Odvjetnici spremni tužiti svaku saveznu državu, koja pokuša prisiliti školsku djecu na cijepljenje protiv Covida-19

Povrijedjeno dijete
12 komentara

Mreža za akciju informiranog pristanka (ICAN), skupina za zagovaranje slobode zdravstva, koju vodi televizijska voditeljica Del Bigtree, obećala je financirati do 50 tužbi protiv država; jednu za svih 50, ako do toga dođe, u vezi sa svakom državom koja pokuša prisiliti djecu na cijepljenje protiv koronavirusa, kao uvjet za pohađanje škole.

Dok američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) koketira s idejom dodavanja cjepiva za Faucijevu gripu u službeni raspored cijepljenja djece u Sjedinjenim Državama, Aaron Siri iz ICAN-a kaže da je njegov tim spreman poduzeti brzu akciju u obrani djece.

“ICAN nam je rekao da će financijski podržati izazov protiv bilo koje države”, citiran je Siri za Epoch Times. “Dakle, ako svih 50 država zahtijeva pohađanje škole, ICAN će podržati osporavanje mandata u svakoj od tih država.” ICAN kaže da će tražiti ili čekati kontakt od roditelja u pogođenim okruzima koji bi mogli biti održivi tužitelji u pravnim izazovima protiv takvih mandata na državnoj razini.

Financiranje i pravno zastupanje za takve slučajeve već postoje i čekaju se na korištenje, umiruje Siri. Sada čekamo da vidimo kako će CDC odgovoriti na jednoglasnu preporuku svog savjetodavnog odbora da se cjepiva protiv wuhanske gripe dodaju na raspored.

Nikada nemojte odustati od oprečnih farmaceutskih naloga, uključujući naloge cijepljenje protiv Covida-19

Neki guverneri i kandidati za mjesto guvernera, uključujući države Floridu, Colorado, Tennessee i Virginiju, obećali su blokirati sve takve pokušaje prisiljavanja studenata na cijepljenje protiv Covida-19. U Kaliforniji se, nasuprot tome, očekuje da će se dogoditi suprotno i da će cjepiva za Covid-19 postati uvjet za sve studente u cijeloj državi. Golden State ih je zapravo već pokušao forsirati, ali je od tada odustao barem do srpnja 2023. Čini se da je odgoda u svrhu čekanja službene odluke CDC-a u vezi s potencijalnim dodatkom lijeka u raspored imunizacije. Kada su ga upitali o temelju potencijalne parnice ICAN-a, Siri je odbio odgovoriti, navodeći da on “ne raspravlja o strategiji parnice za potencijalna pitanja”. Drugim riječima, Siri i njegov tim drže svoj plan igre vrlo blizu.

U San Diegu, gdje je već pokrenut drugi slučaj, tužitelji su tvrdili da mandat krši državni zakon jer nema vjerskih izuzeća. Stanovnici Kalifornije imaju senatora Richarda Pana, Demokrata, krivca za uklanjanje kalifornijskih klauzula o izuzeću vjerskih i osobnih uvjerenja.

Sudac Višeg suda u San Diegu John Meyer presudio je u korist tvrdnje tužitelja da samo državno zakonodavno tijelo može izdati mandate za cjepiva. „U dugo očekivanoj pobjedi onih koji su željeli zadržati pravo na informirani pristanak i medicinsko odlučivanje bez prisile, Sud je utvrdio da je bio ‘primoran’ poništiti mandat budući da školski okrug nije imao ovlasti za provedbu ili provedbu takav zahtjev”, napisao je tada Siri na svom blogu.

“Osnova za ovu odluku, da školski odbori u Kaliforniji nemaju ovlasti zahtijevati obavezno cijepljenje protiv COVIDA-19, primjenjivala bi se na sve školske odbore diljem Kalifornije koji žele propisati cjepivo protiv COVIDA-19.”

Ustavno govoreći, doista ne postoji ni jedan primjer, čak ni uz uključeno zakonodavstvo, koji govori da je prihvatljivo da bilo tko prisili nekoga na uzimanje kemijskog eksperimenta,  ako se osoba protivi tomu, bez obzira na razlog prigovora. To pravo dodatno je zaštićeno Nürnberškim zakonikom.

CjepivaCovidDel BigtreeTužbaZdravstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kiki 2
1 godina prije

Kao i uvijek, problem su oni koji pristaju na ovakve mandate. Zbog takvih ova agenda ide dalje.

petar schroder
1 godina prije

POZNATI SVICARSKI NOVINAR DOSAO JE DO SAZNANJA DA JE PFIZER FINANCIRAO EMA A TA EMA ODOBRAVA VAKCINU ZA BEBE : NOVINAR I IZDAVAC NOVINA DIE WELTWOCHE ROGER KOPPEL JE OTKRIO DA SU SVI MEDIJI PLACENI OD VLADA A VLADE OD PFIZER:

Tupko Glupko
1 godina prije

U lipnju ove godine predstavljena je brošura HZJZ-a naziva “Povratak zdravlja i snage nakon COVID-19“ čiji su autori ravnatelj HZJZ-a Krunoslav “sljedeća dva tjedna su ključna” Capak i zamjenica ravnatelja HZJZ-a Marija “sva Covid cjepiva u Hrvatskoj 100% štite od umiranja” Bubaš. Brošura je tiskana u 5.000 primjeraka i javno je dostupna na službenoj stranici HZJZ-a: Od 11. do 21. stranice navedeni su simptomi tzv. “dugog Covida” ili “long Covida”. Upućujem vas na 20-u stranicu ovog priručnika gdje je opisano kako su jedan od simptoma i “Smetnje srčanog ritma i poremećaj krvnog tlaka”. Pročitajte taj tekst – iako i sami priznaju da je porast srčanog tlaka minimalan, insinuiraju da on može dovesti do moždanog udara, srčanog udara, bolesti bubrega i drugih zdravstvenih prijetnji.  A moždani i srčani udar su upravo poznate posljedice Covid-cjepiva! Tko je još ikada čuo da se od viroze/gripe/Covid-19 dobije srčani ili moždani udar? Predvidjeli su u Briselu da sve… Čitaj više »

Keks
1 godina prije

????televizijska voditeljica Del Bigtree???Stvarno sramota..

Lucija, prva
1 godina prije

Nešto mi je čudno. Ne sviđa mi se ovaj izgled… nepregledno.

Max
1 godina prije

Opravdano i legalno.

Jadranka S.
1 godina prije

“… kao uvjet za pohadanje skole.”

UVJET?
Pogledajte, pa sve je uvjetovano, sve!

Beskrajna bezuvjetna ljubav je BEZ UVJETA!

Zoki
1 godina prije

Vrhunac ekspanzije kabale, antikrista i stovatelja sotone su DJECA i zrtvovanje DJECE voljom roditelja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI