Žena umrla od Creutzfeldt-Jakobove bolesti nakon druge doze Pfizerovog cjepiva

Depopulacija-Smrt od Covid vakcina
44 komentara

U ekskluzivnom intervjuu za The Defender, Richard Sprague rekao je da je njegova supruga Jennifer razvila Creutzfeldt-Jakobovu bolest nakon Pfizerove cjeline COVID-19 i umrla unutar pet mjeseci od druge doze.

Jennifer Deason Sprague, zdrava 60-godišnja žena iz Missourija, umrla je 21. veljače, pet mjeseci nakon što je primila drugu dozu Pfizerovog cjepiva protiv COVIDA-19. Jennifer je umrla od Creutzfeldt-Jakobove bolesti (CJD), smrtonosnog degenerativnog poremećaja mozga.

U intervjuu za The Defender, Richard Sprague rekao je da je njegova supruga primila prvu dozu Pfizera 29. kolovoza 2021., a drugu dozu 21. rujna 2021. Iako je necijepljen, Sprague je rekao da je njegova supruga dobila cjepivo jer je radila za Perkins Restaurant Corporation, koja je zahtijevala da zaposlenici dobiju cjepivo.

“Rekao sam joj da samo laže o tome i ako traže karticu za cijepljenje, onda neka im kaže da svi pokažu dokaz da su primili vakcinu”, rekao je Sprague. “Osjećala se loše da laže o tome, pa se cijepila.”

Četiri dana nakon druge doze, Jennifer je doživjela svoju prvu epizodu “iznenadnog čudnog događaja koji nije mogla objasniti”, dok su ona i njezin suprug bili u kazalištu za večeru.

Sprague je rekao:

“Upravo smo završili s obrokom i upravo smo bili u posjeti. Odjednom je rekla: ‘Nešto nije u redu. Molim te, odvedi me sada kući. Ne znam što je to i ne mogu to objasniti.’ Tako smo propustili kazalište i otišli ravno kući.”

Sljedeći tjedan Jennifer je nazvala svog liječnika i pitala je li epizoda koju je doživjela mogla biti povezana s cjepivom protiv COVID-a.

“Liječnik je rekao da je to bilo zbog injekcije, ona bi to znala nakon nekoliko sati, a ne nakon nekoliko dana”, rekao je Sprague.

Jennifer je počela imati više epizoda, a njezina lijeva ruka i bok počele su drhtati. 13. listopada 2021. Jennifer se vratila liječniku, koji je prepisao Xanax za anksioznost.

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana simptomi su joj se pogoršali i njezina lijeva strana počela je biti teža od desne, rekao je Sprague. To se nastavilo tijekom studenog i prosinca. Jenniferin liječnik ju je uputio da ostane na Xanaxu jer je mislio da je to anksioznost.

Jennifer je doživjela još jednu epizodu “događaja koje nije mogla objasniti” 24. prosinca 2021., samo što je ovaj put bila gora, rekao je Sprague. Svima je rekla da mora ići kući i ispričala se.

Kasnije te večeri, Sprague je odveo svoju ženu na hitnu, gdje su je liječnici liječili od tjeskobe i preporučili tablete koje bi mogla uzeti da bi “proživjela noć”. Liječnici joj nisu mogli pronaći ništa, rekao je Sprague.

Sljedećeg jutra Jennifer je otišla na posao u Perkins, jer su svi zaposlenici morali raditi na Božić. No do 10 sati Richard je dobio poziv da pokupi ženu.

“Imala je vrlo lošu epizodu na poslu”, objasnio je Sprague. “Nije mogla držati pladanj ili sipati kavu.”

Sprague je pronašao novog liječnika. Na Jenniferinom pregledu 5. siječnja, liječnica je rekla da se previše liječi i prestala je sa svim terapijama, misleći da će to riješiti njezine simptome, rekao je Sprague.

Kontrolni pregled bio je zakazan za 10. veljače, ali Sprague je krajem siječnja odveo Jennifer natrag liječniku jer su njezini simptomi bili teži.

Sprague je objasnio:

“U tom trenutku, moram je vući za sobom dok hodamo. Išli bismo u trgovački centar i hodali po krugovima kako bi bila u formi kada da bi se vratila na posao, ali oko 23. siječnja, kad pogledam svoju ženu – osjećao sam da trebam nekoga tko će me ohrabriti.“

“Bilo joj je teško da se sama odijeva. Trebalo bi joj dva sata da se usredotoči ujutro, a njezina je zbunjenost bila loša. Izgubila bi tok misli. Nakon 30-ak minuta ušao bih u kupaonicu i pitao je li ona dobro i tuš bi opet bio hladan. U to vrijeme smo se smijali tome.”

“Kad sam vratio Jennifer liječniku, oni su je jednom pogledali i znali da se nešto događa”, rekao je Sprague. Liječnici su radili krvne pretrage i magnetsku rezonancu, ali rezultati su se vratili normalni.

“Preporučili su neurologa – jer nešto nije izgledalo baš kako treba – i psihijatra da vidi je li to psihološko, što je uplašilo Jennifer jer je rekla da nije luda”, rekao je Sprague. “Da je ovo bilo povlačenje od Xanaxa, ova stvar bi se preokrenula svakog dana.”

Sprague je rekao:

“Rano te večeri nešto joj se dogodilo u glavi. Nije voljela neurologa jer je želio da ide kod psihijatra, a ona se stalno ponavljala: ‘Ovaj tip misli da sam luda. Ovaj tip misli da sam luda.’ Počela je posrtati. Posrnula je pokušavajući ući u auto. Pozvao sam sina da mi pomogne i odveli smo je ravno kući.”

Nakon što su stigli kući, dvoje Spragueova djece – inače medicinska sestra i kemičar – došla su. Nagovorili su Jennifer da se vrati u hitnu.

“Liječnici su odmah napravili još jednu magnetsku rezonancu i primili je oko 30. siječnja”, rekao je Sprague.

U to je vrijeme Jennifer još uvijek mogla samostalno sjediti i hodati.

“Tada to nisam znao, ali neurolog je pročitao magnetsku rezonancu i vidio značajnu promjenu na desnoj strani njezina mozga i posumnjao na Creutzfeldt-Jakobovu”, rekao je Sprague. “Nisu mi rekli jer su htjeli isključiti sve ostalo.”

Liječnici su radili više skeniranja Jenniferina mozga i cijelog tijela kako bi isključili infekcije i rak. “Rekli su da je ona sada 60-godišnjakinja u tijelu 40-godišnjakinje”, rekao je Sprague.

Krajem tjedna, Jenniferini liječnici rekli su da trebaju izvršiti spinalnu (lumbalnu) punkturu, ali do tada nije mogla sama ustati iz kreveta.

Sprague je rekao:

“U tjedan dana počela je nazadovati tako brzo da je bilo nevjerojatno. Bila je zbunjena, bilo joj je teško, vidjela je zmije na zidu – kao da ima demenciju – i trajalo je samo oko tri dana dok taj dio mozga ne bi nestao. Ali nikad nije zaboravila tko sam ja. Uvijek se sjećala tko sam ja.”

Punktura je potvrdila da Jennifer ima CJD, prionsku bolest. Studija objavljena prošle godine u Microbiology & Infectious Diseases otkrila je potencijalnu vezu između Pfizerovog cjepiva protiv COVID-a i prionske bolesti kod ljudi.

Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), prionske bolesti su obitelj rijetkih progresivnih neurodegenerativnih poremećaja koji pogađaju ljude i životinje. Prionske bolesti obično brzo napreduju i uvijek su smrtonosne.

Na web stranici CDC-a stoji:

“Izraz ‘prioni’ odnosi se na abnormalne, patogene agense koji su prenosivi i sposobni potaknuti abnormalno savijanje specifičnih normalnih staničnih proteina zvanih prionski proteini koji se nalaze u najzastupljenijem obliku u mozgu. Funkcije ovih normalnih prionskih proteina još uvijek nisu u potpunosti shvaćene. Nenormalno savijanje prionskih proteina dovodi do oštećenja mozga i karakterističnih znakova i simptoma bolesti.”

Sprague je rekao da su se liječnici nadali da Jennifer ima izlječivi autoimuni poremećaj poznat kao “Brain on Fire”, koji je pokrenut napadom na jedan od ključnih neurotransmiterskih receptora u mozgu.

Brain on Fire oponaša CJD, ali se može izliječiti, rekao je Sprague. Dakle, “odmah su počeli liječiti Jennifer zbog toga i davati joj steroide, ali to nije imalo nikakvog efekta.”

Nakon što je Jennifer 12. veljače dijagnosticiran CJD, Jenniferino osiguravajuće društvo je reklo da više neće plaćati njezinu njegu, a Spragueu je rečeno da se njegova supruga neće oporaviti.

“Da je ostavim u bolnici, nemam toliko novaca”, rekao je Sprague. “U suprotnom, to je ustanova za njegu ili je ja vodim kući na svoju njegu.”

Sprague je rekao:

“Nagovorio sam bolnicu da joj dopuste da ostane još jedan dan i predložio sam da još jednom pokušaju s rehabilitacijom. Ali sutradan je bilo još gore. Pokušali su je natjerati da sjedne i komunicira, ali do tada je… mogla je uzeti stvari, ali nije mogla ništa izvaditi.”

Sprague je organizirao hospicijsku njegu u svom domu.

“Tijekom svojih posljednjih dana bila je prilično u potpunoj komi”, rekao je Sprague. “Iako bi ponekad pokušavala razgovarati ili me poljubila.”

Sprague je rekao:

“Tvoj mozak jednostavno nestaje. Ludo je. Vi ste u ovom savršeno zdravom tijelu i vaš mozak jednostavno umire u roku od nekoliko mjeseci.”

Jennifer je umrla u 12.47 sati. dana 21. veljače.

Nakon razgovora s The Defenderom, Sprague je rekao da će podnijeti izvješće CDC-ovom sustavu za izvještavanje o nuspojavama cjepiva – sustavu izvješćivanja o ozljedama od cjepiva za koje mu nitko u medicinskoj zajednici nije rekao.

Sprague je rekao da su liječnici bili “potpuno neobavezni” oko toga je li cjepivo Pfizer uzrokovalo Jenniferin CJD, ali su se medicinske sestre zainteresirale za vezu nakon što su pročitale članak u The Defenderu o Cheryl Cohen, koja je također iskusila brzi sporadični CJD i umrla u roku od tri mjeseca nakon njezinu drugu dozu Pfizera.

Sprague je rekao da želi da drugi ozbiljno shvate rizike cjepiva protiv COVID-a i da shvate posljedice cijepljenja.

On je dodao:

“Nikada nemojte uzeti jednu od ovih cjepiva bez potpunog znanja o tome što se može dogoditi… bez potpunog znanja da je ovo eksperimentalno. Ovo nije samo nešto što treba ponestati i učiniti nasumično. Ti si zamorac. Želiš li biti dio toga ili ne?”

“Preuzeo bih posljedice nemogućnosti da nešto učinim jer nisam cijepljen zbog rizika od cijepljenja”, rekao je Sprague. “Ako pogledate rizike i ipak odlučite preuzeti to, to je jedna stvar, ali slijepo prihvaćanje je potpuno pogrešno i uz to neustavno.”

IZVOR: childrenshealthdefense.org

cjepivoCovidPfizersmrtvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
1 godina prije

Beroš je izjavio prije nekoliko tjedana kako sada, nakon popuštanja soja omikron, možemo očekivati val onkoloških bolesnika u bolnice.
Zašto bi bio povećan broj onkoloških bolesnika??? Očito Beroš zna nešto što mi neznamo…

Zoran
1 godina prije

Oko 1300 internih stranica Fajzer govore o nuspojavama nakon pelcovanja.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Misli na druge,ubij se!

Tri doze do tromboze
1 godina prije

Bila je odgovorna i mislila je na druge

Zoki
1 godina prije

“Nakon što je Jennifer 12. veljače dijagnosticiran CJD, Jenniferino osiguravajuće društvo je reklo da više neće plaćati njezinu njegu, a Spragueu je rečeno da se njegova supruga neće oporaviti.”

Najodvratniji dio teksta sa nevjerovatnim dokazom da osiguravajucim kucama ne pada na pamet da trose novce i u tome imaju zakonsko uporiste, da su u pravu jer se krsi ugovor pristankom na uzimanje eksperimentalnog cjepiva. Doktori sute, ignoriraju ili negiraju povezanost, dok osiguranja nemaju obvezu da postuju ugovor jer je lako dokazivo da su nuspojave od cjepiva kojim se ne podlijeze ugovornim obvezama. I to je ta USA, bravo! Strasnoooo

Legendarni Grk
1 godina prije

Jim Stone je o toj bolesti nakon cijepljenja pisao još prije više od godinu dana.
Isto tako je napomenuo da prioni u cjepivima izazivaju na mozgu nešto što je slično kravljem ludilu – i ta bolest se pojavila kod nekih cijepljenih.
Puno je teških sofisticiranih otrova u cjepivima, tako da je najbolje bježati glavom bez obzira od cijepljenja, jer izgleda da oni mogu preko mikrovalova izazvati što god žele kod cijepljenih.

radoznalo_mače
1 godina prije

Raste tuga u svim krajevima svijeta. Možemo reći, ko joj je kriv kad je glupa pa se cijepila, a opet, ljudi smo, sada netko za njom plače, iskustvo tuge je univerzalno, i za glupe i za pametne.
Razveselimo one do kojih nam je stalo. Stvorimo i nešto radosti, da radi koliku-toliku protutežu svoj ovoj tuzi, da nam se Zemljica ne obeshrabri od teške energije koju njeni stanovnici nose.

Legendarni Grk
1 godina prije

Hrpa cijepljenih tenisača zbog fizičke slabosti odustaje na turniru u Miami , SAD:

VAX DAMAGE On the tennis court:
au .sports .yahoo .com /tennis-2022-viewers-shocked-bizarre-miami-open-carnage-004007552.html

A TOTAL OF 15 TENNIS PLAYERS AT THE MIAMI OPEN COULD NOT COMPLETE THEIR GAMES DUE TO “PHYSICAL STRESS” AND OTHER OBVIOUS VAX RELATED REASONS. USUALLY THEY NEVER LOSE A SINGLE PLAYER. FANS ARE STUNNED, AND ANSWERS ARE NOT BEING GIVEN BY THE SCAMMING MSM. They just said “One guy got a blister on his foot” and another player was “stressed”. What happened to the other 13 that had to quit mid game?? This is what a Pfizer future looks like.

nonwo
1 godina prije

“Razvoj nove tehnologije cjepiva u prošlosti je bio praćen problemima. Trenutna cjepiva SARSCoV-2 temeljena na RNK odobrena su u SAD-u hitnim postupkom bez opsežnog dugotrajnog testiranja sigurnosti. U ovom radu cjepivo Pfizer COVID-19 ispitivano je s obzirom na potencijal induciranja bolesti na bazi priona kod primatelja cjepiva. Sekvenca RNA cjepiva, kao i interakcija ciljanog proteina šiljka, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarstaničnih RNA proteina TAR DNA veznog proteina (TDP-43) i spojenog u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije. Rezultati pokazuju da RNA cjepivo ima specifične sekvence koje mogu potaknuti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke prione . Nadalje, šiljasti protein, stvoren translacijom RNA cjepiva, veže enzim koji pretvara angiotenzin 2 (ACE2), enzim koji sadrži cink. Ova interakcija može povećati intracelularni cink. Pokazalo se da ioni cinka uzrokuju transformaciju TDP-43 u njegovu patološku prionsku konfiguraciju. Poznato je da preklapanje TDP-43 i FUS-a u njihove patološke prione uzrokuje… Čitaj više »

gigi pinna
1 godina prije

Rahmetli Luc Montagnier je rekao da će većina cijepljenih umrijeti u roku od dvije godine od cijepljenja. Da se nešto čudno događa to je sasvim bjelodano. Koliko je samo mlađih i sredovječnih iznenada umrlo u zadnje vrijeme.
Čak i stariji ljudi, ako su više-manje zdravi ne bi se trebali cijepiti.

Tupko Glupko
1 godina prije

Ima tekst na bosanskom portalu tesanj kako je Biontech (izumitelj Comirnaty cjepiva koje proizvodi američki Pfizer) u 2021. prijavio obrt od 19 milijardi dolara, odnosno čistu zaradu od 10,3 milijardi dolara.Za ovu godinu predviđaju obrt od Covid cjepiva između 13 i 17 milijardi dolara.

Max
1 godina prije

Luc Montagner je upozoravao na to.

Kobac
1 godina prije

Danska će ubiti svih 15 milijuna kuna Danska je saopštila da će uništiti sve kune u toj zemlji nakon što je mutirana vrsta virusa korona primećena u uzgajalištima i prenosi se na ljude. “Mutacija može da predstavlja rizik da eventualne vakcine neće funkcionisati na način na koji bi trebalo. Neophodno je uništiti sve kune”, rekla je danska premijerka Mete Frederiksen. Danska je najveći svetski proizvođač krzna kuna na svetu. Danski policijski zvaničnik Torkild Fogde naveo je da će uništavanje kuna početi što je pre moguće, ali je priznao da će to biti obiman posao jer na 1.080 farmi ima od 15 do 17 miliona ovih životinja. Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da se virus korona širi uglavnom sa ljudi na ljude, ali da ima i dokaza o prenošenju sa čoveka na životinje. Nekoliko životinja, uključujući pse i mačke bilo je pozitivno na virus. Registrovani su i slučajevi zaraze u uzgajalištima… Čitaj više »

NEdam rame
1 godina prije

Prioni. To je prije oko godinu dana najavio kao mogućnot pokojni nobelovac Luc Montagnier. Prvi glas da se to nekom dogodilo u stvarnom životu. Kravlje ludilo. Strašno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI