fbpx

WHO priznao da PCR ne mjeri zaraznost

WHO - SZO - Svjetska zdravstvena organizacija - PCR test - Strah

WHO je 20. 1. 2021. izdao obavijest o korištenju PCR tehnologije u detekciji SARS-CoV-2 u kojoj je uvijeno priznao da ta tehnologija uopće ne detektira zaraženost. Tu obavijest možete vidjeti na sljedećoj poveznici

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05#.YAqPMRUHgfY

Tekst u kojemu  je to priznanje je slijedeći:“ WHO reminds IVD users that disease prevalence alters the predictive value of test results; as disease prevalence decreases, the risk of false positive increases (2). This means that the probability that a person who has a positive result (SARS-CoV-2 detected) is truly infected with SARS-CoV-2 decreases as prevalence decreases, irrespective of the claimed specificity.”

Prijevod bi bio sijedeći: WHO podsjeća IVD (eng. In Vitro Diagnostic Medical Device) korisnike da RASPROSTANJENOST mijenja PREDIKTIVNU vrijednost rezultata testa; kako se rasprostranjenost smanjuje, rizik od lažno pozitivnih rezultata se povećava. To znači da se vjerojatnost zaraženosti svakoga sa SARS-CoV-2 pozitivnim rezultatom smanjuje sa smanjenjem rasprostranjenosti virusa neovisno o tvrdnji da je test specifičan.

Za one koji nisu tehničke struke pa u ovome ne primjećuju priznanje da test ne detektira zaraznost, na dva ću primjera ilustrirati što je ovdje WHO rekao.

Recimo, imate pun silos žita i pakirate ga u vreće od 50 kg. Ako vaša vaga mjeri težinu žita, onda njezina izmjera neće ovisiti o RASPROSTRANJENOSTI žita u vašoj regiji ili u cijeloj Hrvatskoj odnosno bilo koja količina žita u regiji/Hrvatskoj, neovisno o tome je li ona maksimalna, srednja ili minimalna, neće utjecati na mjerenje vage.

Pogledajte, dakle, WHO vam je u ovome tekstu poručio da je u slučaju PCR-a to upravo suprotno tj. da rezultati PCR-a ovise o RASPROSTRANJNOSTI virusa u regiji. S obzirom na to da bi za vagu koja pokazuje različitu vrijednost mase za isti uzorak u ovisnosti o količini žita u regiji rekli da ne mjeri dobro masu, tako i PCR koji pokazuje različitu vrijednosti za isti uzorak u ovisnosti o rasprostranjenosti virusa treba reći da ispravno ne mjeri bolest.

Ilustrirajmo to na primjeru koji će još bolje prikazati proceduru HZJZ-a u određivanju „broja slučajeva“. Na primjer, prošli ste naplatne kućice i nalazite se na autoputu. Policija je odlučila, bez ikakvog dokaza, da 15 % vozača na autocesti vozi brzinom većom od maksimalno dopuštene (proizvođač, WHO, ministarstvo odlučuje bez ikakvog dokaza da određen broj ciklusa PCR-a određuje broj „zaraženih“ ili „slučaja“). Policija je odlučila na ulasku u benzinske stanice na autoputu mjeriti temperaturu poklopca motora motornih vozila. Nakon perioda testiranja zaključili su da 15 % vozila ima temperaturu poklopca motora jednaku ili veću od 45°C (proizvođač, WHO, i ministarstvo odredilo broj ciklusa PCR umnažanja, Ct broj) te su odlučili proglasiti da su vozači kojima poklopac motora ima temperaturu veću od 45 °C vozili većom brzinom od maksimalno dopuštene na autoputu (epidemiolozi odlučili proglasiti „slučajevima“, „zaraznima“ one koje dostignu određenu vrijednost prije 35.-og ciklusa PCR-a).

Nameće se pitanje zašto policija ne mjeri brzinu automobila radarima na autocesti (zašto liječnici po simptomima ne određuju tko je bolestan) kao što je bila praksa sve vrijeme do 2020. Policija na to odgovara da moraju mjeriti brzinu na benzinskim postajama (epidemiolozi raditi PCR testove) jer bi se u protivnom navika brze vožnje (broj oboljelih) toliko proširila među vozačima da bi to prekoračilo maksimalne kapacitete mjerenja radarima (prekoračili bi se maksimalni kapaciteti bolnica). Zbog puno vozača koji voze preko ograničenja (zbog puno zaraženih), s ciljem smanjenja broja nesreća i posljedično tome smanjenja broja umrlih na cestama (broj umrlih sa COVIDOM-19), policija je odlučila ograničiti broj ljudi koji smije prometovati autocestom (epidemiolozi odlučili zatvoriti granice država i županija).

Usput recimo još da samo 2 % automobila (PCR pozitvni) posjeti benzinsku stanicu dok 98 % njih bez ikakve kontrole nastavi ići autocestom (serološki test pokazao da Hrvatski epidemiolozi nisu uopće registrirali 98 % onih koji su preboljeli COVID 19).

Na to bi vozači vjerojatno rekli policiji da prestanu bulazniti, da nikakvo ograničenje broja vozila ne dolazi u obzir i neka se bolje organiziraju. Isto tako ne bi dozvolili niti da se po temperaturi poklopca motora (PCR testa) određuje tko je prekoračio maksimalnu dopuštenu brzinu (tko je zarazan/bolestan) te da isto određuju dugogodišnjom prokušanom metodom; radarom (određivanjem simptoma kod liječnika). Ako bi građani to rekli policiji, zašto to sada ne kažu medicinskim radnicima?

No ni to nije sve. Podsjetimo, WHO obavještava IVD korisnike da broj lažno pozitivnih PCR rezultata raste u skladu sa smanjenjem raširenosti virusa. Kako IVD korisnici tu informaciju mogu iskoristiti? Objasnimo to na primjeru s vagom i radarom. Kalibracijom vage saznajemo koliko iznosi maksimalna pogreška mjerenja u cijelom mjernom intervalu. Recimo stoga da znate da mjerena vrijednost od 50g ima pogrešku od 0.05 g, a da vrijednost od 1 kg ima pogrešku od primjerice 1g.

Slično i kod radara. Za svaku je izmjerenu brzinu poznato koliko iznosi maksimalna pogreška mjerenja. A što je s PCR testom? Kod njega to nije poznato jer on ne mjeri niti zaraznost niti bolest, za razliku od vage koja mjeri masu, ili radara koji mjeri brzinu.

Kada bi PCR mjerio bolest/zaraznost, onda bi se moglo odrediti i koliko ima lažno pozitivnih i lažno negativnih rezultata, i ti rezultati ne bi ovisili niti o jednom parametru izvan PCR uređaja. S obzirom da to nije slučaj, WHO još uvijek nije sposoban reći koliko PCR ima lažno pozitivnih, a koliko lažno negativnih rezultata, niti će ikada biti. PCR postupak se ne bi trebao koristiti u službi gatanja je li netko bolestan ili nije. To je puno puta rekao i izumitelj PCR postupka Kary Mullis.

Ako WHO ne zna korisnicima reći koliko ima lažno pozitivnih, a koliko lažno negativnih rezultata, što ustvari s onom gore navedenom obavijesti  želi poručiti IVD korisnicima? Želi poručiti da je u 2020. dana uputa da se podesi „test“ s ciljem da daje puno pozitivnih rezultata, te da je sada vrijeme da ga korigiraju kako bi davao manje pozitivnih rezultata. Koliko manje? To WHO ne može reći jer taj test ne govori ništa niti o bolesti niti o zarazi, pa neka korisnici o tome sami odluče. Između ostaloga, ovu obavijest WHO ne piše zbog korisnika i s ciljem da  njima išta pojasni, već da bi sebe pokušao zaštititi.

Za kraj prokomentirajmo i ovu rečenicu:“ Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.”

Prijevod: Većina PCR setova indicirani su kao POMOĆ u dijagnostici, stoga pružatelji zdravstvene usluge MORAJU uzeti u obzir bilo koji rezultat u kombinaciji s vremenom uzimanja uzorka, vrstom uzorka, specifičnosti testa, KLINIČKIM promatranjem, POVIJEŠĆU bolesti, POTVRĐENIM statusom bilo kojeg kontakta i epidemiološkim informacijama.

Jako čudno s obzirom na to da u Hrvatskoj u većini slučajeva do 10. mjeseca 2020. PCR set nije bio pomoć u dijagnostici, već JEDINO sredstvo za dijagnostiku, i onaj tko je bio pozitivan je bez ikakvog pregleda liječnik, i to često direktno od samih epidemiologa, proglašen „slučajem“ i određen mu je dvotjedni ili 10-dnevni pritvor.

No sporna obavijest WHO-a otvara još i važnije pitanje. PCR je korišten za „detekciju“ svih pandemijskih bolesti još od AIDS-a nadalje. Ako PCR ne detektira bolest, jesu li i u prijašnjim pandemijama bezrazložno zatvarani zdravi ljudi? Pogledajte što o tome misli nobelovac i izumitelj PCR postupka:


I za kraj ostaje najvažnije pitanje: hoćete li dopustiti da vam u budućnosti opet podvale epidemiju PCR testova pod epidemiju neke nove zaraze, a vas ponovo zatvore? Zapravo, hoćete li dopustiti da se sami zatvorite, jer čim dopustite da vas zaplaše, već ste sami sebe zatvorili…

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
178 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije

Rutteov režim nastavlja se graditi na zatvorskom kompleksu u Nizozemskoj s neredima 27. siječnja 2021. robvelekoop 1,5 metra društvo, Poruke, Stupac Slika 123rf – Uhvaćen u strahu Odlazeći režim gospodina Ruttea vodi taktički rat kako bi još više produžio policijski čas. Na temelju nekoliko primjera jasno je kakvu igru ​​igraju odlazeći diktatori. Društveni mediji igraju presudnu ulogu. Nizozemska se pretvara u javni zatvor. Cenzura Slobodni mediji poznaju moć cenzure kao nijedna druga. Kao jedan od članova ovog kluba mogu osobno ispričati svoju priču o tome. Karakteristično za cenzuru je da naši članci nestaju u najnižim regijama pretraživača. Da, ovo je množina, programe pretraživanja gotovo svi neizravno kontrolira vlada, a ne samo Google. Uz to, gotovo svi postepeno postaju svjesni da članci o virusu, a posebno videozapisi o njemu, umjetno nestaju ili su napadnuti od strane vladine vojske trolova. Pokušajte pronaći neke članke o tome. Isto vrijedi i za mirne demonstracije posljednjih mjeseci. Mir nije ono što režim želi. Drugim riječima, ono što je nepoželjno za bandu Rutte, društveni su mediji zabranjeni do razine bitova. Nasilje Upečatljiva je činjenica da filmovi o nasilju cirkuliraju gotovo necenzurirani antisocijalnim medijima. Usporedite to s videozapisima o cijepljenju, morate ih potražiti baterijskom svjetiljkom, a čini… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Gogl prevod!

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Ma, odlično, razumljivo je i evo moja pohvala za trud ⭐👍

Zoran
Gost
Zoran
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Bravo za prevod, na internet portalima ima sjajnih intervjua sa slobodnim misliocima iz svijeta nauke, nazalost ne znam nacin kako da ih prevedem.

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

Jednostavno, ukucaj gogle translate i imaš par opcija, prevode skoro sve jezike i kao što vidiš skoro bez greške.

Lobos
Gost
Lobos
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

Pa to je lako. Ubaciš u gugl translate, pročitaš prijevod, ispraviš ili napraviš smislenu rečenicu i to je sve. Kao što je uradio Gargamel.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

Ako ti se prepisuje, aplikacija Translator na puno jezika najbolji je prevoditelj od svih ostalih. Ako želiš, mogu ti napisati o kojem se prevoditelju radi, napišem sve podatke o toj aplikaciji da ne bi skinuo nešto drugo.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Prevoditelj izgleda ovako: plava kocka, u njoj dvije zastave, jedna skroz do ruba lijevo gore, druga ispod nje desno. Ispod zastava piše: Translator

Kada se instalira, ikona na početnom zaslonu neće biti ta plava kocka, nego bijeli nacrtani mikrofon sa svjetloplavim rubom.
Trebala sam nešto prevesti na njemački, ukucala – hrvatsko-njemački prevoditelj, ponuda velika, gledala sam recenzije i na temelju njih se odlučila za ovaj prijevod. Treba izabrati dva jezika i to klikom na znakove na tom polju, kad se klikne bilo koji znak od dva, pojaviti će se izbornik za odabir. Neki se tamo u recenzijama žale, neki ga hvale, meni je dovoljno dobar. Nemoguće je napraviti baš dobar njemački prijevod zbog upotrebe vezanih riječi, ali mi je ovaj od svih isprobanih najbolji.

Plava kocka lijevo gore, pored nje piše: AMAS oftware
Ponuditelj: Google Commerce Ltd
PEGI 3
Verzija: 1.71
Recenzije: 4.7⭐

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

U Operi na Androidu imaš gore sa desne strane meni (tri točkice) i nudi ti prijevod putem Google translate. Ne treba otvarati novu stranicu, pa copy-paste poveznice.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

https://www.youtube.com/watch?v=bU6Av565SI4
Evo vam jedan da se ne mučite!

Noman
Gost
Noman
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Prenseno

“U Hrvatskoj je tijekom 2020. umrlo 56.677 ljudi, što je najveći broj umrlih u jednoj godini od kraja Drugog svjetskog rata, a samo u prosincu zabilježen je porast od čak 77 posto na godišnjoj razini”.

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Ubijenih po bolnicama i staračkim domovima?

Noman
Gost
Noman
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Nemam statistiku ali iz dosadašnjih iskustava pretežno stari i bolesni, što je tragdija našeg vremena.

Ici
Gost
Ici
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Noman, ti si provokatorsko smeće

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Noman

To je tragedija protokola (ne)liječenja.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Ti si tragedija našeg vremena,varansko smeće.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Varansko 🙃🙃🙃

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Jeste pod navodnicima, daj link. Za tvoju informaciju, broj mrtvih je u Holandiji recimo skoro isti kao i prije 10 godina, s tom razlikom da je 1,5 miliona više stanovnika. Kad to pretvoriš u procente ispadne manja smrtnost.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

dnevno*hr/vijesti/strasna-statistika-broj-umrlih-u-hrvatskoj-u-2020-godini-ne-pamti-se-jos-od-drugog-svjetskog-rata-1657854/

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Jako relevantne tiskovine i nadasve istinoljubive.

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Izmisljotina
Nista cudno za jutarnji i slobodnu.
Ako i ima povecanja, trebalo bi ga pripisati mjerama, zanemarivanju stare populacije, pogresnom lijecenju itd.
Korona virus ne moze biti uzrok nicije smrti, niti jedan drugi virus ne moze biti uzrok icije smrti.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Neka daju statističke podatke umiranja – koliko je
umrlo od malignih bolesti,moždanih udara,bolesti srca itd.
Ovih 5-6 tisuča više (jesu li izvršene obdukcije -ako su
umrli u domovima ili bolnicama ?)

Gripa je nestala?Znam na šta gospoda ciljaju.
#mislinastarijecijepise

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Crna psihologija.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Ako su umrli od covida-s čim su liječeni ?Protokol sadrži remdesivir koji je od WHO proglašen neučinkovitim(niti jedna studija ne pokazuje korist-zadnja,najveća Solidarity) i respiratori kod kojih je već u Kini bilo 6% u korist onih koji na njemu nisu bili.
Dakle,nakon skoro godinu dana liječe li se ičime što pokazuje povećano preživljavanje?
Da pomognem-NE.

Marko
Gost
Marko
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Pogledaj koliko je umrlih u HR 2019

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Laž.

bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Imate i ovu činjenicu: “Udar pandemije na OBOLJELE OD RAKA: U KB-u Dubrava pad operacija i do 70 posto!” Pa računajte smrtnost od tzv.covid pandemije u malo širem formatu.

Miki Maus
Gost
Miki Maus
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Covjek umre od raka za vrijeme prvog lockdownda, pokopali ga u limenom lijesu, obitelj popizdila. Ima takvih slucajeva sto znam iz Spanjolske takodjer od ljudi koje poznam direktno. Koliko ih je jos sto se ne zna ili sto su sutili i uzeli lovu

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Noman

U Hrvatskoj je 2020. umrlo 56. 677 ; 1983 je umrlo 55.147 ;   2015. god.je umrlo 55. 651 ljudi(samo tisuću ljudi manje od pLandemične godine- dnevno od raka u Hrvatskoj umire više od 30 osoba). U Hrvatskoj je 2015. godine od raka umrlo 14 012 osoba. “Ukupan broj umrlih od siječnja do prosinca 2020. porastao je za 8,3% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, odnosno umrlih je bilo 4 350 više.(radi se o privremenim podacima) Napominjemo da privremeni podaci o umrlima (2020) nisu potpuno usporedivi s konačnim podacima. Privremeni podaci odnose se na mjesec upisa u državne matice, a ne na mjesec događaja” Prevedeno-ako su većinu mrtvih upisali u prosincu a oni su umrli u drugim mjesecima,onda je u prosincu zabilježeni značajan porast statistička manipulacija. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku u 2017. godini zabilježen je porast broja umrlih osoba u odnosu na prethodnu godinu tj. umrlo je 1.935 osoba više….ukupno 53.477 umrlih u 2017. godini Prvi uzrok smrti su bolesti cirkulacijskog sustava od kojih je umrlo 23.504 osobe – 569,9/100.000 stanovnika. Od novotvorina, druge po redu skupine bolesti vodećih uzroka smrti, umrlo je 13.964 osoba – 338,6/100.000 stanovnika. Tri četvrtine svih uzroka smrti u Hrvatskoj je iz ove dvije skupine bolesti, a… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Bravo za trud i post 👍

TerraMarrique
Gost
TerraMarrique
1 mjesec prije
Reply to  Noman

Apsolutno netacno.Ne samo Hrvatska, nego ni jedna zemlja u svetu ne belezi porast ukupnog broja umrlih na godisnjem nivo.Ne sirite dezinformacije i lazi.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije

Budite sigurni,da sutra who objavi da je sve ovo laz,kotac bi se nastavio vrtiti.nema u medijima nikoga ozbiljnog da pita isha relevantno,politika i kvaziznanost ne podnose racune nikome,ljudi zive dalje svoje potrošne zivote…sve ide dalje.hvala.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Nema u medijima jer se znanstvenicima sa drukčijim pogledom na problematiku ne da u medije, barem one razvikane.
Mainstream novinari odrađuju agendu.

Joe
Gost
Joe
1 mjesec prije
Reply to  Tupko Glupko

Kao izvjesni Matija B, smrdljivac sa smrdex.hr?

Lurker
Gost
Lurker
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Ne slažem se WHO je dio tog sustava i što on kaže svi moraju uzeti kao istinu inaće su zavjeraši.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker carlson

Normalno…
Zapravo NovoNormalno

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Koja je to organizacija majke ti mile!? Tu smrdljivu ustanovu trebalo bi izbrisat i oduzet naziv “svjetska” WHO ! Jer je to privatna Billova i co prčija.. od takvi zlodobrotvora i se i najviše i financira

Joe
Gost
Joe
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Isto je privatna kao i “Svjetska banka”….

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Pa to Rusija i Kina i još par ‘narodni’ država su krive, što ne raskrinkaju do kraja te privatne ustanove i ko ih financura. Il što kaže Subaru – svi igraju istu igru a raja ga puši, da se uguši pod maskom od silnog pušenja i varakanja

nekoime
Gost
nekoime
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Kao i MMF.

Lobos
Gost
Lobos
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ta svjestka organizacija je prešla put od Health-a do Hoax-a, pa se sad prevodi kao World Hoax Organisation. Mnogo istinitij prijevod, nowdays.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Lobos

To je stvarno hoax. sve te organizacija su veliki NGOs nwo i upitnik a ubiti naštimane su da yebuckaju države koje im stoje na putu gdje se vukodlaci nabriju…

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Gamestop je pokazao šta mogu ljudi kada se udruže, ali da bi se ljudi udružili treba bogataš (koji ne zna šta će od pasjaluka) da bi ih vodio jer neznaju sami, tako da ti otpori i mlaćenje po tv i netu i s jedne i s druge strane ne pije vodu. Tajkuni će pričati o c-19 dok im bude k…. ćeif a mi ostali ćemo osmišljavati revoluciju. Tako je bilo uvijek a ne vidim zašto i sad nebi bilo drukčije.

Lurker
Gost
Lurker
1 mjesec prije

Sve OK, ali ekipa koja je ušla u ovo mora biti svjesna da će se morati oprostiti sa uloženim novcima ukoliko nisu ušli na samom početku. Ukoliko je bio cilj pokazati hedge fondovima da i oni mogu ostati bez gaća OK, ali onaj tko je ušao u to da zaradi neće biti sretan.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Lurker

Za sve treba love, pa i ovi sto forsiraju c-19 su uložili, pa sad grebu svim i svačim da još više zarade jer se priča još uvijek puši. A za gamestop nije to narod tek nako, probaj tek nako organizovati par ljudi da ti posudi za kifle pa ćeš vidjeti kako je

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije

Vi širite sizofreniju a fizičar ste. Pa trebali bi bar vi znati osnove mjerenja i statistike i logiku iza mjera koje ovise o tako nepouzdanom alatu.
Pošto sam vezan obiteljski i poslovno za više država ne poznajem niti jedan slučaj da su liječnici nekoga nagovarali na testiranje a mi koji putujemo jednostavno smo primorani na testiranja iako smo bez simptoma tj. zdravi a jasno nam je da su rezultati nepouzdani.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

“… ne poznajem niti jedan slučaj da su liječnici nekoga nagovarali na testiranje…”

Ja znam, na zalost.
Dakle, moja prijateljica je slomila ruku… Medjutim u hitnoj je bila primorana uratiti ovaj lazni “PCR test” – prije nego sto joj je ortoped i pogledao ruku…premda zena nije imala nikakvih “simptoma” ove lazne “pandemije”….

To se ponovilo opet za 7 dana, kada je dosla staviti gips (jer prvi dan nije mogla zbog otoka)…

Teror pseudo-nauke jeste ogroman i odlicno dokumentoavan.

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pa naravno jer je dosla u bolnicu , ovisno od procjene lijecnika , trenutnih mjera u bolnici s prijemom pacijenata a vezano za epidemiju itd.
Ja govorim o o ljudima koji zivkaju svakodnevno lijecnike a lijecnici ih ne zele ni blizu ordinacija a ne da im jos rade testove. Testovi se rade samo u slucaju da vec imate simptome ili ste dosli vec u bolnicu. Ja nisam cuo za slucaj da su covjeka bez simptoma nagovarali ili zvali da dodje u bolnicu na trestiranje.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Testirali su se i ljudi bez simptoma u kontaktu s onima sa simptomima-odnosno u kontaktu s onima bez simptoma a pozitivnima na testu.
Testirali su se na početku svi koji ulaze u bolnicu,kasnije samo neki(sa zahvatima/ne samo pregledi).
Normalno da se ne testiraju ljudi bez ikakvih simptoma-osim iz administrativnih razloga.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Po mom iskustvu, cim nazoves doktora opce prakse, i prijavis temperaturu, kao da si rekao da imas koleru. Pod broj jedan, salju te na testiranje poznatim PRC testom. Pod broj dva, kazu ti da ni slucajno ne prilazis.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Nakon PRC ide STRC, bar sam ja tako navikao. Govorim o testovima, naravno.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Da nisi “obiteljski i poslovno” vezan za državu-okupator Palestine?

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

Pa ne bas ali sigurno su mi drazi od kmecavih talibanosa

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Jako je vazno tko je tebi drazi

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

Pa kod većine se ime završava na berg ili man, nema fule.

Bane Prozorac
Gost
Bane Prozorac
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Sam alat (RT-PCR test) nije nepouzdan, već zlata vrijedan (pa Kary Mullis je dobio Nobelovu nagradu upravo za njega, pa valjda nešto i vrijedi) ali samo ako se pravilno koristi (labaratorijski kontrolirani uvjeti). Problem je ovdje s prevalencijom, može sam test biti i 99% pouzdan (selektivan), ali ako je prevalencija u populaciji samo 1% onda je pouzdanost pojedinačnog testa u otkrivanju pozitivnih slučajeva samo 50% (jer npr. u populaciji od 100 jednog stvarnog zaraženog će otkriti ali će i jednog pogrešno deklarirati kao zaraženog iako nije, dakle od 2 pozitivna, jedan je pravi, dakle 50%). Situacija se popravlja kako prevalencija u populaciji raste. I o tome govori WHO, to je poznata stvar, jednostavno matematika. Naravno rješenje je kod niske prevalencije mjerenje ponoviti više puta, i iz više mjerenja zakljućiti radi li se o zaista pravom pozitivnom ili lažnom pozitivnom. Medjutim nije mi poznato da li se RT-PCR test ponavlja kada početni prikaže pozitivan rezultat. Vjerojatno ne jer je sam postupak testiranja destruktivan za uzorak (zbog ciklusa zagrijavanja na odredjenu temperaturu u RT-PCR stroju), pa bi bilo potrebno uzeti novi uzorak i opet provesti testiranje, što košta i vremena i novca.

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije
Reply to  Bane Prozorac

Upravo tako. I test je 98-98% precizan ali u otkrivanju ima li u uzorku virusa. A ne jeli doticni covjek koji je dao bris zarazan,bolestan ili siritelj zaraze te hoce li se uopce razboliti i ima li u organizmu dovoljno virusa da bi napao i probio prirodnu obranu ljudskog rganizma .Tako da covjek koji je pozitivan moze npr tek za pola godine negdje da pokupi pravu kolicinu virusa i razboli se itd i jedina prava mjera bi bila ponavljati testiranja po vise puta da bi se smanjila netocnost ali to nam fizicar nije pojasnio. Pa bar oni nisu losi s mjerenjima i matematikom. I umjesto da nam ovde razjasni jednostavnim jezikom koje su glavne odlike tih testova i zasto sva ta sludjenost oko testiranja i postoje li alternative u testiranju da bi imali tocnije i preciznije podatke za dijagnostiku on jos vise muti vodu.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Bane Prozorac

Cijena testa 700-800 kuna.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

hzjz-Testiranje na COVID-19 indicirano je kod sljedećih pacijenata:

Pacijenti s akutnom infekcijom dišnog sustava (nagli početak barem jednog od sljedećih simptoma/znakova bolesti: kašalj, povišena tjelesna temperatura, dispneja/nedostatak zraka) ili nagli gubitak mirisa, okusa ili promjena okusa.

I

Boravak unazad 14 dana prije početka simptoma u području/državi u kojem ima grupiranja bolesti ili je rasprostranjena transmisija bolesti*;

ILI

bliski kontakt s potvrđenim ili vjerojatnim slučajem oboljenja od COVID-19 unutar 14 dana prije početka simptoma;

ILI

bolesnik je unutar 14 dana prije početka simptoma bio korisnik ili zaposlenik ustanove za smještaj osjetljivih skupina.

Ako se na temelju kliničke slike ne može isključiti COVID-19(a ne može kod bilo koje prehlade), a kapaciteti testiranja to omogućuju, sve pacijente koji se obrate liječnicima sa simptomima/znakovima kompatibilnim s COVID-19 treba testirati na SARS-CoV-2 zbog aktivnog traženja oboljelih.

Testiralo se masovno.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

PCR dio filma počinje na 28:48.
Inače je čitav film je zanimljiv za pogledati – Kary Mullis je bio specifičan znanstvenik.
Pretpostavljam da je film snimljen negdje početkom 1990-ih.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije

Jel ovo neka nagradna igra? Rebus?
Ko skonta ide nagrada, ili?

Joe
Gost
Joe
1 mjesec prije

Sad ce uzimati uzorke iz prde.. onako ko Juncker…pa će biti pouzdaniji.

slap
Gost
slap
1 mjesec prije
Reply to  Joe

…samo zele da dokazu da se mogu sprdati i guziti narod kako i kada hoce…ali dobit ce ga i oni jednom…istorija se ponavlja…ali se na greskama ne uci

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Plenković je već relaksiran, zna kako počinje, Juncker mu je pokazao.

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Izmedju ostalog, treba uzeti uzorke iz nosa, grla i navedenog otvora. samo se nadam da nece biti stednje na stapicima za uzorke.
Znam za jednu ‘ugrozenu’ skupinu gradjana, koji bi mogli traziti, da se zbog bolje pouzdanosti testa, uzorci uzimaju nesto dublje. Sto reci, svatko ima svoje veselje.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  nessy

Atm🤣🤣🤣

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Pornhub sponzorira testiranje

Prle
Gost
Prle
1 mjesec prije

Oni su to znali od pocetka. Ako je ovo sve unaprijed isplanirano,a kako stvari stoje izgleda da jeste,pa naravno da su imali detaljne informacije o svim pojedinostima. Ovo sto sada oni to priznaju javo smijuci nam se u lice,to dovoljno govori sta oni misle o nama i kakve su im namjere. Oni znaju da smo hipnotizirani jer su mnogo ulozili u to proteklih godina i sada zenju plod svog rada. Vrlo dobro znaju na sta cemo reagirati a na sto ne. I isto tako znaju na koji cemo nacin reagirati. Naveli su nas da gledamo i percepiramo svijet onako kako ga oni vide i zato su sto koraka ispred nas. Zato nam se ovo i desava.

Picajzl
Gost
Picajzl
1 mjesec prije

Već na početku pandemije svinjske gripe izgubili su bilo kakav kredibilitet, pa ovo je logično. Nego, hoće li “fact checking” nasilnici reagirati na sve do sada što je ova organizacije tvrdila i preporučala, a veze nema sa znanoću, ajmo FUCK CHECKING polupismeni retardi, reagirajte, imajte COJONES…………………………

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Jedva čekam vidjet kako Petar Vidov tumači izjavu WHO. Još kad bi bio video.., ali ne. Oni prenose, jer sve šta pišu je ‘agencijska’ vijest.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Na nasilje se odgovara nasiljem.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Priča li se na tv o ovome?
Kojom metodom su testirani ljudi u hr ovih proteklih 10-ak dana?
Kada će početi suđenja?
Kada će početi udaljavanja sa svih javnih dužnosti, političkih, novinarskih..?
Kada će početi trajna oduzimanja poslovne sposobnosti?
Što je sa nadoknadom štete pojedincima i tvrtkama?

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

RT PCR testom sa 40 amplifikacijskih ciklusa.
Koji daje veliki broj lažno pozitivnih.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Mislim da je i 45.
Na 60 cikliranja SVI su pozitivni.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Ja poslao upit jednoj instituciji koliko ciklusa
koriste,a oni meni objašnjavaju što je RT PCR
test,a ostalo….rade prema preporuci WHO ….itd itd.
UK i Irska koriste 45.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije

Jos uvijek na logicno.com nema teksta posvecenog super skandalu o kojem sam ovdje vec pisao. Predsjednik WHOa, osudivani kriminalac i homoseksualac (ciji partner je pozitivan na koronu) javno obznani da se ne zeli testirati. Zar ovom portalu nije zanimljiva ova prica?

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

A ONDA SMO IM REKLI DA NOSE PO DVIJE MASKE I RADE ANALNE BRISEVE :comment image

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  PERA KOJOT

moram se smijat iako je za bogu plakat šta nam rade…hehe drže nas niže od ovčica bas slika je sve kaže

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  PERA KOJOT

Evo, ovaj se već nagnuo da ga primi.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

Imaš oko što i misli vidi 🙃🙃🙃

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  PERA KOJOT

Dok si se ti okrenuo, oni su već došli do prijedloga za četvrtu masku;

https://www.zerohedge.com/medical/doctor-tells-nbc-americans-should-consider-wearing-four-face-masks

A s četvrtom maskom dolazi i bris uretre, to se podrazumijeva 🙃🙃🙃

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, predlažem da ovakve vijesti ne komentiramo na uobičajeni način nego da samo napišemo; vazelina, vazelina.
Samo, lako je za ovo, kod ovakvih stvari vazelin pomaže,
A kako ćemo kvalitetno lubrificitirati ovo dugogodišnje yebanje u mozak.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Vazelin je sredstvo koje se koristilo kao lubrikant u 20 stoljeću. Nalazimo se u 21 stoljeću i oni o kojima pričamo koriste lubrikante proizvedene u nano tehnologiji 🙃🙃🙃

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Još fali ona traka preko usta
Patex / power/ kao u krimić serijama
i filmovima.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

baš si me naveo na razmišljanje, je li taj PCR test isti kao za HIV ? da nismo svi bolesni od aids-a tj. sida-e ? nekako su mi simptopmi koje oni navode za Covid previše različiti, bolest je bolset i simtomi moraju kod svih biti isti. Ako su isti za TBC, variolu, sifilis, hepatitis onda moraju biti isti za ovu smrtonosnu Covid-19 boleštinu.
Nešto me pecka kad pišam, išao bi doktoru ali će da mi uvali test PCR (prc-milojko) i proglasit će me HIV pozitivnim a nisam ništa diro, majke mi. To sam sigurno dobio aerosolom jer ne nosam masku po vani. Jadan ja (zaboli me djoko za druge)

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Mislis ovako?
ttps://zimo.dnevnik.hr/amp/clanak/sudionici-klinickih-testiranja-dobili-lazno-pozitivne-hiv-rezultate-to-cjepivo-vise-nece-biti-dio-australskog-plana-cijepljenja—631751.html
Zasto su ovi lazno pozitivni a svi ostali dosad testirani na hiv nisu bili lazno pozitivni, nego im je receno da ce se sida mozda razviti kasnije, a mozda i nece nikad?

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  Eto i mene
rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Sve je to ista prevara i sa hiv-om.

Lurker
Gost
Lurker
1 mjesec prije

uf, opet će vas faktograf…

BTW – pa priča i je bila od početka da se ne treba testirati ako nemaš simptome. Doduše, nisu rekli da je to zbog pouzdanosti testa…

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Lurker

Davno rekoše neki drugi, otprilike ovako: šljiviš pandem(on)iju koju treba tražiti povećalom, takorekuć.

jubei
Gost
jubei
1 mjesec prije

Merck odustaje od razvoja covid-19 cijepiva. Nisu uspjeli razviti anti-tijela ,navodni razlog.

izvor: https://www.statnews.com/2021/01/25/in-a-major-setback-merck-to-stop-developing-its-two-covid-19-vaccines-and-focus-on-therapies/

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  jubei

Da se može razviti cijepivo protiv prehlade-viroze-gripe odavno bi ga napravili ali kome trebaju zdravi ljudi, bolje prodavati sezonske medicine tipa XXX-Flu, tu je zarada za sve.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Tačno, da svaki lek radi svoj posao, farmaceutske firme ne bi ni postojale.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Kary je King, kad je on jos ove jebivjetre od tzv. strucnjaka sve skonto.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Bosanac

Njemu nije bilo teško, zato što je bio pravi stručnjak.

farree
Gost
farree
1 mjesec prije

Fauci je prvi koji je smislio “pandemiju”, za koji su potrebni “testovi” da je utvrde. Fauci je taj koji je “otkrio (nije otkrio nego jeu jednom interview rekao da je Gallo i Montagnier utvrdile povezanost izmedju HiV i AIDS)” povezanost HiV virusa i AIDSa i poceo otkrivati AIDS inficirane testovima. U 80-im i 90-im svatko ko je bio testirli ili PCR testovima na HiV ili nekakvim (isto tako nepouzdanim) testovima na AIDS dobivao kemoterapijski preparat, od kojeg su na kraju ljudi umirali (svaka Kemoterapija radi na principu ili cu ubiti rak prije pacijenta ili cu ubiti pacijenta prije raka). Nitko jednostavno ne moze da pretzivi vise kemoterapija jednu za drugom. Fauci je isao toliko daleko da je “terapirao” tek novorodjenu bebu sa ovom kemoterapijom jer je majca testirana pozitivno na HiV. Slicne stvari su se desile Freddieju Mercuryju koji je isto podlegao njegovim terapijama sa AZTom. Sve ovo zapravo nije nikoga interesovalo je se ticalo pedera i zapravo je nitko, osim par naucnika poput Mullisa, Duesberga itd. se nije suprostavljao “ideji” da HiV izaziva AIDS i da ga se ljeci otrovima. Nitko nikada nije uspio naucno dokazati da HiV izaziva AIDS. Medijska kampanja, potpuno ista kao ova danas je uspostavila… Pročitaj više »

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  farree

“… Nitko nikada nije uspio naucno dokazati da HiV izaziva AIDS…”

Godinama se paralelno sa ovim ZLOM od pseudo-nauke “epidemiologije” siri i informacija o lazi i ZLOCINU iza kojeg stoji ivo jezuitsko go#vno Fauci…
Milioni ljudi su poubijani oviom pseudo-naukom i “lijekovima” protiv tzv AIDS…

Prije 10+ mjeseci, postavljao sam klipove sa konferencije u Becu, koju su i organizirale ZRTVE ovog Faucijevog zlocina (genocida) sa tzv “AIDS”…

Tada je recimo, par kolega i kolegica ovdje u suludoj podrsci ovoj pseudo-nauci mene prozivalo raznim imenima (Lucija je bila recimo jako bucna, a shumadinac “naucan” (bez dokaza naravno)…) – medjutim, kako vrijeme prolazi – sve vise ljudi uvidja da se ovdje radi o PSEUDO-nauci…
Jednom ZLU iza kojeg stoje iskljucivo milijarde onih “filantropa” – koji stoje i iza ove lazne “korona pandemije”…

I bez obzira na ove talibane-pseudo-nauke, sve vise i vise ljudi ce dolaziti do ovih INFORMACIJA…
Talibani ce ili preci na stranu ljudi – ili crknuti kao – talibani Rockfellerove pseudo-nauke…

I to je to… INFORMACIJA je atomska bomba protiv satanisticke kamatarske kabale…

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ciao jedini pravi istinski znanstvenice. Da nisam otvorio komentar ne bi znao sta nas lazu cijeli milenijum.
Uglavnom.
Svi ljudi mogu komentirati na internetu.
Neki pametni komentatori su i pravi znastvenici.
Zakljucak:
Internet ne postoji osim u opazaju istinskih pravih znanstvenika.
istrazujem=spoznajnik bitka i smisla

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije

bla,bla…deder vataj se ti tandžare hehe

nekoime
Gost
nekoime
1 mjesec prije

Samo smo se šalili.

netkoizmase
Gost
netkoizmase
1 mjesec prije

Who stalno manipulira ,jedno nareduju vladama da radi i onda nakon nekog vremena
javno kazu suprotno ,tako su rekli i za zakljucavanje .
Ovo sluzi samo za sludivanje naroda i sizofreno cjepanje licnosti.

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
1 mjesec prije
Reply to  netkoizmase

Zadnja rečenica govori sve.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Hrvatski ugostitelji, restorani i kafići kreću s konkretnim potezima protiv prevarantske masonske bande koja ih namjerno i na prevaru uništava – vlasnici će 1. veljače 2021. masovno otvoriti restorane i kafiće, a tzv. “kontrolore i inspektore” će ispratiti van tako da ih dvojica uhvate ispod pazuha i odnesu van.
S bandom pomaže jedino konkretan neposluh, jer se sve temelji na fiktivnoj zapovjednoj liniji da mi njih “moramo slušati”.
Kada pukne ta neprirodno i nasilno nametnuta zapovjedna linija, onda je s bandom gotovo.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Točno tako, oni (vlast) su predstavnici naroda jer ne možemo svi vladati zato izaberemo svoje predstavnike da to rade umjesto nas, prema tome oni moraju slušati nas a ne mi njih, možda bi to nekima trebalo fizički objasniti da shvate.

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Eeee, kad bismo mi znali da mi ustvari nikog nismo izabrali već je to unapred izrežirano, a plakati, promocije, pojavljivanje na TV, i glasanje, naravno, plaćeno našim novcem za te budalaše. Ili smo mi budalaši jer slepo verujemo da naš glas vredi nešto? I onda nam na “vlast” dođu ljudi koji imaju legalitet ali ne i kredibilitet.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

To je dobro premda se na svim mjestima nemože primjeniti isti obrazac. Bolji obrazac od po dvije gorile koje bi iznosile korona izbacivače koji bi htjeli izbaciti ugostitelje iz njihovih vlastitih objekata je zajedno s gostima koordinirani neposluh. Primjer, kad uđu korona izbacivači zavrnuti glazbu do daske i korona izbacivači će najprije tražiti da se glazba stiša i tu počinje pravi neposluh, još ako i gosti sa “uaaa bando” mogu nadglasati razglas protivnik je neutraliziran. Ovo je manje nasilna i učinkovitija opcija od opcije s gorilama.
Disclaimer: Ovo “uaaa bando” nema izravne veze s Golim Otokom, ali ima veze s obranom u psihološkom ratu koji se protiv svih nas vodi. To se učilo u predmetu ONO i DSZ u bivšem sistemu iz kojeg se odbacilo puno toga što je bilo dobro, a ubacilo se puno gorih stvari.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

U nekim drugim državama su gosti restorana ili kafića iznijeli inspektore van.
Jedino je važno da ih se fino i kulturno iznese van – tko će to učiniti je manje bitno.
Samo neka bude spontano!

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ima li neki inovator da napravi vodeni top za razbijanje nereda koji bi ustvari bio priključen na cisternu sa fekalijama pa kad policija upotrebi vodeni top protiv naroda mi po njima fekalijama jer bolje nisu ni zaslužili.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

Najbolje staviti na ulazna vrata naljepnicu ZABRANJEN ULAZ KOVID REDARIMA, a pored te naljepnice fotografiju sarplaninca ispod koje pise OVDJE CUVA SARKO, ULAZAK NA VLASTITU ODGOVORNOST. Tko ne stavi ove naljepnice na ulaz svojih kafica i restorana, bojkotirati ga. A kad u kafic ude kovid redar dode SARKO obucen kao oni silovatelji iz Pulp Fictiona i odvede redare u podrum na obradu let lampama i vrelim kljestima…

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Pera Kojot

Primjer iz pizzerije izvan zakona: U OVOM OBJEKTU VRIJEDE PRAVILA I OPĆI UVJETI POSLOVANJA KOJE JE PREMA PRIRODNOM PRAVU ODREDIO GOSPODAR OBJEKTA, IZVOR PRAVA. SVI KOJI ULAZE U OVAJ OBJEKT PODLOŽNI SU OVIM PRAVILIMA I DUŽNI SU IH SE POD PRIJETNJOM TUŽBE PRIDRŽAVATI. Opći uvjeti poslovanja Ovi uvjeti utemeljeni su u prirodnom principu po kojem gospodar postavlja pravila ponašanja unutar svojeg posjeda. Ovi opći uvjeti poslovanja vrijede samo u ovom objektu, i aktiviraju se ulaskom u njega. Osim ovih uvjeta u ovom objektu vrijede i prirodni zakoni utemeljeni na principima istine, pravičnosti, pravde, etike. Nijedan drugi zakon, pravilo, pravilnik, statut bilo kojeg drugog pravnog ili nepravnog, državnog tijela u ovom prostoru je ništavan. Smatra se da je svatko tko ulazi u objekt upoznat sa općim uvjetima poslovanja koji ovdje vrijede. U pravnoj praksi uobičajeno je da neznanje nije pravni lijek, pa se tako i u ovom slučaju nitko na njega ne može pozvati. Svi koji ulaze u objekt imaju pravo naručiti i primiti uslugu prema izvješanom cjeniku usluga u ovom objektu. Posjetitelji objekta koji ulaze, a nemaju namjeru naručiti ikakve usluge moraju objasniti razloge svojeg ulaska. Diskreciono je pravo gospodara objekta i drugih osoba koje je gospodar ovlastio da odbiju… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

Ako oni mogu nas gađati vodenim tipovima, zašto to ne bi i mi napravili protiv njih?
Po kojoj uvrnutoj logici se to ne bi smjelo?
Zakon Karme kaže da se za svaki udarac dobiva protuudarac.
Ljudi opet trebaju postati oruđe u rukama Karme, a ne da izbjegavaju svoju karmičku dužnost i da budu žrtve.
Njihova glavna metoda vladanja je ispiranje mozga da se onemogući otpor robova prema bandi koja radi što hoće i koja svim nasilnim sredstvima brani svoj “vladajući položaj”.
Tako su stotinama i tisućama godina izbjegavali karmički udarac koji trebaju dobiti od robova.
Uskoro će se sav nakupljeni karmički dug srušiti na njih i to će izgledati jako ružno – nitko ih od toga neće moći spasiti – mogu ili pobjeći ili biti uhvaćeni i kažnjeni.
Navijam za ovu drugu varijantu.

indy
Gost
indy
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

A isto,ali u grubo trubim poznanicima ugostiteljima,a na tragu toga bio odgovorio,a ovo što dobio je vezano za zdravstvo pravo pristupa informacijama i lječenju nevezano za kovid a tiče se kovida i mjera,a nisam pravno tolko potkovan da ih tučem.Kako bi se reklo obični pješak dobio vrhunsko neviđeno oružje s kojim nezna štaće ni kako se koristi,jbg…Kome da isporučim tešku aljtiljeriju,nešto…..A nisam na fb,nit drugim mrežama i meil mjenjam,svakih tolko ulaz.,ajbg,več par odvjetnika kontaktiro, kipuči kesten u prjevodu,a ko uzme luđi od tebe,tako mi rečeno, od poznanika advokata.Nedira se u stršljenovo gnjezdo,jer ti samo jedan koji ih jede,treba više nemožeš ništa sa tim jer oni su vlast.To znam,a neznam iskoristit.Ako može uputa savjet,odma tj.čim vidim isporučujem interkontnentalnu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

😂 😝 može se spojiti miniwash sa kompresorom za pritisak i najdeblja moguća cijev koja ide direkt u kanalizaciju.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  jablan u žitu

jehehehe ti si jablane stvarno Natur inžinjer

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  piždro

pazi da ti ovi ko i Tesli ne kradu patent pa oni po nama..

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Banda u hrvatskom ekonomskom konc-logoru namjerava kazniti one koji otvore restorane i kafiće sa 70.000 kn ili zatvor do tri godine.
Glavna metoda “vlasti” je oduvijek bio strah.
Ovo može uspjeti samo ako je masovno, inače će hrabri izolirani pojedinci nadrapati.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Off tropic Vjerovatno nijedna ideja nije toliko prostituirana i zloupotrebljena tokom prošlosti kao ideja duhovnosti. Upravo iz tog razloga opravdano je pisati o duhovnosti u stilu Vedrane Rudan, jer bez radikalizma njenog narativa, nije moguće probuditi uspavanu pažnju modernih spavača romantičara i svih onih pritajenih obožavalaca uma. Za raskrinkavanje koncepta duhovnosti potrebno je prvo strategiju porobljavanja na kolektivnom nivou, prevesti na onaj individualni. Ideja duhovnosti je trojanski konj koji se implantira u naše biće procesom socijalizacije, sa ciljem dezintegracije istog po principu podijeli, zavadi i vladaj. On biva uveden sa pompom i počastima, očekivanjima i obožavanjem. Što slijedi kasnije, učili smo u povijesti. Propast Troje nije samo propast jednog velebnog grada. To je simbol kako se lukavštinom uma može prevariti i pokoriti moćniji, gotovo nepobijedivi protivnik. Uzmimo Troju kao simbol svijeta bez „kulture“ robovlasništva i izrabljivanja. Njoj se suprostavila „kultura uma“, „kultura“ odvojena od tijela i zemlje, „kultura“ koja je sve sveto proglasila za manje vrijedno, đavolje i pagansko. Rat tih dviju civilizacija je zapravo i aktualni rat dobra i zla, svjetla i tame, slobode i „sigurnosti“, čovjeka i osobe. Osoba ne može postojati i opstati bez koncepta samovažnosti i svoje osobne povijesti. Osobna važnost je osjećaj koji nas dijeli… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Oftropik ti je primjeren, samo njegov sadržaj je totalno zbrkan. Kao uvod u temu potrebno je usuglasiti značenja pojmova percepcija, um, fizička stvarnost, ego, duhovna stvarnost kako bi mogli pričati o međudjelovanju navedenih pojmova. U protivnom je sveopća zbrka.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Pozdrav dide.
.Mislim da je pisac to propustio osobnom doživljaju “čitaoca”.
Ukaziva na to što si i sam napisao.
Po meni daje nam prijedlog da još jednom (ne) razmislimo,koliko smo zaglavili u matrici komiteta za proizvodnju vrijednosti( love ), stvarnih (što je stvarnost?) potreba čo’eka.🙃.pitanja se gomilaju,odgovori leže pred nosom .

zeus
Gost
zeus
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Nevidljivi neprijatelj nije virus, već upravo taj implantirani osjećaj vlastite važnosti
——————-
——————-

imaš po mom mišljenju pravo u smislu , kako se več hiljade godina suzbija čisti elementarni ego i uvodi koncepcijo razmišljanja stada koji ne voli razmišljati svojom glavom nego samo sljediti ,,prvog pastira ,, . Ovo što imamo sada počelo je več sa Sokratom , koji je dialektički ,,izpljuvao ,, instinkte i tako zaslužio kaznu . Na žalost , posle razpada civilizacije prirodnih bogova , počeo je mračni vjek sa novom religijom , koja donosi u moralnom smislu mnogo više štete nego koristi …

posmatrac
Gost
posmatrac
1 mjesec prije

Sasvim logican korak.Ako pretpostavimo da je WHO “priznala” neucinkovitost testa, postoji samo jedna izlaz, a to je da se svi kolektivno imuniziramo.
Sad bismo mi trebali biti zahvalni sto postoji vakcina, pa nije vise bitan test.
Sto daje ovlascenje vlastima da zabrane svaku vrstu aktivnosti ljudima koji nece da se vakcinisu.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  posmatrac

Mislim kako je potrebno u nekom trenutku napustiti logiku jer se neprijatelj čovječanstva upravo oslanja na logiku jedinki čije umove drži u kavezu logike i racionalizacije.
Već se pojavljuju novi sojevi virusa i WHO po potrebi najnormalnije može proglasiti kako cijepiva nisu djelotvorna protiv nekih sojeva za koje je WHO predhodno govorio da jesu.

Vidi, već su svi kroz proračun formalno i stvarno prihvatili plaćati i ove fake testove i ova neistražena cijepiva i oni koji se ne žele cijepiti mole boga da im se omogući izbor premda će svi to sve platiti. To je cijenkanje gdje ja nemam ništa, a ti imaš sve, a naš dogovor je da se nađemo na pola odnosno da ti meni daš pola i ti si još sretan i zadovoljan. I tako za svaku fazu tvojih sloboda, tvog rada i tvoje imovine. Ja nisam imao ništa, a ti u svakoj slijedećoj fazi si sve neslobodniji, sve više radiš i sve manje imaš. To se zove alanfordizam. Think about.

posmatrac
Gost
posmatrac
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

@Spacewood, opet logicno, kad im prodje prvi krug vakcina, sto ne bi prosao i drugi i treci i tako dalje!

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  posmatrac

Pa napisao sam kako treba napustiti logiku na kojoj inzistiraš, u protivnom cijepiva će se beskonačno redati.

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije
Reply to  posmatrac

Što ili tko daje ovlaščenje vlastima da nešto na tom tragu naprave ? Tko su oni ?

posmatrac
Gost
posmatrac
1 mjesec prije
Reply to  Tvrtko

Daju im ovlascenje “slepci”, a i mi zajedno s njima iz prostog razloga sto ne dobacujemo dalje od ovog laprdanja po netu.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Netko se sjetio rastaviti PCR test koji guraju ljudima duboko u nos i gledati što ima u tim vlaknima.
Najnovija istraživanja PCR testova otkrivaju da su u PCR testovima sakrivena Morgellon vlakna.
Još uvijek se ne zna koji je sastav tih neobičnih vlakana koja znaju izlaziti kod zaraženih ljudi kroz kožu van.
U svakom slučaju treba bježati od njihovih lažnih zaraženih testova i od „lijekova“ koji ubijaju ljude kao što su Remdesivir, a naročito od „cjepiva“ od kojih su mnogi već umrli ili teško oboljeli.

https://worldtruthvideos.org/watch/the-covid-test-is-putting-morgellons-directly-into-your-head_9zpgKDhAaQTkBcy.html

Jasno se vidi kako se vlakno miče, kao da je živo.

„Stavljaju vam vlakna u glavu. To znam pouzdano jer su ovaj materijal, ta vlakna, ova srebrna vlakna upravo ovdje, izašla iz mog tijela. Zovu se Morgellons […] To je test Covid Q-tip. […] Oni su živi. Gledaj, pokušava me zgrabiti. To su oni stavili u glavu. Ovo je njihov Covid test. Oni to stavljaju u mozak.
Sami testovi su “nova varijanta” korone koja bi ljude mogla ozbiljno razboljeti, utjecati na njihove mentalne sposobnosti ili ih ubiti, pa bi ih ljudi trebali odbiti uzimati.“

Raniji materijali o Morgellon vlaknima:

https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet/2008/12/1625685877/bolest-po-imenu-morgellons-se-pojavila-u-hrvatskoj.html

http://www.morgellonsexposed.com/

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

Dobar clanak.
Ali mi je dr Mullis jos bolji!! Odlican video…
🤣

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da, slažem se. Ali već smo prošli točku do koje su bili potrebni raznorazni podaci i činjenice. Podne je već prošlo, ali većeg pomaka u svijesti velike većine nema. Razumijem kako i brze brzine nema i kako sve dolazi u svoje vrijeme, međutim ne treba ispustiti mogućnost kako i svaka jedinka može uticati na stvarnost koja se stvara u linearnom vremenu, a za to je potrebno proviriti izvan materijalne stvarnosti i linearnog vremena.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

“… za to je potrebno proviriti izvan materijalne stvarnosti i linearnog vremena…” Space, Ma slazem se ja sa tim, ali sam namjerno izbjegavao “metafiziku” koliko je to god moguce… Zasto…? Pa prosto… Prevara i Obmana je toliko jasna, dokumentirana, materijalna, i pred nosem nam je svima – samo je porebno otvoriti oci… Za “otvaranje ociju” na zalost, potrebno jos makar dvije stvari: biti potpuno otvoren na nove informacije – ali ni u kojem slucaju slijepo i bez propitivanja i anliziranja bukvalno SVEGA… biti spreman pogaziti svoj vlastiti ego i ono sto si “naucio” kroz predhodni dio trenutnog zivota… To nije lako, u mnogim slucajevima… Medjutim, meni se cini da bez obzira na sve sve vise i vise ljudi polako otvaraju oci… Neko vise neko manje, ali sto je veci pritisak ovih satanista-kamatara to je veci i otpor, te i otvaranje ociju… Kamatari-satanisti sve ovo rade iskljucivo zbog neumitnog urusavanja njihove Ponzi piramide… Upravo ta Piramida, bazirana na tzv “novcu-iz-niceg” napravila je onekoliko tih familija bukvalno – faraone za cijeli Svijet. Dosli smo u situaciu da cijelom Svijetu “filantrop” bez ikakve “skole” (ocito njemu nije trebala debilana) ili strucnosti – postaje glavni i odgovorni menadzer za “pandemiju” u Svijetu… Dakle Kill… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pa upravo zato što je prevara jasna da nemože biti jasnija potrebno je mjenjati obrasce. Da li vidiš kako prevara postaje sve bezočnija da razmjerno sve manje ljudi dolazi k sebi. Uočavaju ljudi prevaru, ali i dalje ostaju hipnotizirani u stanju poricanja.
Nemoj me krivo shvatiti, sve ti dobro radiš s iznošenjem informacija i činjenica međutim to funkcionira do neke granice, dalje ne. Muka mi te je gledati kako kao pčelica zujiš, a meda jedva nešto u tragovima, točno onoliko da se prsti lijepe.
Rješenje se ne nalazi u invertiranoj stvarnosti jer su stvari tako matrixom determinirane, a izlazak iz invertirane stvarnosti je nemoguć na način na koji se u tu invertiranu stvarnost ušlo, a ušlo se s logikom, racionalizacijom i materijalnim dokazima koji se mogu doživiti s pet osjetila.
Sve jedno, imam dojam kako se ne razumijemo i niti slučajno nemoj pomisliti kako ja mislim da si ti tome kriv inače sve ovo nebi ni pisao.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Ako si pogledao ovaj sa Ickeom i ovo dvoje Latinosa, mozda mozes povezati sa tim…? Sjecam se da smo i ranije nesto slicno diskutovali ovom konstruktu (matrixu) u kojem zivio, te kako je nemoguce taj konstrukt promijeniti iz samog konstrukta… Dakle – promjena je moguca iskljucivo promjenom konstrukta… (A danasnji konstrukt, baziran na totalnim lazima u prakticno svemu oko nas – priblizava se svom raspadu….) I tu se slazem… Recimo da je i Icke dosao do nekog slicnog zakljucka, ka i ti… Naprosto, onaj kome je dato da shvati – shvatice… Onaj kome nije, nece ni shvatiti, a jos i gore – ici ce sam pa povesti i svoje dijete na “ritualno” ubijanje – kod ovog satanistickog Kulta zvanog “medicinska nauka“… Uzgred, bez obzira sto su ovi Latinosi sa Ickeom, pomalo cudni i sto se mozda i ne slazem sa svakom njhovom predpostavkom, oni su ipak na neki nacin “standardizirali” neku vrstu shvatanja svieta oko nas – kroz rezonance… Slicno je govorio i Tesla, ali prica o rezonancama ili “zvuku od kojeg nastaje sve” jeste prakticno stara koliko i ljudski rod… Sta vise, prijepar godina naletio sam i na jedan naucni rad, gdje su izuzetno detaljno posmatrali atom vodika… Nikakvih… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Hoću, ali kad budem kući na laptopu

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pogledao sam video, tu se radi o tome kako ovi dvoje gledaju na slojeve svijesnosti, a to rade setom metoda od kojih je najvažnija ona kojom oni mjere frekvenciju koja odgovara određenom emocionalnom stanju. Svi mi vibriramo u određenom rasponu frekvencija što odgovara našem emocionalnom stanju. Samo mala primjedba, vidim kako si pobrkao pojmove frekvencije i rezonancije, pa samo kratko, vibracija je titranje, frekvencija broj titraja u jedinici vremena, a rezonancija izjednačavanje frekvencija. Moja primjedba na to njihovo mjerenje frekvencije je ta da oni koriste brojeve od 25 do tisuću, nisu rekli čega, što podrazumijeva kako frekvencija ide linearno s emocijama što po meni teško da je slučaj. Razne emocije u raznim područjima imaju različiti gradijent promjene frekvencije. Na primjer, zalazak sunca na ekvatoru traje u minutama, a blizu polova to traje satima u linearnom vremenu, a u cikličkom vremenu to traje isto jer je to taj jedan ciklus, komada jedan, također neki procese nemožemo gledati u linearnom vremenu jer se oni odvijaju u fraktalnom vremenu. Emocionalno stanje se izaziva vanjskim podražajima, a vanjski podražaji dolaze iz raznih situacija u kojima se nalazimo (mislim kako ti ne trebam objašnjavati tko i kako stvara te situacije) i što te situacije više… Pročitaj više »

Istražuj
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Hvala ti na ovim linkovima i na diskusiji… Pogledacu kasnije… Moram priznati da sam cak i zaboravio ovu duzu (staru) diskusiju) koja je isto tako bila odlicna… Uz to, mislim da je i tovoje objanjenje ovog klipa – malo meni licno pribklizilo tvoje razmisljanje o “metafizici”… U glavnom, vidim da sam ti skoro sve rekoa i u “staroj” diskusji, a misljenje jos nisam promijenio glede toga… Sto se tice rezonanci i frekvencija, ma to mi je bio posao 20tak godina, tj simularanje i inaliziranje vibracija elektromehanickih sistema… Dakle, vjerovatno si me pogresno razumio. Ipak, ovo dvoje jesu zanimljivi i meni – ali takodjer kao i ti – rado bih da vidim na koji nacin oni to mjere… 🙂 Dakle, slazes se sa njihovim konstatacijama o nizim (uslovno “losim”) i visim (uslovno “dobrim”) frekvencijama… Meni takodjer to generalno izgleda ok, a i uklapa mi se u koncept – orkestra – koji sam ti detaljnije opisao u “staroj” diskusji”… Da… kazem “uslovno” jer ovo dvoje tvrdi da svako sam (zavisno od okoline, prilika, sposobnosti, predispozicija i vlastite volje) – bira da li ce povcavati svoju frekvenciju u kojoj ce rezonirati sa “dobrim frekvencijama” – ili obrnuto… Slicno je i moje misljenje glede… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, kad si u prvom dijelu posta spomenuo fraktalno vrijeme. prošlo mi je glavom da ćeš, ako kreneš malo opširnije objašnjavati, možda u daljnjem tekstu spomenuti Gregga Bradena.
Pošto sam i sam u nekim razmišljanjima na tragu dosta toga iz ovoga komentara, “domaći” bih ocijenio peticom i još, bilo bi dobro da se češće puta daš ovako “izazvati” i upustiš se u opširnije pisanje sličnih komentara.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

To ti se ipak samo učinilo. Braden spominje fraktale u smislu holografskog svemira, a ja sam ovdje spominjao fraktal u kojemu se mijenja žarišna točka svijesti gdje je putovanje u budućnost beskonačno zumiranje fraktala. To je izvedeno iz Heisebergovog principa nesigurnosti.
Inače što se Bradena tiče on je dobar za početnike proučavanja rubnih znanja i po meni je bolje proći Bradena i eventualno još neke prije nego što se upadne u Davida Ickea.
Inače mene osobno interesira time travel pa se igram, a i sviđa mi se Heisenbergov princip nesigurnosti koji je kako se čini stvoriteljev trag da su trodimenzionalni prostor i linearno vrijeme iluzija.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo, dobro si ti odmaka u ovome.
Ovo je već na Supekovu tragu.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

I još nešto, ja nisam bio “izazvan” nego sam samo udovoljio “Istražuju” na njegovo “Volio bih . . .”
Inače nevolim izazove koji dolaze iz vanjskog svijeta nego samo one koji dolaze iz mene.
To “volim izazove” je otrcana floskula u pisanju motivirajućih pisama pri apliciranju za posao u korporacijama.
U prijevodu to znači spreman sam da me jeb€te u sve rupe koje imam 🙃🙃🙃

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Dobar savjet: “nemoj se zamarati i trošiti energiju ”dokazivajući” da nešto nije tako jer ni Tesla svoje tvrdnje nije mogao materijalno dokazati nego mu se trebalo vjerovati ili nevjerovati na riječ.”

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Jesi li to ti Subaru, još važnije od toga je uzeti ono što rezonira s tvojom frekvencijom, a ostalo zanemariti. Na mojem primjeru je to bilo kad sam te kroz zafrkanciju pitao Copyright za termin varani, u toj točki se pojavilo poklapanje naših frekvencija, a u nekim drugim možda ne. I sad moje inzistiranje na tvome “dokazivanju” onoga što ne rezonira s mojim poimanjem stvarnosti u tom slučaju nije ništa drugo nego crpljenje moje i tvoje energije. Tako je i s varanima, kome bi ti uopće ili ja trebao “dokazivati” postojanje varana 🙃🙃🙃

vunfeiurnviuernogfvn
Gost
vunfeiurnviuernogfvn
1 mjesec prije
Reply to  Spacevoodoo

Jesam Spejs, da, poklapanje frekvencija je najbitnije, odavno sam skužio kad mi se frekvencije sa nekim ne poklapaju da se maknem jer tko će trošiti živce na takove. Dokazivati ne treba nikomu ništa, pametni će sami skužiti a programirane nikad nečeš razuvjeriti.

Spacevoodoo"
Gost
Spacevoodoo"
1 mjesec prije

To je modus operandi NWO gdje WHO prži neurone u moždanim stanicama, za sad, ipak velike većine zemljana što se odvija isključivo na materijalnoj razini i može se nadmašiti samo na duhovnoj razini.
Inače WHO će i dalje raditi kao sa svinjskom gripom za koju je i sam WHO priznao “grešku”, pa s maskama koje nisu trebale na početku, da bi poslije bile obavezne itd.
Sve je već viđeno, a sad tko želi neka gleda dalje, neka se cijepi i neka pije anksiolitike i antidepresive.

M777
Gost
M777
1 mjesec prije

Pozdrav! Molio bih nekoga da stavi mail adresu redakcije Logicno, ne mogu ju pronaci. Imam jednu zanimljivu izjavu “vrhunskog” hrvatskog epidemiologa od prije par dana u vezi cijepljenja, pa bih htio da posaljem kratki isjecak, a i cijeli video. Vjerujem da ce redakciju zanimati. Hvala, pozdrav 🙂

Zagor
Gost
Zagor
1 mjesec prije
Reply to  M777

Ja mislim da je info@logicno.com
Probajte.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Zagor

Ili redakcija @ logicno . com

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Dobro a sto onda mjeri taj PRC test, mozda koga treba sprcati, koga naprcati a koga podprcati?

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Ive

To je isključivo laboratorijski alat, nikako dijagnostički.
Mullis je to sam rekao.

Zagor
Gost
Zagor
1 mjesec prije
057
Gost
057
1 mjesec prije

Normalno da su priznali, i logično je a zašto? Pa milion ljudi je bilo lažno pozitivno i sad bi svi ti htjeli izbječ vakcinu jer su prirodno stekli imunitet. Neče ići

Max
Member
Max
1 mjesec prije

Priznanje je to i ovome portalu i vama Danijele jer ste ukazivali na prijevaru od počektka. Svaka čast.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

O Kabali i njihovom stvarnom reptilskom obliku – David Icke je u pravu:   „Vi samo znate masku iza koje se kriju. Povremeno ova maska sklizne i vi vidite pravo stvorenje iza nje. Neki od njih mijenjaju oblik kada je energija preniska, jer to im otežava držati njihov ljudski oblik. Trenutačno su izloženi. Ponekad je to uhvaćeno na filmu. Kako se sada energija brzo mijenja oni će imati prave probleme u tom smislu, vjerujte mi. Oni su mnogo više uplašeni nego vi. Oni će izgubiti sve za što su proveli cijele životne vijekove kradući od vas.   Krvne loze koje su proizašle od Anunnakija imaju kontrolu na Zemlji. Oni drže žice lutaka koje izgledaju kao da imaju kontrolu. Oni su se infiltrirali u ljudski život ponekad ulazeći u fetus u maternici, pa je tako rođen još jedan hibrid, koji odgovara samo kontrolnom sustavu. Tako su povećali svoj broj na Zemlji kako bi ispunili svoj plan preuzimanja.   Oni potiču okultne prakse i crnu magiju u cijelom vašem svijetu. Neki od vaših vođa su reptili u ljudskom obliku. Ti hibridi prolaze kao ljudi i infiltrirali su sva ljudska društva. Institucije u koje vjerujete i prihvaćate infiltrirali su ti hibridi koji su… Pročitaj više »

ledno doba
Gost
ledno doba
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

vatikanski zviždač i Bergoljov protivnik, nadbiskup Vigano u otvorenom poismu u srpnju, govorio je o “potomcima zmije”, kojih ima 1% i oni hoće da porobe 99% ljudi, “potomaka žene”.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

,,…Neki od njih mijenjaju oblik kada je energija preniska, jer to im otežava držati njihov ljudski oblik. Trenutačno su izloženi. Ponekad je to uhvaćeno na filmu…,,

A ja mislio da haluciniram.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Evo izvjestaja u postotku cjepljenja po zemljama – neide im baš kako su big Brothersi zamislili:

Israel
50,22
28.01.2021
Gibraltar
34,45
27.01.2021
Vereinigte Arabische Emirate
29
28.01.2021
Grossbritannien gb
11,67
27.01.2021
Bahrain
8,47
20.01.2021
Vereinigte Staaten usa
7,45
27.01.2021
Isle of Man
7,39
28.01.2021
Malta
5,33
27.01.2021
Island
4,55
27.01.2021
Dänemark
3,82
27.01.2021
Irland
3,27
27.01.2021
Rumänien
3,17
28.01.2021
Slowenien
3,13
27.01.2021
Spanien
2,9
27.01.2021
Litauen
2,81
27.01.2021
Italien
2,73
28.01.2021
Polen
2,66
27.01.2021
Deutschland
2,51
27.01.2021
Finnland
2,5
28.01.2021
Estland
2,38
28.01.2021
Griechenland
2,23
28.01.2021
Tschechische Republik česka
2,21
27.01.2021
Belgien
2,13
27.01.2021
Slowakei
2,11
27.01.2021
Zypern
1,98
22.01.2021
Ungarn
1,94
27.01.2021
Singapur
1,93
28.01.2021
Österreich
1,88
28.01.2021
Schweden
1,88
24.01.2021
Kroatien
1,7
25.01.2021
Frankreich
1,68
26.01.2021
Luxemburg
1,67
27.01.2021
Norwegen
1,55
27.01.2021
Costa Rica
0,94
25.01.2021
Argentinien
0,73
28.01.2021
Oman
0,73
27.01.2021
Mexiko
0,51
27.01.2021
Bulgarien
0,47
27.01.2021
Chile
0,35
27.01.2021
Indonesien
0,14
28.01.2021
Stand: 29.01.2021
ps. druge ex yu zemlje su tu otprilike kao i hrvatska sem što je bosna manji postotak vakcinacije. kina, rusija i indija čak ni jedan posto ako je sve vjerovat.. možda i ovo bill,soros i co financiraju.. izvor: ourworldintata org

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Evo čitam ove komentare o broju umrlih u HR.Nakon ovakvih blamaža u posljednjih godinu dana KOVIDi krize.Doslovnog “bebanja u zdrav mozak”.Sjetimo se samo kad su krivo zbrajali “oboljele po županijama,instrumentalizacije smrti one djevojčice u Splitu,nedavno ovog dječaka,i još brojnih drugih slučajeva.Jednostavno,gotovo sve državne institucije ka i njihovi predstavnici su izgubili vjerodostojnost.Evo prijedloga za provjeru objavite imena i prezimena preminulih što je vrlo lako učiniti.Čak da je taj podatak točan on ni u kojem slučaju ne opravdava ovakvu razmjernost mjera od ove ugroze.Unekim drugim zemljama taj statistički podatak ne ide u prilog provoditeljima KOVIdi agende pa isto provode još restriktivnije mjere.Dakle epizdemija je samo panaceja ili modus operandi za provođenje drugih globalnih ciljeva.O moralnosti tih ciljeva će mo moći suditi tek pro futuro, ali sredstva i način kojima se koriste sada su nedostojna čovjeka kao moralna i slobodna stvorenja.

nonwo
Member
nonwo
1 mjesec prije

2015 godine je bilo samo cc 1000 manje umrlih nego u godini PLANDEMIJE.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  nonwo

Svakom idiotu je jasno da se u ovoj agendi brojevima manipulira.Osobno smatram kako iza ovog projekta svoje interese pokušavaju realizirati razni akteri.Najdominantniji igrači u ovoj “igri bez granica” su financijaska,farmako i informatička industrija.Također bitno participiraju zagovornici globalnog zatopljenja,ekološki pokreti i razni drugi.Naravno da su u sve to uključene političke strukture kojima ova situacija dobro došla za nametanje svoje autoritarne ili neke druge da ne kažem patološke svijesti.Kakav će se svijet oblikovati u ovim trvenjima to možemo samo špekulirati.Jedina izvjesnost sadašnjeg stanja je ta da smo kao moralna i slobodna bića degradirani,poniženi,izblesirani i svedeni na zadovoljavanje uglavnom animalnih potreba.Naravno to ne važi za svakog pojedinca ali je dominantno obilježje današnjeg ” civiliziranog čovjeka”.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

SVE JEDNI TE ISTI,
EVO TI MINISTARSTAVA;
BIS BASEL
M,SOFT
GUGL
AMAZON
BLACKROCK
FBUK
NFLIX
TWIT

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije

Pokojni gospodin koji je izmislio PCR test je izjavio da se taj test ne smije koristiti za infektivne bolesti. Pocivao u miru ali nema pojma.

Tange na rajfešlus
Gost
Tange na rajfešlus
1 mjesec prije

U jednim današnjim novinama piše:
18:33
{Cilj je “imati točne informacije o proizvodnji virusa i znati kamo ih proizvođači žele slati“, kazao je Dombrovskis, ujedno i potpredsjednik Europske komisije.}

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

dr Wolfgang Wodarg:
WHO = World Hoax Organisation

indy
Gost
indy
1 mjesec prije

Direktiva svjetske banke od,2.4.2020 ovo traje do po njihovoj uredbi zaključno 31.03.2025.Eto svjetska banka uredno na njihovim stranicama.E doktor do doktora,figurativno,,a pravvno to je bio i je zločin protiv čovječnosti.Je svadim se sa svojom skvo by.pokriva lice,ja nikad.A šta htio reč,budimo,budimo slobodni,budimo humani,nedozvolimo gaženje.Aj primjer Wiliem Walas,je izdalo ga njegovo nešto.Nedozvolimo više prodaje,brojanje.Nedozvolimo više izdvajanje ni po nijednoj osnovi,budimo jednostavno humani,i kako sve vjere u suštini svode nenapravi drugemom što nebi htio sebi.

Miro
Gost
Miro
1 mjesec prije
Reply to  indy

Imaš li link. Ovo je zanimljiva informacija.

TerraMarique
Gost
TerraMarique
1 mjesec prije

Sve smo mi to znali pre njih. Jos da priznaju da je sve ovo cirkus bilo bi 2 : 0, za nas!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik