fbpx

Sada već ima dovoljno argumenata da se hitno prekinu sve mjere u vezi s  COVID-om

STOP mjerama

Informacije koje su pristigle iz znanstvene literature i iz Vlade UK daju jasan znak da mjere koje su poduzete u vezi COVID-a ne donose gotovo nikakve rezultate te će se ukinuti, barem u UK krajem ovog mjeseca. Već neko vrijeme strana štampa i znanstvenici te znanstvena literatura upozoravaju na nepotrebno docjepljivanje. Novi rad koji pokazujemo ukazuje na to da je tzv. virus najvjerojatnije namjerno napravljen postupkom gain-of-function pa se preferencijalno veže na ACE2 receptore humanih stanica i  tako inficira čovjeka.

Drugo, više od 1000 znanstvenih recenziranih i objavljenih radova pokazuje štetnost cjepiva protiv COVID-a, bez obzira na vrstu i proizvođača. U prilogu možete vidjeti link na sve te znanstvene radove! To bi trebalo biti dovoljno da se s cijepljenjem odmah prekine, tim više što je nedvojbeno pokazana korelacija između stupnja procijepljenosti neke zemlje i pojavnosti bolesti i smrtnosti.

Treća važna informacija dolazi iz UK gdje Vlada i resorni ministar namjeravaju ukinuti gotovo sve mjere protiv COVID-a priznajući da testiranje PCR-om, zelene putovnice, zaključavanja itd. nemaju nikakvom učinka. Štoviše bolest je u opadanju. Sve ovo u suglasnosti je s izjavama dužnosnika američkih agencija pa je za očekivati da će i Europska zajednica, naravno i Hrvatska, slijediti te primjere. To se odnosi i na središnje medije koji bi konačno trebali početi izvještavati čitatelje o pravom stanju stvari.

Znanstveni dokaz da je SARS-CoV-2 kreiran pokusima gain-of-function

Razorni utjecaj pandemije COVID-19 uzrokovane SARS-koronavirusom 2 (SARS-CoV-2) pokrenuo je važna pitanja o njegovom podrijetlu i mehanizmu prijenosa na ljude. Iako to eksplicitno ne kaže, novoobjavljena znanstvena studija autora Sakshi Piplania i suradnika „In silico usporedba afiniteta vezanja ACE2 proteina SARS CoV 2 među vrstama i implikacija na podrijetlo virusa“ u znanstvenom časopisu Scientifc Reports | (2021) 11:13063 (https://www.nature.com/articles/s41598-021-92388-5.pdf) znanstveno dokazuje umjetno podrijetlo SARS-Cov-2. Naime, virus ili genetski konstrukt vrlo je smišljeno napravljen da lako prelazi s čivjeka na čivjeka. Tako i tvrdnja oko tzv dodavanja funkcije (gain of function) prirodnim virusima koji su do tada bili neopasni za ljude itekako ima smisla. Što je gain of function. Istraživanje stjecanja ili dodavanja funkcije koje genetski mijenja organizam na način koji može poboljšati ili pogoršati biološke funkcije genskih proizvoda. To može uključivati ​​promijenjenu patogenezu, prenosivost ili raspon domaćina, tj. vrste domaćina koje mikroorganizam može zaraziti. No vratimo se na citirani znanstveni rad. Kad se uzme u obzir činjenica da su ti drakonski pokusi gain of function financirani u Kini novcem američkih poreznih obveznika, te da od pojave tzv. virusa i pandemije niti jedan opasan virološki laboratorij nije zatvoren (dapače otvarali su se i novi) ukazuje na to da je čitav Corona cirkus pomno planiran. Štete koje su načinjene čovječanstvu enormne su. Razmotrimo novoobjavljeni rad koji nedvojbeno ukazuje na neprirodno porijeklo SARS-CoV-2.

Pitanje koje su autori rada postavili bilo je mogu li kućne ili komercijalne životinje djelovati kao vektori SARS-CoV-2, a rani podaci ukazuju na to da je osjetljivost specifična za vrstu. Kako bi bolje razumjeli osjetljivost vrsta SARS-CoV-2, poduzeli su in silico modeliranje strukturne homologije, spajanje proteina i proteina i simulacijsku studiju molekularne dinamike sposobnosti šiljastog proteina SARS-CoV-2 da veže angiotenzin konvertirajući enzim 2 (ACE2) iz relevantnih vrsta. Spike protein pokazao je najveće vezanje za ljudski (h)ACE2 od svih testiranih vrsta, stvarajući najveći broj vodikovih veza s hACE2. Zanimljivo je da je ACE2 pangolina pokazao sljedeći najveći afitet vezanja unatoč relativno niskoj homologiji sekvence, dok je afinitet ACE2 majmuna bio mnogo niži unatoč njegovoj visokoj sličnosti sekvence s hACE2. Ove razlike ističu snagu strukturnog u odnosu na pristup koji se temelji na sekvencijskim analizama među vrstama. Pokazalo se da su vrste ACE2 u gornjoj polovici predviđenog raspona afiniteta (majmun, hrčak, pas, tvor, mačka) prijemčive na infekciju SARS-CoV-2, podupirući korelaciju između afiniteta vezanja i osjetljivosti na infekciju. Ova otkrića pokazuju da su najraniji poznati izolati SARS-CoV-2 bili iznenađujuće dobro prilagođeni da se snažno vežu na ljudski ACE2, pomažući objasniti njegov učinkovit respiratorni prijenos s čovjeka na čovjeka. Ova studija naglašava kako se in silico metode strukturnog modeliranja mogu koristiti za brzo generiranje informacija o novim virusima kako bi se pomoglo predvidjeti njihovo ponašanje i pomoglo u razvoju protumjera.

Više od tisuću znanstvenih recenziranih radova pruža dokaze o štetnosti cjepiva protiv COVID-a

Više od tisuću znanstvenih studija dokazuje da su cjepiva protiv COVID-19 opasna i da svi oni koji se zalažu za ovu agendu čine kazneno djelo u javnoj službi (https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal).  Nešto više od 12 mjeseci od uvođenja hitnih mjera protiv COVID-a 19  koriste se eksperimentalna cjepiva. Neosporna znanost pokazuje da cjepivo protiv COVID-19 nije sigurno i nije učinkovito u ograničavanju prijenosa ili infekcije SARS-CoV-2. “Sigurna i učinkovita” lažna propaganda, koju izlažu javni dužnosnici koji sada nastavljaju promicati ovo cjepivo, jasna je povreda dužnosti. Mnogi dužnosnici načinili su teška krivična djeca. Bezobzirno su prouzročili rizik od smrti ili ozbiljne ozljede, nastavljajući dalje bez obzira na sada potvrđene opasnosti povezane s injekcijama tzv. cjepiva protiv COVID-19. Neki od tih rizika su zgrušavanje krvi, miokarditis, perikarditis, tromboza, trombocitopenija, anafilaksija, Bellova paraliza, Guillain-Barre, rak, uključujući smrt, itd. Sve je to potvrđeno u sljedećim podacima koje je prikupila znanost i vlada Britanske zdravstvene i sigurnosne agencije o COVID-u 19 u vezi s štetnim djelovanjima cjepiva. Očekuju se i dugoročni problemi u vezi sa slabljenjem imunološkog sustava i sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) te smrtni ishodi koji za sada još uvijek nisu potvrđeni. Linkovi na publikacije nalaze se u linku navedenom na početku. Portal Paraf objavljuje “. Francuska, Australija i Irska su jedni od šampiona „strogih mjera“ i cijepljenja čitavih populacija. Oni su bespogovorno slušali „stručnjake“ koji su govorili da će mjerama zaustaviti širenje virusa. “Stroge“ mjere, a niti cijepljenje, ne zaustavljaju širenje virusa’)

 

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
128 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
onaj najglu...Dalton
Gost
onaj najglu...Dalton
4 mjeseci prije

Izdržite još malo!
Nećete još dugo…
Omikron Kriznom stožeru…

P.S.
Uradio brzi test…
Da sam pozitivan.
Na žensku ljepotu!

Stock
Member
Stock
4 mjeseci prije

U textu se, djelomično, koristi pravi izraz – mikroorganizmi. Jer, oni nisu ništa prfrlali sa tzv. virusima, koji nisu nikakav organizam pa niti mikroorganizam. E koje su mikroorganizme koristili, saznaćemo, valjda, nekada. Moje mišljenje je da su prfrlali sa parazitima, a u prilog tom razmišljanju govori činjenica da je ivermektin… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
4 mjeseci prije

A u tom zecu leži grm, zato su stalno mantrali “preboljenje ili dvije doze vakcinisanja”, znači genetski si već modoficiran ali kako se to modificiranje zarazom ne bi ostvarilo u željenom broju krenuli su sa vakcinacijom “protiv” a zapravo samo brži i sigurniji postupak zamišljenog plana. I svi znanstvenici o… Pročitaj više »

Crni
Gost
Crni
4 mjeseci prije

Što li će biti, kada se svi ti poslušni, zasljepljeni sljedbenici, koji su izljevali otrov na skeptike etiketirajući ih za antivaksere, razbude, otrijezne, dođu pameti, stanu pred svoje najbliže. Što li će to značiti za sve ove koji su provodili ovaj program??? Je li moguće povući se iz svega i… Pročitaj više »

Crni
Gost
Crni
4 mjeseci prije

Što li će biti, kada se svi ti poslušni, zasljepljeni sljedbenici, koji su izljevali otrov na skeptike etiketirajući ih za antivaksere, razbude, otrijezne, dođu pameti, stanu pred svoje najbliže. Što li će to značiti za sve ove koji su provodili ovaj program??? Je li moguće povući se iz svega i… Pročitaj više »

Itd
Gost
Itd
4 mjeseci prije

Mjere mogu i ukinut vjerojatno imaju zadanu vecinu cjepljenu. Sa tom vecinom mogu igrat dalje po svome. Mene bi zanimala analiza sto su sve kroz ove 2godine GRADANI dobili a sto izgubili u pogledu prava obveza i duznosti. Da se napravi analiza postojeceg stanja novonormalnog vs staronormalnog. Off topic… danas… Pročitaj više »

Metabaron
Gost
Metabaron
4 mjeseci prije

Zanimljivo kako ispod ovakvih tekstova skoro nikad nema trolera …

Tucker Carlson
Member
Tucker Carlson
4 mjeseci prije

-gain on function- istrazivanje i sisanje novca za taj projekt je pokrenuto jos 2015 godine.glavni i odgovorni-2 americka drzavljana i 1 kineski.to je zajednicki projekt pokrenut u vrijeme kada se narod zabavljao sirijom,migrantskom invazijom i sl.geopolitickom maglom. to je dio clanka koji mogu komentirati.sve ostalo ne mogu…pravilo je postalo rusenje… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
4 mjeseci prije

Sve je već svima jasno , ali bagra i dalje radi što hoće , zvjer i dalje urliče . Nije mi jasno da oni bez obzira što se sve zna i dalje rade po svome . Ne obraćaju pažnju ni na kakve dokaze. Neznam na koji način tu bagru zaustaviti… Pročitaj više »

Otpornik
Gost
Otpornik
4 mjeseci prije

Čovječe, ne hodaj s brnjicom ispod zvijezda.

preseren3
Gost
preseren3
4 mjeseci prije

E pa sad pokušajte to objasniti Austrijskom donjem domu parlamenta.
Jeli vam poznat rezultat glasanja? 133-37…. Samo FPO je protiv…
I sad mi neka još neo kaže. NEKO DRUGI IM JE TO URADIO!

Ganicus
Gost
Ganicus
4 mjeseci prije

Al zato u njemackoj šalju obavijesti medicinskim radnicima da se obavezno vakcinisu .Fora je da će kažnjavati firmu i time prebacuju da bolnice preuzmu odgovornost i prisilu nad radnicima.Rok do 15 februara danas dobila obavijest poštom.Nema potrebe čekati dala otkaz odmah i onako posla preko glave gomila pacijenata je od… Pročitaj više »

Toxic_Zombie
Gost
Toxic_Zombie
4 mjeseci prije

Ja bi ostavil mjeru nošenja maske, prepoznaš obmanjenu ovcu ili ovana pa da mu se smijem.

Toxic_Zombie
Gost
Toxic_Zombie
4 mjeseci prije

Pogledajte rukometno prvenstvo, toliki pozitivni igrači a nitko bolestan. Treniraju, igraju pikado, stolni nogomet, biljar u izolaciji, kartaju, zajebavaju se. Teško da će ikad neka prevara u budućnosti nadmašit ovu s nastavkom 19

Dina
Gost
Dina
4 mjeseci prije

Ma ja mislim da su premalo doza uzeli. Dvije doze kao nijedna, treba to naboostat na 5 doza😂😂😂😂

Tadija
Gost
Tadija
4 mjeseci prije

Nisam optimist,ali bi me neizmjerno radovalo da se ovo sto pricate dogodi.
Kako biti optimist,kad ovi zlotvori samo pojacavaju i izmisljaju nove i nove sojeve.
Cekam na omega soj.
Pozdravljam sve antivaksere od srca………….vas Tade…

Busola
Gost
Busola
4 mjeseci prije

Mene najviše muči što ti cjepljeni ljudi će totalno imati rasturen imunološki sistem koji će mnoge od njih ubaciti u ogromne muke. Nadam se kako će imati hrabrosti (kada već nisu imali mnogi prije…) boriti se i sudjelovati najmanje kao svjedoci u suđenjui i zatvaranju ološa koji ih je otrovao!

abc
Gost
abc
4 mjeseci prije

Austrijski po0litičari uvode obavezno vakcinisanje a sami ne pristaju na odgovornost. Nju žele svaliti na poduzeča, doktore pa čak i prosvetu. Težka je to banda zlikovaca.

Čovjek je življen
Gost
Čovjek je življen
4 mjeseci prije

Gospodine Kekin, jeste li to vi?

Zdravlja, ljubavi i smijeha Vam želim!

pe-es… pjevati više ne trebate, osim ako ne morate;-)))))

XOXOXOXO

Metabaron
Gost
Metabaron
4 mjeseci prije

” Jeb’o te onaj ‘ko ti dade volan !”

Mrčikola
Gost
Mrčikola
4 mjeseci prije

Ukidaju se sve mjere!
Nošenje maske, socijalna distanca, testiranje i cijepljenje za sada ostaju. 😁

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
4 mjeseci prije

BitCoin je vjerojatno velika prevara. Kasiopejci o BitCoinu: (Mike) Općenito, tko je osoba (ili ljudi) koja je stvorila Bitcoin? O: CIA. P: (L) Pa, u redu. (Mike) U koju svrhu su u početku stvorili Bitcoin? O: Most u nigdje. P: (L) Kako to misliš, “most u nigdje”? O: Digitalizirati, a… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

ustvari ne bi bio dobro da prekidaju mjere i agendu. jer, ako ih prekinu..onda oni, kabala zadržavaju kontrolu nad svijetom.. samo ako idu do kraja, do će odvesti do njihovog vlastitog reseta (oni će resetirati sami sebe) i njihove konačne propasti za sva vremena tražili su rat, imat će rat..… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

evo kako , mainstream portali, katakad, nehotice objave istinite informacije, odnosno protuargemente protiv vlastitog pandemijskog marketingha naslov: “…Po smrtnosti od raka smo među najgorima u Europi: Svaki dan umre 39 osoba 15 637. Toliko ljudi je preminulo od raka u malo više od godinu dana, 2 tisuće života više nego… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
4 mjeseci prije

Mozda sam brzoplet..mozda nisam. Napisat cu komentar pa onda procitat clanak.
Naslov? Pa zar je ikad bilo argumenata da se uopce uvode takve mjere??

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

“….Irska ukida skoro sve mjere, više nema covid-potvrda
Prošli tjedan imali su drugu najvišu stopu incidencije u Europi

Irska će sutra ukinuti skoro sve epidemiološke mjere, nakon što veliki porast zaraze nije doveo do značajnog povećanja broja osoba koje zahtijevaju intenzivnu bolničku njegu, javlja Reuters, prenosi Index. …”

ledeno doba
Gost
ledeno doba
4 mjeseci prije

Бустеризован владика Григорије позитиван на корона вирус
Busterizovan vladika Grigorije pozitivan na korona virus

srbin.info/pocetna/aktuelno/busterizovan-vladika-grigorije-pozitivan-na-korona-virus/

Marin
Gost
Marin
4 mjeseci prije

Te ubice naroda ce se polako izvuci bez kazni pa do sledece prilike ubijanja naroda ?

Pretužno
Gost
Pretužno
4 mjeseci prije

Čovječe u kom si ti razredu osnovne škole. Još niste na području razumijevanju smisla značenja rečenica. Vidim da ti je jedina šansa da te konačno ubiju sa 5. 6. 7. Ali tada je sasvim kasno da razumiješ išta jer kroz limeni sanduk teško prodiru informacije

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
4 mjeseci prije

Kaze juce cika bilgejc majku mu jebem,iduca odnese 10 miliona zivota

Scorpiorex
Gost
Scorpiorex
4 mjeseci prije

Ako trazim nazad 2 godine straha,bijesa,zatvora,razvod,alkoholnost,ovisnost,gdje da se obratim,ko daje ostetu,suicid djeteta, unisten obrt,ko daje naknadu,majku im fasisticku,morace krv ulicama,nema stajanja

Dani
Gost
Dani
4 mjeseci prije

Pa da li vi stvarno neki ovdje, vjerujete da je plandemija gotova?! Ne budite ludi i ne zavaravajte se. U plandemiju je ulozena bolesna hrpa love da bi sve samo tako zavrsilo. Iduci put dok se pregrupiraju, udarac ce biti 3 puta jaci, vjerujte

The Beatles
Gost
The Beatles
4 mjeseci prije

E volio bih i ja da je tako ali nije, a volio bih da si kakav trol nego da ovo doista misliš, jer onda ima nade za tebe a ako nakon svega ovo misliš, hm teška dijagnoza

DEDA
Gost
DEDA
4 mjeseci prije

OBRAZOVANJE,NAUKA,ZNANJE SVE PADA U VODU A NEPOBITNI DOKAZ SU ZADNJE DVE GODINE SVIJETSKE NEPISMENOSTI.AKO DOKTOR MORE DAT KRIVU DIAGNOZU JEBALA VAS NAUKA DEBILI NEPISMENI.

Metabaron
Gost
Metabaron
4 mjeseci prije

Misli na druge I jebi se !

POVEZANE VIJESTI

Izbornik