Trans žena moli za potpomognuto samoubojstvo nakon što je pretrpjela nepodnošljivu bol zbog neuspješnog postupka umjetne vagine

Eutanazija-
44 komentara

Domorodački muškarac iz Kanade koji je odlučio “prijeći” u “ženu” ljut je na kanadski zdravstveni sustav jer je odbio “njezin” zahtjev za eutanaziju nakon što je zbog neuspješne ugradnje lažne vagine patila od teške kronične boli.

Transrodna osoba, po imenu Lois Cardinal, samoproglašena je “sterilizirana post-operativna transseksualka iz Prvog naroda” koja živi u rezervatu u blizini St. Paula u Alberti. Kardinal, koji se na društvenim mrežama naziva vojvotkinjom Lois, sada živi s toliko boli da se želi ubiti uz pomoć – ali kanadski sustav eutanazije odbio je njezin zahtjev.

“Preuzimam ovaj psihološki teret na mene”, napisao je Cardinal na internetu. “Ako ne budem u mogućnosti pristupiti odgovarajućoj medicinskoj skrbi, ne želim nastaviti s ovim.”

Kardinalov zahvat vaginoplastike izveden je još 2009. godine i gotovo odmah je rezultirao ozbiljnim komplikacijama. Cardinal kaže da osjeća stalni pritisak, bol i nelagodu u području oko svoje lažne vagine, koja je napravljena od njegovog prirodnog penisa.

Nedavna studija Sveučilišta u Floridi objašnjava da većina “neo-vaginalnih” primateljica razvije ovakve ozbiljne komplikacije, koje uključuju bol tijekom odnosa i probleme s mjehurom.

“U stalnoj sam nelagodi i bolovima”, citira se 35-godišnjak.

Koliko drugih transrodnih osoba žali zbog svoje odluke o tranziciji i sada želi umrijeti?

Imajte na umu da je kanadski zdravstveni sustav jedan od najliberalnijih na svijetu. Gotovo da nema bizarnog zahvata, pogotovo trans-vezanog, koji neće izvesti na sitniš poreznih obveznika.

Kanadski zdravstveni sustav vjerojatno odbija jer Cardinal želi umrijeti nakon trans procedure jer bi se to jako loše odrazilo na trans industriju, koja si ne može dopustiti da transrodne osobe sa žaljenjem budu na naslovnicama zbog eutanazije nakon njihovih procedura.

Kako bi neo-vagina “radila”, mora se redovito širiti kako bi se spriječilo njeno urušavanje. Cardinal je očito umoran od toga što mora to učiniti ili možda ne radi kako treba kako bi ublažio njezinu bol i nelagodu, pa jednostavno želi tome stati na kraj.

Cardinalje na internetu objavio dokumente koji uključuju službeni zahtjev prema kanadskom zakonu o medicinskoj pomoći umirućim (MAiD) koji bi trebao omogućiti da umre uz pomoć. Cardinalovi temeljni problemi, kako je navedeno u dokumentima, uključuju “bol/tjeskobu povezanu s neo-vaginom za afirmaciju spola.”

Prvi liječnik s kojim se Cardinal obratio uputio ga je specijalistu koji je na kraju odbio zahtjev za MAiD.

“Na temelju trenutnih kliničkih informacija i konzultacija [pacijent] ne ispunjava trenutne MAiD kriterije”, napisao je liječnik.

Liječnik je dalje otkrio da je Cardinal pokušavao prikupiti novac za korektivni tretman na rodnoj klinici u Montrealu, te da bi Cardinal mogao biti “ponovno procijenjen” za MAiD u budućnosti u slučaju “promjene kliničkog statusa”.

“Pacijentica je svjesna da me može ponovno kontaktirati za svoje putovanje koje je u tijeku radi potpomognute smrti”, dodao je praktičar, navodeći da je njemu ili njoj rečeno o “sredstvima koja su dostupna za ublažavanje” Cardinalove patnje.

Prema zakonu, kanadski program potpomognutog samoubojstva dopušta svakoj odrasloj osobi s ozbiljnom i neizlječivom bolešću, bolešću ili invaliditetom, ili koja je u uznapredovalom stanju nepovratnog propadanja, da umre uz pomoć liječnika.

Umjesto da je odobren zahtjev za potpomognuto samoubojstvo, Cardinal je dobio “kremu za umrtvljivanje” za lažni penis, za koju kaže da “ne djeluje” na ublažavanje boli i nelagode.

Nikada ne postoji dobar razlog da trajno osakatite svoje tijelo, bez obzira na to kojeg spola osjećate.

eutanazijakanadaTransrodna osobaTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ime
3 mjeseci prije

negdje čitem da je trans pokret pokrenut (od “neovisnih” medija) da bi se sterliliziralo mentalno poremećene. tj. da nemaju djecu…

tatamata
3 mjeseci prije

jel vidis sad sta te ceika ciko Primat ?

Ivan
3 mjeseci prije

Zakonom treba regulirati eutanaziju takovih bolesnika i omoguciti im da sto prije napuste ovaj svijet i oslobode ga svog ludila..

Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Bilo bi dobro znati kolika je ova eskapada i metamorfoza kanadskog muškarca u ženu upitnog psihološkog zdravlja koštala porezne obveznike koji se mogao deset puta bolje iskoristiti.

NOVI STARI
3 mjeseci prije

nek pita transrodnu novinarku Sarah Ashton-Cirillo u ukrajini, koja prosto blista u svojoj muženstvenosti

Гавран
3 mjeseci prije

“Posledice operacije često su ozbiljni bolovi, a “neovagina” je zapravo otvorena rana koju treba svakodnevno dilatirati kako bi se sprečilo da se zatvori.”

Kako bi se uskladiti sa nestašicom hrane, možemo očekivati, novu medicinsko-filantropsku kampanju. Zašivanje anusa!

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Pre nego sto se eutanizira, bilo bi dobro da odrzi sto veci broj predavanja deci po skolama. Da ih upozori na komplikacije i probleme koji mogu nastati, jer trenutno na zapadu vlade svih drzava rade na promociji promene pola kod male dece, i to ne samo u skolama vec i u vrticima vaspitaci i nastavnici potsticu i motivisu decu na promenu pola i lgbtq trans aktivnosti. To je agenda koja se sprovodi s drzavnog vrha, i potpuno je u skladu sa ciljevima Velikog reseta.

Faust
3 mjeseci prije

Zašto jednostavno ne kupi štrik u pevecu?

NASLOV GLASI
3 mjeseci prije

Psihičkog bolesnika država dovela do samoubojstva.
Nakon šta je -umjesto pomoći – država odlučila sudjelovati i potpomagati ludilo neuravnotežene muške osobe, patološkog narcisoida s krizom identiteta, nitko od odgovornih liječnika se neće suočiti s posljedicama svojih postupaka jer je roliko ludilo u svijetu da po zakonu nisu učinili ništa loše.

Nije mene strah oće bit smaka svijeta…mene je strah da ga neće bit.

Max
3 mjeseci prije

Mogao je biti pi… i bez plastike.

onaj najglu...Dalton
3 mjeseci prije

U Kanadi: ”Boli me vagina, lažna…”

U nas: ”Boli me ku*ac!”

Joj razlike, drastićne…

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Nemogu uopce shvatit tko je sta je radio, kako musko pa vagina, sta zensko a ime musko, ma zbrka.

Uglavnom neka da broj racuna da doniram za uze pa nek si pomogne sam kad vec drzava nece!

vanja
3 mjeseci prije

Neka bude ljut na roditelja1 što ga napravio tako glupog.

Dito
3 mjeseci prije

Bilo bi jenostavnije pretvoriti uho ili nos za seksualne odnose.

gargamel.
3 mjeseci prije

Kakva eutanazija, ima izbor, deseti, jedanesti ili dvanesti sprat, i da provjeri da li leti.

ljena bitanga
3 mjeseci prije

Domorodački muškarac iz prvoga naroda koji živi u rezervatu imena Louis Cardinal…!?!?!?
Sve, al ama baš sve ostalo pada u vodu!

Necjepljeni Kokot
3 mjeseci prije

Čitao sam komentare i primjetio dosta minusa na sasvim razumne komentare ! Što može značiti samo jedno ! A to je da i ovaj portal posjećuju istomišljenici tog nesretnika !

Tim
3 mjeseci prije

Ma mogao je zadržati prirodni alat i koristiti svoju zadnju vaginu. Tako ti je kad kompliciraš.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI