Američki državljani zarobljeni u Australiji, primorani da prime vakcinu protiv Covida-19

Covid19 Vakcina
35 komentara

Pojavio se izvještaj koji sugeriše da su američki građani trenutno zarobljeni u Australiji bez spasa usred posljednje runde tiranije Wuhan koronavirusa (Covid-19) u zemlji.

Steve Quayle je objavio sadržaj pisma za koje kaže da ga je primio od nekoga ko tvrdi da se kćerka njene prijateljice trenutno suočava sa „beznačajnim fašizmom“ u Sydneyu, bez načina da napusti zemlju kako bi se vratila u Sjedinjene Države.

Ova zarobljena osoba i njen suprug kažu da više nema dolaznih i odlaznih letova između SAD i Australije jer je čitava zemlja uvučena u potpunu blokadu.

Kao što smo izvještavali, Australija je zaista pojačala medicinski fašizam kao odgovor na izvještaje medija o takozvanoj „varijanti Delta“, što je očigledno dodatno zastrašujuće.

Shodno tome, svako ko se zatekne u Australiji je u ovom trenutku u čamcu bez vesla, uključujući Amerikance kojima se kaže da moraju da ispune sve zahtjeve za zaključavanje.

„Nije im dozvoljeno da idu dalje od 2 milje od svoje kuće, a da se ne suoče sa skupim kaznama ili zatvorom“, objašnjava se u pismu.

Australijanci ne mogu da kupuju, prodaju ili zarađuju za život bez vakcine zvjerskog sistema

Osoba koja je napisala pismo uključila je transkript tekstualne poruke koju je primila od majke zarobljene kćerke i njenog muža. Objašnjava da australijski zvaničnici pokušavaju da natjeraju ove zarobljene Amerikance da se „vakcinišu“ protiv njihove volje.

„… moja kćerka je u Australiji i pokušavaju da je nateraju da se vakciniše jer radi u bolnici“, navodi se u dijelu poruke.

„U Australiji je tako intenzivno! Doktorka McKaila za koju je radila morala je da zatvori ordinaciju, pa je potražila drugi posao. ”

Pokušaj da pobjegne od ove tiranije bio je izazov, poruka dalje objašnjava, jer par trenutno ima visoku hipoteku od 2.600 dolara mjesečno. Takođe je teško pronaći drugo zaposlenje kada čak i lokalne prodavnice prehrambenih proizvoda zahtjevaju vakcinu da bi radile.

“Ne mogu da napuste Sydney!” – jadikovala je žena. „Nema dolaska aviona i nema odlaska aviona. Ne mogu čak ni automobilom da se voze više od 2 milje od svog doma, a da policajci ne provjere kuda idu, a ako ne idu u ljekarsku ordinaciju ili nešto bitno, dobit će velike kazne ili će biti bačeni u zatvor!”

Žena ne može napustiti posao u bolnici pa primati pomoć za nezaposlene, a takođe ne može biti otpuštena i nezaposlena. U osnovi je zaglavljena da se povinuje u skladu sa državnim zahtjevima ili da ostane bez posla i na kraju izgubi dom i sposobnost da preživi.

Takođe ne postoji način da odete u američku ambasadu radi zaštite jer nema letova u ili van zemlje. Par bi u osnovi bio primoran da živi u ambasadi, što žena kaže da neće učiniti sama ako njen muž ne pođe sa njom.

“Ljudi koji su putovali iz Australije, prije nego što se sve zahuktalo, nisu mogli da se vrate u svoju zemlju i domove više od 11 mjeseci!”

„Prije nekoliko nedjelja rekla je da bi radije umrla nego morala da živi kao što žive u Sydneyu bez sloboda, bez putovanja, bez razgovora sa ljudima.

Punih šest mjeseci žena se borila protiv obaveznih vakcina, ali je sada stigla do kraja puta. Nema izlaza osim usklađenosti, ako ne želi da se odrekne svega.

Autor: Ethan Huff

Amerikaaustralijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

da je balon geopolitike stvaran a ne farsa,vec bi svi ameri bili u svojim domovima,sa svojim obiteljima.ne bi ni trebao poziv iz washingtona,ausie bi znao sha mora raditi.ali geopolitika je farsa,ima nesh veliko iznad nje i zato su ameri u australiji zavrsili u distopijskoj nocnoj mori.a ostale nesretnike iz drugih drzava necu ni spominjati.hvala.

Nebojša
2 godine prije

Sve se to i nama sprema.

tihobl
2 godine prije

Bas me zanima kako sad zivi Krokodil Dendi kad mu je zabranjeno da se udaljava dvije milje od kuce.

Abe 04
2 godine prije

Bez čitanja, isto je u sad našima. Ne možeš ništa dok si tamo, ne možeš na avion za doma. Njujork sve pocijepano.

Max
2 godine prije

Australija je postala totalitarna distopjia

Grba
2 godine prije

Ako je ovo istina, što drugo i očekivati od države koja je je nastala na temeljima genocida!

Sony
2 godine prije

Mogli su se vratiti unutar određenog vremena, to im je i najavljeno: da se vrate svi koji su se tamo zatekli, i da se australsko stanovništvo koje se zateklo u inozemstvu vrati doma, jer kasnije neće moći zbog ukidanja međunarodnih letova. To je bilo prošle godine, mislim u maju, mogu provjeriti. Sve im je najavljeno na vrijeme, imali su najmanje 2 tjedna za odlazak, možda i više. Tada su moji zvali sina koji je tada bio na Tajlandu, da se vrati doma, ali se još nije htio vratiti jer bi morao biti testiran i 14 dana odguliti u izolaciji, preventivno jer dolazi iz inozemstva.
Mogao je, ali nije htio.
Kasnije je htio, ali nije mogao.
Sad ne može, ali i ne želi.

Sony
2 godine prije

▪COVID CONCENTRACION CAMPS IN AUSTRALIA
https://www.bitchute.com/video/ZHb8XzLzdmbO
video 7:56 min.

Scorpiorex
2 godine prije

Zimograd je pao,the winter ist coming mit 4te welle🤣

Sony
2 godine prije

LAURA LYNN THOMPSON INTERVJUIRA REINERA FUELLMICHA
https://www.bitchute.com/video/3yiAm2pKabZI/

Sony
2 godine prije

Čekaj malo, ova žena koja se sada žali da ne može pobjeći iz Australije upravo tamo živi, pretpostavljam više godina i radi, u bolnici. Znači da nije tamo s mužem u prolazu na turističkom putovanju, pa su naglo zapeli na tom kontinentu. Doselili su se živjeti tamo. Možda imaju i australsko državljanstvo. Nisu tamo došli prisilno. Mogli su se vratiti lani prije ljeta. Tada još nije bilo cjepiva, pa nikome nije padalo napamet trajno se iseliti. Svi su očekivali nekakav kraj ovoga. Sad bi svi bježali, i moji isto tako. Kad su mogli, nije još bilo ovako strašno. Ne treba trpati sve pod isto, jer se s vremenom mijenja situacija na gore. Ne možemo uspoređivati sadašnje stanje i ono od prije više od godine dana. Nije bilo žrtava cjepiva, ni covid passport. Ni vojske po ulicama. Po kontinentu se putovalo bez problema. Sad se ne smije 5 km od kuće,… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI