JAMA rad slučajno dokazuje da “cjepiva” protiv COVID-a nisu pomogla starijim osobama

Cjepiva ne smanjuju smrtnost
15 komentara

Časopis Američke liječničke udruge (JAMA) nedavno je objavio studiju koja pokušava tvrditi da “pojačana” cijepljenja protiv virusa Wuhan (COVID-19) pomažu smanjiti rizik od smrti od COVID-a. Jedini problem je što je studija slučajno dokazala suprotno.

Pod naslovom “Infekcije, hospitalizacije i smrti među štićenicima domova za starije i nemoćne osobe u SAD-u sa ili bez pojačivača cjepiva protiv SARS-CoV-2”, studija iznosi nedokazive tvrdnje o ovoj navodnoj “naknadi u slučaju smrti” koje su, kada se bolje pogleda, potpuno izmišljene.

Kritički mislioci koji otvorenog uma gledaju na studiju brzo će uočiti sljedeće anomalije u podacima:

  1. Ako bi pojačivači COVID-a stvarno djelovali kako se tvrdi, tada bi IFR (omjer smrtnosti od infekcije) za one koji su dobili pojačivače bio niži, a ne viši kao što je prikazano u studiji.
  2. Ako su COVID pojačivači doista spriječili smrt, onda bi IFR za one koji su dobili pojačivač trebao početi odstupati nakon samo nekoliko tjedana – a krivulje za one koji nisu pojačani ne bi se trebale razilaziti.
  3. Ne postoji dijeljenje podataka deidentificiranih agregatnih podataka, za koje istražitelj Steve Kirsch kaže da su “sumnjivi”.
  4. Također postoji nedostatak informacija o smrtnosti iz svih uzroka (ACM) među liječenom skupinom, što je također sumnjivo.
  5. Kao što Kirsch objašnjava, trebali bismo se “uvijek pitati zašto vam ne pokažu IFR svake skupine počevši od dana 0”, što se upravo dogodilo u ovom radu.

Utvrđeno je da je omjer smrtnosti od infekcije 28% veći kod pojačane terapije COVID-om u usporedbi s bez pojačane terapije bolešću COVID-a

Nevjerojatno, podaci studije pokazuju upravo suprotno od onoga što njezini autori tvrde u vezi s rizikom od umiranja nakon stimulacije za COVID-19.

U radu je jasno otkriveno da je IFR za pojačani zapravo 28 posto veći od IFR-a za ne-pojačani.

“Drugim riječima, u sustavu 2, cjepivo vas je učinilo podložnijim smrti od COVID-a na temelju ovih podataka”, objašnjava Kirsch u objavi Substacka o radu.

“To je sada otvoreno i ne možete poništiti zvono. Ali novine to nikad nisu istaknule iz nekog razloga!”

Što se tiče slike 1 u novinama, čini se da ona pokazuje da pojačivači bolesti COVID-a “rade”, ali čak je i ova navodna korist “fatamorgana”, primjećuje Kirsch.

“Nepojačana skupina sustava 1 (žuta isprekidana linija) očito je izuzetak; ne izgleda nimalo poput nepojačane skupine sustava 2 (plava isprekidana linija)”, objašnjava Kirsch – pogledajte studiju kako biste vidjeli ove slike i njihove odgovarajuće obojene linije za sebe.

“Nepojačane grupe prate jedna drugu 7. do 14. dana, a zatim se misteriozno razilaze 14. dana. [O čemu] se radi? Nepojačane grupe trebale bi pratiti jedna drugu ako se radi o velikim, raznolikim populacijama. Dakle, imamo problem.”

Kad bi pojačivači COVID-a doista radili kao što se tvrdi, tada bi podaci pokazali da se i pojačani i nepojačani prate isto na početku, da bi se kasnije razlikovali – ali nema znakova toga ni u jednoj pojačanoj skupini.

“Linija sustava 2 izravnava se 35. dana, ali to je najvjerojatnije zbog nesmrtonosne varijante (Omicron) tako da ne dobivamo podatke da bismo mogli izračunati nagib”, objašnjava Kirsch, dodajući da “mi jednostavno ponestane smrtnih slučajeva jer COVID u tom trenutku nije takav problem.”

Zaključak iz svega ovoga, kao i obično, jest da su ubodi protiv COVID-a – svi oni – prijevara. Oni ne pomažu starim ljudima, niti ikome što se toga tiče, a ovaj novi JAMA-in dokument to potvrđuje.

“Također je zabrinjavajuće što podaci od dana 0 nisu dostupni i što oni javno ne objavljuju podatke”, zaključuje Kirsch. “Nema razloga za ovo ako se nema što skrivati.”

buster dozaCjepivaCovidStarije osobevakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
10 mjeseci prije

Dokazali su istinu.

Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Prije tri dana američka agencija za hranu i lijekove (FDA) odobrila je “novopročišćene” booster injekcije za COVID, koje proizvode Pfizer i Moderna – potražite tekst New York Timesa pod nazivom “F.D.A. Approves New Covid Shots”. Sve što američka FDA odobri, europska EMA preuzme u roku mjesec-dva. EMA je obična filijala FDA, ne znam čemu uopće postoji. Jučerašnja vijest, objavljen tekst pod nazivom “CDC recommends new COVID booster for all Americans over 6 months amid rising cases, hospitalizations” na portalu ABC News, lako ga nađete na netu. Boosteri upravo postali dostupni, službena priča je da su prilagođeni trenutnim sojevima Covida. Citiram zadnju rečenicu iz ovog teksta: “The FDA currently says children aged 5 and up — regardless of previous vaccination — are eligible to receive one updated booster dose at least two months after the last COVID dose.” Cijena tih novih Covid cjepiva, prema Pfizeru i Moderni, kretat će se između… Čitaj više »

onaj najglu...Dalton
10 mjeseci prije

Najnovija znanstvena istraživanja su pokazala da nekad umiralo i od starosti.

P.S.
Kad je bio mali živio je od ćaćine i materine plaće.
Od onda se situacija drastično promjenila…
Pripremio se za kaos koji dolazi i nije im dao da se cijepe…
Sad živi od od ćaćine i materine mirovine.

dmitar
10 mjeseci prije

Dosta kenjaže kad krećemo !?

Ivan Bgd
10 mjeseci prije

Budi odgovoran, cepi se, misli na druge, zastitimo starije… bla, bla, bla… gomila lazi, ali vecina (preko 60%) je to popusila.

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Kako nijesu ??? Pa lišili ih — životnih muka 😁

dragan s
10 mjeseci prije

al su cjepiva pomogla penzionim fondovima da se smanji broj penzionera ili kako klaus svab kaze “beskorisnim izjelicama” samo me interesuje kako nije on sebe uracunao.

Amater
10 mjeseci prije

Nisu mogla nikome pomoći , jer to nisu cjepiva …

Schroder
10 mjeseci prije

CJEPIVA SU POMOGLA STARIJIM LJUDIMA DA STO PRIJE NAPUSTE OVAJ SVIJET ; AKO NISU PRIMILI PLACEBO:t TO IM JE BIO CILJ DA SMANJE STANOVNISTVO NA ZEMLJI I DA NE PLACAJU ZASLUZENU MIROVINU SVIJETOM VLADAJU U SJENI ZLOCINCI KOJE SLUSAJU VLADE Jednom u godini se skupljaju u DAVOSU KOD VELIKOGA REPTILA SHWABA SOROSA I BILLA GATESA ONI NAREDUJU EU NJIHOVA PRAVILA ZA UNISTENJE SVJETA A EU NAREDUJE SVOJIM ODANIM VLADARIMA WHO je u privatnim rukama BILL GATESA NAMA JEDINO MOZE POMOCI DRAGI BOG ; JER JE SUTONA UZELA SVE U SVOJE RUKE

damir c
10 mjeseci prije

Nisu nikom pomogla!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI