Rentgentski pregledi pokazuju da se kod nedavno cjepljenih žena javljaju simptomi raka dojke!

Mamografija

Oko posljedica tzv. cijepljenja imamo već i previše saznanja iako ih odgovorni još kako skrivaju. Evo još jedne informacije koja dolazi iz SAD-a. Prenosimo je u cijelosti.

 

„Liječnici Intermountain Healthcare LSD Hospital iz Salt Lake Citya najavili su u utorak nove smjernice (protokol) za mamografiju kao odgovor na iznenađujuću novu nuspojavu cjepiva COVID-19. Kažu da će žene koje su nedavno primile COVID-19 cjepivo možda morati preurediti godišnji mamografski pregled. (1)

“Kad primimo cijepljenje, dolazi do upalnog odgovora u ruci”, rekao je dr. Brett Parkinson, medicinski direktor Centra za njegu dojki Intermountain Healthcarea.

U posljednja četiri tjedna liječnici su vidjeli natečene limfne čvorove na screening mamogramima žena koje su nedavno cijepljene. “Kad god ih vidimo na uobičajenom mamografskom pregledu, zovemo te pacijente natrag, jer to može značiti ili metastatski rak dojke koji putuje u limfne čvorove ili limfom ili leukemiju.” Iako je upala uobičajeni odgovor tijela na cjepivo, dr. Parkinson kaže da je iznenađujuće koliko su natečenih limfnih čvorova vidjeli. (2)

“S cjepivom Moderna to je oko 11 % nakon prve doze i 16 % nakon druge doze. Vjerujemo da je usporedivo i s cjepivom Pfizer.” Kao odgovor, bolnica Intermountain Healthcare LSD Hospital  izdala je nove smjernice (protokole) u skladu s Društvom za snimanje dojki.

Žene bi trebale napraviti mamografiju prije prve doze cjepiva, te četiri tjedna nakon druge doze cjepiva. “Ne želimo da ovi pacijenti dobiju lažno pozitivan signal da imaju ovakavu sumnju”, rekao je dr. Parkinson.

Ako postoje zabrinjavajući simptomi, poput sumnjive kvržice, dr. Parkinson kaže da ne odgađate  mamografski pregled. “Rak dojke ubije žene između 40 i 50 000 godišnje. Mnoge od tih smrti su nepotrebne ”, rekao je Parkinson.  “Znam da su mamografski pregledi jedini test koji se pokazao učinkovitim tijekom posljednjih 30 do 40 godina kako bi se smanjila stopa smrtnosti od raka dojke.”

Želite li se cijepiti, dr. Parkinson vas poziva da prije toga dođete na pregled dojki  jer su termini ograničeni. Dodaje da reprogramiranje mamografskog pregleda za mjesec ili dva neće biti od koristi.“

Naravno, to znači da je mamografski pregled bezazlen bez eventualnih nuspojava nakon repetitivnog zračenja, što još nije do kraja ispitano. Ovom članku nije svrha promocija mamografskih pregleda, nego pitanje zašto tijelo žena reagira na cjepivo i zašto otiču limfni čvorovi?

 

cjepivoCovidNuspojaverak dojkevakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

Dakle, ako ranim otkrivanjem odmah nakon cijepljenja saznate da imate rak – možemo vam pomoći operacijom, kemoterapijom, zračenjem … da ne umrete!
Mislite na svoje zdravlje!
Ok, hvala!

3 godine prije zadnji put uredio Gaga
postenlopov
3 godine prije

A kad je mene neki dan neka cjepljena vjestica napala zato sto ne zelim da se trujem, a ja joj odgovorio da ju ne zelim pipat za njenu kancerogenu sisu, ona mi nije vjerovala na rijec. Eto joj sad dokaz na naucnoj bazi.

Suze Roni
3 godine prije

Arnica, molim vas link ili linkove na te clanke.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Jadne i naivne zene…

Lucija, prva
3 godine prije

Vrlo je upitno koliko mamografski pregledi ZBILJA otkrivaju.
Vidjela sam neke studije…ali nema potrebe za opterećivanjem portala.

Max
3 godine prije

Neka znaju,

Legendarni Grk
3 godine prije

Na žalost, većina žena će ostati uskraćena o rezultatima brojnih studija rađenih u SAD i Evropi koje dovode u pitanje valjanost korišćenja mamograma i koje čak upozoravaju da baš on može biti generator pojave kancera.    Evo nekoliko podataka o takvim istraživanjima koja bi trebalo da pročita svaka žena pre nego se podvrgne mamografiji.   “RANA” DIJAGNOZA NAJMANJE OSAM GODINA STAROG KANCERA    Nobelov laureat doktor Džon V. Gofman doktor medicinskih nauka i bivši profesor molekularne biologije na univerzitetu Berkli, u Kaliforniji, verovao je da 50 posto slučajeva raka uzrokuje nepotrebna radijacija i to prvenstveno ona vezana za dijagnostiku. Tu spada i mamografija, koja ne predstavlja ništa drugo do snimanje dojke x-zracima.    Studija sa velikim brojem ispitanika urađena u Danskoj i Kanadi otkriva da je postotak smrtnosti od raka dojke kod žena koje su vršile mamografiju i koje to nikada nisu vršile – identičan. Ovo se, verovatno, može objasniti time što je mamogram pozitivan… Čitaj više »

Darko
3 godine prije

Postoji bolja metoda pregleda: termografija.
A što se tiče brojki od 11% i 16%, STRAŠNO, to je pomor!

ledeno doba
3 godine prije

Još jedna nuspojava RNK cjepiva: vaginalno krvarenje kod mnogih žena Na društvenim mrežama, mngi su izvještaji žena, koje govore o tome, da su nakon cjepljenja sa RNK cjepivom, dobile krvarenje vagine. Kod mnogih je menstrualna pauza nastupila ranije nego što je normalno. Prve žene pogođene sa ovim, iz Izraela, javile su o tome još u veljači. Medicinska antropologinja Kathryn Clancy, koja je, nakon cjepljenja sa cjepivom moderne i osobno dobila jaka krvarenja, na tviteru je pokrenula poziv, i drugim ženama da izvjeste o tome. Javilo se na stotine žena, koje su, nakon cjepljenja sa cjepivima Biontecha, Pfizera ili Moderne, izvjestile o istim problemima, smetnjama u ciklusu i neobično jakim i bolnim krvarenjima. Jedna žena izvjestila je naprimmjer, da je u periodu od jednog mjeseca 3 puta dobivala krvarenje. Jedna druga žena, rekla je sa je kod nje pukla jedna cista u jajniku. Čak i one žene koje već godinama imaju… Čitaj više »

VasilisaPremudra
3 godine prije

@Arna

Slučaj je htio da evo već ispod nekoliko Vaših napisa, koje sve sa zanimanjem pročitam, offtopičarim.
Nalazim za shodno da Vam poradi toga uputim i ispriku, jer zaista cijenim Vaš trud i rad koji zaslužuje svu podršku i svaku pohvalu. Upućujem Vam stoga komplimente i (da Vas citiram)
Lp

NeBudiOvca
3 godine prije

Zanimljiv članak sa TGP. Ako su ovo podaci koje je objavio CDC onda možete misliti koliko ih tek stvarno ima…
https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/shocking-jump-vaccine-deaths-reported-week-cdc-linked-vaers-tracking-website/

Puž
3 godine prije

Depopulacija ide dalje… uz svekoliki pristanak hipnotiziranog niže-vibracionog življa.

Kenjac
3 godine prije

Ti si sigurno mlada i nadobudna liječnica, ne balaniziraj stvari!

tedi
2 godine prije

Dobro si napisala,normalno je da si bolestan poclije primanja te supstance za vijecni zivot

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI