Nerođena beba cijepljene majke doživjela moždani udar u utrobi, nakon rođenja amputirana mu ruka

Beba u inkubatoru
26 komentara

Jedan od prvih poznatih slučajeva štetnih učinaka “cjepiva” na novorođenčad je izašao na vidjelo, pokazujući opasnosti cijepljenja za žene koje su trudne ili koje kasnije odluče zatrudnjeti dok su “potpuno cijepljene”.

Malom Zacku Reillyju sada nedostaje ruka, prema izvješćima, nakon što je morala biti amputirana gotovo odmah nakon rođenja kada je otkriveno da je dijete imalo krvne ugruške u lijevoj ruci koja mu je sada uklonjena kao i u mozgu.

Dijete je navodno rođeno hitnim carskim rezom u 37. tjednu 11. srpnja 2021. Rečeno nam je da je imao “natučenu i nažuljanu” lijevu ruku, a ud je uklonjen nakon što je magnetska rezonanca pokazala da je doživio moždani udar dok je još u utrobi svoje majke.

Taj moždani udar uništio je djetetovu ruku i mozak, iako se isprva govorilo da se, prema medijskim izvješćima, prilagođava “briljantno”. Njegovi roditelji, od kojih je jedan pomoćnik savjetnika za karijeru Kraljevske mornarice, a drugi inženjer telekomunikacija, kažu da je uživao u svom prvom obiteljskom roštilju, što ih je učinilo ponosnima – ali zabava nije potrajala.

“Prvih nekoliko tjedana Zackova života činilo se kao da jedna stvar za drugom ide po zlu”, rekla je dječakova majka. “Bilo je jednostavno srceparajuće.”

Osim što je izgubio ruku i oštećenje mozga, mali Zack sada ima napadaje i više se ne smije.

Libby kaže da je njezina trudnoća tekla glatko do posljednjih dana prije nego što je morala rano roditi. Počela je osjećati “te oštre grčeve”, kaže ona, “za koje sam mislila da su kontrakcije”.

“Nazvali smo bolnicu rekavši da mislimo da bi se radilo o trudovima, ali rekli su da još ne zvuči kao da sam spremna doći”, rekla je medijima. “Onda su se sljedeći dan pogoršali i bili su toliko bolni da nisam mogla osjetiti miče li se ili ne, pa su rekli da trebamo doći.”

Zack je na kraju rođen sa 2.9kg, i bilo je vrlo jasno, kaže njegova majka, da nešto nije u redu s njegovom rukom.

Bolnički službenici utvrdili su, na temelju dječakove crne i izranjavane ruke, da je pretrpio krvni ugrušak koji zahtijeva amputaciju. Nije spomenuta nikakva potencijalna veza između dječakova katastrofalnog zdravstvenog stanja i cjepiva protiv Covida.

“Ipak, u početku je jako boljelo, pa sam se u jednom trenutku morala odvojiti, jer je to bilo previše uznemirujuće”, rekla je Libby o uklanjanju ruke njezinog novorođenog sina.

Zatim je saznala da je Zack imao oštećenje mozga zbog sumnje na ugrušak, što bi moglo onemogućiti korištenje nekih mišića. Također bi mogao biti oslabljen nakon što odraste bez mogućnosti hodanja ili čak govora.

“Osjećala sam se tako uzrujano zbog njega. Kao da nam je sve ukradeno – normalan porod, prvi susret sa svojim djetetom i zatim zdrava, sretna obitelj.”

Nakon što je Zacka prvi put odveo kući, činilo se da je nasmijan i donekle sretan. No, to je trajalo samo neko vrijeme, jer se dječak prestao smijati tijekom Božića i odjednom je počeo dobivati ​​napadaje.

Također nam je rečeno da Zack sada ima “blagi gubitak sluha”, zbog čega sada mora imati slušna pomagala. “Ali još uvijek možeš razgovarati s njim i on te razumije”, tvrdi Libby.

Izvor: Naturalnews.com

CjepivaNuspojaveRađanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

Znam nekoliko obitelji koji imaju zdravu djecu iako su se otrovali vakcinama.
Moje osobno iskustvo s ljudima oko sebe ukjlucujuci ljude u vecem broju drzava i nekoliko kontinenata je da nitko do sada nije umro od Kovida ali niti od vakcina.

tihobl
1 godina prije

Banjalucki ginekolozi su savjetovali svoje pacijentice da ne primaju vakcinu.

Tucker Carlson
1 godina prije

Koje energetsko polje stiti kill Billa?!?!prije 20-30 godina mogao je barem dobiti tortu u lice a sada ni to.a ima situacija gdje se kreće medju ljudima a da nije okružen sa stotinu ljudi u crnom.hvala.

Slow motion
1 godina prije

A nista..decka odvesti po booster da mu nebude jos gore..tikve jedne..

Prdimir
1 godina prije

I novi kvalitetni potrosac je roden.

Max
1 godina prije

poslijedice trovanja cjepivom.

Valter
1 godina prije

Ovo će se u potpunosti normalizirati tijekom sljedećih godina.
Neće biti nikakvih posljedica.
Ako nemaš masovne medije da kontroliraš bezmozgoviće, nemaš ništa.

Antropos
1 godina prije

Važna poruka za novinare Logičare: svladajte prvo osnove novinarstva umjesto prepisivanja stranih izvora. U ovom tekstu nigdje ne piše GDJE se radnja zbiva. Novinarski tekst mora odgovarati na čuvenih 5W: tko, što, gdje, kad i zašto.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI