Pfizerovi interni dokumenti priznaju da će mRNK cjepiva protiv Covid-19 uzrokovati depopulaciju

Afera oko Pfizer ugovora
9 komentara

Najnoviji pad stranica iz tajnih dokumenata Pfizera otkriva da je farmaceutski div u potpunosti svjestan da će njegovo “cjepivo” protiv koronavirusa (Covid-19) uskoro rezultirati masovnom depopulacijom svijeta.

Ispis od 01. lipnja sadrži dokument pod nazivom “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”, od kojih stranica 12 uključuje uznemirujuće podatke o dobivanju Pfizerove injekcije protiv Faucijeve gripe tijekom trudnoće i dojenja. Ispostavilo se da je 90 posto trudnica koje su primile injekciju na kraju izgubilo svoju nerođenu djecu. Ovo je šokantna brojka o kojoj američka uprava za hranu i lijekove (FDA) očito nije dvaput razmislila, kada je davala odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) cjepiva.

“Pfizer u dokumentu navodi da je do 28. veljače 2021. bilo 270 poznatih slučajeva izloženosti injekciji mRNK tijekom trudnoće”, prenosi Exposé News. “Četrdeset i šest posto majki (124) izloženih injekciji Pfizer Covid-19 pretrpjelo je štetnu reakciju.” “Od te 124 majke koje su imale nuspojavu, 49 se smatralo slabijim nuspojavama, dok se 75 smatralo ozbiljnim. To znači da je 58 % majki koje su prijavile nuspojave pretrpjelo ozbiljne nuspojave u rasponu od kontrakcije maternice do smrti fetusa.”

Od 270 praćenih trudnoća, Pfizer je izgubio trag za njih 238

Najnovija serija objavljenih Pfizerovih dokumenata također sadrži zabrinjavajuće otkriće o trudnoćama kojima je tvrtka nekako izgubila trag. Od 270 trudnoća koje je Pfizer pratio, šokantnih 238 je nestalo iz skupa podataka. Od 33 trudnoće koje je Pfizer još uvijek pratio, šokantne 23 trudnoće rezultirale su spontanim pobačajem. Dvije su rezultirale prijevremenom smrću bebe; dva su rezultirala intra-uterinom smrću; jedan je rezultirao neonatalnom smrću; jedan je naveden kao “ishod na čekanju”; a samo jedan je rezultirao “normalnim ishodom”.

To znači da će gotovo svaka trudnica, koja uzima Pfizerova mRNK (messenger RNK) cjepiva za Covid, izgubiti svoju bebu. S druge strane, samo će mali dio žena koje su u potpunosti ubodene uspješno roditi do termina. Imajte na umu da su neke vlade, uključujući i onu Ujedinjenog Kraljevstva, tiho odvraćale trudnice od uzimanja Pfizerovih injekcija, barem do nedavno.

“Nema podataka ili je ograničena količina podataka o korištenju cjepiva mRNK protiv COVIDA-19 BNT162b2”, stoji u sada izmijenjenom smjernici britanske vlade pod naslovom “REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARS PROFESSIONALS”.

“COVID-19 mRNK cjepivo BNT162b2 ne preporučuje se tijekom trudnoće. Za žene u reproduktivnoj dobi, trudnoću treba isključiti prije cijepljenja. Osim toga, ženama u reproduktivnoj dobi treba savjetovati da izbjegavaju trudnoću najmanje 2 mjeseca nakon druge doze.” Nova verzija istih smjernica tvrdi da trudnice mogu uzimati Pfizerove injekcije, ali samo “kada potencijalne koristi nadmašuju sve potencijalne rizike za majku i fetus”.

Od ovog pisanja, smjernice vlade Ujedinjenog Kraljevstva preporučuju trudnicama da uzimaju Pfizer injekcije samo pod uvjetom da procijene rizike. Istodobno, ti isti autoriteti nastavljaju govoriti trudnicama da izbjegavaju meki sir, biljni čaj i vitaminske dodatke, jer bi mogli biti opasni.

Sve ovo samo još jednom pokazuje da se vladama ne može vjerovati. Oni rutinski daju savjete u obliku smjernica koje će, ako se slijede, vjerojatno dovesti do ozljeda ili smrti. To vrijedi i za cjepiva i za samu Covid plandemiju.

“Covid je kult, a ‘Ostanite sigurni’ je mantra”, napisao je stalni komentator na Natural News. “Osobno sam vidio kroz zabludu na isti način na koji je većina crkava oruđe za držanje Boga što dalje od vaših života.”

“Radije bih imao virus nego bio u izolaciji i to je činjenica.”

CovidDepopulacijaNuspojavePfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
1 godina prije

Satanisti mogu sto god pozele i dokle god zele. Nitko ih ni ne pokusava vise zaustavit.
Eno u RH onaj njihov Capak vec najavio bocke za jesen!

Tupko Glupko
1 godina prije

Portal Dnevnik, datum 29. listopada 2021., naslov članka: “Markotić pojasnila svoju izjavu o cijepljenju trudnica: “Preporuka je da svaka sa svojim ginekologom prodiskutira hoće li se cijepiti”, evo njezinih izjava danih za Dnevnik Nove TV: Citati iz teksta: “Nema službene preporuke. Nije provedena treća faza kliničkih istraživanja jer je to doista zahtjevno. Međutim, većina međunarodnih javnozdravstvenih institucija i ginekoloških društava, i naš HZJZ, preporučuju da se ipak trudnice mogu cijepiti jer dosad u većini slučajeva nije zabilježena ozbiljna nuspojava. Generalna preporuka svih tih društava je da je visoki rizik kod obolijevanja da će biti teža klinička slika. Preporuka je da svaka trudnica sa svojim ginekologom, koji joj vodi trudnoću, prodiskutira hoće li se ona cijepiti ili ne i koji su njeni rizici. Jesu li veći rizici ili je veća korist” Iz ove izjave je razvidno da nema Markotićka ništa ni protiv eksperimentiranja na hrvatskim trudnicama, ne samo na hrvatskoj djeci sa Covid cjepivima.… Čitaj više »

Nena
1 godina prije

Nema logike za mene da će trudnica koja je izbodena u potpunosti mrna sranjem izneti trudnoću do kraja!!!!
Upravo će se desiti obrnuto..
Nekada trudnicama ni andol nisu preporičivali u trudnoći ,kamoli ove proklete ubilačke injekcije!

Lucija, prva
1 godina prije

Još malo o onome što nazivaju dugi kovid: “Moždani udar je u Srbiji, prema poslednjim podacima…, za godinu dana doživelo čak 25.685 ljudi… Sada se sa sigurnošću zna da je planetarna epidemija uticala na pomeranje razvoja moždanih udara prema mlađima. To govori o značajnom potencijalu ove infekcije na poremećaje na sistemskom nivou, a posebno na terenu povišenog rizika za poremećaje koagulacije. Ovi poslednji izazivaju povećani rizik i za TROMBOZU MOŽDANIH ARTERIJA sa posledičnim moždanim udarom”… Svaki treći oboleli od kovida ima neurološke posledice…. “Neurološki i uslovno rečeno psihijatrijski postkovid sindrom podrazumeva pojavu znaka i simptoma iz domena neurologije i psihijatrije kod pacijenata nakon više od 12 nedelja od akutne infekcije. Zamaranje bez naprezanja ili nakon najlakšeg fizičkog napora javlja se kod 75 odsto obolelih. Ovaj simptom je nešto izraženiji kod onih koji su bili hospitalizovani. Takođe, mnogo je češći nego nakon drugih virusnih infekcija, tipa gripa, a dugotrajan je” Ovdje… Čitaj više »

Badžo
1 godina prije

FDA nije ni trebala razmišljati dva puta kada je odobrila Pfizerovo cjepivo. Sve velike organizacije i vlasti svijeta su korumpirane i svima je milo kada vide hrpu novčanica, onda sve može, a običan narod naj.ebe!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI