studiju napravili. Sad, neka bilo koja država u svijetu ako je pravdoljubiva okupi te naučnike, da im resurse, otvori svoje medije da transparentno i razumljivo izvještavaju i prikažu rezultate istraživanja. Znamo da je to nemoguće, budući da svi, apsolutno svi, stoje iza zločinačke agende, neki iz želje da prežive i da im se satanisti smiluju, neki iz ubjeđenenja neki iz straha, nebitno, ali kako kaže Otkrivenje “svi vladari zemaljski slijediti će istu volju”. Sad smo, nikad prije nismo bili u tom vremenu… Čitaj više »

Dejan
2 godine prije

Zanimljivo je da se ide na 2030 godinu i da se ona ukršta iz različitih pravaca u planovima elite. 2025 će biti prolazno vreme. Zašto je bitna 2030. godina eliti? Šta se tada dogadja? Neki veliki kosmički dogadjaj, kao što je prolazak Nibirua, a o tome je pričao Sal Rakel koji je kanalisao utemeljitelje, bića iz 12. dimenzije. Mada je Sal Rakel do sad ispromašivao svoje prognoze, ali eto, i on navodi tu godinu kao “treći val uzašašća”. Ili je to godina ustoličenja sina pogiblog u Trećem solomonovom hramu u Jerusalimu? Ili je to možda puštanje u rad veštačke inteligencije na globalnom nivou iz koje će matrix direktno delovati? Videćemo…

Mujo&Haso
2 godine prije

Ima sve i još više na “LA QUINTA COLUMNA”.

Kažun
2 godine prije

“Na jednom od Manchestera sveučilišta, skupina istraživača napravila je neobična otkrića. Tijekom rada, pokazalo se da grafen posjeduje jedinstvenu antitumorsku imovinu.
Znanstvenici su otkrili da uz pomoć grafena oksida može uništiti matične stanice raka, istovremeno, bez utjecaja na zdrave stanice.
Ukoliko uključite tretman s grafenskim oksidom u složenom tretmanu tumora karcinoma, tumor će prestati rasti, a grafen će u budućnosti spriječiti metastaziranje i ponovno razvijanje tumora. Takve zaključke napravili su stručnjaci nakon proučavanja svojstava ugljika.”
https://hr.iliveok.com/news/graphene-ce-vam-pomoci-da-se-rijesite-raka-zauvijek_90403i15817.html

Mujo&Haso
2 godine prije

Možeš da čitaš o ličnoj kodi (beri kao ID) sa 12 brojki, koja te lično prepoznaje preko G mreža.

Mlata
2 godine prije

Šta je u kineskoj bočici?

Kihot
2 godine prije

Bravo gospodine Klaić!!! Informativno izvanredno posložen članak! …možda koji nevjerni Toma otvori oči…

tedi
2 godine prije

imam jedan prijedlog ,doci na cijepljenje i ponet magnet ,oko setri ispane cijepivo iz ruke poneti ga doma.

ledeno doba
2 godine prije

na ms portalima izvještavaju , prenoseći vijest sa portala beogradske politike,-da je u Srbiji navodno umrlo 5 mladih osoba od korone, svi bili mlađi od 26 godina, svi nisu imali komorbiditet i svi bili necjepljeni i bili na kućnoj njezi..zaključak; poziva se na više cjepanja, kaže se ljudi se opustili i slabo se odazivaju..

od fake bolesti kovid, nitko ne umire..

ako je doista umrlo tih 5 osoba, čime su ih otrovali?

Metabaron
2 godine prije

Ovo podsjeca na crno ulje , vanzemaljsku tekucinu iz ” Dosje X .”

Throne
2 godine prije

Evo konacno dokaza, sto su ih znanstvenici (koji ne pripadaju agendi) otkrili i koji su ovdje mr. sc. Klaic konacno u cjelini prezentirao. Sto mogu reci, tesko mi je za one ljude koji su se uboli i koji ako budu prezivjeli od ovih otrovnih tvari, kako ce se ponasati, kakvi ce biti. Posto sam dosta toga znao o rezultatima istrazivanja la qunte columne (mikroskopski analazirane supstance krvi injektiranih i deformiranost krvnih stanica u njih u odnosu na zdrave ima toga jos) . Ovako vizualno prezentirano, me je jos jace uvjerilo da se necu ubosti da zadrzim komoditet zivota kojeg nakon ovoga necu nikad imati. Drugi koji budu pregledali ovaj clanak neka se dobro zamisle sto i kako.

Legendarni Grk
2 godine prije

I Sai Baba je imao loše mišljenje o suvremenim liječnicima koji su zapravo agenti farmacije: “U vas se mnogo govori o zdravstvu odnosno zdravstvenoj zaštiti. Iskreno rečeno, Ja tu ne vidim mnogo zdravlja. Vaše zdravstvo i filozofija koja stoji iza njega i sami su bolesni. To je posebno vidljivo na liječnicima. Mnogi se liječnici ponašaju kao da su mješavina bankovnih direktora i mesara. Mnogima od njih najvažniji je novac, ugled i dovoljno vremena za njihov hobi ili karijeru. Tek na posljednjem mjestu nalaze se pacijenti. O požrtvovnom duhu, služenju bližnjem, a da ne govorimo o ljubavi, u tih liječnika jedva da se može govoriti. Kakva strahota da takvi ljudi imaju pravo odlučivanja! Zato nije nikakvo čudo, što su zaposleni u “bolnicama” umjesto u “zdravilištima”. Ono što nedostaje u mnogim zapadnim zemljama, to je ljubav. Posebno je u Njemačkoj široko rasprostranjena predodžba da se ljubav može nadomjestiti uslugama. To je isto… Čitaj više »

Krmak
2 godine prije

STA KAZE MINISTAR NEZDRASTVA BEROSHY? GRAFEN OXID FINE PRASINE U KRVI???

Max
2 godine prije

Borba za istinu traje i ne jenja

Krle
2 godine prije

Pročitao sam tekst “Američka Udruga Pedijatara preporučila Pfizerovo cjepivo – a pogodite tko im je najveći financijer” ali nisam imao kad komentirati i pohvaliti ga. Potpuno je razotkriven ovaj cirkus sa vakcinama i jasno je da se sve vrti oko para. Al’ vraga, danas ova nebuloza. Pa ćorav vidi crni talog na dnu “bočice cjepiva”. Naspite malo tonera u bočicu i igrajte se s magnetom do mile volje. Kakve su ono kuglice i kakve veze to ima sa vakcinama? Čak i sam autor se ograđuje da ne zna šta je to. O trećem videu “koji se ne može lažirati” ne bih trošio riječi. YT je prepun lažnih videa koje je malo teže lažirati nego ovo. Zanimljivo sva 3 videa nemaju poveznicu na YT. Jako bih volio vidjeti komentare poslije ti videa. Na videu sa mobitelom se pokazuje neka crna materija. Koliko ja znam nije isto grafen i grafen oksid. Grafen… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

Ovaj tekst ćete nekom poslati?
Nazdravlje.

Tupko Glupko
2 godine prije

Otkrivenje, 13. poglavlje, 16-18:

“I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim dadne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim;

I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: “ime zvijeri ili broj imena njezina.

Ovdje je mudrost! Tko ima um, neka izračuna broj zvijeri; jer je broj čovjeka, i broj njezin je šest stotina i šezdeset i šest.”

Irina
2 godine prije

Kad god vidim da je od vas članak, zaustavim se: Znam da je dobar i da ga ne smijem propustiti! Hvala puno, dragi Čovječe!

Tupko Glupko
2 godine prije

Tko se hoće kladiti da će sada broj zaraženih službeno padati u državama gdje je većina cijepljena sa mRNK cjepivima, a da će naglo rasti u afričkim i drugim siromašnim državama?

Sa podešavanjem broja ciklusa na PCR testovima lako dobijete podatke koje želite.
Biden već javno govori da će tri od četiri cjepiva ići kao pomoć siromašnim državama (neki dan je ovdje bio tekst o tome), isto počinje raditi i EU.

Jest da su u Africi npr. 30 puta manje cijepljeni od zapadnih država, jest da im je smrtnost 20 puta manja od Covida, ali treba i njih spasiti.

fliflaflu
2 godine prije

Želim napisati malu recenziju, nebitnu za smisao. Grafen nije metal, građen je od ugljikovih atoma. Ali ima magnetska svojstva i sva ostala navedena u članku. To je nano čestica, a njima svojstva ne možemo predvidjeti na temelju našeg velikog svijeta. Druga stvar, znam za slučaj čovjeka kojem je član obitelji koji radi na punktu za cijepljenje dao potvrdu bez da ga je cijepio. Uhvatilio ga na aerodromu.

MOCNA
2 godine prije

Plan je da se stari eliminišu , a mladi sterilišu . Kome to još nije jasno ?

Tupko Glupko
2 godine prije

Kako reče Melinda Gates iz Zaklade Bill and Melinda Gates još u svibnju prošle godine (prije 15 mjeseci) “pandemija neće završiti dok svi ljudi ne budu imunizirani”:

Prikupljeno 7,4 milijardi eura za borbu protiv koronavirusa – Portal Novosti

Josip Skok
2 godine prije

Bravo gospodine Klaiću. Podrška vama i ostalim borcima za istinu. Ako ćete o nalazima znanstvenika obavijestiti vladu, stožer CZ, ministarstvo zdravlja i obrane te unutarnjih poslova, kao prevažne vijesti, molim osigurajte da oni to i prime preporučeno s povratnicom jer bi to kao e-mail brisali i pravili se da nemaju pojma kad dođe vrijeme suđenja za zločine protiv čovječnosti, nakanu depopulacije, korupcije, ucjene i ugrožavanje svekolike nacionalne sigurnosti i opstanka hrvatskog naroda i svih građana RH.

gostgost
2 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=X-jIpoAhDiY

Biološko oružje iz filma Alien: Covenant na 3:20.
Na što vas struktura podsjeća? Onda pogledajte ko je redatelj i kakvi su njegovi stavovi po pitanju cijepljenja.

Pero
2 godine prije

Nisam citao ni jedan komentar, ali sto nemaju ovi koji su sve osmislili vojsku od pola ukupnog stanovnistva koje je cijepljeno (karikiram pola) i ako njima upravljaju i mogu raditi sto hoce, zar nemaju preko njih uvid u one koji su protiv “rezima”…i onda dodemo na to da oni zele da shvatimo na lijep i kulturan nacin (jbg ipak nas tako uce od rodenja do smrti, od ne znam kad) DA SMO SVI ROBOVI i da ce biti kako kaze onaj tko god je glavni u kakvom god obliku. LJUDI SU RESURSI kao i auto, zivotinja, zrakoplov, lignja, kuca itd (sto god ti je poznato to je resurs). Samo sad ide proces promjene ucenja od malih nogu jer smo prakticki prosli jedan “svjetski rat” u ovih 2 godine “nitko nije umro” kao u prosla 2 (tj. nije se izgubilo puno vremena kao u prosla 2 (ti si kriv, ne ti… Čitaj više »

PeroTunguz
2 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=TURwRUq7U5k
Nestorovic vs Stevanovic pro and con za vakcine

aaaaaaaaaaaaaaaa
2 godine prije

Idem preventivno izvaditi sve zube da ne dobijem karijes.

RobiVanKenobi
2 godine prije

Dva clana sire obitelji se fajzerirali, eno kune im se lijepe za ramena

Bonbon
2 godine prije

Hvala na ovom tekstu

4e 65 6b 64 6f 2e
2 godine prije

Različiti načini primjene grafena:

ttps://graphene.azurewebsites.net/Graphene-Healthcare-Minimag-2020/index.html#page=1

Stranica sa zanimljivim temama sa mnoštvom linkova: optogenetika, magnetogenetika, Internet of Bodies, o Pfizeru, Fauciju, Bidenu, CDC….

Ttps://silview.media/

Bonbon
2 godine prije

Već su cenzurirali dva videa. Strašno!

Brejking njuz
2 godine prije

Grafen oxid je ubacen da vam brze narastu repovi.

Cjovjek
2 godine prije

Vrlo loš uradak. Prvih 5 klipova ne dokazuje baš ništa… 1 video klip – željezna strugotina u bočici cjepiva. 2 vk -Self-Assembling Wires izrezano iz originalnog klipa i nije grafen-oxid nego metalne kuglice pod 25-30 kV naponom ttps://m.youtube.com/watch?v=PeHWqr9dz3c (dodaj h ispred ttps )
3 vk klasični ferofluid pod NiB magnetom 4 vk neznam, treba provjeriti, GO je u biti dijamagnetik pa bi se trebao odbijati… 5 vk – Fe-strugotina na stolu, magnet ispod stola i mahanje mobitelom iznad i magnetom ispod… Možda izgleda atraktivno i wow ali ja to nemrem popušit… Slažem se oko agende i patenata ali ovakvin textom – zbrda-zdola činite loše u ovoj borbi protiv fašizma i čovjeka i ljudske slobode… Dezinfo/neprovjerene info ( ne sve iz texta ) su loša stvar Hvala.

hope
2 godine prije

drago mi je da ste i vi konacno objavili ovo jer ovo nije neka nova vijest.sve sam ovo saznala prije 2 ili vise mjeseci na portalu dokumentarac.hr i jos nesto na nekim stranim portalima.

VAKCIN IZ BEZNICE
2 godine prije

Imam dobar predosječaj, kao, da če neko nekog z.hebat.
ps: jedva čekam na prve rezultate.

Neću ti reć
2 godine prije

Voziš se negdje van grada sa prijateljima u autu, vraćate se sa izleta, u jednom trenutku svič, prijatelj Mirko zaustavlja auto i smireno izlazi, druga dva te grabe nadljudskom snagom i izvlače iz auta, vani u šikaru gdje odakle su se čuli urlici užasa, kad tamo Mirko se transformirao u nekog insektoida koji će ti zabiti neko rilo u prsa, ugodno vecer svima.

Flint
2 godine prije

Grafen pravi strukture. Mi smo Borg, otpor je uzaludan😂

davor
2 godine prije

Anti znanost

Sdgg3455ffg4455xcvbb
2 godine prije

odlična kompilacija danijele…

kučna
2 godine prije

dr plandemiolog
ttps://odysee.com/@plandemiolog2:1/tra%C5%BEili-ste-gledajte!-zbrzane:4

Mladenko
2 godine prije

Svi koji su cjepljeni ili skoro svi daju signale,oni su hodajuće antene.Ako uključite na vašem telefonu bluetooth i približite se onom tko je cjepljen on daje signal ali nije njegov telefon.Evo video:https://youtu.be/D79TCmtvERk

Petar77
2 godine prije

Ha čuj, ako si dovoljno glup da vjeruješ proizvođačima, onda nije tajna. Sve je točno kako oni kažu meee, mee

kkk
2 godine prije

nova clypsi reklama slici na ovu stravu

Ra-Tutankhamon
2 godine prije

Pozdrav
Želim, samo da s vama podijelim jednu informaciju.Moja sestra je krajem prošle godine preboljela koronu, zbog straha od još težeg oblika se cijepila, dva puta, i sad je opet pozitivna.
Čemu cijepljenja?….
Ljudi budite svjesni da lažu čim zinu.

ipweufnviweunvriuwen
2 godine prije

Ništa od slanja njima dokaza, znaju oni to, a oni gore znaju i više nego što daju u medije da nas zbune, teorije urote su praksa zavjerenika jedino ako vjeruješ u slučajan razvoj događaja………………..sve teorije urote napisane od nazočnih ovdje su se ostvarile…………..ne trebaju mi nikakovi dokazi da vidim što rade……………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI