fbpx

“Mi smo ljudski zamorci”: Alarmantne stope žrtava za mRNA vakcine zahtijevaju hitnu akciju

Vakcina opasnost
118 komentara
13,299

Kako se u Europi i SAD-u pojavljuju službeni vladini podaci o alarmantnom broju smrtnih slučajeva i trajne paralize, kao i drugim teškim nuspojavama eksperimentalnih mRNA vakcina, postaje jasno da se od nas traži da budemo ljudski zamorčići u eksperimentu koji bi mogao promijeniti strukturu ljudskih gena i to daleko gore.

Dok mejnstrim mediji ignorišu alarmantne podatke, uključujući smrt bezbrojnih zdravih mladih žrtava, politiku vakcine protiv korone promiču Vašington i Brisel zajedno sa SZO i kartelom za vakcine sa svim saosećanjem mafijaške „ponude koju ne možete odbiti“.

Alarmantni izvještaj EMA-e

Evropska agencija za lijekove (EMA), agencija Europske unije (EU) zadužena za evaluaciju i nadzor medicinskih proizvoda, koristeći bazu podataka Eudra Vigilance koja prikuplja izvještaje o sumnji na nuspojave lijekova uključujući i vakcine, objavila je 8. maja izvještaj koji jedva da je opravdao spominjanje u glavnim mejnstrim medijima.

Do 8. maja 2021. zabilježili su 10.570 smrtnih slučajeva i 405.259 ozlijeđenih nakon injekcija četiriju eksperimentalnih vakcina protiv COVIDA-19: COVID-19 mRNA VAKCINA MODERNE (CX-024414); COVID-19 mRNA VAKCINA PFIZER-BIONTECH-a; VAKCINA ASTRAZENECA protiv COVIDA-19 (CHADOX1 NCOV-19); i Johnson & Johnson’s Janssen VAKCINA protiv COVIDA-19 (AD26.COV2.S).

Detaljna analiza svake vakcine daje sledeće: Pfizer-BioNTech mRNA genski uređena vakcina rezultirala je najvećim smrtnim ishodom – 5.368 smrtnih slučajeva i 170.528 ozljeda ili skoro 50 % od ukupnog broja za sva četiri. Moderna mRNA vakcina je druga sa 2.865 smrtnih slučajeva i 22.985 povrijeđenih. Odnosno, jedine dvije eksperimentalne mRNA cjepiva kojima se manipulira gen, Pfizer-BioNTech i Moderna, uzrokovale su 8.233 smrti od ukupno 10.570 registriranih smrtnih slučajeva.

To je 78 % svih smrtnih slučajeva od četiri vakcine koje se trenutno koriste u EU. A među ozbiljnim nuspojavama ili povredama koje je EMA zabilježila, za dvije mRNA vakcine na koje se fokusiramo u ovom članku, za Pfizer „eksperimentalnu“ vakcinu, većina prijavljenih povreda uključivala je poremećaje krvi i limfnog sistema, uključujući smrt; srčani poremećaji uključujući smrt; poremećaji mišićno-koštanog sistema i vezivnog tkiva; respiratorni, torakalni i medijastinalni poremećaji, te vaskularni poremećaji.

Za Moderna mRNA vakcinu, najteže povrede ili uzroci smrti uključivali su poremećaje krvi i limfnog sistema; srčani poremećaji; poremećaji mišićno-koštanog sistema i vezivnog tkiva; poremećaji centralnog nervnog sistema. Imajte na umu da su ovo samo najteže povrede vezane za te dvije genetski manipulisane mRNA vakcine.

EMA također napominje da se vjeruje da je samo mali postotak stvarnih smrtnih slučajeva od vakcine ili ozbiljnih nuspojava, možda samo 1 % do 10 %, prijavljen iz različitih razloga. Službeno je više od 10.000 osoba umrlo nakon što su primili vakcinu protiv korona virusa od januara 2021. u EU. To je zastrašujući broj smrtnih slučajeva povezanih s vakcinom, čak i ako su stvarni brojevi daleko veći.

CDC takođe

Čak i američki Centri za kontrolu bolesti (CDC), ozloglašena politička i korumpirana agencija sa profitnim vezama sa proizvođačima vakcina, u svom službenom sistemu za prijavu neželjenih događaja na vakcinama (VAERS), pokazuje ukupno 193.000 „štetnih događaja“ uključujući 4.057 smrtnih slučajeva, 2.475 trajnih invaliditeta, 25.603 posjete hitnoj pomoći i 11.572 hospitalizacije nakon injekcija COVID-19 u periodu od 14. decembra 2020. do 14. maja 2021.

To uključuje dvije mRNA vakcine, Pfizer i Moderna, i Jan, daleko manje rasprostranjene J&J. Od prijavljenih smrtnih slučajeva, 38 % se dogodilo kod ljudi koji su se razboljeli u roku od 48 sati nakon vakcinacije. Zvanični broj smrtnih slučajeva povezanih s vakcinom u SAD veći je za samo 5 mjeseci od svih smrtnih slučajeva povezanih s vakcinom u posljednjih 20 godina zajedno.

Ipak, glavni mediji širom svijeta i američka vlada bukvalno sakrivaju alarmantne činjenice. Oko 96 % smrtonosnih rezultata bilo je od vakcina Pfizer i Moderna, dvije varijante koje su financirale i promovirale Fondacija Gates i NIAID Tonyja Faucija s eksperimentalnom genetskom tehnologijom mRNA.

Štaviše, dr. Tony Fauci, car vakcine američke administracije Bajden i njegov NIAID centar za istraživanje vakcina zajedno su dizajnirali modernu mRNA vakcinu i dali Moderni i Pfizeru svaki 6 milijardi dolara za proizvodnju.

To je takođe očigledan sukob interesa jer Faučiju i njegovom NIAID-u je dozvoljeno da imaju finansijsku korist od svojih patentnih prihoda od vakcine prema neobičnom američkom zakonu. NIAID je razvio proteine ​​korona virusa za razvoj SARS-CoV-2 mRNA vakcine koristeći novac poreskih obveznika. Licencirali su ga Moderni i Pfizeru.

“Nikad viđeno u prirodi…”

Naučnici kompanije Pfizer uradili su svoje testove. Ukratko, 95 % je ono što tvrde Pfizer ili Moderna. Rečeno nam je: „Verujte nam“. Realnija procena stvarne efikasnosti ove dvije vakcine za širu javnost, koristeći podatke koje su proizvođači vakcina dostavili FDA, pokazuje da je vakcina Moderna u vrijeme privremene analize pokazala apsolutno smanjenje rizika od 1,1 %, dok je Pfizer vakcina pokazala smanjenje apsolutnog rizika vakcine 0,7 %. To je jako loše.

Peter Hotez, dekan Nacionalne škole za tropsku medicinu na Baylor College of Medicine u Hjustonu, kaže: „U idealnom slučaju, želite da antivirusna vakcina radi dvije stvari… prvo, smanjite vjerovatnoću da ćete se teško razboljeti i otići u bolnicu, i drugo, spriječite infekciju i time zaustavite prijenos bolesti.” Kako Doshi napominje, nijedno od ispitivanja nije bilo „osmišljeno da otkrije smanjenje bilo kakvog ozbiljnog ishoda kao što su prijem u bolnicu, korištenje intenzivne njege ili smrtni slučajevi.

Niti se cjepiva proučavaju kako bi se utvrdilo mogu li prekinuti prijenos virusa.” Glavni medicinski službenik Moderne je čak priznao da “Naše ispitivanje neće pokazati prevenciju prenošenja.”

Mogući efekti mRNA vakcina

U velikoj novoj studiji koja je upravo objavljena u Međunarodnom časopisu za teoriju, praksu i istraživanje vakcina, dr. Stephanie Seneff, viši naučnik u Laboratoriju za računarske nauke i umjetnu inteligenciju MIT-a, i dr. Greg Nigh, specijalista za naturopatsku onkologiju, detaljno analiziraju mogući putevi u kojima bi eksperimentalne mRNA vakcine Pfizera i Moderne mogle izazvati takve štetne efekte kod vakcinisanih.

Prvo ističu da su i Pfizer i Moderna genski uređene vakcine vrlo nestabilne: „Obje se isporučuju injekcijom mišića i obje zahtijevaju skladištenje u dubokom zamrzavanju kako bi se spriječila razgradnja RNK. To je zato što, za razliku od dvolančane DNK koja je vrlo stabilna, jednolančani RNA proizvodi mogu biti oštećeni ili nemoćni na visokim temperaturama i moraju se držati na izuzetno hladnom kako bi zadržali svoju potencijalnu efikasnost.”

Pfizer preporučuje minus 70 stupnjeva Celzijusa. Autori ističu da kako bi spriječili razgradnju mRNA prije nego što bi mogla proizvesti protein, oba proizvođača cjepiva zamjenjuju metil-pseudouridin kako bi stabilizirali RNK od degradacije, omogućavajući joj da preživi dovoljno dugo da proizvede adekvatnu količinu proteinskog antigena.

Problem na koji ističu je to što „ovaj oblik mRNA unesene u cjepivu nikada nije viđen u prirodi, te stoga ima potencijal za nepoznate posljedice… manipulacija životnim kodom može dovesti do potpuno nepredviđenih negativnih efekata, potencijalno dugoročnih ili čak i trajno.”

PEG pomoćna sredstva i anafilaktički šok

Iz različitih razloga kako bi se izbjeglo korištenje aluminijskih adjuvansa za pojačavanje odgovora antitijela, obje mRNA vakcine koriste polietilen glikol ili PEG kao pomoćno sredstvo. Ovo ima posljedice. Autori ističu, “… obje mRNA vakcine koje se trenutno koriste protiv COVIDA-19 koriste nanočestice zasnovane na lipidima kao sredstva za isporuku.

Teret mRNA smješten je unutar ljuske sastavljene od sintetičkih lipida i kolesterola, zajedno s PEG-om kako bi se molekula mRNA stabilizirala od razgradnje.” Pokazalo se da PEG izaziva anafilaktički šok ili teške alergene reakcije. U studijama prethodnih vakcina koje nisu mRNA, reakcije anafilaktičkog šoka su se javljale u 2 slučaja na milion vakcinacija.

Sa mRNA vakcinama, početno praćenje je otkrilo da se „anafilaksija javlja po stopi od 247 na milion vakcinacija. Ovo je više od 21 puta više nego što je CDC prvobitno prijavio. Drugo izlaganje injekcijom vjerovatno će uzrokovati još veći broj anafilaktičkih reakcija.” Jedna studija je istakla: “PEG je ‘skriveni’ alergen visokog rizika, obično nesumnjivo, i može uzrokovati česte alergijske reakcije zbog nenamjernog ponovnog izlaganja.”

Među takvim reakcijama je i po život opasan kardiovaskularni kolaps. Ovo je daleko od svih neprijavljenih rizika eksperimentalnih mRNA vakcina protiv koronavirusa.

Poboljšanje ovisno o antitijelima

Pojačanje ovisno o antitijelima (ADE) je imunološki fenomen. Seneff i Nigh primjećuju da je „ADE poseban slučaj onoga što se može dogoditi kada su niski, neneutralizirajući nivoi… antitijela protiv virusa prisutni u vrijeme infekcije. Ova antitijela mogu biti prisutna zbog… prethodne vakcinacije protiv virusa…”

Autori sugeriraju da u slučaju Pfizer i Moderna mRNA vakcina, „neutralizirajuća antitijela formiraju imune komplekse s virusnim antigenima da izazovu prekomjerno lučenje proinflamatornih citokina i, u ekstremnom slučaju, citokinska oluja koja uzrokuje široko rasprostranjeno oštećenje lokalnog tkiva.” Da budemo jasni, obično su citokini dio imunološkog odgovora tijela na infekciju. Ali njihovo iznenadno oslobađanje u velikim količinama, citokinska oluja, može uzrokovati zatajenje višesistemskih organa i smrt.

Naš urođeni imuni sistem prolazi kroz nekontrolisano i prekomerno oslobađanje proinflamatornih signalnih molekula zvanih citokini. Autori dodaju da postojeća “antitijela, izazvana prethodnom vakcinacijom, doprinose ozbiljnom oštećenju pluća SARS-CoV-om kod makaka…”

Druga citirana studija pokazuje da je mnogo raznolikiji raspon prethodnih izloženosti koronavirusima, kao što je sezonski grip, doživio Starije osobe bi ih mogle predisponirati za ADE nakon izlaganja SARS-CoV-2.” Ovo je moguće objašnjenje za visoku učestalost smrtnih slučajeva nakon mRNA vakcinacije među starijim osobama. Proizvođači vakcina imaju pametan način da negiraju toksičnost svojih mRNA vakcina. Kako Seneff i Nigh navode, “nije moguće razlikovati ADE manifestaciju bolesti od prave, ne-ADE virusne infekcije.”

Ali oni govore o tome: „U ovom svjetlu važno je prepoznati da, kada se bolesti i smrti dogode ubrzo nakon vakcinacije mRNA vakcinom, nikada se ne može definitivno utvrditi, čak ni uz potpunu istragu, da reakcija na vakcinu nije bila proksimalni uzrok. “

Autori navode brojne druge alarmantne tačke uključujući pojavu autoimunih bolesti kao što je celijakija, bolest probavnog sistema koja oštećuje tanko crijevo i ometa apsorpciju nutrijenata iz hrane. Također Guillain-Barréov sindrom (GBS) koji uzrokuje progresivnu slabost mišića i paralizu.

Osim toga, imunološka trombocitopenija (ITP) u kojoj osoba ima neobično nizak nivo trombocita – ćelija koje pomažu da se krv zgruša – može se pojaviti nakon vakcinacije “preko migracije imunoloških ćelija koje nose teret nanočestica mRNA preko limfnog sistema u slezenu … ITP se u početku pojavljuje kao petehije ili purpure na koži, i/ili krvarenje sa mukoznih površina. Ima visok rizik od smrtnog ishoda zbog krvarenja i moždanog udara.”

Ovi primjeri ukazuju na činjenicu da doslovno izlažemo ljudsku rasu preko neprovjerenih eksperimentalnih genom uređenih mRNA vakcina nesagledivim opasnostima koje na kraju mogu daleko nadmašiti svaki potencijalni rizik od oštećenja od nečega što se zove SARS-Cov-2.

Daleko od toliko hvaljene čudotvorne supstance koju su proglasili WHO, Gates, Fauci i drugi, Pfizer, Moderna i druge moguće mRNA vakcine jasno nose potencijalno tragične, pa čak i katastrofalne nepredviđene posljedice. Nije ni čudo što neki kritičari vjeruju da je to prikriveno sredstvo za ljudsku eugeniku.

Izvor : globalresearch

Autor : F. William Engdahl

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
118 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Vendetta
Gost
Vendetta
16 dana prije

Ako nekoga zanimaju priče iz Nizozemske predlazem da udjete u FB grupu Bijwerginken na mRna Uglavnom ono sto ja mogu primjetiti jest da u javnim nl trvrtkama gdje je bockanje bilo obvezno ( kroz odluku ustanove ili pritisak kolega ) sada imaju velikih problema sa “staff shortage”. Avioni kasne, guzve… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije

Zar je cudno da se primjecuju promjene na genetski modifikovanim ljudima?

Hogar Strašni
Gost
Hogar Strašni
16 dana prije

A kakve probleme će imati djeca rođena od potpuno cjepljenih. I to kad uđu u pubertet jer tada su hormonalne promjene u tijelu. Tko će od tih jadnika služiti da su njegovi roditelji bili poslušnici pognute glave i golog ramena te primili cjepivo prije 20 godina

Vedran
Gost
Vedran
16 dana prije

Geni onih koji su se uboli nisu valjali ni prije.

Cigeb
Gost
Cigeb
16 dana prije

Pripremaju teren za čip kao manje zlo ,eto od kuda navala pretjerane službene istine

NeBudiOvca
Member
NeBudiOvca
16 dana prije

Zamislite da imate susjeda. Taj susjed vam ostavlja smeće pred vratima, gadja vam djecu kamenjem, otrovao vam je psa, ostavlja na oglasnoj ploči zgrade natpis da ste beskorisno smeće koje bi trebalo crknuti. Jedan dan vam taj susjed donese napitak i kaže “širi se neka viroza u kvartu, ajde popij… Pročitaj više »

Davko
Gost
Davko
16 dana prije

Hajde idemo to sad reći cijepljenima kojima nije ništa Oni ostaju vjerni sljedbenici kovid prevare i sve su agresivniji.

Volodimir Putin
Gost
Volodimir Putin
16 dana prije

Može li mi netko objasniti ove brojke iz izvješća EMA i CDC-a odnosno VAERS. Jer koliko god su ove brojke velike i zabrinjavajuće, primjećujem da su daleko, višestruko, manje nego brojke koje su iste insitucije objavljivale prije nekoliko mjeseci kada su brojevi “štetnih slučajeva” i kod EMA i CDC-a uvelike… Pročitaj više »

Sardelino
Gost
Sardelino
16 dana prije

Ne krećem se u nekom velikom društvu ali evo već drugom poznaniku dijagnosticirana je tromboza i to nakon dugih pretraga. Trpi velike bolove u potkoljenici desne noge i ne može hodati od bolova. Veliki je pobornik cijepljenja i njegovo je mišljenje da je trebalo uvesti obavezno i prisilno cijepljenje. Njegova… Pročitaj više »

Jok
Gost
Jok
16 dana prije

Odlična vijest! Rusi će imati manje posla u Ukrajini. 😁 A sad ozbiljno. Mislim da bi trebali priznati, svatko sebi, da nemamo pojma o ničemu. 1. Zašto bi zapad pomagao Rusima tako da ubija svoje ljude sa cjepivom? 2. Ako su svi zajedno… onda baš i nije bitno cjepivo, ni… Pročitaj više »

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
16 dana prije

” Mi smo ljudski zamorcu.”

Svatko svojom slobodnom voljom pristaje ili ne pristaje biti “ljudskim zamorcem”.

Prestrasno je za djecu, jer se djecu protiv njihove volje “cjepi”, djecu se nista ne pita.

Bond cigarete Bond
Gost
Bond cigarete Bond
16 dana prije

Evo da pozdravim ekipu nakon par mjeseci. Svratih da vidim jel se šta promjenilo a vidim da se i dalje fura tema o vakcinama. Kod nas u BiH više niko ne spominje bilo šta vezano za covid. Pozdrav svima a posebno Debelom Đuri ako još prati portal.
Živjeli.

petar schroder
Gost
petar schroder
16 dana prije

Vakcine su napravljene prije korone.Bill Gates je prijavio prvi patent za napravljen virus 2004 godine Patent ne vazi za prirodni virus.Kako sam istrazivao on je prijavio nekoliko pantenta svoji na viruse, Vakcine dolaze iz istoga labora. Mislim da je sada kasno za sve.Sve im ide po planu.Politicari koje placamo i… Pročitaj više »

Šele
Gost
Šele
16 dana prije

Biće zanimljivo na jesen,.mislim da će pritisak ,pogotovo na zapadu biti žestok,lično mislim da će se ogromna većina ponovo cjepiti,jer većina ipak i nije imala nuspojave,zašto,nebitno ,zato će reći ,ma ovi antivaxeri samo lažu,ništa mi nije bilo,što se nebi opet cjepivo da mogu u kino,pozorište, na utakmicu,itd,njima neće biti ni… Pročitaj više »

Yugo 45neregistrovan
Gost
Yugo 45neregistrovan
16 dana prije

Bojim se da je stvar gotova ,većina aktivnih ljudi,penzionera a na zapadu i djece je već digitalizovano (pogledati video Dodik u St.Peterburgu),mi analogni moramo se isključiti iz sistema i postati “nevidljivi”za sistem,sve ostalo je trla Baba lan

Ivan
Gost
Ivan
16 dana prije

Naši stožeraši još uvijek vjeruju u dobrobiti od cjepiva. Ili možda ne vjeruju, samo su dobro plaćeni da se prave da vjeruju?

Mordehaj
Gost
Mordehaj
16 dana prije

“Mi smo ljudski zamorci”

‘Oće to kad se ubodeš zarad ljetovanja i sitnih zadovoljstava, a i sam vidiš da tu nešto nije kako treba…

Definicija budale:
Vidiš istinu, znaš istinu, osjećaš istinu, a opet vjeruješ u laž…

Mister No.
Gost
Mister No.
16 dana prije

Svako malo sretnem nekoga poznanika koji se, onakio u sred razgovora, počne žaliti na određene zdravstvene probleme. I tako neki dan sretnem jednoga. Vidim nešto teško hoda pa ga kurtoazno i pomalo sa velikom zainteresiranošću upitam “Druže jeli sve ok?. I tako mi ispriča da ima veliih zdravstvenih problema ..… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
16 dana prije

Alemka Markotić, Laudato TV, studeni 2021.: ‘Cijepljenje djece protiv brojnih bolesti je iznimno važno, jer kad bi to propustili u cijelom svijetu vratile bi nam se stare zarazne bolesti, što nitko ne želi. Jako je važno da sad shvatimo da nitko nikoga ne tjera, ali kaže, treba ispitati cjepivo. A… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
16 dana prije

Vili Beroš, ministar zdravstva, medijska izjava u Splitu kojeg je posjetio skupa s premijerom Andrejem Plenkovićem, siječanj 2022.: “Čitavo vrijeme govorim da su sve mjere na stolu. Obavezno cijepljenje nije opcija. Ako virus bude napredovao, razmišljat ćemo i o obaveznom cijepljenju za starije od 65 godina… ali prvo sad moramo… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
16 dana prije

…na zapadu ništa novo…

Bosanac
Gost
Bosanac
16 dana prije

Džaba je pisat ovcama, kad dođe čoban i baci im malo trave odoše one past travu, pa kad trave nestane onda dođu i opet bleje a od veličine stada ni ne primjete da na drugom kraju stada čoban vrši pokolj.

Max
Member
Max
16 dana prije

Najveći zločin u povijesti.

Stock
Member
Stock
16 dana prije

Ovo u Misinom textu je iz maja 2021 i uopste nije aktuelno danas. Ja sam, u mome pitanju VAERS-u, uzeo SVE proizvodjace i sve prijavljene slucajeve pa to sortirao prema “slucaju”. I cifre su zastrasujuce, ako ih poredite sa proslogodisnjom statistikom. ” ….(VAERS), pokazuje ukupno 193.000 „štetnih događaja“ uključujući 4.057 smrtnih… Pročitaj više »

VAERS.png
Vergilius
Member
Vergilius
16 dana prije

Citiram samog sebe, ali koji put je prihvatljivo:
“Ovo već postaje alarmantno i poprima oblike pandemije! Brzo, cjepivo protiv iznenaditisa!”

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije

Beskucnik koji se 8 puta vakcinisao na tudje ime za novac nije mogao uci u sudnicu jer nama potvrdu da je vakcinisan.

danjan
Gost
danjan
16 dana prije

nek pocrkivaju ovi koji su uzeli takozvano cjepivo nimalo mi ih nije ža a jedino mi ža ove koji su morali radi posla jer su bili u kreditu i tome slično a radi ove stoke koja je tila luksuz da može pit kavu il da mogu na utakmicu nek pocrkivaju… Pročitaj više »

5454876g876gvbvbvb44
Gost
5454876g876gvbvbvb44
16 dana prije

Mišo džabe si krečio…neznam otkud ti takve optimistične brojke?

Гавран
Member
Гавран
16 dana prije

Kada kažemo “GENETSKI MODIFIKOVANI LJUDI” Гатес i comp. su pola posla odradili. To znači da u potpunosti znaju genetiku čoveka i pravac razvoja čoveka. To zna samo Bog, a Гатеса i comp. te dve stvari čak i ne interesuju. Njih interesuje samo obrt kapitala. Sa velikom sigurnošću se može reći… Pročitaj više »

łedeno doba
Gost
łedeno doba
16 dana prije

Stock je dobro aktualizirao ove podatke. Jer ovo su stari podatci. Članak F. Williama Engdahla od prije 1 godinu dana. Dakle, u samom SAD-u, prema službenim prijavljenim slučajevima VAERS-a,. ima sada okruglo 30.000 mrtvih. U Europi, ih ima, više od 40.000. Međutim, kako je već netko od kolega ovdje u… Pročitaj više »

Nijenego
Gost
Nijenego
16 dana prije

Nismo mi ljudski zamorci nego zamoreni ljudi.

otpisani
otpisani
16 dana prije

“Mi smo ljudski zamorci” Ovo je pogrešno(!)…, zato što “zamorci” služe za eksperimentiranje u svrhu sprečavanja štete po ljude… ali (OVAJ PUT) ljudi nisu dio eksperimenta, već su određeni za uništenje – DEMOCID  “Čačkanje” po genu kod ljudi ne služi u svrhu eksperimenta već u svrhu eliminacije što većeg broja… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
16 dana prije

“N1-Methylpseudouridine Can Alter mRNA Translation … The ultimate purpose of an mRNA medicine is to …” “pseudouridine in mRNA enhances translation through eIF2α-dependent and independent mechanisms by increasing ribosome densit”, ncbi Postoji dosta stručnih članaka na ovu temu. Ne bi li bilo bolje prevesti jednog od njih, barem? Možda i… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

Upravo su rekli da će EU “za potrebe svih svojih stanovnika” kupiti cjepiva u vrijednosti oko 100 milijardi EUR, a do sada kupljena cjepiva se uredno bacaju i uništavaju jer ih nitko neće. Za Hrvatsku su predvidjeli oko 40 milijuna novih cjepiva ili 10-11 po čovjeku. Znam mnoge koji su… Pročitaj više »

goran
Gost
goran
14 dana prije

baš lijepo kad nam ovako natanane objasnite sve,još veči otpor če biti sad pred vakcinama i ludim idiotima na vlasti

POVEZANE VIJESTI

Izbornik