Istraživanja pokazuju da se 58 % smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS-u dogodilo u roku od 3 dana od cijepljenja

Cijepljenje beba
67 komentara

U novom istraživačkom članku objavljenom u časopisu Toxicology Reports, autor Neil Z. Miller otkrio je da se od ukupno 2.605 smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS-u između 1990. i 2019., 58 % dogodilo u tri dana nakon cijepljenja, a 78 % u roku od sedam dana cijepljenja.

U novom istraživačkom članku objavljenom u časopisu Toxicology Reports, autor Neil Z. Miller izvještava o vezi između smrti od sindroma iznenadne smrti dojenčadi (SIDS) i vremena cijepljenja, na temelju Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Vaccine Adverse Baza podataka sustava za izvješćivanje o događajima (VAERS).

SIDS se definira kao iznenadna i neočekivana smrt dojenčeta koja ostaje nerazjašnjena nakon temeljite istrage. Iako ne postoje specifični simptomi povezani sa SIDS -om, obdukcija često otkriva zagušenje i edem pluća te upalne promjene u dišnom sustavu, prema Nacionalnom centru za zdravstvenu statistiku Vitalna statistika Sjedinjenih Država 1988., II. Svezak, mortalitet, dio A, Zavod za javno zdravstvo, 1991.

Prije suvremenih programa cijepljenja, SIDS, koji se ponekad naziva i “smrt krevetića”, bio je tako rijedak da se nije spominjao u statistici smrtnosti dojenčadi.

Nakon što su 1960-ih započele nacionalne kampanje imunizacije u SAD -u, prvi put u povijesti, većina američke dojenčadi morala je primiti nekoliko doza cjepiva protiv DPT-a, dječje paralize, ospica, zaušnjaka i rubeole.

Ubrzo nakon toga, 1969. godine, medicinski certifikatori predstavili su novi medicinski izraz, sindrom iznenadne smrti dojenčadi.

1973. Nacionalni centar za zdravstvenu statistiku CDC-a dodao je novu kategoriju uzroka smrti SIDS u Međunarodnu klasifikaciju bolesti Svjetske zdravstvene organizacije (ICD).

Do 1980. godine SIDS je postao vodeći uzrok postneonatalnog mortaliteta (smrt dojenčadi od 28 dana do jedne godine) u SAD -u.

Kao što Miller ističe u svom članku, kategorija ICD-a za smrt uzrokovanu cjepivom, ili uzrok smrti kao „profilaktička inokulacija i cijepljenje“, eliminirana je revizijom ICD-a 1979. godine, unatoč činjenici da bi ti podaci bili korisni u pokušajima razumijevanja odnosa između cijepljenja i smrti.

No, Miller, novinar medicinskih istraživanja i direktor Svjetskog instituta za cjepivo Thinktwice, nudi alternativni put za uspostavljanje takve korelacije; promatranjem vremenske povezanosti između cjepiva i prijavljenih smrtnih slučajeva dojenčadi, uključujući smrtne slučajeve SIDS-a, u bazi podataka CDERS-a.

Miller je otkrio da se od ukupno 2.605 smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS -u od 1990. do 2019. većina “grupirala” u neposrednoj blizini cijepljenja – 58 % dogodilo se unutar tri dana od cijepljenja, a 78 % se dogodilo unutar sedam dana od cijepljenja.

Miller je otkrio da je višak smrtnosti unutar ovih raspona statistički značajan (p <0,00001), što znači da je vjerojatnost da je ovaj rezultat slučajan manji od 0,001 %.

Ista vrsta grupiranja prisutna je u 1.048 izvješća o smrti dojenčadi (od ukupno 2.605) prijavljenih VAERS-u, posebno kao SIDS.

Prema Milleru, da nema korelacije između cijepljenja i smrti dojenčadi, očekivalo bi se da će doći do ravnomjernog razmaka smrtnosti unutar vremenskog raspona prijavljenog prije cijepljenja, a ne grupiranja smrtnih slučajeva kako je Miller otkrio.

Miller je u svoj rad uključio opsežan pregled literature opovrgavajući “službenu” tvrdnju da je epidemija SIDS -a smanjena tako što su dojenčad spavala na leđima, prema preporuci kampanje “Back to Sleep”, koju je 1992. godine pokrenula Američka akademija za pedijatriju.

Naknadna stopa SIDS-a pala je za godišnji prosjek od 8,6 % između 1992. i 2001. Međutim, stopa neonatalne smrtnosti zbog “gušenja u krevetu” povećala se tijekom tog istog vremena po prosječnoj godišnjoj stopi od 11,2 %.

Drugi slični uzroci smrti dojenčadi također su se značajno povećali u tom razdoblju, kako je izvijestio Miller. Nadalje, od 1999. do 2015. godine, stopa SIDS-a u SAD-u pala je za 35,8 %. dok se smrtnost dojenčadi uslijed slučajnog gušenja povećala za 183,8 %.

Miller također potvrđuje svoje glavne rezultate iz rada (tj. vremensko grupiranje smrti od SIDS-a cijepljenjem), kroz raspravu o sedam dodatnih recenziranih studija i dva povjerljiva izvješća.

U prosjeku, ti su autori otkrili da se značajan udio smrti dojenčadi dogodio unutar jednog dana (prosjek = 25 %), tri dana (prosjek = 49 %) i sedam dana (prosjek = 71 %) nakon cijepljenja, što odgovara rezultatima sadašnjeg studija.

Mehanički, nuspojave uzrokovane cjepivom bila je više puta povezana sa SIDS-om. Matturri i sur. (2014) ispitali su 13 smrtnih slučajeva izazvanih SIDS-om u roku od sedam dana od šestovalentnog cjepiva. Analiza moždanog debla i malog mozga preminule dojenčadi pokazala je edem mozga i zagušenje kod svih žrtava.

Autori su pretpostavili:

“Nekoliko spojeva i adjuvanta za potenciranje imunološkog potencijala šestovalentnog cjepiva moglo bi lako nadići krvno-moždanu barijeru, koja je u prvoj godini života još nezrela i prilično propusna, izazivajući molekularne promjene neurona u DNK, RNK i proteine neurona moždanog debla koji reguliraju vitalne funkcije, s posljedičnom fatalnom dezorganizacijom kontrole disanja u posebno predisponirane dojenčadi. ”

Konkretno, ti su autori uključili adjuvante na bazi aluminija u disregulaciju kontrole disanja.

Scheibner i Karlsson (1991.) pratili su disanje dojenčadi tijekom sna prije i nakon cijepljenja DPT-om, otkrivajući porast epizoda u kojima je disanje gotovo prestalo ili potpuno prestalo. Ove epizode, koje su se nastavile nekoliko tjedana nakon cijepljenja, nisu viđene prije cijepljenja.

Unatoč službenom inzistiranju da smrtnost od SIDS -a nije uzrokovana cijepljenjem, kako ističe Miller, Nacionalna kompenzacija ozljeda od cjepiva (NVICP) uspostavljena je kako bi se nadoknadila obitelj pojedinaca koji su ozlijeđeni i/ili umiru od primjene cjepiva.

Smrt od cijepljenja nadoknađuje se s 250.000 dolara za “bol i patnju” članovima obitelji preminule žrtve. Uvjeti koji obično dovode do smrti i koji se smatraju “ozljedama na stolu”, koje treba nadoknaditi prema NVICP -u uključuju anafilaksiju i encefalopatiju ili encefalitis.

“Zdrave bebe jednostavno ne umiru bez očiglednog razloga”

Kari Bundy, koja je izgubila sina nakon četveromjesečnih cijepljenja, rekla je da je uvijek bila “zaprepaštena” zbog negiranja medicinske zajednice povezanosti SIDS-a i cjepiva. “Za mene je bilo previše očit da bih to ignorirala”, rekla je Bundy.

Bundy je svoje trećerođeno dijete, Masona, izgubila 2011. godine.

“Nekoliko dana nakon rutinskog četveromjesečnog cijepljenja, moj suprug i ja otkrili smo njegovo mrtvo tijelo usred noći, ležeći na boku, a tijelo mu je još bilo toplo”, rekla je Bundy.

Masonova obdukcija vratila se “neupadljivom”, osim nekih timusnih petehija, što je najčešći bruto nalaz u slučajevima SIDS-a na obdukciji.

“Uvijek su me uvjeravali da se nije ugušio”, rekla je Bundy.

Kad je Mason umro, Bundy je naučila da ako ne možeš platiti sprovod, ne možeš ga imati. Tako je nekoliko mjeseci nakon Masonove smrti osnovala neprofitnu organizaciju pod nazivom Mason’s Cause (”Masonov slučaj”), kako bi osigurala potpore za pokrivanje troškova pogreba za obitelji koje su doživjele gubitak djeteta mlađeg od 1 godine.

“Nikada nisam željela da bilo koji roditelj doživi ovaj strašni gubitak i ne može sahraniti svoje dijete”, rekla je Bundy. Nastavila je voditi dobrotvornu organizaciju nešto manje od 2 godine, a za to je vrijeme radila s 94 različite obitelji koje su doživjele smrt djeteta mlađeg od 1 godine.

Od 94 smrtna slučaja dojenčadi, 87 je umrlo od SIDS-a ili od uzroka koji su “nepoznati”. Od slučajeva SIDS -a, 81 – ili 93 % umrlo je u roku od sedam dana od rutinskog cijepljenja.

“Kad sam shvatila da se čini da je SIDS neporecivo povezan s cjepivima, shvatila sam da više ne mogu posvetiti svoj život vođenju dobrotvorne organizacije koja bi pomogla u pokapanju beba”, rekla je Bundy. “Tada sam shvatila da želim spasiti bebe govoreći o stvarnim rizicima cijepljenja.”

Bundy, koja radi za Odjel za zaštitu zdravlja djece kao koordinatorica prijevoda, rekla je da je zahvalna na istraživanju poput Millerovog, jer pokazuje ono što su ona i svi roditelji SIDS-a već znali: zdrave bebe ne umiru bez očitog razloga.

Autor: Prof. Brian S. Hooker

bebecijepljenjeToxicology ReportsVAERS
Pretplatiti se
Obavijesti o
67 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

kakva smo mi to vrsta da smo dozvolili toliko poigravanje sa zivotima nasih najmladjih,nasih potomaka..samo im je trebalo pruziti koliko-toliko kvalitetne higijenske uvjete,hrane i vode..a da ovom planetom ne vladaju mentalno i moralno zakinuti manijaci,tih resursa i uvjeta bi bilo za svakoga.hvala.

Siniša
2 godine prije

Jbt…potrovaše vas.

scorpio1959
2 godine prije

vi koji komentirate i bojite se cijepljenja luđi ste od ovih bolesnih novinara i njihovih tzv stručnjaka

Lucija, prva
2 godine prije

Moram reći da sam – zaprepaštena.

SIDS postoji. Sindrom iznenadne smrti dojenčeta. U prvih pola godine života. Jednostavno, nepoznati razlozi.

ALI, navoditi ovakve stvari, i tvrditi da je to SIDS:
” Analiza moždanog debla i malog mozga preminule dojenčadi pokazala je edem mozga i zagušenje kod svih žrtava.”

Dakle, ovo su POZNATI razlozi smrti. Samim tim, ovo se ne može nazvati SIDS.
Ovo je opaka manipulacija.

Znači, treba potražiti uzroke.
A to su oni koje je naveo Kennedy: u zadnjih 20 godina američka država nije provodila kontrole cjepiva iako je to bila dužna po zakonu.

mislim
2 godine prije

iz svog radnog iskustva.
kad naiđem na problem i neznam ga trenutno rješiti. a ipak idem nešto napraviti i još na silu ,
napravim još gore njesra i tek sad imam pravi problem.
a ovo s cjepivima je očito isto , neznaju što rade a siluju ,

RENEW
2 godine prije

Zdaj bodo pa temu koktajlu dodali še nekaj proti COVID19. To bo zaščitilo Kitajsko pred scenarijem z Mosadekom, Gadafijem, Jacobom Arbenzom, Salvadorjem Allendejem. Edina možnost za svetovni mir je to, da se ZDA sama uniči.

Jadranka S
2 godine prije

Svako cjepivo je prevara.
Strasne katastrofe prouzrocuju bebinom/djecijem organizmu koje se ili vide odmah ili kroz godine…….. od alergija,…… lupusa,…….. niz je predugacak da bi ga pisala.
Jednom sam komentirala da sam pitala “struku” za prvo cjepivo vitamin K,
da li se moze davati bebi dnevno malo soka od domace mrkve umjesto cjepiva vitamin K, odgovor je bio: “Neeee, nesmije beba sok od mrkve!”
Pametnom dosta.

ad astra
2 godine prije

Opet ću biti kritičan kako prema autoru teksta tako i prema portalu. I ovaj puta moja intencija nije zlonamjerno “jamranje” već želja da se digne kvaliteta tekstova. Tekst je nedorečen i zlonamjeran s tendencijom da se cijepljenje prikaže kao smrtno opasno i kao takvo da se ukine. Počnimo od osnovnog pitanja a to je zašto se ljudi cijepe? Pa prvenstveno da se zaštite od bolesti koje mogu imati katastrofalne posljedice. Cijepljenjem su iskorijenjene neke bolesti koje su imale visok stupanj smrtnosti. A sad malo o negativnim posljedicama cijepljenja. Normalno je da cijepljenje ima i svoje nus pojave koje su ponekad teške. Navoditi brojeve umrle djece od posljedica cijepljenja a ne navesti koje su cjepivo primile, kakvo im je bilo zdravstveno stanje prije cijepljenja, u kojoj zemlji su cijepljeni odnosno preminuli, obdukcijski nalaz itd. je vrlo neodgovorno. I na kraju se nitko ne pita koji postotak djece bi umro da se… Čitaj više »

Martin
2 godine prije

COPY NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI