Podsjetnik: Doktorica Lidija Gajski odgovara na mnoga pitanja o kojima drugi oportuno šute

Lidija Gajski - cjepiva - video
11 komentara

U nedostatku objektivnih emisija na nacionalnim televizijama, nastavljamo sa serijom video snimaka na kojima predstavljamo interesantne osobe, teme i internet emisije. O doktorici Lidiji Gajski ne treba puno objašnjavati. Radi se o intelektualno poštenoj osobi koja će uvijek imati mjesto na portalu Logično.

Gospođa Gajski je autor vrlo vrijedne knjige “Lijekovi ili priča o obmani“. U redakciji smo tek naknadno shvatili da je doktorica Gajski ovu knjigu objavila prije svih svjetskih autoriteta. Kako je već davno napisala Tatjana Gromača Vadanjel, doktorica Lidija Gajski “je odlučila dati prednost čovjeku, a ne novcu”. Lidija Gajski je dobitnica Rektorove nagrade kao najbolja studentica Medicinskog fakulteta u Zagrebu. U jednom starom videu možete čuti kako govori intelektualno poštena liječnica koja hrabro objašnjava opskurnu priču o cjepivima koje rijetki žele kliknički provjeriti ili utvrditi stvarne nuspojave.

Cjepiva
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
4 godine prije

Niko nema točne podatke o koristi ili štetnosti cijepljenja nego se iznose razni statistički podaci. Dosta ljudi nije a priori protiv cijepljenja, ali ih odbija bjesomučno diskvalificiranje kontrolnoga sostema (zdravstvo, znanost, školstvo, MS mediji) pri samome pokušaju propitkivanja činjenica vezanih za cijepljenje pa je logični da se pojavljuju sumnja i otpor.

Cijepiva između ostalih imaju problem taj da se u njih radi konzervacije dodaju i elementi koji su štetni ka šta je na primjer živa. Kad bi se cijepljenje vršilo cijepivima starim tek nekoliko sati bez dodatnih elemenata za konzervaciju nus pojave bi bile znatno smanjene, ali to bi značilo poskupljenje ciloga procesa cijepljenja, ali i decentralizaciju tog procesa šta bi značilo manju moč odnisno zaradu velikih, a to se ne želi dopustit, tako kad je o cijepllenju riječ više toga je u novcu nego u samoj koristi ili štetnosti cijepljenja.

Shadow
4 godine prije

Cijepljenje iglom je samo velika prevara tj dogma za čije posljedice na zdravlje ZDRAVE djece nitko ne odgovara . Zarazne se bolesti dobivaju preko sluznica nosa , grla , uha , oka , analnog i mokraćnog otvora i liječenje treba ići tim putem , a ne iglom

Crni žutokljunac
4 godine prije

Doktorici svaka čast,razmiślja svojom glavom,govori istinu i ima ju hrabrosti javno reć.Velika večina doktora su isprani silnim školovanjem,ni ne trude se opče razmislit šta opče rade te,ak te liječe,koje če ti tablete prepisat,ne zamarajuč se o mogučim posljedicama koje mogu izazvat.

Majk Majers
4 godine prije

Dr Gajski svaka pohvala i zahvala na svemu

URA
4 godine prije

najveći dio autiomunih bolesti kod djece
je posljedica cijepljenja

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI