Pedijatrica se našla na ulici nakon što je upozorila na vakcine protiv COVID-a tokom senatorskog događaja

Djeca vakcina
85 komentara

Nedavno objavljeni dokumenti otkrivaju da je medicinskog stručnjaka otpustio jedan od njenih poslodavaca nakon što je izrazila zabrinutost za sigurnost vakcina protiv COVID-19 tokom događaja koji je organizirao američki senator.

Nakon svjedočenja dr Renate Moon tokom događaja održanog na Capitol Hillu u decembru 2022. godine, zvaničnici Washington State University su je obavijestili da će je prijaviti državnoj medicinskoj komisiji zbog navoda o promoviranju dezinformacija, pokazuje dokument.

Washingtonska medicinska komisija (WMC) ustvrdila je da liječnici koji šire dezinformacije o vakcinama protiv COVID-19, tretmanima i preventivnim mjerama “narušavaju povjerenje javnosti u medicinsku profesiju i ugrožavaju pacijente”. WMC ohrabruje ljude da prijave pritužbe protiv ljekara koji navodno šire dezinformacije, te upozoravaju da se ljekarima za koje se utvrdi da su se bavili takvim praksama mogu oduzeti dozvole.

Drs. Jeff Haney i James Record, zvaničnici Washingtonskog državnog univerziteta, pominju komisiju u pismu dr. Moon od 3. marta ove godine,  izvijestio je The Epoch Times.

“WMC je zatražio od javnosti i praktičara da prijave moguće širenje dezinformacija. Postoje komponente vaše prezentacije koje bi se mogle protumačiti kao moguće širenje”, napisali su. „Kao takvi, etički smo obavezni da podnesemo izvještaj WMC-u da istražimo moguće kršenje ovog očekivanja.”

Na osnovu drugih dokumenata koje je pregledao The Epoch Times, univerzitet je obavijestio Moon u junu 2023. da neće obnoviti njeno imenovanje za kliničkog vanrednog profesora medicine, čime je efektivno prekinut njen položaj.

“U ovom trenutku, potrebe koledža kreću se u drugom smjeru i vaše učešće više nije potrebno ,” dr. Haney and Record su napisali. Nisu dati nikakvi dalji detalji.

“Ovdje se ne radi o mojoj ličnoj situaciji sa školom. Ovdje se radi o slobodi govora za sve Amerikance”, rekla je Moon u e-poruci za Epoch Times . “Moramo stvoriti etički zdravstveni sistem koji se brine samo za dobrobit pojedinačnih pacijenata, a ne za finansijske interese velikih korporacija. Imamo posla sa sukobima interesa koji su veći nego što je bilo ko od nas ikada zamišljao.”

Senator Ron Johnson (R-Wis.) organizirao je skup stručnjaka, uključujući dr. Moon i dr. Peter McCullough i Robert Malone, kako bi razgovarali o vakcinama protiv COVID-19. Događaj je nazvan “COVID-19 vakcine: šta su, kako rade i mogući uzroci povreda”.

Tokom svog svjedočenja, Moon je otkrila da se u svojoj preko 20 godina medicinske prakse susrela sa samo dva ili tri slučaja miokarditisa, vrste upale srca. Međutim, primijetila je značajan porast takvih slučajeva nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-19, a za slične pojave je saznala i od drugih medicinskih kolega.

„Jasno je da je došlo do ogromnog povećanja“, rekla je ona.

Moon je tokom svog svjedočenja predstavila uputstvo za vakcinu protiv COVID-19 koje obično sadrži bitne detalje poput upozorenja, sastojaka i drugih informacija. Iznenađujuće, umetak za vakcine protiv COVID-19 bio je lišen ikakvih informacija i jednostavno je naveden kao “namjerno prazan” od strane američke Uprave za hranu i lijekove.

“Kako da dam informirani pristanak roditeljima kada je to ono što imam?” ona je rekla.

Prema regulatorima, informacije koje se obično nalaze na papirnom paketu dostupne su na web stranici administracije. Jedan od proizvođača vakcina objasnio je da su umetci vakcine protiv COVID-19 ostali prazni zbog tekućih ažuriranja tokom pandemije COVID-19.

“Imam vladu koja mi govori da moram reći ‘sigurno i efikasno’, a ako to ne učinim, moja dozvola je ugrožena. Vidimo porast miokarditisa. Vidimo porast neželjenih reakcija. Vjerovali smo ovim regulatornim agencijama – ja jesam – tokom cijele moje karijere do sada”, svjedoči Moon. “Nešto nije u redu, a to je anegdotska priča koju imam.”

cjepivoCovidPedijatarSADvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
85 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Grdi
3 mjeseci prije

Sto je sa nasim strucnjacima koji su upozoravali javnosti ?? …. drzava ih usutkala, a za to netko mora odgovarati ….

Гавран
3 mjeseci prije

Najblaže rečeno, ulazimo u period APARTHEJDA. (odvojenog razvoja).
Sa pobornicima Kabale (u Srbiji je iidentična sa atlantizmom), niti može da se razgovara, niti u dužem periodu može da se živi.
A možda je to pred našim očima stvaranje, u duhovnom pogledu, KASTE NEDODIRLJIVIH.

KISIK
3 mjeseci prije

8.9.2024
Ljudi,ako se ne bidemo cijepali protiv klimatskih promijena,grmit će svaki dan,cilu godinu-bar tako TVe kaže.

SAB76
3 mjeseci prije

Konačno ste očistili stranicu od provokatora. Sada se mogu čitati kvalitetni komentari.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

“WMC ohrabruje ljude da prijave pritužbe protiv ljekara koji navodno šire dezinformacije, ”

Super. Liječnik upozori pacijenta da se ne cijepi, pacijent ga prijavi da širi dezinformacije .
Pitanje: koliko je pacijenata uopće sposobno procijeniti što je informacija, a što dezinformacija?

Ma, ne moramo gubiti vrijeme; ono što kažu na TV je sigurno točno…🙂🙃

P.S. Kod mene su u koroni pacijentima govorili da je razlika u cjepivima u…živom i neživim virusu. Tako nešto.
E, bome, to bi zbilja bilo za prijavu.
Samo, kome?

Gojko
3 mjeseci prije

Pitam svoju pedijatricu kada je zadnji put procitala znanstveni clanak, gleda me blijedo da nema vremena, ja veli budem vam poslao, ona vice nemojte nista slati… dakle zena pred mirovinu izasla s faxa prije 30ak godina, i toliko dugo nije procirala nista novo, a ono sto je na faxu citala su bile skripta sigurno polovice upitnih profesora. O cemu dalje da pricamo. Puna su joj usta propagande, cjepiva i maske, kortiko i antibio. Kad sam joj rekao za kupus kod temperature i sl. smijala se i govorila da je to iz srednjeg vijeka. Eto netko bi rekao stara garda ali spremna za smece, oduvijek i bila…

Ivek
3 mjeseci prije

Ništa čudno, satanisti vladaju svim državama, pod okupacijom smo zlih sila.
Mi smo samo roblje i vrše na nama eksperimente da bi bili podobni i šutili i radili i kljukali se tabletama i injekcijama.

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Ništa ne brinite – ako vas ne ubiju cjepivom, onda će vas pogoditi laserskom zrakom iz DEW, Direct Energy Weapon, direktni pogodak pravo u glavu:

tiktok. com/@ufo_worldwide/video/7266989223121571074?_r=1&_t=8erdJ4u6vsO

Izgleda prilično efektno, kao u filmovima Ratovi Zvijezda, kada Zvijezda Smrti laserom pogodi i uništi planetu.
Gotovo svi komentatori kažu da je laserska zraka došla iz vojnog aviona američke vlade, znači gađaju nas kao mrave i onda se prave blesavi, kao “Nismo mi, časna pionirska riječ!”.

Max
3 mjeseci prije

Pravedna žena,

Zoro
3 mjeseci prije

dezinformacija, čim vlasti počmu koristit tu riječ smrdi na fašizam i tešku diktaturu, očedu reč ono šta oni kažu je istina sve ostalo laž iliti dezinformacija pa još sebi uzimaju za pravo da progone druge ljude zbog mišljenja riječi, Komunisti su puškom 45 slomili fašizam, donili slobodu ograničenu samo antikapitalističkom branom, zabranjeno je bilo ono što bi pomoglo restauraciji kapitalizma i neumjerenog nacionalizma (rušenje bratstva i jedinstva), devedesetih dali punu slobodu svima, računajuči očito na zdrav razum većine i precjenjujući dostignuti civilicazijski nivo strane sile i domaći ograničeni ljudi a dijelom i ološ iskoristili priliku za svoje ciljeve pljačke i porobljavanja a u konačnici planiraju istrebljenje Slavenskog stanovništva i otimanje zemlje, vrijeme je da se sjetimo da su preci stoljećima branili ovu našu zemlju, nekad veću nekad manju svejedno, ostali Balkanci Slaveni su nam braća i rođaci i imaju iste probleme, neprijatelj je daleko odavde na zapadu, isti nama i… Čitaj više »

Mrčikola
3 mjeseci prije

Evo, grad je ovih par dana krcat turistima i, onako na prvu, površno gledajući, reklo bi se da je sve kako treba bit, a po meni, i po ljudima kojima su “senzori za vibracije” finije namješteni, sve se raspada “zadivljujućom” brzinom.
Ne prepoznaju li to majstori, za dva tri mjeseca i njima će sve ovo izmaći kontroli…to je najljepši dio ove tragikomične priče.
Treba pratit događanja u Njemačkoj i Francuskoj…ne “prikoče” li majstori na vrijeme, bit će veselo, i nama, i njima…i neka bude…neka bude što mora bit…što prije, to bolje.

Darko
3 mjeseci prije

Jedan dobar navođeni u američki senat za vrijeme zasjedanja i mnoge stvari Amerike će biti riješene..

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Prenašam dio teksta naziva “Luetić: Pokrenuta su postupanja protiv liječnika koji su na prosvjedima obmanjivali javnost” objavljen u Večernjem listu u 28. studenoga 2021. godine: Predsjednik Hrvatske liječničke komore (HLK) Krešimir Luetić izrazio je čuđenje da su na prosvjedima protiv covid potvrda sudjelovali i liječnici, te potvrdio kako je HLK pokrenula postupke protiv onih koji su na njima izražavali neznanstvene stavove i time obmanjivali javnost.  “Protiv šest liječnika su pokrenuta određena postupanja. U slučaju kada Časni sud Komore utvrdi odgovornost nekog liječnika za kršenje Kodeksa medicinske etike ili utvrdi neki drugi prekršaj, može takvom liječniku izreći sankcije koje mogu ići od opomene, ukora, pa do oduzimanja licence. Upitan što misli kada vidi prosvjednike kako ustaju protiv mjera, cijepljenja, testiranja, odgovorio je kako dijeli ogorčenje liječnika takvim prosvjedima. Na pitanje kako komentira da među prosvjednicima ima i liječnika i da tamo nisu samo neobrazovani ljudi, predsjednik HLK Luetić je odgovorio kako ga šokira činjenica da bilo koji intelektualac,… Čitaj više »

trajko
3 mjeseci prije

Šišmišev virus!? Ko još to puši

damir c
3 mjeseci prije

Trba tužiti onaj “stručni stožer” u kojem alemka mijenja priću po potrebi AP-a….i naravno osuditi ih na zatvorsku kaznu!

lulu
3 mjeseci prije

Nema starih zmajeva, sve sad je samo mrtva priroda.
Vi šta ste ostali na portalu bilo bi vam puno pametnije
da se odmaknete od stvari svita i okrenete se prema Nebu
za kojeg ste jedino stvoreni. Na pragu je Listopad misec,
misec početka kraja ovog vrimena. Ponavljam.
Dušu svoju pripravite za događanja koja u pohode dolaze.
Duh svoj pripremite, dolaze vrimena patnje i boli…..

Mir svima dobre volje. Bog vas sve blagoslovio.

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

S obzirom koliko smo do sada naucili o svijetu u kojem zivimo i djelimo ga s vladajucim satanistima, bilo bi cudno i prava “vijest” da nije ovako zavrsila…

Tim
3 mjeseci prije

Eto, radi toga se ja i nitko od mojih nije cijepio, niti smo djecu dali cijepiti od rođenja. Uostalom, kao i političari bi pristali samo na cijepljenje u vaticu.

JosipJ
3 mjeseci prije

Ona ima slobodu govora, a poslodavac ima slobodu da joj ne produži ugovor. Ne vidim problem. To što ona misli da njezine izjave nisu dezinformacija, govori samo u prilog tome da i školovani ljudi ponekad nisu u stanju razumjeti sirove podatke sa terena. Je li ikada u povijesti radile testove koje otkrivaju miokarditis? Koliko je takvih slučajeva prošlo neopaženo prije pojave Covid-19 cjepiva? Jesu li djeca koju spominje preboljela Covid-19? Koliko ih je dobilo miokarditis nakon preboljenja? Svi podaci govore u prilog cijepljenju i moraš biti potpuno “cijepljen” od realnosti ako nisi u stanju shvatiti da je bolje cijepiti nego se razboljeti. Na desetke tisuća života moglo je biti spašeno da ovakvi poput nje nisu plašili ljude dezinformacijama i manipulacijama.

Rimtutituki
3 mjeseci prije

Sta je sa ” normalnim” ljudima? Svi stozeri i krizmi stabobi bi teebalo da su u toku procesuiranja. Izgleda stvarno sipaju chemitralis nesto za smirenje,pa svi kao ovce

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI