Novo normalno: Država New York vodi reklamnu kampanju o podizanju svijesti o miokarditisu kod djece

srcani problemi - srce
22 komentara

Pretežitost miokarditisa među mladima sada je toliko visoka da je bolnički sustav u New Yorku napravio reklamu koja ga nastoji normalizirati kao još jednu dječju patologiju.

Njujorška prezbiterijska bolnica, koja upravlja na više od 200 lokacija diljem okruga Manhattan, Queens, Brooklyn, Westchester i Putnam, kao i u 10 bolničkih kampusa, napravila je video pod nazivom “Priča o pedijatrijskom pacijentu Suri (verzija iz 30-ih)”, koji je objavljen 06. rujna. Kao što se može vidjeti, naslov u videu objašnjava da je prikazana pacijentica, Suri, mislila da je to stanje samo “jaka bol u trbuhu”, ali da se kasnije “pokazalo da se radi o miokarditisu, ozbiljnoj upali srca”.

 

“Naš multidisciplinarni tim pedijatrijske intenzivne njege radio je na reguliranju otkucaja njezinog srca i vratio joj je otkucaje, kako bi se mogla osjećati kao ona”, hvali se bolnica u videu.

Kritičari kritiziraju prezbiterijsku bolnicu, govoreći: “Nemojte normalizirati miokarditis u djece”

Tužna je stvarnost da ovaj promotivni video ima prizvuk pokušaja normalizacije miokarditisa kod djece, iako to stanje nikada nije predstavljalo problem prije operacije Warp brzina. Prije nego što je Trumpova administracija pokrenula “cjepiva” protiv Covida po nalogu Tonyja Faucija i Big Pharme, miokarditis kod djece praktički nije postojao. Danas se brzo širi među “potpuno cijepljenima”.

Jedan korisnik na Instagramu pod nazivom “cops4freedom” objavio je isječak njujorško-prezbiterijanskog videa s natpisom “Nemojte normalizirati miokarditis kod djece”. Mnogi drugi na YouTubeu i drugdje imali su slične kritike.

“Ovo me čini tužnim i ljutim”, napisao je jedan od njih o videu.

“Apsolutno odvratno”, dodao je drugi.

Bože, a sada to zvuči kao: ”Oh! To je normalno i bit ćeš dobro!” napisao je netko drugi.

Ne postoji apsolutno ništa normalno u vezi s upalom srca kod djeteta, osim, naravno, ako je tom djetetu dano eksperimentalno cjepivo za modifikaciju gena kao što su ona Pfizerova i Modernina mRNK cjepiva.

Kao što se možda sjećate, “vlasti” govore svima već gotovo dvije godine da je miokarditis kod potpuno cijepljene osobe “blag” i “rijedak”. Također su sustavno zakopali sve dokaze koji upućuju na suprotno. Sada, niotkuda, bolnički sustav u New Yorku odlučio je normalizirati miokarditis kod djece jer očito nije tako blag i rijedak kao što se prije tvrdilo. Prema podacima sadržanim u vladinom Sustavu prijavljivanja nuspojava cjepiva (VAERS), više od 90 posto svih slučajeva miokarditisa na kraju zahtijeva hospitalizaciju. Zvuči li vam to blago?

Podaci VAERS-a također pokazuju da su slučajevi i miokarditisa i perikarditisa, pri čemu je potonji drugi oblik upale srca, naglo porasli otkako je pokrenuta operacija Warp brzina.

Oni koji su pod najvećim rizikom od razvoja miokarditisa ili perikarditisa nakon injekcije su mladi, adolescenti, prema studiji koja je nedavno objavljena u Journal of the American Medical Association (JAMA). Ta je studija proučavala podatke u VAERS-u, koji pokazuju da je primarni ishod nakon injekcije miokarditis, dok je sekundarni ishod perikarditis.

“Prema studiji, VAERS je primio 1991 prijavu miokarditisa (od kojih je 391 uključivala i perikarditis) nakon primitka najmanje 1 doze cjepiva protiv COVID-19 temeljenog na mRNA i 684 prijave perikarditisa bez prisustva miokarditisa,” izvještava The Gateway Pundit.

“Od izvješća o miokarditisu iz 1991. godine, 1626 je zadovoljilo definiciju slučaja CDC-a za vjerojatni ili potvrđeni miokarditis.”

Miokarditisnew yorkPromocija
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Valter
1 godina prije

Zamisli kakva teška roditeljska kretenčina moraš biti da ideš ubrizgavati vlastitu djecu za ovu podvalu, a po samim službenim podacima to nikad nije bilo potrebno.

Potpuni moralno-kognitivni kolaps. Ne mogu uopće zamisliti takav istrunuli mozak koji stavlja socijalno signaliziranje kao vrhunski prioritet.

Ovce bleje
1 godina prije

Ovo je najbolji dokaz u kojem izopačenom i nakaradnom svijetu živimo, pripremaju narod da mu prikažu kako je miokarditis nešto sasvim normalno kod djece i mladih kad uskoro počnu masovno oboljevat od njega, sasvim normalno da ga slučajno nebi povezali sa ubrizganim mRNA otrovom. Prestrašno nešto. Fuj

1 godina prije

prvi prilog = aproval……….. a drugi idemo u kontru zla……s prilogom – dio intervjua : Mirsad Bećirević (46) je slijepa osoba. ……………..Ali Mirsad Bećirović nije samo hrvatski samuraj, kako ga neki zovu, on i planinari, roni, pleše, pjeva, svira gitaru i harmoniku, bavi se streljaštvom, pokretač je Sportsko rekreativnog društva Labrador, nekadašnji student Kineziološkog fakulteta, otac jedne kćerke, omiljen u društvu… Svestrani Mirsad Mirsada Bećirevića diljem svijeta zovu i slijepi samuraj, a zato jer je kao slijepa osoba nastupao i oduševljavao gledatelje na borilačkim turnirima i demonstracijama u pet vještina diljem svijeta, te donosio kući medalje iz Francuske, Engleske, Portugala, Austrije, Litve, Mađarske… itd. Potpuno je oslijepio u 24. godini života. Dijabetičar je od djetinstva. Razmišljate o smislu života, o tome što napraviti… Ne možete jesti…. To stanje je dosta stresno, ali morate tada jednostavno shvatiti kao to tako više ne ide i kako je s tim gotovo. Idemo naprijed… Najgore… Čitaj više »

1 godina prije

Čemu se tu čuditi? Prvo su pokušali (i uglavnom uspjeli) jednu kategoriju psihičkih bolesti (valjda nije potrebno da kažem koju) prikazati kako “normalnu” (čak i poželjnu), sada je red na fizičkim bolestima.

Dokurčilomi
1 godina prije

To treba zanemariti i djecu hitno odvesti na četvrtu dozu cijepljenja. Nije valjda Pfizer bez razloga prošle godine pokupavao neke proizvođače lijekova za srce.

Nekoime
1 godina prije

Sad će Pfizer napraviti cjepivo protiv miokarditisa. Bit će dovoljne samo tri doze, svaki dan za doručak, ručak i večeru. Jedina ozbiljnija nuspojava je zatajenje svih organa.

Kit
1 godina prije

I sad dok se narod krene zabavljati sa Putkom i novopecenoj vijesti o mobilizaciji i pocetku ww3 ovi glavni glumci ce ovakve vijesti poturati naivnoj raji, sve dok iz mozga iscure podatci da je uzrok c19 inekcija. Svaki tor ima svoje jade i zaborave.
Tako su i ranije bolesti podvaljivali, pa ni dan danas se populacija nije opravila od bolesti ni od obmana, a najbolji potez je baš ovaj “lijecimo simptome i drzimo vas na zivotu, kad se odmaknete od nas, umirete” dok uzrok svjesno ili nesvjesno presucuju.
Mnogo više je ovih drugih jer bubaju nastampana slova i samo spinaju kroz citav radni vijek, jer niti imaju vremena i volje niti im se omogućava da istražuju mimo zadanog protokola. Daj meni plaću i ja naplatio svoje usluge

Jomla
1 godina prije

Od izvješća o miokarditisu iz 1991. godine
E pa jeßiga!

Max
1 godina prije

Poslijedica cjepljenja.

ovo ono
1 godina prije

Ma a ta je to miokarditis kod mladih ljudi, cisto normalno, kao i da mladi utrenirani ljudi vise ne smiju se baviti nekim sportom i tjelovjezbom, jer je velika mogucnost da ce umrijeti. Zanimljivo je i onaj vojni doktor u HV rekao da je uzrok smrti kod preminulog vojnika upravo miokarditis. A znamo da su svi vojnici ucijenjeni cjepivom, bas kao i piloti kojih je sve manji broj sposobnih za rad

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI