Podsjetnik: Doktorica Lidija Gajski odgovara na mnoga pitanja o kojima drugi oportuno šute

Lidija Gajski - cjepiva - video
11 komentara

U nedostatku objektivnih emisija na nacionalnim televizijama, nastavljamo sa serijom video snimaka na kojima predstavljamo interesantne osobe, teme i internet emisije. O doktorici Lidiji Gajski ne treba puno objašnjavati. Radi se o intelektualno poštenoj osobi koja će uvijek imati mjesto na portalu Logično.

Gospođa Gajski je autor vrlo vrijedne knjige “Lijekovi ili priča o obmani“. U redakciji smo tek naknadno shvatili da je doktorica Gajski ovu knjigu objavila prije svih svjetskih autoriteta. Kako je već davno napisala Tatjana Gromača Vadanjel, doktorica Lidija Gajski “je odlučila dati prednost čovjeku, a ne novcu”. Lidija Gajski je dobitnica Rektorove nagrade kao najbolja studentica Medicinskog fakulteta u Zagrebu. U jednom starom videu možete čuti kako govori intelektualno poštena liječnica koja hrabro objašnjava opskurnu priču o cjepivima koje rijetki žele kliknički provjeriti ili utvrditi stvarne nuspojave.

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Moreno
Gost
Moreno

Niko nema točne podatke o koristi ili štetnosti cijepljenja nego se iznose razni statistički podaci. Dosta ljudi nije a priori protiv cijepljenja, ali ih odbija bjesomučno diskvalificiranje kontrolnoga sostema (zdravstvo, znanost, školstvo, MS mediji) pri samome pokušaju propitkivanja činjenica vezanih za cijepljenje pa je logični da se pojavljuju sumnja i otpor. Cijepiva između ostalih imaju problem taj da se u njih radi konzervacije dodaju i elementi koji su štetni ka šta je na primjer živa. Kad bi se cijepljenje vršilo cijepivima starim tek nekoliko sati bez dodatnih elemenata za konzervaciju nus pojave bi bile znatno smanjene, ali to bi značilo… Pročitaj više »

DŠ.....
Gost
DŠ.....

ARSEN MILETIĆ Prema analizi američkog Centra za kontrolu bolesti i prevenciju, 73 od 194 analizirana američka slučaja ospica iz 2015. godine zapravo predstavljaju reakciju na MMR cjepivo. Od ranije znamo da se kod većine autistične djece može pronaći cijepni soj virusa ospica. Podjednako tužno i zastrašujuće. GOVORI LI ANDREW WAKEFIELD ISTINU ? Već odavno na ovim prostorima nije bilo toliko napada UNAPRIJED, kao na Andrewa Wakefielda, svjetski poznatog protivnika cijepljenja, prije njegovog govora u Splitu. Znate, kada nekoga zaista želite temeljito ocrniti, onda se izvlači najteža artiljerija. Pa se govori o globalnim prijetnjama, utjecaju na epidemije u Hrvatskoj, povezivanju s… Pročitaj više »

driftwood
Gost
driftwood

Svatko naravno ima pravo na svoje misljenje, ali…polupismeni pseudointelektualci koji procitaju par polurelevantnih internetskih clanak deklariraju se kao vrhunski strucnjaci o svemu i svima. Kako to da zemlje poput Islanda koja je skrsila bankarsku mafiju se ne obracuna s “farma industrijom” ili neke druge skandinavske zemlje koje su intelektualno ispred ostalih bar jedno stoljece ?!?!?!? Jedan primjer histerije zasnovane na kvazicinjenicama je i prisustvo zive kao aditiva u vakcinama…isto kao i s alkoholom pijes etilni alkohol i bude ti super (pjesma, izlivi ljubavi ..itd itd), popijes metilni alkohol i u najboljem slucaju ta ekipa s kojom si cugo bude zadnje… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T

A kako je to Island sredio bankarsku mafiju? Zar tamo ne plaćaju svi samo karticama, znači pod totalnom su financijskom kontrolom, nema gotovine uopće? Skandinavske zemlje su intelektualno ispred drugih????? Po čemu? Kako to da se djeca koja su oštećena cjepivima bolje osjećaju kad im se organizam očisti od žive??

driftwood
Gost
driftwood

Malo proguglaj pa ces vidjeti konacni ishod ekonomske krize na Isladnu, druga stvar je sto su oni tehnoloski napredniji i u punom kapacitetu koriste prednosti danasnje tehnologije. Mozes ti raspolagati svojom lovom kako ti ljudino zelis, ne brani tebi nitko da ti ulupas novac u sto zelis (ne znam da li to njima drzava odredjuje koje ce auto kupiti/voziti, kakvu ce nekretninu kupiti, gdje ce putovati, u sto ce ulagati…), druga stvar veca kontrola ti je pomocu smartphonea, laptopa kojeg koristis da komentarises po netu, obzirom da je to potreba i u neku ruku ugoda, zanimacija i komoditet ( viber,… Pročitaj više »

Silence
Gost
Silence

“Polupismeni pseudointelektualci koji procitaju par polurelevantnih internetskih clanaka”? Ova vaša definicija samo pokazuje koliko ste ispranog mozga. Zapitajte se koliko je znanstvenih članaka o cijepljenju pročitao Tešović i drugi liječnici!? Da, da… znam – religiozna vjerovanja, poput ovog vašeg u svemoć cijepljenja, se ne smiju propitkivati…kao niti povezanost Tešovića s farma industrijom.

Shadow
Gost
Shadow

Cijepljenje iglom je samo velika prevara tj dogma za čije posljedice na zdravlje ZDRAVE djece nitko ne odgovara . Zarazne se bolesti dobivaju preko sluznica nosa , grla , uha , oka , analnog i mokraćnog otvora i liječenje treba ići tim putem , a ne iglom

Crni žutokljunac
Gost
Crni žutokljunac

Doktorici svaka čast,razmiślja svojom glavom,govori istinu i ima ju hrabrosti javno reć.Velika večina doktora su isprani silnim školovanjem,ni ne trude se opče razmislit šta opče rade te,ak te liječe,koje če ti tablete prepisat,ne zamarajuč se o mogučim posljedicama koje mogu izazvat.

Majk Majers
Gost
Majk Majers

Dr Gajski svaka pohvala i zahvala na svemu

Lucija
Gost
Lucija

Napomenut ću nešto relativno jednostavno: masnoće u krvi…pazite, kao što je onima koji dobro opažaju bilo jasno i prije znanstvene potvrde, prehrana na njih utječe samo sa 10%…
Ali nije neuobičajeno da se nekome pokuša uvaliti lijek protiv ovih masnoća.
E , tu sam jednom čula dr Gajski koja tvrdi da su moguće štete od takvih lijekova ( uključivši hemoragijski moždani udar!), daleko veće od koristi…

URA
Gost
URA

najveći dio autiomunih bolesti kod djece
je posljedica cijepljenja

POVEZANE VIJESTI

Izbornik