Sakupljeno preko 1.000 znanstvenih studija koje dokazuju ogromnu štetnost Covid cjepiva

Opasnost od cjepiva-
25 komentara

Dosad je sakupljeno preko 1.000 znanstvenih studija koje dokazuju veliku štetnost Covid cjepiva. Radi se o „peer-reviewed“ studijama što znači da ih je znanstvena zajednica potvrdila. Jednu od ovih lista upravo nekidan je u Austrijskom parlamentu jedan opozicijski zastupnik poslao ministru zdravstva, koji sad ima rok da odgovori na to pitanje, a odgovor će svakako biti zanimljiv kada stigne.

Ove liste možete pronaći na više web stranica, najbolje su posložene na ovoj stranici. Sve studije imaju linkove gdje ih se mogu naći, a objavljene su sve u mainstream izvorima.

COMPILATION: PEER REVIEWED MEDICAL PAPERS OF COVID VACCINE INJURIES

Također, sve studije sukategorizirane prema bolesti koju su utvrdile da dolaze od Covid cjepiva. Pa tako imamo kategorije:

 • Myocarditis (ovih ima najviše čak 226)
 • Tromboza (150)
 • Trombocitopenija (116)
 • Cerebralna tromboza (61)
 • Vaskulitis (43)
 • Guillain-Barré Syndrom (43)
 • Limfodenopatija (35)
 • Anafilaksa (30)
 • Miopericarditis (21)
 • Alergijske reakcije (20)
 • BellsPalsy / paraliza lica (18)

Itd.

Što reći na ovo? Ove studije su više nego zastrašujuće. Možemo samo iznijeti ove podatke u javnost u nadi da će ova lista doći do ljudi koji odlučuju i nameću nam ova cjepiva: ministarstva zdravlja, parlamentarnih poslanika, doktora, i članova kriznih štabova i stožera.

Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Incog
1 godina prije

Narodi na ovim prostorima bivše države, čuvajte bratstvo i jedinstvo, bez obzira na bilo koja uvjerenja, da nam ne uvale opet, kao što su uvalili devedesetih. Kabala u naletu sa više frontova, neki su frontovi tu duže vremena, neki pred vratima, a neki će tek doć.

Šele
1 godina prije

Više nebitne informacije, sad nas zabavljaju Ukrajinom, ne tako davno al kaidom, islamskom državom, malo dalje, Irakom, bin Ladenenom, coronu su stavili na off, ko je cjepljen, cjepljen, ovi moji koji su se uboli vrte glavom, još uvijek ne mogu da shvate, tako sad trenutno uživajte u sapunici Ukrajina, a što će biti sljedeće vidjećemo

mrdo
1 godina prije

Imal’ igdje onog pelcovanog slovenca malomorgena?

Zagte
1 godina prije

Zivimo u svijetu u kojem vise znaci imperativ s tv-a “cijepi se budi odgovoran’ nego znanstvena studija. Koga briga za to..

Tim Kunić
1 godina prije

Mogli ste sami zaključiti da ono što politika slatko nudi i ucjenjuje nije dobro za vas. Čim smo vidjeli da HDZ vodi kampanju cijepljenja, zaključili smo da to nije za nas i bili smo u pravu. Uostalom počeo je rat za sakrivanje urote, neviđenu pljačku, izazvanu inflaciju i izbjegavanja suđenja krivcima za ovaj genocid cjepivom. Znači više nema korone, sad idu dimne zavjese, ratovi, redukcije energenata i hrane, trovanje industrijskom hranom, chemtrailovima, haarpom i ostalim.

Zagte
1 godina prije

Da, kako rat blagotvorno djeluje na imunitet. Kad se ratuje nema najopasnije posasti u povijesti.

Max
1 godina prije

To je naš rat i tu ćemo se boriti. Čista krv i zdrava pluća.

edeno doba
1 godina prije

ma koga više zanima nastavak kovid-fašizma, važno je da šahista poćera “naciste”…
To što šahista pri tome gađa i obične ljude i razara zgrade, so what,- kolateralna šteta
, što bi rekao njegov pajdo Bajden, ili njegov burazer Netanjahu…

pa evo vidimo ovdje, po mizernom broju komentara u ova sve 3 zadnja članaka o plandemiji, dok je članak o oslobađanju Ukrajinica od njih samih– dostigao već skoro 300 komentara..
dakle, cilj postignut, mađioničari kabale opet su uspjeli lakše nego što su mislili, ovcama skrenuti pažnju sa toga da su ovce, privezane na uzice maski, QR kodova, kovid ausvajsa, propusnica, ograničenja, testova, cjepljenja…itd.. i to manje ili više u svakoj državi.

TIKTAKTIKATAKATAK
1 godina prije

Dalmatinski portal- Studentski centar Split oprašta se od preminule studentice Josipe- idu prazne riječi, ne kažu kako,zašto,-drugi slučaj,osmrtnica osobe rođena 1990. isto ,ništa,kao da je imala 92 a ne 32., valjda ih je sramota napisati “iznenada”.

NE dam rame
1 godina prije

Zakon za mutante 🙂

bitchute.com/video/kpprw3svrYbb/

ledeno doba
1 godina prije

Dr. S. Sladoljev: ‘U histološkim nalazima preminulih ‘vaksera’ su nađene lezije, oštećenja tkiva kao posljedica ‘autoimunog odgovora’! U histološkim nalazima preminulih vaksera, baš posvuda (!) *su nađene lezije*, *oštećenja tkiva kao posljedica “autoimunog” odgovora (autoimunost sam stavio u navodnike jer se radi o prolaznoj manifestaciji, a ne trajnoj bolesti!).* Imunološka oštećenja su ČINJENICA koja sada potvrđuje upravo ono NA što sam davno PRIJE početka cijepljenja u više navrata upozorio da će se desiti: “*Po primitku druge doze (i svih slijedećih!) ili prve (ako smo kovid preboljeli!), čitavo tijelo PROLAZNO će biti napadnuto od imunološkog sustava jer će biti prepoznato kao gigantski strani transplantat*!” Događa se situacija slična onoj kada transplantirana nesrodna koštana srž (zbog liječenja nekih leukemija) TRAJNO i smrtonosno napadne transplantiranu osobu (tzv. reakcija davatelja protiv primatelja, engl. Graft versus Host Reaction, GvH. Na metodi SPRJEČAVANJA GvH doktorirao sam prije 40tak godina, dakle nešto o tome znam). Treba naglasiti… Čitaj više »

mrdo
1 godina prije

Još jedan iznenaditis? Ovo postalo svakodnevnica.

—————————-
Jedan navijač Dinama preminuo je nakon što mu je pozlilo na južnoj tribini Maksimira tijekom utakmice Dinama i Seville (1:0) u play-offu Europa lige.

Neslužbeno, navijač je preminuo od srčanog udara. Liječnici su mu odmah priskočili u pomoć, ali nije mu bilo spasa.
—————————-

Sony
1 godina prije

hop.hr
2022 – Ekskluzivni dokazi:
CJEPIVA PROTIV TZV. COVID 19 UZROKUJU AIDS!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI