Nakon više od godine dana korištenja eksperimentalnih preparata što znanost kaže: jesu li cjepiva protiv Covida-19 doista sigurna za trudnice?

Opasnost od cjepiva kod trudnica
23 komentara

Jedna od možda najvećih kontroverzi vezanih uz tzv. cjepiva protiv Covida 19 su učinci na ženski reproduktivni sustav te na plod. Teško je u suvremenoj medicini naći toliko oprečnih podataka i izjava. Da su ta cjepiva sigurna i djelotvorna čut ćete u središnjim svjetskim medijima. Potvrdit će to čak i neka ugledna profesionalna društva poput npr. engleskog Kraljevskog koledža opstetričara i ginekologa.

Štoviše, čak i neki ugledni američki stručnjaci s kojima sam uspio komunicirati zastupaju čvrst stav o tome kako su „cjepiva na bazi mRNK ili vektorska posve sigurna i učinkovita za trudnice. Razuman i neovisan čovjek zapitat će se kako to da se do sada uzimanje gotovo svakog lijeka ili cjepiva uglavnom nije preporučivalo trudnicama dok se ovaj eksperimentalni preparat tzv. „cjepivo“ (koje se pokazalo štetnijim od svih dosadašnjih cjepiva u povijesti) preporučuje svima, pa čak i trudnicama?

Ta tvrdnja o sigurnosti međutim, čini se površnom i tako izgleda samo na prvi pogled. Čak i proizvođači tzv. „cjepiva“ pozivaju na oprez i upozoravaju na probleme. Povjerljivi Pfizerovi dokumenti koje je FDA bila prisiljena objaviti sudskim nalogom u SAD, otkrivaju kako je 82 % do 97 % žena koje su greškom bile izložene injekciji mRNA Covid-19 doživjele spontani pobačaj ili doživjele smrt svog novorođenčeta po porodu. Ali Pfizer je lažno tvrdio – “Nije bilo nikakvih sigurnosnih signala koji su proizašli iz pregleda ovih slučajeva uporabe u trudnoći”. (Confidential Pfizer Documents confirm 82-97% of COVID Vaccinated Pregnant Women sadly lost their Baby during Trial).

U srpnju 2021. ekskluzivno je otkriveno kako su znanstvenici manipulirali podacima koji su za CDC proveli studiju u stvarnom svijetu kako bi pokazali da su cjepiva protiv Covida-19 sigurna za upotrebu tijekom trudnoće. Autori su tvrdili da je broj žena koji su pretrpjeli spontani pobačaj tijekom studije bio 104 od 827 završenih trudnoća, izjednačavajući rizik od pobačaja na 12,6 %; 7 – 12 % manji od rizika od pobačaja u općoj populaciji.

Stoga je stopa incidencije pobačaja bila 82 %, a ne 12,6 % kako je predstavljeno u nalazima studije, a autori studije su u međuvremenu priznali da su pogriješili izdavši ispravak šest mjeseci prekasno jer se studija koristila i još se koristi za opravdavanje tzv. „cijepljenja“ protiv Covida-19 trudnica i novopečenih majki diljem svijeta. Stoga je logično zaključiti kako su Pfizer i regulatorna tijela za medicinu skrivali opasnosti od cijepljenja protiv Covida-19 tijekom trudnoće jer je studija pokazala da se povećava rizik od urođenih mana i neplodnosti.

Odluka FDA da zanemari sve činjenice iako je posao ove agencije upravo provjera SVIH dostupnih činjenica o preparatu koji bi trebao biti odobren za medicinsku uporabu, te da djeluje na temelju Pfizerovih podataka i zataška nalaze istraživanja na životinjama od strane Pfizera i medicinskih regulatora diljem svijeta, direktno su uzrokovali do 4.113 fetalnih smrti službeno prijavljenih samo u SAD-u kao nuspojava na injekcije Covid-19 od 22. travnja 2022. Public Health Scotland (PHS) ima cjelovite podatke o širem utjecaju Covida-19 na zdravstveni sustav, a uključuje čitav niz podataka od statistike mentalnog zdravlja do trudnoća, podataka o kardiovaskularnim poremećajima i raku.

Njihovi službeni podaci otkrivaju da je stopa neonatalne smrti porasla na 4,6 na 1000 živorođenih u ožujku 2022., što je povećanje od 119 % u odnosu na očekivanu stopu smrti u ovoj kategoriji podataka. Ili se zaista stoga radi o velikom problemu ili, što je manje vjerojatno, govorimo o gotovo nevjerojatnoj količini strašnih ”slučajnosti”, a sve je to nastalo zbog nevjerojatne tvrdnje koju je iznio Pfizer u svojim povjerljivim dokumentima. Oni navode da je odgovor u 82 % do 97 % žena koje su greškom bile izložene injekciji Covid-19 tijekom trudnoća bio gubitak djeteta što su formulirali kao tvrdnju: “Nije bilo nikakvih sigurnosnih signala koji su proizašli iz pregleda ovih slučajeva uporabe u trudnoći i tijekom dojenja.”

Radi cjelovite informacije korisno je pročitati članak koji piše o tome kako se ženama i djevojkama laže o sigurnosti tzv. „cjepiva“ (RCOG disseminates Misinformation about Safety of Covid injections in Pregnancy). U članku piše kako se u odnosu na Covid-19, trudnice svrstavaju u “ranjivu skupinu”. Ranjive su na nevjerojatne razine opasnih dezinformacija koje generiraju same institucije kojima bi trebali vjerovati.

Već spomenuti Kraljevski koledž opstetričara i ginekologa (RCOG) ugledna je institucija koja postoji već gotovo stoljeće i cijenjeno je nacionalno tijelo koje savjetuje vladu o zdravstvenoj politici te izdaje savjete zdravstvenim radnicima i javnosti o reproduktivnom zdravlju žena i djevojčica. Imaju vodič za trudnice i one koje pokušavaju zatrudnjeti o tome treba li se cijepiti protiv Covida-19 – izdan u suradnji s Royal College of Midwives, UK Teratology Information Service i MacDonald Obstetric Medicine Society. Po mom mišljenju, institucije javnog zdravlja gotovo da ne ulaze u meritum i stvarne podatke već objavljuju paušalne i/ili pogrešne savjete koji bi mogli imati katastrofalne posljedice za žene i njihove bebe.

Nema niti jednog dokaza da su genetski preparati koji se koriste kao tzv. cjepiva protiv Covida-19 sigurna u trudnoći za majku ili dijete. Ono što imamo je sve više dokaza da su ti genski preparati sve samo ne sigurni i učinkoviti. Dovoljno je uzeti ponovno primjer već spomenutog Pfizera. Pfizerova zbirka podataka otkrila je da je od 270 trudnoća u prva tri mjeseca uvođenja injekcija, tvrtka imala pouzdane i cjelovite podatke za samo o njih 29. U tih 29 trudnoća, čak 28 beba je umrlo, a samo je jedno preživjelo.

Nadalje, baze podataka farmakovigilancije već mjesecima daju signale za uzbunu. Baza podataka tako primjerice, VigiAccess Svjetske zdravstvene organizacije sadrži 11.994 izvješća o trudnoći, puerperiju i perinatalnim stanjima. VAERS (nacionalni sustav praćenja sigurnosti cjepiva koji prihvaća prijave nuspojava nakon cijepljenja) ima 4.922 prijave spontanih pobačaja i podatke za 142 mrtvorođene djece, dok britanski sustav Yellow Card navodi 818 prijava mrtvorođenih, fetalne smrti ili spontanih pobačaja. Postavlja se načelno pitanje kako regulatorne agencije, pa tako i RCOG i njihovi partneri mogu zanemariti te podatke?

Ove injekcije su eksperimentalne i nikada ne bismo trebali koristiti eksperimentalne lijekove tijekom trudnoće! Umjesto promicanja genetskih cjepiva, zdravstvene institucije trebale bi raditi svoj posao, dakle detaljno i nepristrano provjeravati podatke, provoditi praćenje i analizirati podatke što neminovno vodi u potrebu da se žene obavijeste kako je za njih najbolje da se klone tih pripravaka. Njihovo inzistiranje na netočnoj tvrdnji da nema dokaza kako genska sredstva koja se koriste protiv Covida štete trudnicama, ne znači da prenose istinu i da štete nema.

Nije sve u vodiču RCOG netočno. Na primjer, priznaje se da “još nema studija o dugoročnim učincima na bebe rođene od žena koje su imale cjepivo protiv Covid-19 tijekom trudnoće.” Ali to onda implicira da se žene ne trebaju brinuti jer ove injekcije nisu živa cjepiva i “druga neživa cjepiva davana su ženama u trudnoći mnogo godina bez ikakvih sigurnosnih pitanja.” Ovdje sugeriraju da se ova nova, neadekvatno testirana mRNA tehnologija ne razlikuje od tradicionalnih cjepiva.

Ovo dovodi do drugog problema sa smjernicama RCOG-a. Nigdje ne obavještavaju žene o alternativama injekcijama – a ima ih mnogo. Sada znamo da je rano liječenje Covida-19 prenamijenjenim lijekovima i nutraceuticima kao što je vitamin D vrlo učinkovito i istinski sigurno. U najmanju ruku, RCOG bi trebao savjetovati žene o tome kako ojačati svoj imunološki sustav i cjelokupno zdravlje kako bi se zaštitile od bolesti, a ne samo od Covida-19. Njihov cijeli fokus je na farmaceutskoj intervenciji nakon što je žena bolesna, a ne na proaktivnoj, zdravoj prevenciji. Prema mišljenju autora citiranog članka RCOG širi strašne savjete i dezinformacije, izlažući žene, djevojčice i bebe opasnosti od nemjerljive štete.

CjepivaCOVID-19FDANuspojaveVAERS
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Realno
1 godina prije

Znanost u službi kapitala i sociopatskih degenerika kaže da jesu. Kao i cijanid, 300ml, ujutro na tašte.

Probuđeni
1 godina prije

Autor teksta- neimenovani znanstvenici
Vjerodostojnost zagaranitana
Ali, vjernicima dovoljno

nepoželjni
1 godina prije

Mislim da nakon svih dostupnih saznanja o tzv. “cjepivima”, svaka trudnica koja ide po ubod protiv “kovid-19” ne zaslužuje imati dijete, jer bi to dijete ionako loše završilo pored takve gloope matere.

NeBudiOvca
1 godina prije

Ova “cjepiva” nisu sigurna i to ne samo za trudnice, nego ni za bilo koga drugoga. Kada se još uzme u obzir da ne štite od bilo čega, tada bi osobi koja i dalje ide po nove ubode trebalo oduzeti poslovnu sposobnost. Oni koji i dalje vjeruju da ih je to nešto spasilo od smrti za bolest čija se smrtnost može izraziti formulom: gripa+protokoli+uskrata liječničke skrbi+svaka smrt u roku od 28 dana od pozitivnog pcr testa, ne bi trebali moci odlučivati niti o sebi, a kamoli o drugima.

Vojni analitičar
1 godina prije

“Teško je u suvremenoj medicini naći toliko oprečnih podataka i izjava…” E ovo je ključna rečenica. Samo štu u tzv. “znanosti” pa i medicini uopće nije teško naći čitavu gomilu oprečnih podataka i mišljenja koja uglavnom ovise o tome što je naručitelj i financijer “istraživanja” tražio. Netko će sad reći da se u znanosti i mora sve propitivati i preispitivati i da zato postoje oprečni stavovi i učenja. I istina je da sve treba preispitivati i provjeravati. Ali istina je ipak samo jedna. I činjenice su samoo jedne, onakve kakve jesu. I tu ne može biti nikavih oprečnosti. Ako postoje dva oprečna mišljenja o nekom pitanju ili pojavi, onda sigurno jedno od njih nije točno. Postoji čak i mogućnost da su oba mišljenja pogrešna, ali ne postoji nikakva mogućnost da su oba točna. Pomiriti istovremeno potpuno oprečne stavove i podatke mogu samo “progresivci” u svojim leftardskim glavurdama i to se… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

Dovoljno je da netko visokopozicioniran unutar sustava propjeva. Zamislite da neki ministar zdravstva u europskoj državi počne govoriti istinu. To je u doba svinjske gripe prije 12 godina napravila europska ministrica zdravstva Ewa Kopacz, ali sada se uhljebila u Europskom parlamentu, ništa ne čujemo od nje što se tiče Covida. Od 45 ministra zdravstva u Europi glasa čuti nije o posljedicama cijepljenja. Kao što je propjevao jučer ovaj direktor u INA koji je oštetio preprodajom plina INA-u za milijardu kuna u zadnje nepune dvije godine, svojom izjavom: “Nisam kriv, tako se to radi u INI” Državni ured za reviziju, unutarnja financijska revizija, Nadzorni odbor INA-e ne primijeti skoro dvije godine da je INA oštećena za basnoslovne novce, ali onda se nađe revnosni službenik u Ministarstvu financija koji prijavi da je ocu tog direktora i umirovljeniku sjelo pola milijarde kuna (!) na račun temeljem “Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju… Čitaj više »

držnedaj
1 godina prije

Nikad i historiji ljudskog roda čovječanstvo nije bilo masovno izvarano, oštećeno, osakaćeno…
kao sad, za ove dvije i pol godine globalnog terora.

Jadranka S.
1 godina prije

“Virus” ne postoji. “Virusologija je prevara.” “Gripa” je poklon prirode da covjek gladuje i ocisti se od toksina/otrova.
Svaka trudnica je PRIRODNO ZASTICENA,
itekako zasticena, ne trebaju trudnici nikakve gluposti osim zdrave prehrane, njeznosti, paznje, mira i radosti.

Prestrasno je da trudnica/majka cijepi sebe / svoju bebu bez da cuje svoju savjest sto joj govori , zatim je prestrasno da suprug /otac bebe, roditelji trudnice i roditelji oca bebe, zajedno cijela uza i sira obitelj pa i poznanici zajedno ili bar jedan koji cijelim svojim bicem trudnici objasni da shvati spasavajuci bebin zivot da su “cjepiva”/ oruzje kojim se ubija.
Od tolikih ljudi da nitko ne spasava bebin zivot / mnogo beba je sramota nazvati se covjekom / nisu dostojni nazvati se covjekom.

Pero
1 godina prije

ne nalazim nigdje na nettu podatak jel se cijepila i supruga našeg premijera dok je bila trudna…hm

Max
1 godina prije

Nisu sigurna ni za koga.

Prle
1 godina prije

Komso danas odapeo u mom selu. 50 godina. Kod doktora nikad nije bio. Isao se iz Bosne ubosti u Zagreb. Jutros kava,rakijica,samo se prevalio. Mozdani. Samo nakon godinu dana od uboda,malo jace od godine. Ne smije nitko prozboriti da je mozda od uboda. Ima nas par svjesnih i samo se gledamo i citami misli. Ubod je postao takva “intima” da je usporedbe radi, sex dvoje zaljubljenih na sred ulice najobicnija kamilica. Ponasamo se poput Adama koji je zgrijesio i znajuci to,krisom se krije od stvoritelja/savjesti. Ima tu placeba,noceba…svega. Uglavnom ozbiljne stvari su na tapeti. Gledajuci danas onako,ljudi nesvjesni…. U cudu…ne pitajuci se za moguci uzrok itd. Ne treba gora zombi apokalipsa.

Lucija, prva
1 godina prije

E, ovo je značajno: empirijski dokazi o nekorisnosti odnosno negativnoj koristi od cjepiva.
Mada je to bilo jasno od 6/21., V.B., sad je jasno i za Hrvatsku, prema podacima HZZO-a:

“Lauc:

“Sada su necijepljeni puno bolje zaštićeni od cijepljenih…

Nažalost bojim se da se točnim pokazuju strahovi da na ovaj način primijenjena mRNA tehnologija nije dobra za cjepiva protiv respiratornih virusa.
mRNA cjepiva naprosto PROIZVODE ANTIGEN NA KRIVIM MJESTIMA U TIJELU, što zbunjuje naš imuni sustav.

Za to postoje i određeni dokazi, tj znamo da protutijela potaknuta cijepljenjem mRNA cjepivima imaju krive GLIKANE.

Čini se da ih imuni sustav pokušava inaktivirati misleći da se radi o autoimunim protutijelima.”, kamenjar

E. Ovo je poznato…koliko? Mislim dulje od godinu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI