Umirovljeni Američki generali upozoravaju na skrivene motive SZO-a

Lazi SZO-a
7 komentara

Dva umirovljena američka generala, MG Paul Vallely, (Kopnena vojska SAD-a), i Thomas McInerney, (Zračne Snage SAD-a), izrazili su zabrinutost zbog nedavnog proglašenja epidemije majmunskih boginja od strane Svjetske zdravstvene organizacije kao globalne zdravstvene opasnosti, navodeći potencijalne skrivene motive.

“Svatko od nas ne bi trebao biti uznemiren ovim upozorenjem jer je vjerodostojnost F-a pod velikim znakom pitanja na temelju njihovih postupaka u slučaju COVIDA-19”, rekao je Vallely za Epoch Times.

“Ova rijetka oznaka znači da SZO sada smatra epidemiju dovoljno značajnom prijetnjom globalnom zdravlju da je potreban koordinirani međunarodni odgovor kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa i potencijalna eskalacija u pandemiju”, rekao je Vallely.

“Čuvajte se ove politički vođene globalne organizacije koju financira globalna elita.”

Majmunske boginje

Majmunske boginje su bolest koja se prvenstveno prenosi spolnom aktivnošću homoseksualnih i biseksualnih muškaraca.

“Odlučio sam da globalna epidemija majmunskih boginja predstavlja javnozdravstveni hitni slučaj od međunarodne važnosti”, rekao je glavni direktor SZO -a Tedros Adhanom Ghebreyesus u izjavi od 23. srpnja.

Ghebreyesus je rekao da je svoju odluku donio zbog porasta slučajeva majmunskih boginja u svijetu, koji su sada prijavljeni u više od 75 zemalja i teritorija, s više od 16.000 infekcija i pet smrtnih slučajeva.

Izvješće objavljeno 23. srpnja iznosi razloge koje su članovi odbora imali za i protiv proglašenja majmunskih boginja globalnom izvanrednom situacijom.

“Iako deklaracija ne nameće zahtjeve nacionalnim vladama, ona služi kao hitan poziv na akciju. SZO može izdavati samo smjernice i preporuke svojim državama članicama, a ne mandate. Države članice dužne su prijaviti događaje koji predstavljaju prijetnju globalnom zdravlju”, rekao je Vallely.

“Direktor SZO -a Tedros uopće nije liječnik, on je marksist iz Etiopije, potpuno podržan od strane Komunističke partije Kine. Lagao je o C-19 od početka kako bi prikrio Kinesku krivicu.” dodao je Vallely.

McInerney kaže da su njih dvojica predvidjeli da će se proglašenje druge pandemije dogoditi u ovo doba godine.

“Točno su u skladu s našim predviđenim rasporedom”, rekao je McInerney.

“Ali mi se nećemo pridržavati njihovih smjernica, moramo se oduprijeti lockdownima”, rekao je dalje, “sada je vrijeme da Amerika i svijet i mi ljudi kažemo ne!”

“Prevarili su nas već jednom, i neka ih bude sram, ali ako nas opet uspiju prevarit, onda nas treba biti sram!” – uzviknuo je general.

Američki GeneraliCovidMajmunske boginjeSZO
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
1 godina prije

Reci im đenerale, meni ne vjeruju.

tata mata
1 godina prije

federi u SZO prolupali od guzenja ,sad su uvjereni da lgbt populacija cini 80% svjetske populacije sto im daje za pravo da svoju bolestinu proglase epidemijom ,,,

Emiliano Zapata
1 godina prije

Generali, upotrebite vojsku!

Tupko Glupko
1 godina prije

Austrijska vlast – koja je prva u Europi donijela zakon o obaveznom cijepljenju protiv Covid-19 (ali ga je privremeno odgodila) i imala izrazito oštre Covid mjere – danas je ukinula karantenu za skoro sve zaražene (tj. PCR pozitivne), a ima ih trenutno 100.000 u Austriji, i to po odluci ministra zdravstva iz stranke Zeleni Johannesa Raucha.

Navedeni mnistar zdravstva svoju odluku opravdava time da je sada situacija posve drukčija jer postoje lijekovi protiv COVID-19 te cijepljenje i docjepljivanje kao zaštita.

Zaraženi svejedno moraju nositi FFP2 maske i držati razmak od dva metra gdje je to nužno, a i dalje im je zabranjeno ići u bolnice i druge zdravstvene ustanove, staračke domove, dječje vrtiće i škole.
Smiju u restorane, ali ne smiju jesti i piti.
Smiju na bazene, ali su obavezne maske ako ga žele i koristiti.

Max
1 godina prije

Stratezi mudro razotkrili urotu.

goran
1 godina prije

ma tko normalan sluša te idiote iz szo-a hahahahahaha
to su sve bolesne budale koje uopće ne treba doživljavati

Tupko Glupko
1 godina prije

“Odlučio sam da globalna epidemija majmunskih boginja predstavlja javnozdravstveni hitni slučaj od međunarodne važnosti”, rekao je glavni direktor SZO -a Tedros Adhanom Ghebreyesus u izjavi od 23. srpnja. Ghebreyesus je rekao da je svoju odluku donio zbog porasta slučajeva majmunskih boginja u svijetu, koji su sada prijavljeni u više od 75 zemalja i teritorija, s više od 16.000 infekcija i pet smrtnih slučajeva.” Pet smrtnih slučajeva u svijetu do sada od majmunskih boginja (vjerojatno svi homoseksualci) i ovaj to proglašava globalnom epidemijom (!) i javnozdravstvenim hitnim slučajem od međunarodne važnosti 😁 Samo u Hrvatskoj (koja čini 0,05% svjetskog stanovništva) je u sezoni 2017./2018. umrlo službeno od gripe umrlo 29 ljudi. Šest puta više umrlih na 2.000 puta manjem uzorku. Znači da je gripa okvirno 12.000 puta smrtonosnija od majmunskih boginja. Procjena je da u Hrvatskoj zbog gripe (kada je još ona postojala prije pojave Covid-19) umiralo do 500-tinjak osoba godišnje,… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI