fbpx

WHO priznao da PCR ne mjeri zaraznost

WHO - SZO - Svjetska zdravstvena organizacija - PCR test - Strah

WHO je 20. 1. 2021. izdao obavijest o korištenju PCR tehnologije u detekciji SARS-CoV-2 u kojoj je uvijeno priznao da ta tehnologija uopće ne detektira zaraženost. Tu obavijest možete vidjeti na sljedećoj poveznici

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05#.YAqPMRUHgfY

Tekst u kojemu  je to priznanje je slijedeći:“ WHO reminds IVD users that disease prevalence alters the predictive value of test results; as disease prevalence decreases, the risk of false positive increases (2). This means that the probability that a person who has a positive result (SARS-CoV-2 detected) is truly infected with SARS-CoV-2 decreases as prevalence decreases, irrespective of the claimed specificity.”

Prijevod bi bio sijedeći: WHO podsjeća IVD (eng. In Vitro Diagnostic Medical Device) korisnike da RASPROSTANJENOST mijenja PREDIKTIVNU vrijednost rezultata testa; kako se rasprostranjenost smanjuje, rizik od lažno pozitivnih rezultata se povećava. To znači da se vjerojatnost zaraženosti svakoga sa SARS-CoV-2 pozitivnim rezultatom smanjuje sa smanjenjem rasprostranjenosti virusa neovisno o tvrdnji da je test specifičan.

Za one koji nisu tehničke struke pa u ovome ne primjećuju priznanje da test ne detektira zaraznost, na dva ću primjera ilustrirati što je ovdje WHO rekao.

Recimo, imate pun silos žita i pakirate ga u vreće od 50 kg. Ako vaša vaga mjeri težinu žita, onda njezina izmjera neće ovisiti o RASPROSTRANJENOSTI žita u vašoj regiji ili u cijeloj Hrvatskoj odnosno bilo koja količina žita u regiji/Hrvatskoj, neovisno o tome je li ona maksimalna, srednja ili minimalna, neće utjecati na mjerenje vage.

Pogledajte, dakle, WHO vam je u ovome tekstu poručio da je u slučaju PCR-a to upravo suprotno tj. da rezultati PCR-a ovise o RASPROSTRANJNOSTI virusa u regiji. S obzirom na to da bi za vagu koja pokazuje različitu vrijednost mase za isti uzorak u ovisnosti o količini žita u regiji rekli da ne mjeri dobro masu, tako i PCR koji pokazuje različitu vrijednosti za isti uzorak u ovisnosti o rasprostranjenosti virusa treba reći da ispravno ne mjeri bolest.

Ilustrirajmo to na primjeru koji će još bolje prikazati proceduru HZJZ-a u određivanju „broja slučajeva“. Na primjer, prošli ste naplatne kućice i nalazite se na autoputu. Policija je odlučila, bez ikakvog dokaza, da 15 % vozača na autocesti vozi brzinom većom od maksimalno dopuštene (proizvođač, WHO, ministarstvo odlučuje bez ikakvog dokaza da određen broj ciklusa PCR-a određuje broj „zaraženih“ ili „slučaja“). Policija je odlučila na ulasku u benzinske stanice na autoputu mjeriti temperaturu poklopca motora motornih vozila. Nakon perioda testiranja zaključili su da 15 % vozila ima temperaturu poklopca motora jednaku ili veću od 45°C (proizvođač, WHO, i ministarstvo odredilo broj ciklusa PCR umnažanja, Ct broj) te su odlučili proglasiti da su vozači kojima poklopac motora ima temperaturu veću od 45 °C vozili većom brzinom od maksimalno dopuštene na autoputu (epidemiolozi odlučili proglasiti „slučajevima“, „zaraznima“ one koje dostignu određenu vrijednost prije 35.-og ciklusa PCR-a).

Nameće se pitanje zašto policija ne mjeri brzinu automobila radarima na autocesti (zašto liječnici po simptomima ne određuju tko je bolestan) kao što je bila praksa sve vrijeme do 2020. Policija na to odgovara da moraju mjeriti brzinu na benzinskim postajama (epidemiolozi raditi PCR testove) jer bi se u protivnom navika brze vožnje (broj oboljelih) toliko proširila među vozačima da bi to prekoračilo maksimalne kapacitete mjerenja radarima (prekoračili bi se maksimalni kapaciteti bolnica). Zbog puno vozača koji voze preko ograničenja (zbog puno zaraženih), s ciljem smanjenja broja nesreća i posljedično tome smanjenja broja umrlih na cestama (broj umrlih sa COVIDOM-19), policija je odlučila ograničiti broj ljudi koji smije prometovati autocestom (epidemiolozi odlučili zatvoriti granice država i županija).

Usput recimo još da samo 2 % automobila (PCR pozitvni) posjeti benzinsku stanicu dok 98 % njih bez ikakve kontrole nastavi ići autocestom (serološki test pokazao da Hrvatski epidemiolozi nisu uopće registrirali 98 % onih koji su preboljeli COVID 19).

Na to bi vozači vjerojatno rekli policiji da prestanu bulazniti, da nikakvo ograničenje broja vozila ne dolazi u obzir i neka se bolje organiziraju. Isto tako ne bi dozvolili niti da se po temperaturi poklopca motora (PCR testa) određuje tko je prekoračio maksimalnu dopuštenu brzinu (tko je zarazan/bolestan) te da isto određuju dugogodišnjom prokušanom metodom; radarom (određivanjem simptoma kod liječnika). Ako bi građani to rekli policiji, zašto to sada ne kažu medicinskim radnicima?

No ni to nije sve. Podsjetimo, WHO obavještava IVD korisnike da broj lažno pozitivnih PCR rezultata raste u skladu sa smanjenjem raširenosti virusa. Kako IVD korisnici tu informaciju mogu iskoristiti? Objasnimo to na primjeru s vagom i radarom. Kalibracijom vage saznajemo koliko iznosi maksimalna pogreška mjerenja u cijelom mjernom intervalu. Recimo stoga da znate da mjerena vrijednost od 50g ima pogrešku od 0.05 g, a da vrijednost od 1 kg ima pogrešku od primjerice 1g.

Slično i kod radara. Za svaku je izmjerenu brzinu poznato koliko iznosi maksimalna pogreška mjerenja. A što je s PCR testom? Kod njega to nije poznato jer on ne mjeri niti zaraznost niti bolest, za razliku od vage koja mjeri masu, ili radara koji mjeri brzinu.

Kada bi PCR mjerio bolest/zaraznost, onda bi se moglo odrediti i koliko ima lažno pozitivnih i lažno negativnih rezultata, i ti rezultati ne bi ovisili niti o jednom parametru izvan PCR uređaja. S obzirom da to nije slučaj, WHO još uvijek nije sposoban reći koliko PCR ima lažno pozitivnih, a koliko lažno negativnih rezultata, niti će ikada biti. PCR postupak se ne bi trebao koristiti u službi gatanja je li netko bolestan ili nije. To je puno puta rekao i izumitelj PCR postupka Kary Mullis.

Ako WHO ne zna korisnicima reći koliko ima lažno pozitivnih, a koliko lažno negativnih rezultata, što ustvari s onom gore navedenom obavijesti  želi poručiti IVD korisnicima? Želi poručiti da je u 2020. dana uputa da se podesi „test“ s ciljem da daje puno pozitivnih rezultata, te da je sada vrijeme da ga korigiraju kako bi davao manje pozitivnih rezultata. Koliko manje? To WHO ne može reći jer taj test ne govori ništa niti o bolesti niti o zarazi, pa neka korisnici o tome sami odluče. Između ostaloga, ovu obavijest WHO ne piše zbog korisnika i s ciljem da  njima išta pojasni, već da bi sebe pokušao zaštititi.

Za kraj prokomentirajmo i ovu rečenicu:“ Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.”

Prijevod: Većina PCR setova indicirani su kao POMOĆ u dijagnostici, stoga pružatelji zdravstvene usluge MORAJU uzeti u obzir bilo koji rezultat u kombinaciji s vremenom uzimanja uzorka, vrstom uzorka, specifičnosti testa, KLINIČKIM promatranjem, POVIJEŠĆU bolesti, POTVRĐENIM statusom bilo kojeg kontakta i epidemiološkim informacijama.

Jako čudno s obzirom na to da u Hrvatskoj u većini slučajeva do 10. mjeseca 2020. PCR set nije bio pomoć u dijagnostici, već JEDINO sredstvo za dijagnostiku, i onaj tko je bio pozitivan je bez ikakvog pregleda liječnik, i to često direktno od samih epidemiologa, proglašen „slučajem“ i određen mu je dvotjedni ili 10-dnevni pritvor.

No sporna obavijest WHO-a otvara još i važnije pitanje. PCR je korišten za „detekciju“ svih pandemijskih bolesti još od AIDS-a nadalje. Ako PCR ne detektira bolest, jesu li i u prijašnjim pandemijama bezrazložno zatvarani zdravi ljudi? Pogledajte što o tome misli nobelovac i izumitelj PCR postupka:


I za kraj ostaje najvažnije pitanje: hoćete li dopustiti da vam u budućnosti opet podvale epidemiju PCR testova pod epidemiju neke nove zaraze, a vas ponovo zatvore? Zapravo, hoćete li dopustiti da se sami zatvorite, jer čim dopustite da vas zaplaše, već ste sami sebe zatvorili…

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
173 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
gargamel
Gost
gargamel
7 mjeseci prije

Rutteov režim nastavlja se graditi na zatvorskom kompleksu u Nizozemskoj s neredima 27. siječnja 2021. robvelekoop 1,5 metra društvo, Poruke, Stupac Slika 123rf – Uhvaćen u strahu Odlazeći režim gospodina Ruttea vodi taktički rat kako bi još više produžio policijski čas. Na temelju nekoliko primjera jasno je kakvu igru ​​igraju… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
7 mjeseci prije
Reply to  gargamel

Gogl prevod!

Sony
Gost
Sony
7 mjeseci prije
Reply to  gargamel

Ma, odlično, razumljivo je i evo moja pohvala za trud ⭐👍

Zoran
Gost
Zoran
7 mjeseci prije
Reply to  gargamel

Bravo za prevod, na internet portalima ima sjajnih intervjua sa slobodnim misliocima iz svijeta nauke, nazalost ne znam nacin kako da ih prevedem.

gargamel
Gost
gargamel
7 mjeseci prije
Reply to  Zoran

Jednostavno, ukucaj gogle translate i imaš par opcija, prevode skoro sve jezike i kao što vidiš skoro bez greške.

Lobos
Gost
Lobos
7 mjeseci prije
Reply to  Zoran

Pa to je lako. Ubaciš u gugl translate, pročitaš prijevod, ispraviš ili napraviš smislenu rečenicu i to je sve. Kao što je uradio Gargamel.

Sony
Gost
Sony
7 mjeseci prije
Reply to  Zoran

Ako ti se prepisuje, aplikacija Translator na puno jezika najbolji je prevoditelj od svih ostalih. Ako želiš, mogu ti napisati o kojem se prevoditelju radi, napišem sve podatke o toj aplikaciji da ne bi skinuo nešto drugo.

Sony
Gost
Sony
7 mjeseci prije
Reply to  Sony

Prevoditelj izgleda ovako: plava kocka, u njoj dvije zastave, jedna skroz do ruba lijevo gore, druga ispod nje desno. Ispod zastava piše: Translator Kada se instalira, ikona na početnom zaslonu neće biti ta plava kocka, nego bijeli nacrtani mikrofon sa svjetloplavim rubom. Trebala sam nešto prevesti na njemački, ukucala –… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
7 mjeseci prije
Reply to  Zoran

U Operi na Androidu imaš gore sa desne strane meni (tri točkice) i nudi ti prijevod putem Google translate. Ne treba otvarati novu stranicu, pa copy-paste poveznice.

Željko
Gost
Željko
7 mjeseci prije
Reply to  Zoran

https://www.youtube.com/watch?v=bU6Av565SI4
Evo vam jedan da se ne mučite!

Noman
Gost
Noman
7 mjeseci prije
Reply to  gargamel

Prenseno

“U Hrvatskoj je tijekom 2020. umrlo 56.677 ljudi, što je najveći broj umrlih u jednoj godini od kraja Drugog svjetskog rata, a samo u prosincu zabilježen je porast od čak 77 posto na godišnjoj razini”.

Patriot
Gost
Patriot
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Ubijenih po bolnicama i staračkim domovima?

Noman
Gost
Noman
7 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Nemam statistiku ali iz dosadašnjih iskustava pretežno stari i bolesni, što je tragdija našeg vremena.

Ici
Gost
Ici
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Noman, ti si provokatorsko smeće

zamjena
Gost
zamjena
7 mjeseci prije
Reply to  Ici

“Čvorović” đuro,kako neće biti mali broj rođenih, kada visiš svaki dan na LGIČNO ,a kod kuće dvije gospođe dobra “kuza” žena i punica, obe “željne” muške ljepote koja razdire donje rublje,a sa njim,one bi zadovoljne bile, a usto i puna kuća”đece “! Kada ti već ne možeš, nego tražiš utjehu… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

To je tragedija protokola (ne)liječenja.

KISIK
Gost
KISIK
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Ti si tragedija našeg vremena,varansko smeće.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Varansko 🙃🙃🙃

MrtvoZornik
Gost
MrtvoZornik
7 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Imaš pravo, još nismo došli do citiranja PolPota…ekumenističko moralne vertikale .

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije
Reply to  MrtvoZornik

Ugodno vam čitanje, možda ćete saznati ponešto novoga. PANIKA NAZVANA AIDS Kary B. Mullis, dobitnik Nobelove nagrade 1993.: CDC (američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti)već je tražio nešto slično kada se to [nešto] zaista i pojavilo. Samo su čekali na to. Nadali su se da će doći do nove pošasti, jer… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  CAN

Zato je naslov knjige koja raskrinkava farmakomafiju “Selling sickness”-PRODAJA BOLESTI. Prodaja nepostojećih financijskih derivata i nepostojeće bolesti su iznimno profitabilni. A i na prc testu koji umnaža materijal ne zna se čega…., ni je li živo ili mrtvo se može dobro zaraditi-zna Drosten. Po testu si bolestan čak i kada… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Jeste pod navodnicima, daj link. Za tvoju informaciju, broj mrtvih je u Holandiji recimo skoro isti kao i prije 10 godina, s tom razlikom da je 1,5 miliona više stanovnika. Kad to pretvoriš u procente ispadne manja smrtnost.

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  gargamel

dnevno*hr/vijesti/strasna-statistika-broj-umrlih-u-hrvatskoj-u-2020-godini-ne-pamti-se-jos-od-drugog-svjetskog-rata-1657854/

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Jako relevantne tiskovine i nadasve istinoljubive.

Miki Maus
Gost
Miki Maus
7 mjeseci prije
Reply to  rimtu

Znam barem troje ljudi koji su umrli ne od, nego zbog ove lazi od pandemije, jer se nisu mogli lijeciti na vrijeme. To se i najavljivalo da ce ova blasfemija sama sebe potvrdjivati brojkama jer je zdravstveni sustav totalno u kolapsu. Ne zbog virusa, nego jer se izmisljena pandemija koristi… Pročitaj više »

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
7 mjeseci prije
Reply to  Miki Maus

Konstatacija odlično obrazložena

Patriot
Gost
Patriot
7 mjeseci prije
Reply to  rimtu

Nigdje ne vidim da je povećan broj umrlih zbog Covid19, manje više povećan broj je zbog nedostatka medicinske skrbi za ostale bolesnike.

Mr.T
Gost
Mr.T
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Izmisljotina
Nista cudno za jutarnji i slobodnu.
Ako i ima povecanja, trebalo bi ga pripisati mjerama, zanemarivanju stare populacije, pogresnom lijecenju itd.
Korona virus ne moze biti uzrok nicije smrti, niti jedan drugi virus ne moze biti uzrok icije smrti.

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Neka daju statističke podatke umiranja – koliko je
umrlo od malignih bolesti,moždanih udara,bolesti srca itd.
Ovih 5-6 tisuča više (jesu li izvršene obdukcije -ako su
umrli u domovima ili bolnicama ?)

Gripa je nestala?Znam na šta gospoda ciljaju.
#mislinastarijecijepise

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  Kažun

Crna psihologija.

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Ako su umrli od covida-s čim su liječeni ?Protokol sadrži remdesivir koji je od WHO proglašen neučinkovitim(niti jedna studija ne pokazuje korist-zadnja,najveća Solidarity) i respiratori kod kojih je već u Kini bilo 6% u korist onih koji na njemu nisu bili. Dakle,nakon skoro godinu dana liječe li se ičime što… Pročitaj više »

Marko
Gost
Marko
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Pogledaj koliko je umrlih u HR 2019

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Laž.

bumbar
Gost
bumbar
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Imate i ovu činjenicu: “Udar pandemije na OBOLJELE OD RAKA: U KB-u Dubrava pad operacija i do 70 posto!” Pa računajte smrtnost od tzv.covid pandemije u malo širem formatu.

Miki Maus
Gost
Miki Maus
7 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Covjek umre od raka za vrijeme prvog lockdownda, pokopali ga u limenom lijesu, obitelj popizdila. Ima takvih slucajeva sto znam iz Spanjolske takodjer od ljudi koje poznam direktno. Koliko ih je jos sto se ne zna ili sto su sutili i uzeli lovu

Miki Maus
Gost
Miki Maus
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Samo pola milijuna nas zivi u Njemackoj, vecinom mladje i srednje mlade obitelji sa svojom djecom otisli u zadnjih 5,6 godina. Posljedice politike HDZSDP ce tek doci na naplatu, kako zbog korupcije direktno gdje se HR nikada nece moci izvuci od dugova, tako indirektno zbog iseljavanja

Mladen
Gost
Mladen
7 mjeseci prije
Reply to  Miki Maus

Otišli ste ,i ne morate imati obzira za nas koji smo ostali,Muzete krave i perete guzice njemačkih starkelja za isti standard života koji ste mogli imati i u Hrvatskoj.Ostavice te vi svoje zdravlje na Njemačkoj kiši i ledu jer niste bili sposobni svojim znanjem i radom to ovdje sebi ostvariti… Pročitaj više »

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Ne parazitiraju svi na državnoj sisi.
Upis ti je pravi domoljubni, sram ih bilo, kako su se samo usudili otići.

Miki Maus
Gost
Miki Maus
7 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Nista ne perem, radim posao kao i u Hrvatskoj sto sam radio, dosta opustenije, nema maltretiranja i psihickog zlostavljanja i ucjenjivanja, a imam sva prava kao i domaci radnici, a uzimam placu i do 3 puta vise. Znanja i rad se cijene, nebitno jesam li u CDU, SPD ili me… Pročitaj više »

MrtvoZornik
Gost
MrtvoZornik
7 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Kako ko…ko i u Hrvatskoj samošto staviš 500 sastrane,i bez kredita ,molim.

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

U Hrvatskoj je 2020. umrlo 56. 677 ; 1983 je umrlo 55.147 ;   2015. god.je umrlo 55. 651 ljudi(samo tisuću ljudi manje od pLandemične godine- dnevno od raka u Hrvatskoj umire više od 30 osoba). U Hrvatskoj je 2015. godine od raka umrlo 14 012 osoba. “Ukupan broj umrlih od siječnja do prosinca… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
7 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Bravo za trud i post 👍

TerraMarrique
Gost
TerraMarrique
7 mjeseci prije
Reply to  Noman

Apsolutno netacno.Ne samo Hrvatska, nego ni jedna zemlja u svetu ne belezi porast ukupnog broja umrlih na godisnjem nivo.Ne sirite dezinformacije i lazi.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
7 mjeseci prije

Budite sigurni,da sutra who objavi da je sve ovo laz,kotac bi se nastavio vrtiti.nema u medijima nikoga ozbiljnog da pita isha relevantno,politika i kvaziznanost ne podnose racune nikome,ljudi zive dalje svoje potrošne zivote…sve ide dalje.hvala.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
7 mjeseci prije
Reply to  Tucker carlson

Nema u medijima jer se znanstvenicima sa drukčijim pogledom na problematiku ne da u medije, barem one razvikane.
Mainstream novinari odrađuju agendu.

Joe
Gost
Joe
7 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

Kao izvjesni Matija B, smrdljivac sa smrdex.hr?

Lurker
Gost
Lurker
7 mjeseci prije
Reply to  Tucker carlson

Ne slažem se WHO je dio tog sustava i što on kaže svi moraju uzeti kao istinu inaće su zavjeraši.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Tucker carlson

Normalno…
Zapravo NovoNormalno

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

Koja je to organizacija majke ti mile!? Tu smrdljivu ustanovu trebalo bi izbrisat i oduzet naziv “svjetska” WHO ! Jer je to privatna Billova i co prčija.. od takvi zlodobrotvora i se i najviše i financira

Joe
Gost
Joe
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Isto je privatna kao i “Svjetska banka”….

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Joe

Pa to Rusija i Kina i još par ‘narodni’ država su krive, što ne raskrinkaju do kraja te privatne ustanove i ko ih financura. Il što kaže Subaru – svi igraju istu igru a raja ga puši, da se uguši pod maskom od silnog pušenja i varakanja

nekoime
Gost
nekoime
7 mjeseci prije
Reply to  Joe

Kao i MMF.

Lobos
Gost
Lobos
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Ta svjestka organizacija je prešla put od Health-a do Hoax-a, pa se sad prevodi kao World Hoax Organisation. Mnogo istinitij prijevod, nowdays.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Lobos

To je stvarno hoax. sve te organizacija su veliki NGOs nwo i upitnik a ubiti naštimane su da yebuckaju države koje im stoje na putu gdje se vukodlaci nabriju…

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
7 mjeseci prije

Gamestop je pokazao šta mogu ljudi kada se udruže, ali da bi se ljudi udružili treba bogataš (koji ne zna šta će od pasjaluka) da bi ih vodio jer neznaju sami, tako da ti otpori i mlaćenje po tv i netu i s jedne i s druge strane ne pije… Pročitaj više »

Lurker
Gost
Lurker
7 mjeseci prije

Sve OK, ali ekipa koja je ušla u ovo mora biti svjesna da će se morati oprostiti sa uloženim novcima ukoliko nisu ušli na samom početku. Ukoliko je bio cilj pokazati hedge fondovima da i oni mogu ostati bez gaća OK, ali onaj tko je ušao u to da zaradi… Pročitaj više »

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
7 mjeseci prije
Reply to  Lurker

Za sve treba love, pa i ovi sto forsiraju c-19 su uložili, pa sad grebu svim i svačim da još više zarade jer se priča još uvijek puši. A za gamestop nije to narod tek nako, probaj tek nako organizovati par ljudi da ti posudi za kifle pa ćeš vidjeti… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
7 mjeseci prije

PCR dio filma počinje na 28:48.
Inače je čitav film je zanimljiv za pogledati – Kary Mullis je bio specifičan znanstvenik.
Pretpostavljam da je film snimljen negdje početkom 1990-ih.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
7 mjeseci prije

Jel ovo neka nagradna igra? Rebus?
Ko skonta ide nagrada, ili?

Joe
Gost
Joe
7 mjeseci prije

Sad ce uzimati uzorke iz prde.. onako ko Juncker…pa će biti pouzdaniji.

slap
Gost
slap
7 mjeseci prije
Reply to  Joe

…samo zele da dokazu da se mogu sprdati i guziti narod kako i kada hoce…ali dobit ce ga i oni jednom…istorija se ponavlja…ali se na greskama ne uci

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  Joe

Plenković je već relaksiran, zna kako počinje, Juncker mu je pokazao.

nessy
Gost
nessy
7 mjeseci prije
Reply to  Joe

Izmedju ostalog, treba uzeti uzorke iz nosa, grla i navedenog otvora. samo se nadam da nece biti stednje na stapicima za uzorke.
Znam za jednu ‘ugrozenu’ skupinu gradjana, koji bi mogli traziti, da se zbog bolje pouzdanosti testa, uzorci uzimaju nesto dublje. Sto reci, svatko ima svoje veselje.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
7 mjeseci prije
Reply to  nessy

Atm🤣🤣🤣

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
7 mjeseci prije

Pornhub sponzorira testiranje

Prle
Gost
Prle
7 mjeseci prije

Oni su to znali od pocetka. Ako je ovo sve unaprijed isplanirano,a kako stvari stoje izgleda da jeste,pa naravno da su imali detaljne informacije o svim pojedinostima. Ovo sto sada oni to priznaju javo smijuci nam se u lice,to dovoljno govori sta oni misle o nama i kakve su im… Pročitaj više »

Picajzl
Gost
Picajzl
7 mjeseci prije

Već na početku pandemije svinjske gripe izgubili su bilo kakav kredibilitet, pa ovo je logično. Nego, hoće li “fact checking” nasilnici reagirati na sve do sada što je ova organizacije tvrdila i preporučala, a veze nema sa znanoću, ajmo FUCK CHECKING polupismeni retardi, reagirajte, imajte COJONES…………………………

... ....
Gost
... ....
7 mjeseci prije
Reply to  Picajzl

Jedva čekam vidjet kako Petar Vidov tumači izjavu WHO. Još kad bi bio video.., ali ne. Oni prenose, jer sve šta pišu je ‘agencijska’ vijest.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  Picajzl

Na nasilje se odgovara nasiljem.

... ....
Gost
... ....
7 mjeseci prije

Priča li se na tv o ovome?
Kojom metodom su testirani ljudi u hr ovih proteklih 10-ak dana?
Kada će početi suđenja?
Kada će početi udaljavanja sa svih javnih dužnosti, političkih, novinarskih..?
Kada će početi trajna oduzimanja poslovne sposobnosti?
Što je sa nadoknadom štete pojedincima i tvrtkama?

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  ... ....

RT PCR testom sa 40 amplifikacijskih ciklusa.
Koji daje veliki broj lažno pozitivnih.

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Kažun

Mislim da je i 45.
Na 60 cikliranja SVI su pozitivni.

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  rimtu

Ja poslao upit jednoj instituciji koliko ciklusa
koriste,a oni meni objašnjavaju što je RT PCR
test,a ostalo….rade prema preporuci WHO ….itd itd.
UK i Irska koriste 45.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
7 mjeseci prije

Jos uvijek na logicno.com nema teksta posvecenog super skandalu o kojem sam ovdje vec pisao. Predsjednik WHOa, osudivani kriminalac i homoseksualac (ciji partner je pozitivan na koronu) javno obznani da se ne zeli testirati. Zar ovom portalu nije zanimljiva ova prica?

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

A ONDA SMO IM REKLI DA NOSE PO DVIJE MASKE I RADE ANALNE BRISEVE :comment image

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  PERA KOJOT

moram se smijat iako je za bogu plakat šta nam rade…hehe drže nas niže od ovčica bas slika je sve kaže

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  PERA KOJOT

Evo, ovaj se već nagnuo da ga primi.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Imaš oko što i misli vidi 🙃🙃🙃

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  PERA KOJOT

Dok si se ti okrenuo, oni su već došli do prijedloga za četvrtu masku;

https://www.zerohedge.com/medical/doctor-tells-nbc-americans-should-consider-wearing-four-face-masks

A s četvrtom maskom dolazi i bris uretre, to se podrazumijeva 🙃🙃🙃

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, predlažem da ovakve vijesti ne komentiramo na uobičajeni način nego da samo napišemo; vazelina, vazelina.
Samo, lako je za ovo, kod ovakvih stvari vazelin pomaže,
A kako ćemo kvalitetno lubrificitirati ovo dugogodišnje yebanje u mozak.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Vazelin je sredstvo koje se koristilo kao lubrikant u 20 stoljeću. Nalazimo se u 21 stoljeću i oni o kojima pričamo koriste lubrikante proizvedene u nano tehnologiji 🙃🙃🙃

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Još fali ona traka preko usta
Patex / power/ kao u krimić serijama
i filmovima.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

baš si me naveo na razmišljanje, je li taj PCR test isti kao za HIV ? da nismo svi bolesni od aids-a tj. sida-e ? nekako su mi simptopmi koje oni navode za Covid previše različiti, bolest je bolset i simtomi moraju kod svih biti isti. Ako su isti za… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
7 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Mislis ovako?
ttps://zimo.dnevnik.hr/amp/clanak/sudionici-klinickih-testiranja-dobili-lazno-pozitivne-hiv-rezultate-to-cjepivo-vise-nece-biti-dio-australskog-plana-cijepljenja—631751.html
Zasto su ovi lazno pozitivni a svi ostali dosad testirani na hiv nisu bili lazno pozitivni, nego im je receno da ce se sida mozda razviti kasnije, a mozda i nece nikad?

Tvrtko
Gost
Tvrtko
7 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene
rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Sve je to ista prevara i sa hiv-om.

Lurker
Gost
Lurker
7 mjeseci prije

uf, opet će vas faktograf…

BTW – pa priča i je bila od početka da se ne treba testirati ako nemaš simptome. Doduše, nisu rekli da je to zbog pouzdanosti testa…

... ....
Gost
... ....
7 mjeseci prije
Reply to  Lurker

Davno rekoše neki drugi, otprilike ovako: šljiviš pandem(on)iju koju treba tražiti povećalom, takorekuć.

jubei
Gost
jubei
7 mjeseci prije

Merck odustaje od razvoja covid-19 cijepiva. Nisu uspjeli razviti anti-tijela ,navodni razlog.

izvor: https://www.statnews.com/2021/01/25/in-a-major-setback-merck-to-stop-developing-its-two-covid-19-vaccines-and-focus-on-therapies/

Tvrtko
Gost
Tvrtko
7 mjeseci prije
Reply to  jubei

Da se može razviti cijepivo protiv prehlade-viroze-gripe odavno bi ga napravili ali kome trebaju zdravi ljudi, bolje prodavati sezonske medicine tipa XXX-Flu, tu je zarada za sve.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Tačno, da svaki lek radi svoj posao, farmaceutske firme ne bi ni postojale.

Bosanac
Gost
Bosanac
7 mjeseci prije

Kary je King, kad je on jos ove jebivjetre od tzv. strucnjaka sve skonto.

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Njemu nije bilo teško, zato što je bio pravi stručnjak.

farree
Gost
farree
7 mjeseci prije

Fauci je prvi koji je smislio “pandemiju”, za koji su potrebni “testovi” da je utvrde. Fauci je taj koji je “otkrio (nije otkrio nego jeu jednom interview rekao da je Gallo i Montagnier utvrdile povezanost izmedju HiV i AIDS)” povezanost HiV virusa i AIDSa i poceo otkrivati AIDS inficirane testovima.… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  farree

“… Nitko nikada nije uspio naucno dokazati da HiV izaziva AIDS…” Godinama se paralelno sa ovim ZLOM od pseudo-nauke “epidemiologije” siri i informacija o lazi i ZLOCINU iza kojeg stoji ivo jezuitsko go#vno Fauci… Milioni ljudi su poubijani oviom pseudo-naukom i “lijekovima” protiv tzv AIDS… Prije 10+ mjeseci, postavljao sam… Pročitaj više »

vetmaniac
Gost
vetmaniac
7 mjeseci prije

bla,bla…deder vataj se ti tandžare hehe

nekoime
Gost
nekoime
7 mjeseci prije

Samo smo se šalili.

netkoizmase
Gost
netkoizmase
7 mjeseci prije

Who stalno manipulira ,jedno nareduju vladama da radi i onda nakon nekog vremena
javno kazu suprotno ,tako su rekli i za zakljucavanje .
Ovo sluzi samo za sludivanje naroda i sizofreno cjepanje licnosti.

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
7 mjeseci prije
Reply to  netkoizmase

Zadnja rečenica govori sve.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije

Hrvatski ugostitelji, restorani i kafići kreću s konkretnim potezima protiv prevarantske masonske bande koja ih namjerno i na prevaru uništava – vlasnici će 1. veljače 2021. masovno otvoriti restorane i kafiće, a tzv. “kontrolore i inspektore” će ispratiti van tako da ih dvojica uhvate ispod pazuha i odnesu van. S… Pročitaj više »

Tvrtko
Gost
Tvrtko
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Točno tako, oni (vlast) su predstavnici naroda jer ne možemo svi vladati zato izaberemo svoje predstavnike da to rade umjesto nas, prema tome oni moraju slušati nas a ne mi njih, možda bi to nekima trebalo fizički objasniti da shvate.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Eeee, kad bismo mi znali da mi ustvari nikog nismo izabrali već je to unapred izrežirano, a plakati, promocije, pojavljivanje na TV, i glasanje, naravno, plaćeno našim novcem za te budalaše. Ili smo mi budalaši jer slepo verujemo da naš glas vredi nešto? I onda nam na “vlast” dođu ljudi… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

To je dobro premda se na svim mjestima nemože primjeniti isti obrazac. Bolji obrazac od po dvije gorile koje bi iznosile korona izbacivače koji bi htjeli izbaciti ugostitelje iz njihovih vlastitih objekata je zajedno s gostima koordinirani neposluh. Primjer, kad uđu korona izbacivači zavrnuti glazbu do daske i korona izbacivači… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

U nekim drugim državama su gosti restorana ili kafića iznijeli inspektore van.
Jedino je važno da ih se fino i kulturno iznese van – tko će to učiniti je manje bitno.
Samo neka bude spontano!

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Ima li neki inovator da napravi vodeni top za razbijanje nereda koji bi ustvari bio priključen na cisternu sa fekalijama pa kad policija upotrebi vodeni top protiv naroda mi po njima fekalijama jer bolje nisu ni zaslužili.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Najbolje staviti na ulazna vrata naljepnicu ZABRANJEN ULAZ KOVID REDARIMA, a pored te naljepnice fotografiju sarplaninca ispod koje pise OVDJE CUVA SARKO, ULAZAK NA VLASTITU ODGOVORNOST. Tko ne stavi ove naljepnice na ulaz svojih kafica i restorana, bojkotirati ga. A kad u kafic ude kovid redar dode SARKO obucen kao… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Kojot

Primjer iz pizzerije izvan zakona: U OVOM OBJEKTU VRIJEDE PRAVILA I OPĆI UVJETI POSLOVANJA KOJE JE PREMA PRIRODNOM PRAVU ODREDIO GOSPODAR OBJEKTA, IZVOR PRAVA. SVI KOJI ULAZE U OVAJ OBJEKT PODLOŽNI SU OVIM PRAVILIMA I DUŽNI SU IH SE POD PRIJETNJOM TUŽBE PRIDRŽAVATI. Opći uvjeti poslovanja Ovi uvjeti utemeljeni su… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Ako oni mogu nas gađati vodenim tipovima, zašto to ne bi i mi napravili protiv njih? Po kojoj uvrnutoj logici se to ne bi smjelo? Zakon Karme kaže da se za svaki udarac dobiva protuudarac. Ljudi opet trebaju postati oruđe u rukama Karme, a ne da izbjegavaju svoju karmičku dužnost… Pročitaj više »

indy
Gost
indy
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

A isto,ali u grubo trubim poznanicima ugostiteljima,a na tragu toga bio odgovorio,a ovo što dobio je vezano za zdravstvo pravo pristupa informacijama i lječenju nevezano za kovid a tiče se kovida i mjera,a nisam pravno tolko potkovan da ih tučem.Kako bi se reklo obični pješak dobio vrhunsko neviđeno oružje s… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

😂 😝 može se spojiti miniwash sa kompresorom za pritisak i najdeblja moguća cijev koja ide direkt u kanalizaciju.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

jehehehe ti si jablane stvarno Natur inžinjer

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

pazi da ti ovi ko i Tesli ne kradu patent pa oni po nama..

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Banda u hrvatskom ekonomskom konc-logoru namjerava kazniti one koji otvore restorane i kafiće sa 70.000 kn ili zatvor do tri godine.
Glavna metoda “vlasti” je oduvijek bio strah.
Ovo može uspjeti samo ako je masovno, inače će hrabri izolirani pojedinci nadrapati.

KISIK
Gost
KISIK
7 mjeseci prije

Off tropic Vjerovatno nijedna ideja nije toliko prostituirana i zloupotrebljena tokom prošlosti kao ideja duhovnosti. Upravo iz tog razloga opravdano je pisati o duhovnosti u stilu Vedrane Rudan, jer bez radikalizma njenog narativa, nije moguće probuditi uspavanu pažnju modernih spavača romantičara i svih onih pritajenih obožavalaca uma. Za raskrinkavanje koncepta… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Oftropik ti je primjeren, samo njegov sadržaj je totalno zbrkan. Kao uvod u temu potrebno je usuglasiti značenja pojmova percepcija, um, fizička stvarnost, ego, duhovna stvarnost kako bi mogli pričati o međudjelovanju navedenih pojmova. U protivnom je sveopća zbrka.

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Pozdrav dide. .Mislim da je pisac to propustio osobnom doživljaju “čitaoca”. Ukaziva na to što si i sam napisao. Po meni daje nam prijedlog da još jednom (ne) razmislimo,koliko smo zaglavili u matrici komiteta za proizvodnju vrijednosti( love ), stvarnih (što je stvarnost?) potreba čo’eka.🙃.pitanja se gomilaju,odgovori leže pred nosom… Pročitaj više »

zeus
Gost
zeus
7 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Nevidljivi neprijatelj nije virus, već upravo taj implantirani osjećaj vlastite važnosti ——————- ——————- imaš po mom mišljenju pravo u smislu , kako se več hiljade godina suzbija čisti elementarni ego i uvodi koncepcijo razmišljanja stada koji ne voli razmišljati svojom glavom nego samo sljediti ,,prvog pastira ,, . Ovo što… Pročitaj više »

posmatrac
Gost
posmatrac
7 mjeseci prije

Sasvim logican korak.Ako pretpostavimo da je WHO “priznala” neucinkovitost testa, postoji samo jedna izlaz, a to je da se svi kolektivno imuniziramo. Sad bismo mi trebali biti zahvalni sto postoji vakcina, pa nije vise bitan test. Sto daje ovlascenje vlastima da zabrane svaku vrstu aktivnosti ljudima koji nece da se… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  posmatrac

Mislim kako je potrebno u nekom trenutku napustiti logiku jer se neprijatelj čovječanstva upravo oslanja na logiku jedinki čije umove drži u kavezu logike i racionalizacije. Već se pojavljuju novi sojevi virusa i WHO po potrebi najnormalnije može proglasiti kako cijepiva nisu djelotvorna protiv nekih sojeva za koje je WHO… Pročitaj više »

posmatrac
Gost
posmatrac
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

@Spacewood, opet logicno, kad im prodje prvi krug vakcina, sto ne bi prosao i drugi i treci i tako dalje!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  posmatrac

Pa napisao sam kako treba napustiti logiku na kojoj inzistiraš, u protivnom cijepiva će se beskonačno redati.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
7 mjeseci prije
Reply to  posmatrac

Što ili tko daje ovlaščenje vlastima da nešto na tom tragu naprave ? Tko su oni ?

posmatrac
Gost
posmatrac
7 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Daju im ovlascenje “slepci”, a i mi zajedno s njima iz prostog razloga sto ne dobacujemo dalje od ovog laprdanja po netu.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije

Netko se sjetio rastaviti PCR test koji guraju ljudima duboko u nos i gledati što ima u tim vlaknima. Najnovija istraživanja PCR testova otkrivaju da su u PCR testovima sakrivena Morgellon vlakna. Još uvijek se ne zna koji je sastav tih neobičnih vlakana koja znaju izlaziti kod zaraženih ljudi kroz… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
7 mjeseci prije

Dobar clanak.
Ali mi je dr Mullis jos bolji!! Odlican video…
🤣

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Da, slažem se. Ali već smo prošli točku do koje su bili potrebni raznorazni podaci i činjenice. Podne je već prošlo, ali većeg pomaka u svijesti velike većine nema. Razumijem kako i brze brzine nema i kako sve dolazi u svoje vrijeme, međutim ne treba ispustiti mogućnost kako i svaka… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

“… za to je potrebno proviriti izvan materijalne stvarnosti i linearnog vremena…” Space, Ma slazem se ja sa tim, ali sam namjerno izbjegavao “metafiziku” koliko je to god moguce… Zasto…? Pa prosto… Prevara i Obmana je toliko jasna, dokumentirana, materijalna, i pred nosem nam je svima – samo je porebno… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Pa upravo zato što je prevara jasna da nemože biti jasnija potrebno je mjenjati obrasce. Da li vidiš kako prevara postaje sve bezočnija da razmjerno sve manje ljudi dolazi k sebi. Uočavaju ljudi prevaru, ali i dalje ostaju hipnotizirani u stanju poricanja. Nemoj me krivo shvatiti, sve ti dobro radiš… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Ako si pogledao ovaj sa Ickeom i ovo dvoje Latinosa, mozda mozes povezati sa tim…? Sjecam se da smo i ranije nesto slicno diskutovali ovom konstruktu (matrixu) u kojem zivio, te kako je nemoguce taj konstrukt promijeniti iz samog konstrukta… Dakle – promjena je moguca iskljucivo promjenom konstrukta… (A danasnji… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Hoću, ali kad budem kući na laptopu

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Pogledao sam video, tu se radi o tome kako ovi dvoje gledaju na slojeve svijesnosti, a to rade setom metoda od kojih je najvažnija ona kojom oni mjere frekvenciju koja odgovara određenom emocionalnom stanju. Svi mi vibriramo u određenom rasponu frekvencija što odgovara našem emocionalnom stanju. Samo mala primjedba, vidim… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Hvala ti na ovim linkovima i na diskusiji… Pogledacu kasnije… Moram priznati da sam cak i zaboravio ovu duzu (staru) diskusiju) koja je isto tako bila odlicna… Uz to, mislim da je i tovoje objanjenje ovog klipa – malo meni licno pribklizilo tvoje razmisljanje o “metafizici”… U glavnom, vidim da… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, kad si u prvom dijelu posta spomenuo fraktalno vrijeme. prošlo mi je glavom da ćeš, ako kreneš malo opširnije objašnjavati, možda u daljnjem tekstu spomenuti Gregga Bradena. Pošto sam i sam u nekim razmišljanjima na tragu dosta toga iz ovoga komentara, “domaći” bih ocijenio peticom i još, bilo bi… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

To ti se ipak samo učinilo. Braden spominje fraktale u smislu holografskog svemira, a ja sam ovdje spominjao fraktal u kojemu se mijenja žarišna točka svijesti gdje je putovanje u budućnost beskonačno zumiranje fraktala. To je izvedeno iz Heisebergovog principa nesigurnosti. Inače što se Bradena tiče on je dobar za… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, dobro si ti odmaka u ovome.
Ovo je već na Supekovu tragu.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

I još nešto, ja nisam bio “izazvan” nego sam samo udovoljio “Istražuju” na njegovo “Volio bih . . .” Inače nevolim izazove koji dolaze iz vanjskog svijeta nego samo one koji dolaze iz mene. To “volim izazove” je otrcana floskula u pisanju motivirajućih pisama pri apliciranju za posao u korporacijama.… Pročitaj više »

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Dobar savjet: “nemoj se zamarati i trošiti energiju ”dokazivajući” da nešto nije tako jer ni Tesla svoje tvrdnje nije mogao materijalno dokazati nego mu se trebalo vjerovati ili nevjerovati na riječ.”

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
7 mjeseci prije

Jesi li to ti Subaru, još važnije od toga je uzeti ono što rezonira s tvojom frekvencijom, a ostalo zanemariti. Na mojem primjeru je to bilo kad sam te kroz zafrkanciju pitao Copyright za termin varani, u toj točki se pojavilo poklapanje naših frekvencija, a u nekim drugim možda ne.… Pročitaj više »

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
7 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Jesam Spejs, da, poklapanje frekvencija je najbitnije, odavno sam skužio kad mi se frekvencije sa nekim ne poklapaju da se maknem jer tko će trošiti živce na takove. Dokazivati ne treba nikomu ništa, pametni će sami skužiti a programirane nikad nečeš razuvjeriti.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
7 mjeseci prije

“… ne poznajem niti jedan slučaj da su liječnici nekoga nagovarali na testiranje…” Ja znam, na zalost. Dakle, moja prijateljica je slomila ruku… Medjutim u hitnoj je bila primorana uratiti ovaj lazni “PCR test” – prije nego sto joj je ortoped i pogledao ruku…premda zena nije imala nikakvih “simptoma” ove… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Testirali su se i ljudi bez simptoma u kontaktu s onima sa simptomima-odnosno u kontaktu s onima bez simptoma a pozitivnima na testu.
Testirali su se na početku svi koji ulaze u bolnicu,kasnije samo neki(sa zahvatima/ne samo pregledi).
Normalno da se ne testiraju ljudi bez ikakvih simptoma-osim iz administrativnih razloga.

nessy
Gost
nessy
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Nakon PRC ide STRC, bar sam ja tako navikao. Govorim o testovima, naravno.

nessy
Gost
nessy
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Po mom iskustvu, cim nazoves doktora opce prakse, i prijavis temperaturu, kao da si rekao da imas koleru. Pod broj jedan, salju te na testiranje poznatim PRC testom. Pod broj dva, kazu ti da ni slucajno ne prilazis.

Spacevoodoo"
Gost
Spacevoodoo"
7 mjeseci prije

To je modus operandi NWO gdje WHO prži neurone u moždanim stanicama, za sad, ipak velike većine zemljana što se odvija isključivo na materijalnoj razini i može se nadmašiti samo na duhovnoj razini. Inače WHO će i dalje raditi kao sa svinjskom gripom za koju je i sam WHO priznao… Pročitaj više »

M777
Gost
M777
7 mjeseci prije

Pozdrav! Molio bih nekoga da stavi mail adresu redakcije Logicno, ne mogu ju pronaci. Imam jednu zanimljivu izjavu “vrhunskog” hrvatskog epidemiologa od prije par dana u vezi cijepljenja, pa bih htio da posaljem kratki isjecak, a i cijeli video. Vjerujem da ce redakciju zanimati. Hvala, pozdrav 🙂

Zagor
Gost
Zagor
7 mjeseci prije
Reply to  M777

Ja mislim da je info@logicno.com
Probajte.

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Zagor

Ili redakcija @ logicno . com

Ive
Gost
Ive
7 mjeseci prije

Dobro a sto onda mjeri taj PRC test, mozda koga treba sprcati, koga naprcati a koga podprcati?

rimtu
Gost
rimtu
7 mjeseci prije
Reply to  Ive

To je isključivo laboratorijski alat, nikako dijagnostički.
Mullis je to sam rekao.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
7 mjeseci prije

Da nisi “obiteljski i poslovno” vezan za državu-okupator Palestine?

gargamel
Gost
gargamel
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Pa kod većine se ime završava na berg ili man, nema fule.

Mr.T
Gost
Mr.T
7 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Jako je vazno tko je tebi drazi

Zagor
Gost
Zagor
7 mjeseci prije
057
Gost
057
7 mjeseci prije

Normalno da su priznali, i logično je a zašto? Pa milion ljudi je bilo lažno pozitivno i sad bi svi ti htjeli izbječ vakcinu jer su prirodno stekli imunitet. Neče ići

Max
Member
Max
7 mjeseci prije

Priznanje je to i ovome portalu i vama Danijele jer ste ukazivali na prijevaru od počektka. Svaka čast.

Bane Prozorac
Gost
Bane Prozorac
7 mjeseci prije

Sam alat (RT-PCR test) nije nepouzdan, već zlata vrijedan (pa Kary Mullis je dobio Nobelovu nagradu upravo za njega, pa valjda nešto i vrijedi) ali samo ako se pravilno koristi (labaratorijski kontrolirani uvjeti). Problem je ovdje s prevalencijom, može sam test biti i 99% pouzdan (selektivan), ali ako je prevalencija… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
7 mjeseci prije
Reply to  Bane Prozorac

Cijena testa 700-800 kuna.

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije

hzjz-Testiranje na COVID-19 indicirano je kod sljedećih pacijenata: Pacijenti s akutnom infekcijom dišnog sustava (nagli početak barem jednog od sljedećih simptoma/znakova bolesti: kašalj, povišena tjelesna temperatura, dispneja/nedostatak zraka) ili nagli gubitak mirisa, okusa ili promjena okusa. I Boravak unazad 14 dana prije početka simptoma u području/državi u kojem ima grupiranja… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
7 mjeseci prije

O Kabali i njihovom stvarnom reptilskom obliku – David Icke je u pravu:   „Vi samo znate masku iza koje se kriju. Povremeno ova maska sklizne i vi vidite pravo stvorenje iza nje. Neki od njih mijenjaju oblik kada je energija preniska, jer to im otežava držati njihov ljudski oblik.… Pročitaj više »

ledno doba
Gost
ledno doba
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

vatikanski zviždač i Bergoljov protivnik, nadbiskup Vigano u otvorenom poismu u srpnju, govorio je o “potomcima zmije”, kojih ima 1% i oni hoće da porobe 99% ljudi, “potomaka žene”.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
7 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

,,…Neki od njih mijenjaju oblik kada je energija preniska, jer to im otežava držati njihov ljudski oblik. Trenutačno su izloženi. Ponekad je to uhvaćeno na filmu…,,

A ja mislio da haluciniram.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

Evo izvjestaja u postotku cjepljenja po zemljama – neide im baš kako su big Brothersi zamislili: Israel 50,22 28.01.2021 Gibraltar 34,45 27.01.2021 Vereinigte Arabische Emirate 29 28.01.2021 Grossbritannien gb 11,67 27.01.2021 Bahrain 8,47 20.01.2021 Vereinigte Staaten usa 7,45 27.01.2021 Isle of Man 7,39 28.01.2021 Malta 5,33 27.01.2021 Island 4,55 27.01.2021… Pročitaj više »

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
7 mjeseci prije

Evo čitam ove komentare o broju umrlih u HR.Nakon ovakvih blamaža u posljednjih godinu dana KOVIDi krize.Doslovnog “bebanja u zdrav mozak”.Sjetimo se samo kad su krivo zbrajali “oboljele po županijama,instrumentalizacije smrti one djevojčice u Splitu,nedavno ovog dječaka,i još brojnih drugih slučajeva.Jednostavno,gotovo sve državne institucije ka i njihovi predstavnici su izgubili… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije

2015 godine je bilo samo cc 1000 manje umrlih nego u godini PLANDEMIJE.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
7 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Svakom idiotu je jasno da se u ovoj agendi brojevima manipulira.Osobno smatram kako iza ovog projekta svoje interese pokušavaju realizirati razni akteri.Najdominantniji igrači u ovoj “igri bez granica” su financijaska,farmako i informatička industrija.Također bitno participiraju zagovornici globalnog zatopljenja,ekološki pokreti i razni drugi.Naravno da su u sve to uključene političke strukture… Pročitaj više »

Coca Corona
Gost
Coca Corona
7 mjeseci prije

SVE JEDNI TE ISTI,
EVO TI MINISTARSTAVA;
BIS BASEL
M,SOFT
GUGL
AMAZON
BLACKROCK
FBUK
NFLIX
TWIT

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
7 mjeseci prije

Pokojni gospodin koji je izmislio PCR test je izjavio da se taj test ne smije koristiti za infektivne bolesti. Pocivao u miru ali nema pojma.

Tange na rajfešlus
Gost
Tange na rajfešlus
7 mjeseci prije

U jednim današnjim novinama piše:
18:33
{Cilj je “imati točne informacije o proizvodnji virusa i znati kamo ih proizvođači žele slati“, kazao je Dombrovskis, ujedno i potpredsjednik Europske komisije.}

ledeno doba
Gost
ledeno doba
7 mjeseci prije

dr Wolfgang Wodarg:
WHO = World Hoax Organisation

indy
Gost
indy
7 mjeseci prije

Direktiva svjetske banke od,2.4.2020 ovo traje do po njihovoj uredbi zaključno 31.03.2025.Eto svjetska banka uredno na njihovim stranicama.E doktor do doktora,figurativno,,a pravvno to je bio i je zločin protiv čovječnosti.Je svadim se sa svojom skvo by.pokriva lice,ja nikad.A šta htio reč,budimo,budimo slobodni,budimo humani,nedozvolimo gaženje.Aj primjer Wiliem Walas,je izdalo ga njegovo… Pročitaj više »

Miro
Gost
Miro
7 mjeseci prije
Reply to  indy

Imaš li link. Ovo je zanimljiva informacija.

TerraMarique
Gost
TerraMarique
7 mjeseci prije

Sve smo mi to znali pre njih. Jos da priznaju da je sve ovo cirkus bilo bi 2 : 0, za nas!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik