fbpx

Istraživanja pokazuju da se 58 % smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS-u dogodilo u roku od 3 dana od cijepljenja

Cijepljenje beba

U novom istraživačkom članku objavljenom u časopisu Toxicology Reports, autor Neil Z. Miller otkrio je da se od ukupno 2.605 smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS-u između 1990. i 2019., 58 % dogodilo u tri dana nakon cijepljenja, a 78 % u roku od sedam dana cijepljenja.

U novom istraživačkom članku objavljenom u časopisu Toxicology Reports, autor Neil Z. Miller izvještava o vezi između smrti od sindroma iznenadne smrti dojenčadi (SIDS) i vremena cijepljenja, na temelju Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Vaccine Adverse Baza podataka sustava za izvješćivanje o događajima (VAERS).

SIDS se definira kao iznenadna i neočekivana smrt dojenčeta koja ostaje nerazjašnjena nakon temeljite istrage. Iako ne postoje specifični simptomi povezani sa SIDS -om, obdukcija često otkriva zagušenje i edem pluća te upalne promjene u dišnom sustavu, prema Nacionalnom centru za zdravstvenu statistiku Vitalna statistika Sjedinjenih Država 1988., II. Svezak, mortalitet, dio A, Zavod za javno zdravstvo, 1991.

Prije suvremenih programa cijepljenja, SIDS, koji se ponekad naziva i “smrt krevetića”, bio je tako rijedak da se nije spominjao u statistici smrtnosti dojenčadi.

Nakon što su 1960-ih započele nacionalne kampanje imunizacije u SAD -u, prvi put u povijesti, većina američke dojenčadi morala je primiti nekoliko doza cjepiva protiv DPT-a, dječje paralize, ospica, zaušnjaka i rubeole.

Ubrzo nakon toga, 1969. godine, medicinski certifikatori predstavili su novi medicinski izraz, sindrom iznenadne smrti dojenčadi.

1973. Nacionalni centar za zdravstvenu statistiku CDC-a dodao je novu kategoriju uzroka smrti SIDS u Međunarodnu klasifikaciju bolesti Svjetske zdravstvene organizacije (ICD).

Do 1980. godine SIDS je postao vodeći uzrok postneonatalnog mortaliteta (smrt dojenčadi od 28 dana do jedne godine) u SAD -u.

Kao što Miller ističe u svom članku, kategorija ICD-a za smrt uzrokovanu cjepivom, ili uzrok smrti kao „profilaktička inokulacija i cijepljenje“, eliminirana je revizijom ICD-a 1979. godine, unatoč činjenici da bi ti podaci bili korisni u pokušajima razumijevanja odnosa između cijepljenja i smrti.

No, Miller, novinar medicinskih istraživanja i direktor Svjetskog instituta za cjepivo Thinktwice, nudi alternativni put za uspostavljanje takve korelacije; promatranjem vremenske povezanosti između cjepiva i prijavljenih smrtnih slučajeva dojenčadi, uključujući smrtne slučajeve SIDS-a, u bazi podataka CDERS-a.

Miller je otkrio da se od ukupno 2.605 smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS -u od 1990. do 2019. većina “grupirala” u neposrednoj blizini cijepljenja – 58 % dogodilo se unutar tri dana od cijepljenja, a 78 % se dogodilo unutar sedam dana od cijepljenja.

Miller je otkrio da je višak smrtnosti unutar ovih raspona statistički značajan (p <0,00001), što znači da je vjerojatnost da je ovaj rezultat slučajan manji od 0,001 %.

Ista vrsta grupiranja prisutna je u 1.048 izvješća o smrti dojenčadi (od ukupno 2.605) prijavljenih VAERS-u, posebno kao SIDS.

Prema Milleru, da nema korelacije između cijepljenja i smrti dojenčadi, očekivalo bi se da će doći do ravnomjernog razmaka smrtnosti unutar vremenskog raspona prijavljenog prije cijepljenja, a ne grupiranja smrtnih slučajeva kako je Miller otkrio.

Miller je u svoj rad uključio opsežan pregled literature opovrgavajući “službenu” tvrdnju da je epidemija SIDS -a smanjena tako što su dojenčad spavala na leđima, prema preporuci kampanje “Back to Sleep”, koju je 1992. godine pokrenula Američka akademija za pedijatriju.

Naknadna stopa SIDS-a pala je za godišnji prosjek od 8,6 % između 1992. i 2001. Međutim, stopa neonatalne smrtnosti zbog “gušenja u krevetu” povećala se tijekom tog istog vremena po prosječnoj godišnjoj stopi od 11,2 %.

Drugi slični uzroci smrti dojenčadi također su se značajno povećali u tom razdoblju, kako je izvijestio Miller. Nadalje, od 1999. do 2015. godine, stopa SIDS-a u SAD-u pala je za 35,8 %. dok se smrtnost dojenčadi uslijed slučajnog gušenja povećala za 183,8 %.

Miller također potvrđuje svoje glavne rezultate iz rada (tj. vremensko grupiranje smrti od SIDS-a cijepljenjem), kroz raspravu o sedam dodatnih recenziranih studija i dva povjerljiva izvješća.

U prosjeku, ti su autori otkrili da se značajan udio smrti dojenčadi dogodio unutar jednog dana (prosjek = 25 %), tri dana (prosjek = 49 %) i sedam dana (prosjek = 71 %) nakon cijepljenja, što odgovara rezultatima sadašnjeg studija.

Mehanički, nuspojave uzrokovane cjepivom bila je više puta povezana sa SIDS-om. Matturri i sur. (2014) ispitali su 13 smrtnih slučajeva izazvanih SIDS-om u roku od sedam dana od šestovalentnog cjepiva. Analiza moždanog debla i malog mozga preminule dojenčadi pokazala je edem mozga i zagušenje kod svih žrtava.

Autori su pretpostavili:

“Nekoliko spojeva i adjuvanta za potenciranje imunološkog potencijala šestovalentnog cjepiva moglo bi lako nadići krvno-moždanu barijeru, koja je u prvoj godini života još nezrela i prilično propusna, izazivajući molekularne promjene neurona u DNK, RNK i proteine neurona moždanog debla koji reguliraju vitalne funkcije, s posljedičnom fatalnom dezorganizacijom kontrole disanja u posebno predisponirane dojenčadi. ”

Konkretno, ti su autori uključili adjuvante na bazi aluminija u disregulaciju kontrole disanja.

Scheibner i Karlsson (1991.) pratili su disanje dojenčadi tijekom sna prije i nakon cijepljenja DPT-om, otkrivajući porast epizoda u kojima je disanje gotovo prestalo ili potpuno prestalo. Ove epizode, koje su se nastavile nekoliko tjedana nakon cijepljenja, nisu viđene prije cijepljenja.

Unatoč službenom inzistiranju da smrtnost od SIDS -a nije uzrokovana cijepljenjem, kako ističe Miller, Nacionalna kompenzacija ozljeda od cjepiva (NVICP) uspostavljena je kako bi se nadoknadila obitelj pojedinaca koji su ozlijeđeni i/ili umiru od primjene cjepiva.

Smrt od cijepljenja nadoknađuje se s 250.000 dolara za “bol i patnju” članovima obitelji preminule žrtve. Uvjeti koji obično dovode do smrti i koji se smatraju “ozljedama na stolu”, koje treba nadoknaditi prema NVICP -u uključuju anafilaksiju i encefalopatiju ili encefalitis.

“Zdrave bebe jednostavno ne umiru bez očiglednog razloga”

Kari Bundy, koja je izgubila sina nakon četveromjesečnih cijepljenja, rekla je da je uvijek bila “zaprepaštena” zbog negiranja medicinske zajednice povezanosti SIDS-a i cjepiva. “Za mene je bilo previše očit da bih to ignorirala”, rekla je Bundy.

Bundy je svoje trećerođeno dijete, Masona, izgubila 2011. godine.

“Nekoliko dana nakon rutinskog četveromjesečnog cijepljenja, moj suprug i ja otkrili smo njegovo mrtvo tijelo usred noći, ležeći na boku, a tijelo mu je još bilo toplo”, rekla je Bundy.

Masonova obdukcija vratila se “neupadljivom”, osim nekih timusnih petehija, što je najčešći bruto nalaz u slučajevima SIDS-a na obdukciji.

“Uvijek su me uvjeravali da se nije ugušio”, rekla je Bundy.

Kad je Mason umro, Bundy je naučila da ako ne možeš platiti sprovod, ne možeš ga imati. Tako je nekoliko mjeseci nakon Masonove smrti osnovala neprofitnu organizaciju pod nazivom Mason’s Cause (”Masonov slučaj”), kako bi osigurala potpore za pokrivanje troškova pogreba za obitelji koje su doživjele gubitak djeteta mlađeg od 1 godine.

“Nikada nisam željela da bilo koji roditelj doživi ovaj strašni gubitak i ne može sahraniti svoje dijete”, rekla je Bundy. Nastavila je voditi dobrotvornu organizaciju nešto manje od 2 godine, a za to je vrijeme radila s 94 različite obitelji koje su doživjele smrt djeteta mlađeg od 1 godine.

Od 94 smrtna slučaja dojenčadi, 87 je umrlo od SIDS-a ili od uzroka koji su “nepoznati”. Od slučajeva SIDS -a, 81 – ili 93 % umrlo je u roku od sedam dana od rutinskog cijepljenja.

“Kad sam shvatila da se čini da je SIDS neporecivo povezan s cjepivima, shvatila sam da više ne mogu posvetiti svoj život vođenju dobrotvorne organizacije koja bi pomogla u pokapanju beba”, rekla je Bundy. “Tada sam shvatila da želim spasiti bebe govoreći o stvarnim rizicima cijepljenja.”

Bundy, koja radi za Odjel za zaštitu zdravlja djece kao koordinatorica prijevoda, rekla je da je zahvalna na istraživanju poput Millerovog, jer pokazuje ono što su ona i svi roditelji SIDS-a već znali: zdrave bebe ne umiru bez očitog razloga.

Autor: Prof. Brian S. Hooker

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
67 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije

kakva smo mi to vrsta da smo dozvolili toliko poigravanje sa zivotima nasih najmladjih,nasih potomaka..samo im je trebalo pruziti koliko-toliko kvalitetne higijenske uvjete,hrane i vode..a da ovom planetom ne vladaju mentalno i moralno zakinuti manijaci,tih resursa i uvjeta bi bilo za svakoga.hvala.

Siniša
Member
Siniša
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Znamo zakuhti ali ova ti je na mjestu.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije
Reply to  Siniša

cisto pitanje neke etike i zdravog razuma.ajde..zivio ti meni.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

u SAD-u je posebno istočna obala: savezne države; New York, New Jersey, Vermont, Massachusetes, Maine, New Hamshire, Rhode Island..itd.. to je sve totalno zadebilizirano beznadežno nema lijeka. to je gore onaj ćošak, SAD-a, kad su predsjednički izbori, kojega odmah oboje u plavo (boja demokrata), jer znaju unaprijed da demokrati u… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
2 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

I u nas ovce glume obrazovane i napredne ali plaća im je smrt nema nagrade za poslušnost. Sotonisti su odredili broj i oni spadaju u višak koji treba odstraniti bez obzira nato što su napredni.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Istina. Vrsta koja VJERUJE manjacima pa samim time i “suraduju” na stetu djece, zivota,……
Gluhi na svoju savjest koja im se uvijek obraca………………
Hvala i pozdrav.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

pozdrav,jadranka..kad cemo se okupiti mi rijecki logicari,to bi bilo zanimljivo.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Slazem se sa Vama..
Kada?
Sada sam tri sata voznje od Rijeke……
Mogu samo reci kada budem znala kada cu u Rijeku, ako se okupite voljela bi sa Vama pricati oci u oci….
Hvala i pozdrav.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

cut cemo se jos sa komentarima ubuduce..nisam svakodnevno u gradu ali nadam se da ce biti prilike.a mozda i jos kojeg kolegu privucemo,hehe.pozdrav.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Dobro.
Pozdrav.

Oli
Gost
Oli
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

I pokoji istrijan u razmišljanjima, pa da se najdemo,?

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

Kako da se izrazim demokratsko ili ti demo demonsko društvo.

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije

COPY NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

Siniša
Member
Siniša
2 mjeseci prije

Jbt…potrovaše vas.

Sdgg3455ffg4455xcvbb
Gost
Sdgg3455ffg4455xcvbb
2 mjeseci prije
Reply to  Siniša

Smrade plaćenički! Osobno znam 2 djece oštećene polivalentnim cjepivima prije 5 godina.tragedija…

Siniša
Member
Siniša
2 mjeseci prije

Zašto pjeniš!? Prvo…moj je komemtar vezan za vakcine protiv Korone i odraz je stvarne zabrinutosti a kada kažem “vas” mislim na vas koji ste u EU i NATO jer kod nas još uvek nije došlo dotle. Drugo…definitivno vakcine na koje misliš je globalan problem i kod vas i kod nas.… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  Siniša

NOVO. COPY. NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

scorpio1959
Gost
scorpio1959
2 mjeseci prije

vi koji komentirate i bojite se cijepljenja luđi ste od ovih bolesnih novinara i njihovih tzv stručnjaka

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije
Reply to  scorpio1959

a sa ludjacima ne treba imati posla,zar ne..stoga,kako kaze ona uzrecica,siroko ti polje.i cijepi se,pa tko ti brani..hvala i svako dobro.

mislim
Gost
mislim
2 mjeseci prije
Reply to  Tucker Carlson

ma on je u talu sa dilerima droge .
a glavna uzrečica mu je, “nije droga baba roga”

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
2 mjeseci prije
Reply to  mislim

kako kazu dileri droge u filmu bore lee-ja..-bolje droga nego yoga-..

Throne
Gost
Throne
2 mjeseci prije
Reply to  scorpio1959

Trolovi ujedinite se, niza kasta ulizica i bagre kad toliko zagovarate mjer dajte vec jedno kresnite se tim svemoguci pfsizerima moze i 4 puta odjednom da vas vise ne slusamo

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  scorpio1959

Istina je upravo obrnuta. Razlog cjepljenja je strah od gubitka materjalne egzistencije, neznanje,………… nastavite sami niz . A razlog necjepljenja nije strah vec znanje. Svjedocit cu samo za sebe: ne bojim se nikoga i nicega, radije biram svojom slobodnom voljom slusajuci intuiciju i kako mi bude bit ce mi, moj… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije

Moram reći da sam – zaprepaštena. SIDS postoji. Sindrom iznenadne smrti dojenčeta. U prvih pola godine života. Jednostavno, nepoznati razlozi. ALI, navoditi ovakve stvari, i tvrditi da je to SIDS: ” Analiza moždanog debla i malog mozga preminule dojenčadi pokazala je edem mozga i zagušenje kod svih žrtava.” Dakle, ovo… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Druga opaka manipulacija: ne bavi se sa jednom poznatim činjenicom: Po rođenju, dijete ima dio antitijela od majke. Imuni sustav se izgrađuje u prvoj godini života. Petljati po imunom sustavu prije navršene prve godine života …neznam što bih rekla. Većina članaka zaobilazi ovakve teme. Vidite kako dugo liječnici rade neke… Pročitaj više »

ivo
Gost
ivo
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

vakcinacija najveca prevara u povjesti medicine ili dogma !!! imam dvoje djecenecjepljene od rodenja i nikada nisu bili kod doktora !

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  ivo

COPY NOW
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

mislim
Gost
mislim
2 mjeseci prije

iz svog radnog iskustva.
kad naiđem na problem i neznam ga trenutno rješiti. a ipak idem nešto napraviti i još na silu ,
napravim još gore njesra i tek sad imam pravi problem.
a ovo s cjepivima je očito isto , neznaju što rade a siluju ,

RENEW
Gost
RENEW
2 mjeseci prije

Zdaj bodo pa temu koktajlu dodali še nekaj proti COVID19. To bo zaščitilo Kitajsko pred scenarijem z Mosadekom, Gadafijem, Jacobom Arbenzom, Salvadorjem Allendejem. Edina možnost za svetovni mir je to, da se ZDA sama uniči.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije

Svako cjepivo je prevara. Strasne katastrofe prouzrocuju bebinom/djecijem organizmu koje se ili vide odmah ili kroz godine…….. od alergija,…… lupusa,…….. niz je predugacak da bi ga pisala. Jednom sam komentirala da sam pitala “struku” za prvo cjepivo vitamin K, da li se moze davati bebi dnevno malo soka od domace… Pročitaj više »

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

A da li znate zašto beba ne smije sok od mrkve? Da budem malo slikovitiji postavit ću priču malo radikalnije. Zašto niste bebi dali da jede špek? Ako treba pojasnit ću vam detaljnije ali ukratko mladi organizam mora razviti sposobnosti probavljanja određene hrane.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Vi usporedujete spek koji je cvrsta hrana sa malo soka ( tekucina) od domace mrkve?

Po vama nesmije malo soka od domace mrkve dok cjepivo moze?

Govorim opcenito za djecu.

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije

Opet ću biti kritičan kako prema autoru teksta tako i prema portalu. I ovaj puta moja intencija nije zlonamjerno “jamranje” već želja da se digne kvaliteta tekstova. Tekst je nedorečen i zlonamjeran s tendencijom da se cijepljenje prikaže kao smrtno opasno i kao takvo da se ukine. Počnimo od osnovnog… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Vi ste napisali neistinu.
Izvolite istraziti istinu, jer samo tako ce te nesto i shvati.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

shvatiti.
Ispravak tehnologije.
Istrazite o cjepivima da shvatite sto su cjepiva i od kada i zasto se koriste.

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

Obraćate se definitivno krivoj osobi oko pitanja cjepiva. Moje pak mišljenje je da bi vi trebali puno toga naučiti o cjepivima.

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Moj drug i njegova sestra su kao deca primili vakcine i ostali doživotni invalidi. Oboje su bili potpuno zdravi pre primanja vakcine.

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

Moj drug je obolio od dječje paralize i ostao trajni invalid zato što se nije cijepio.

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Kakve to ima veze sa onima koji su invalidi nakon primanja vakcine? Statistika?
Ako je 1 od 1000 dece, nije strašno. Jeste, veoma je strašno. To je problem za celu porodicu i ceo život.

ivo
Gost
ivo
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

jesi siguran , prvo trebas znati kako nastaje djecja paraliza!? jos jedna laz farma industrije!?

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  ivo

IVO COPY PASRE GORNJE NESTAT CE

ivo
Gost
ivo
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

nije se cijepivo protiv djecje paralize , al zato je primio 10 doza drugih cijepiva od kojih je dobio djecjiu paralizu!

Slow motion
Gost
Slow motion
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Ne..obolio je jer mu je bilo vjerojatno sudeno tako..

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

TREBAO JE PRIMITI. I POVECATI. VASU. P R O V I Z I J U. NOVCI

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

IVA ZA VAS. COPY NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Onda odgovorite na pitanje, zasto djeca imaju alergiju na kikiriki, koja je jako opasna !?

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

Ovakav razgovor ne vodi nikamo. Mogu vam odgovoriti protuargumentom. Zašto djeca koja nisu cijepljena obolijevaju od dječje paralize. Zašto je prije nego se uvelo obvezno cijepljenje puno ljudi bolovalo i umiralo od tuberkuloze? I da ne nabrajam dalje. A to s kikirikijem je vrh licemjerja. Probam ostati pristojan ali me… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Pitam Vas iskreno za alergiju na kikiriki kod djece koja su jako opasna.
“Struka” odgovara majkama na to pitanje: ” Djeca imaju alergiju na kikiriki jer su majke u trudnoci jele kikiriki.”
Pitam Vas/ da li se slazete sa odgovorom “struke”?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

To ne može biti odgovor “struke”, nikako.
Ne savjetujem nikome da se zaletava: odgovor može ležati i u nečemu čime je kikiriki tretiran.
Ili,…u nečem desetom, npr., u nekom zračenju od silnih atomskih pokusa.

Poanta je da treba provesti istraživanja. I preko parlamenata natjerati vlade da odvoje sredstava za to.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Kada se pocelo cijepiti vec je sve o cemu Vi hocete nabrajati nestalo zbog poboljsanih uvjeta higijene,……
Ocito da Vi ne shvacate da su cjepiva prevara i da ste u neznanju.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

S obzirom da neznate odgovor reci cu Vam; djeca imaju alergiju na kikiriki koja je opasna, jer u cjepiva stavljaju ulje od kikirikija. Dalje sastojci cjepiva koja se daju djeci su prestrasni,…. sto se i dokazalo i na sudu.
Dalje izvolite istrazujte sami, ako Vam je stalo do istine.

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

A šta je sa drugim alergijama – životinjske dlake, duvanski dim, polen, kućna prašina? Jedan ruski lekar kaže “da je alergija poremećaj mikroelemenata u organizmu”.

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

Imam isti problem. Od trave je malo falilo da se ugušim.

ad astra
Gost
ad astra
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

Pa kako ne razumjete. Cjepiva se rade i od mačje dlake, ambrozije, kućne prašine… I još da dodam, Zemlja je plosnata i nose je 4 slona na leđima. Eh da još i to da se tuberkuloza spriječava tako da se svaki dan kupate. Ponekad se pitam da li je moguće… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Očekivala sam drugačiji odgovor,…

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

Klorela alga cisti organizam od cjepiva, ujutro nataste(privi dan jednu tabletu klorele,drugi dan dvije,itd……peti dan pet, nastavite svakodnevno piti pet tableta klorele). nemojte bananu jesti dva sata nakon klorele ( banana veze klorelu za sebe i izbaci ju iz organizma). Pazite na prehranu. Ako imate alergiju da vam kaplje voda… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

JADRANKA COPY NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

tps://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_globalelite423.htm
Vidite ostalo biblioteca……

ZriBra
Gost
ZriBra
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Današnja moderna,visokorazvijena društva zahvaljujući tehnološkom razvoju guše se u hiperprodukciji svega i svačega,.Primarni spiritus movens ovakvog načina proizvodnje,odnosno stila života je pohlepa ..Zbog toga se proizvode razne simulakurum potrebe a jedna od posljedica je i enormne količine neupotrebljivih proizvoda od materijalnih do psihološko-emocionalnih.Groblja upotrebljivih automobila,trećina hrane se baca,milijune ne pročitanih… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Mozda su za neke bolesti i nasli lijek u obliku cjepiva..pa kad je to vec izgledalo kao unosan posao, trebalo je s vremenom prosiriti opus cijepljenja, pa ako treba i izmisliti pokoju bolestinu..

Jadranka S
Gost
Jadranka S
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

Zatim odgovorite na pitanje, zasto djeca koju su roditelji snimali prije cjepiva radosno se igrala, pricala i pokazivala cistu djeciju ljubav prema roditeljima trceci im u zagrljaj,….Nakon cjepiva dokaz video snimke nemaju ravnotezu stajati na nogicama, padaju na pod,lupaju glavicom od pod,od zid,ne prepoznaju svoje roditelje,ne pricaju,ne iskazuju djeciju ljubav… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

Džabe trošite energiju.

Smak
Gost
Smak
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S

Draga Jadranka zar nevidite da je rezimski idiot u pitanju i da samo radi svoj posao,a on zna isto sto je istina.

ivo
Gost
ivo
2 mjeseci prije
Reply to  ad astra

cijepljenje nikada nisu iskorjenile ni jednu bolest to je lazna dogma lazne medicine ! nikada nisu dokazali , pokazuje se to da je sve vise bolesnih ljudi sa vakon novih bolesti koje je medicina stvorila preko vakcina, i opasnih tableta!!!

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  ivo

IVA OGROMAN IZVOR INFO
bibliotecapleyades.net. weekly news 2006 –2021 mjesec po izboru

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije
Reply to  ivo

Ivo zadnje
ps://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_globalelite423.htm
kopiraj

Martin
Gost
Martin
2 mjeseci prije

COPY NOW

tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine10.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus398.htm
tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_nanotechnology50.htm

ps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirusvaccine11.htm. tps://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_coronavirus402.htm. Ivermectin
 

POVEZANE VIJESTI

Izbornik